Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

remikalwi

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: remikalwi »

Zapytałem w innym temacie, nie otrzymałem odpowiedzi: jak tam w Grudziądzu pany z Widzewa, bo coś tak nieśmiało o tym waszym największym i najsilniejszym fan clubie ostatnio wspominacie?
Czy to nie ta bajka, że wasz fan club tak skutecznie obijali żużlofani, że Irlandia stała się waszych fan clubowiczów pierwszym domem? Tylko proszę bez k**** i chujów, bo źródło od was panowie Widzewiacy.
iparts.pl
patojudek

Post autor: patojudek »

Wiem że parchaty ryju gówno wyborcze to wasza gazeta, ale wstawianie do niej linków to totalne dno. Co do żydostwa to przeanalizuj nazwiska założycieli klubu armii czerwonej.
Dokumenty jednoznacznie pokazują, że uczestnikami procesu rejestracji ŁKS-u byli tylko Abram Heiman i Fajwel Wassercug.
Na pierwszym zebraniu (wrzesień 1909) zarządu ŁKS-u w Sali p. Millera na ul. Mikołajewskiej wybrano pierwszy historyczny zarząd:

Przewodniczący: Winter Ryszard
Towarzyszący przewodniczącemu: Wassercug Fajwel
Kasjer: Hejman Abram
Pomocnik kasjera: Heiman Zygmunt (brat Abrama)
Sekretarz: Szwarc Jakób
Pomocnik sekretarza: Kawe Aleksander

Członkowie zarządu:
Goszczyński Józef
Nowacki Aleksander
Montag Józef
Członkowie komisji rewizyjnej:
Blum Leon
Winter Rafał
Kawe Aleksander
Gospodarz lokalu:
Kaszner Robert

Wszyscy poza Goszczyńskim byli wyznania mojżeszowego! Nie ma śladu Henryka Lubawskiego!

Nie da rady już tego odkręcić choćbyście się tu skichali, wasze stowarzyszenie to wie i dlatego składa kwiatki na grobach cmentarza żydowskiego
WWW1910

Post autor: WWW1910 »

Cyreks pisze:
Fanatycy Widzewa pisze:Tymczasem w Marsylii Widzew przybija układ z toruńską Elaną.
Ty jesteś z Krakowa prawda? Nie było Ci czasem bliżej do Cracovii niż do Wisły? Jak się odnajdujesz w tej nowej sytuacji? Pytanie bez żadnej napinki czy prowokacji, po prostu jestem ciekawy, pozdrawiam.
jak ty mozesz kutasie takie rzeczy wywlekac?c*** cie obchodzi skad ona jest,po co to tu piszesz?
Cyreks

Post autor: Cyreks »

Hmm, myślałem że to nie jest żadna tajemnica. Poza tym w tym temacie już to nie raz zostału tu wywleczone. Nie zrobiłem tego ze złośliwości, a pytanie zadałem z czystej ciekawości bo jest to specyficzna sytuacja. Posty do usunięcia jak coś i pytania nie było, ale odpisać grzeczniej mogłeś.
WWW1910

Post autor: WWW1910 »

Jak mam odpowiadac grzecznie, skoro wywlekasz osoby z Widzewa na publicznym forum?
majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica »

Co taka cisza przy niedzieli ? Wszyscy pojechali na chrzciny do Eweliny ?
SHOW MUST GO ON!
wid08

Post autor: wid08 »

patojudek pisze:
Wiem że parchaty ryju gówno wyborcze to wasza gazeta, ale wstawianie do niej linków to totalne dno. Co do żydostwa to przeanalizuj nazwiska założycieli klubu armii czerwonej.
Dokumenty jednoznacznie pokazują, że uczestnikami procesu rejestracji ŁKS-u byli tylko Abram Heiman i Fajwel Wassercug.
Na pierwszym zebraniu (wrzesień 1909) zarządu ŁKS-u w Sali p. Millera na ul. Mikołajewskiej wybrano pierwszy historyczny zarząd:

Członkowie zarządu:
Goszczyński Józef
Nowacki Aleksander
Montag Józef
Blum Leon
Winter Rafał
Kawe Aleksander
Gospodarz lokalu:
Kaszner Robert

Wszyscy poza Goszczyńskim byli wyznania mojżeszowego! Nie ma śladu Henryka Lubawskiego!

Nie da rady już tego odkręcić choćbyście się tu skichali, wasze stowarzyszenie to wie i dlatego składa kwiatki na grobach cmentarza żydowskiego
ku***, patrz jaka parodia o naszych założycielach wiesz wszystko , a sam nie wiesz w którym roku powstał Twój klub :)
A tak po za tym, co ma wspólnego założyciel klubu z kibicami ? Bo nie rozumiem powiązania ? To jakby powiedzieć o waszych kibicach że są z miasta bo przyjadą raz na dwa tygodnie ze swojego kurwidołka :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

wid08 pisze:
patojudek pisze:

Członkowie zarządu:
Goszczyński Józef
Nowacki Aleksander
Montag Józef
Blum Leon
Winter Rafał
Kawe Aleksander
Gospodarz lokalu:
Kaszner Robert

ku***, patrz jaka parodia o naszych założycielach wiesz wszystko , a sam nie wiesz w którym roku powstał Twój klub :)
A tak po za tym, co ma wspólnego założyciel klubu z kibicami ? Bo nie rozumiem powiązania ? To jakby powiedzieć o waszych kibicach że są z miasta bo przyjadą raz na dwa tygodnie ze swojego kurwidołka :)
jak spłodził cię żyd to kim jesteś?
za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! »

Nikim :)
Strzałka

Post autor: Strzałka »

Ehre pisze:(zapytaj slynna Anie co na powrocie na Kaliskim niechcacy dostala ciezka deska w lepek, bo na swoje nieszczescie byla w kapturze
ehre ty się pochwal lepiej jak ciężki w******* dostałeś od DHW, że się tak napinasz.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
patojudek

Byś się troche wysilił i wymyślił coś ciekawego, ale jak się ma orzeszek zamiast mózgu to czego można się spodziewać, pan szlachcic wielko miastowy, co spogląda nerwowo za siebie łażąc po "swoim" ,mieście.

P.S My mamy kurwidołek a wy??
wid08

Post autor: wid08 »

Nie macie kurwidołek , tylko większość z was jest z kurwidołków w sieradzach , Koluszkach itp . Nie znających miasta , ostatnio pokazaliście to wracaj z waszego marszu , sporo zagubionych owieczek skręciło nie tam gdzie trzeba i mieli dobre sprinty na starym Polesiu , nie którzy to pod maraton podchodzili , spierdalali po kilka skrzyżowań dalej niż my ich goniliśmy :) ale fc duma Wielkiego Widzewa :)
I tak oglądam sie za siebie w Łodzi , lusterko wsteczne nosze zawsze ze sobą , wszędzie czai sie Widzew :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
White1910Pride

Post autor: White1910Pride »

wid08 pisze:Nie macie kurwidołek , tylko większość z was jest z kurwidołków w sieradzach , Koluszkach itp . Nie znających miasta , ostatnio pokazaliście to wracaj z waszego marszu , sporo zagubionych owieczek skręciło nie tam gdzie trzeba i mieli dobre sprinty na starym Polesiu , nie którzy to pod maraton podchodzili , spierdalali po kilka skrzyżowań dalej niż my ich goniliśmy :) ale fc duma Wielkiego Widzewa :)
I tak oglądam sie za siebie w Łodzi , lusterko wsteczne nosze zawsze ze sobą , wszędzie czai sie Widzew :D
urzekająca historia, a teraz spać
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

wid08 pisze:Nie macie kurwidołek , tylko większość z was jest z kurwidołków w sieradzach , Koluszkach itp . Nie znających miasta , ostatnio pokazaliście to wracaj z waszego marszu , sporo zagubionych owieczek skręciło nie tam gdzie trzeba i mieli dobre sprinty na starym Polesiu , nie którzy to pod maraton podchodzili , spierdalali po kilka skrzyżowań dalej niż my ich goniliśmy :) ale fc duma Wielkiego Widzewa :)
nie musisz nosić lusterka wstecznego bo w internecie nic ci nie grozi.
A jak wasze kurwidołki piotrków, włocławek, aleksandrów, konstantynów?

nie odpowiedziałeś jeszcze na jedno pytanie, pogrubie i powiększe może teraz zauważysz?

jak spłodził cię żyd to kim jesteś?
patojudek

ale z ciebie Majka pyskata dziewucha i masz niezla fantazje, podrzuc na priv swoj telefon moze byc nam fajnie (kumpel opowiadal kiedys jak wyrwal w starych "Siodemkach" dupe i wzial ja do domu, laska mu sie wypina a tam nad tylkiem w dolnej czesci plecow..... napisane gotykiem trzy lierki RTS! :) stwierdzil, ze jeszcze nigdy z taka przyjemnoscia sie nie spuszczal na czyjs tatuaz :)))
ale wracajac do tematu, widac w Rts juz same dziewczyny sie udzielaja - Ty, tamta "Fanatycy Widzewa", jakies Suczysko - juz nawet na forum koledzy sie Wami zaslaniaja, nie tylko w czasie potyczek (zapytaj slynna Anie co na powrocie na Kaliskim niechcacy dostala ciezka deska w lepek, bo na swoje nieszczescie byla w kapturze, a DHW spierdolili szybciej od niej!!!

cmok

Wszystko fajnie śmiesznie tylko kogo interesują twoje fantazje, psycholog cię wysłucha, ale my nie musimy.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

pytanie które już tu kiedyś zadawałem, obiektywnie panowie z Łksu,
wytykacie tutaj co niektórzy że ktoś tam uciekał z marszu że Anka dostała dechą nosz ku***, błaznów z siebie robicie takimi tekstami a taka poważna ekipa topowa!
my znamy swoje bolesne porażki i bolą do dziś..

a wy jak to widzicie ze swoje strony , zbił was kiedyś Widzew czy to zawsze były pikniki w rurkach albo trzeci garnitur?
no jak to jest . Tak po męsku bez spiny, wymienicie wasze porażki czy jesteśmy tak cieńcy że zawsze wy nas biliście?

ja ten temat czytałby ktoś kto nigdy sie nie interesował sprawami kibicowskimi to wynika z niego że wy nas ku*** miażdżycie i na sam widok spierdalamy przed wami .
przecież wy sami w to nie wierzycie a pierdolicie takie kocopoły, jaki jest tgo cel? Umniejszyć znaczenie wroga czy co?
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

Ech to życie forumowe...

Widzew w ten weekend bawi się na dwóch turniejach, w Andrespolu oraz w Tomaszowie Mazowieckim.
A ok. 50 osób bierze udział w kolejnym Widzewskim Spływie Kajakowym w Drezdenku :)
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

A ŁKS dalej siedzi i nawija na forum, a jakże o Widzewie, bo sami ni hu hu.
Ot, przykrywka.
Strzałka

Post autor: Strzałka »

nikodem pisze:
Fanatycy Widzewa pisze:Ech to życie forumowe...

Widzew w ten weekend bawi się na dwóch turniejach, w Andrespolu oraz w Tomaszowie Mazowieckim.
A ok. 50 osób bierze udział w kolejnym Widzewskim Spływie Kajakowym w Drezdenku :)
Tylko pozazdrościć wam aktywności,zrócie jeszcze turniej w Zelowie i Zdunskiej Woli,by być jeszcze fajniejszym.
Najpierw popatrz na to co robi twój ŁKS a potem pisz o Widzewie łbie.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
cobytu

Post autor: cobytu »

Ukochane Miasto pisze:pytanie które już tu kiedyś zadawałem, obiektywnie panowie z Łksu,
wytykacie tutaj co niektórzy że ktoś tam uciekał z marszu że Anka dostała dechą nosz ku***, błaznów z siebie robicie takimi tekstami a taka poważna ekipa topowa!
my znamy swoje bolesne porażki i bolą do dziś..

a wy jak to widzicie ze swoje strony , zbił was kiedyś Widzew czy to zawsze były pikniki w rurkach albo trzeci garnitur?
no jak to jest . Tak po męsku bez spiny, wymienicie wasze porażki czy jesteśmy tak cieńcy że zawsze wy nas biliście?

ja ten temat czytałby ktoś kto nigdy sie nie interesował sprawami kibicowskimi to wynika z niego że wy nas ku*** miażdżycie i na sam widok spierdalamy przed wami .
przecież wy sami w to nie wierzycie a pierdolicie takie kocopoły, jaki jest tgo cel? Umniejszyć znaczenie wroga czy co?

Gdybyś poświęcił odrobine czasu i czytalbys ten temat to nie zadawane by bylo juz poraz ktorys takie pytanie jak Twoje.Nasze porażki z Wami były tu wymieniane juz kilka razy.O umiejszaniu znaczenia wroga to nawet nie powinieneś pisać...
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

nikodem pisze:
Fanatycy Widzewa pisze:Ech to życie forumowe...

Tylko pozazdrościć wam aktywności,zrócie jeszcze turniej w Zelowie i Zdunskiej Woli,by być jeszcze fajniejszym.
turniej w Zelowie już był
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

mogłem obstawić jakieś pieniądze że Ty mi odpiszesz ,bo byłem tego pewien.
akurat liczyłem po cichu że napisze mi paru gości od was którzy non stop prowokują pisząc o tym jak to nas miażdżycie .
Ty potrafisz stanąć ponad tym ale inni nie i po to był mój post.

co do umniejszania Wam to akurat sobie nie mam nic do zarzucenia , co najwyżej parę razy dałem się wciągnąć w wymianę obelg i raz napisałem "wiersz" jako kontrę dla Ene due ;-)

przeglądając to forum w różnych tematach jedno jest pewne , zaczyna to sięgać dna ..a ja mam wrażenie/podejrzenie (bez kitu) że jest grupa prowokatorów , którzy celowo dolewają oliwy po to żeby "kibice.net" wogóle tętniło jakimś życiem i przynosiło dalej dochody z reklam.

udanych wakacji i urlopów życzę .
kivloff

Post autor: kivloff »

Ehre pisze:
Ukochane Miasto pisze:mogłem obstawić jakieś pieniądze
Żyd
Ukochane Miasto pisze:liczyłem po cichu że napisze mi paru gości
Skryty homoś
Ukochane Miasto pisze:Ty potrafisz stanąć ponad tym ale inni nie
Pucuś i cichy wielbiciel konkretnej osoby
Ukochane Miasto pisze:raz napisałem "wiersz" jako kontrę dla Ene due ;-)
Romantyczna poetycka ciota z uśmieszkiem, haha!
Po prostu mu nie odpowiajcie. Po jego 59 postach, każdy może sobie sprawdzić, że on pisze tylko po to, żeby wywołać jakąś reakcję. Trzeba być kretynem, żeby się dawać na to nabrać i wyzywać się z tym idiotą, tak jakby to do czegoś prowadziło.
kryno5

Post autor: kryno5 »

"- Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy ?
- Cooo ??!!!
- Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie.
- Huraaaa !!! To jest wspaniała rada ! Wyobrażamy sobie jego minę ! Świetnie Wujku Dobra Rada ! "

;)
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa, kibice z Młyna, a widzewiacy... też z Wenus =-
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

N1908 pisze:Wszyscy tu tacy kumaci,dlatego Was spytam. Jak to się stało,że pf ma układ h z wsh a Wy z nimi biegacie? To tak jakby ŁKS wziął przykładowo Tyskich do układu z Lechem i by razem szurali po mieście. Ale nie wziął bo to jest układ tylko 2 ekip i zostaje to międzu ŁKS-em a Lech. A Wasza zgoda Was wzięła na doczepkę czy sami chcieliście? Bo przecież teraz z wsh nic Was nie łączy,prawda?

A miło było zawiszy wiosłować barszcz z talerzy w towarzystwie lecha na waszej wigilii 2 lata temu ? Czy miała wyjść z lokalu i raczyć się specjałami z budy na kaliskim ? No i opłatkiem tez się pewnie podzielili w końcu tradycja. O tym zapomnieliście, ale z kim Widzew maszeruje was interesuje. Krótką pamięć macie parchy kręcąc przy okazji nam afery, gdzie tylko się da - ot taki życiowy kompleks co bardzo nas cieszy. No, ale Leszek już ponoć podbił do dziewczyn z zawiszy o układzik ? Może plotka może nie, ale tak się prujecie to może powiecie jak na derbach Rzeszowa wam było miło stać z tą samą Wisłą na sektorze ?
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
Pazdan87

Post autor: Pazdan87 »

Po 1 - Zawisza to ON , panie Polaku, i niewątpliwy patrioto ...
Rycerz taki - mówi ci to coś , czy jesteś zwykłym tłuczkiem ??

Po 2 - życiowe kompleksy ?? Pokazujesz je w najbardziej prostacki sposób - piszac nazwy klubów których nie lubisz z małej litery. To tylko internet , ale nawet tutaj można się ośmieszyć i szybko wychodzi słoma spod klawiatury ;)

Po 3 - Piszesz rozumiem o derbach na Stali rok temu - gdzie dobrze "wyeksponowany" był chłopak w barwach WSH.
Szkoda tylko, że madrzejsi koledzy nie powiedzieli ci że ten gosc jest z Resovii . Delegacji z Krakowa z tego co wiem wtedy nawet nie bylo. Nie sugeruj się wiec zdjęciami i kumatym info z internetu , bo jeszcze nieraz możesz się ośmieszyć...

Natomiast nasze upodobania , to jest sprawa Resovii i ŁKSu , każdy z nas ma wyrobione zdanie i każdy wie jak to wygląda u nas lub na Resie i wie czemu jest tak , a nie inaczej. Tobie pozostaje jedynie robienie z siebie głupka na forum i pisanie tego co ci się wydaje , albo co byś chciał żeby bylo.

Po 4 - Teraz to wszyscy naokoło na siłę dopierdalaja się do Was , i do układu Wisły z Hks , a wy oczywiście wcześniej cichutko siedzieliscie, i wcale nie komentowaliscie naszych kontaktów z Lechią, KSC , Lechem, Resovii z Wisłą , KSGKS itp ??
To chcesz nam wmówić ? To coś slabo ci idzie, bo nie masz argumentów na taką tezę...
Coś się dzieje, więc ktoś coś mówi - jest akcja i reakcja , tak samo jak na większość zmian na scenie jest reakcja , bo ludzie się tym interesują i mają jakieś swoje zdanie . poniemajesz ? ( Nie mówię o prowokatorach którzy nawet nie wiedzą o co chodzi , a piszą byle wkurwic jak najwięcej ludzi)

Po 5 - fajny podpis , dzięki za powielanie tego zdania...
Ostatnio zmieniony 05.07.2016, 20:25 przez Pazdan87, łącznie zmieniany 2 razy.
N1908

Post autor: N1908 »

bmjmtWŁ pisze:
N1908 pisze:Wszyscy tu tacy kumaci,dlatego Was spytam. Jak to się stało,że pf ma układ h z wsh a Wy z nimi biegacie? To tak jakby ŁKS wziął przykładowo Tyskich do układu z Lechem i by razem szurali po mieście. Ale nie wziął bo to jest układ tylko 2 ekip i zostaje to międzu ŁKS-em a Lech. A Wasza zgoda Was wzięła na doczepkę czy sami chcieliście? Bo przecież teraz z wsh nic Was nie łączy,prawda?
Czytałeś post przed wysłaniem czy w amoku internetowej agresji był pisany? Ja Ciebie nie pytałem o Nasz układ z Lechem i jak na to patrzy Zetka. Ja się pytam z jakiej okazji Wy lataliście z WSH skoro to Wasza zgoda ma z nimi układ a nie wy. Macie choć trochę honoru? My żadnej ze zgód na żadną akcję z Lechem nie braliśmy bo raz działamy z układowieczem a raz ze zgodami. A Ruch Was wziął żebyście się nie obrażali czy sami chcieliście walczyć z WSH w jednym szeregu? Nie widzisz żadnej różnicy? Choć nic was nie łączy to poszliście jak tanie k**** za zgodą co? Widzisz,Zetka czy Tyscy nigdy by na to nie poszli. Raz ze względu na to,że nikt od Nas by nie wziął ich do układu a dwa,że Oni mają zasady i rozumieją ten układ. I ostatnia kwestia o którą się tak prujesz...Nawet jeśli Wisła była wtedy na Sovii to co Ona Nam miała wtedy przeszkadzać? Sovia z Nimi działa na swoich terenach i tyle. Teraz trochę sytuacja się komplikuje i zobaczymy co dalej będzie z tymi układami. No ale jak Wy wiecie Sovia to Nasza zgoda od x czasu a mimo to lecicie z wsh,które z Nimi działa to jaki wy macie honor i zasady,że latacie ze zgodą największej kosy? I nie,nie musisz odpowiadać. A kompleksy to się objawiają jedynie tym,że nie potraficie merytorycznie odpowiedzieć na moje pytania. Bo c**** wiecie jak to się stało,że latacie ramie w ramie z ekipą z którą nic nie macie wspólnego,tyle,że zgoda wam kazała/zaproponowała. I nie,nie boli mnie to,raczej śmieszy. Bo co innego jak Ulatrasi mają jakiś układ z Realem czy Lyonem a co innego ,gdy ekipa h zapierdala z ekipą z która nic ich nie łączy bądź latają z radzieckimi k****** bądź szukają szczęscia na innych Partizanach.

A miło było zawiszy wiosłować barszcz z talerzy w towarzystwie lecha na waszej wigilii 2 lata temu ? Czy miała wyjść z lokalu i raczyć się specjałami z budy na kaliskim ? No i opłatkiem tez się pewnie podzielili w końcu tradycja. O tym zapomnieliście, ale z kim Widzew maszeruje was interesuje. Krótką pamięć macie parchy kręcąc przy okazji nam afery, gdzie tylko się da - ot taki życiowy kompleks co bardzo nas cieszy. No, ale Leszek już ponoć podbił do dziewczyn z zawiszy o układzik ? Może plotka może nie, ale tak się prujecie to może powiecie jak na derbach Rzeszowa wam było miło stać z tą samą Wisłą na sektorze ?
N1908

Trochę pojebałem przy cytowaniu,sorry. Tak czy inaczej jak nie macie nic do powiedzenia to nie odpowiadajcie.
kryno5

Post autor: kryno5 »

Czekamy na pierwsze zdjęcia żydzewiaków stojących z Wisłą koło Lazio i wykonujących tzw. rzymskie saluty.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa, kibice z Młyna, a widzewiacy... też z Wenus =-
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS »

Pazdan87 pisze:Po 1 - Zawisza to ON , panie Polaku, i niewątpliwy patrioto ...
Rycerz taki - mówi ci to coś , czy jesteś zwykłym tłuczkiem ??

Po 2 - życiowe kompleksy ?? Pokazujesz je w najbardziej prostacki sposób - piszac nazwy klubów których nie lubisz z małej litery. To tylko internet , ale nawet tutaj można się ośmieszyć i szybko wychodzi słoma spod klawiatury ;)

Po 3 - Piszesz rozumiem o derbach na Stali rok temu - gdzie dobrze "wyeksponowany" był chłopak w barwach WSH.
Szkoda tylko, że madrzejsi koledzy nie powiedzieli ci że ten gosc jest z Resovii . Delegacji z Krakowa z tego co wiem wtedy nawet nie bylo. Nie sugeruj się wiec zdjęciami i kumatym info z internetu , bo jeszcze nieraz możesz się ośmieszyć...

Natomiast nasze upodobania , to jest sprawa Resovii i ŁKSu , każdy z nas ma wyrobione zdanie i każdy wie jak to wygląda u nas lub na Resie i wie czemu jest tak , a nie inaczej. Tobie pozostaje jedynie robienie z siebie głupka na forum i pisanie tego co ci się wydaje , albo co byś chciał żeby bylo.

Po 4 - Teraz to wszyscy naokoło na siłę dopierdalaja się do Was , i do układu Wisły z Hks , a wy oczywiście wcześniej cichutko siedzieliscie, i wcale nie komentowaliscie naszych kontaktów z Lechią, KSC , Lechem, Resovii z Wisłą , KSGKS itp ??
To chcesz nam wmówić ? To coś slabo ci idzie, bo nie masz argumentów na taką tezę...
Coś się dzieje, więc ktoś coś mówi - jest akcja i reakcja , tak samo jak na większość zmian na scenie jest reakcja , bo ludzie się tym interesują i mają jakieś swoje zdanie . poniemajesz ? ( Nie mówię o prowokatorach którzy nawet nie wiedzą o co chodzi , a piszą byle wkurwic jak najwięcej ludzi)

Po 5 - fajny podpis , dzięki za powielanie tego zdania...
Rabin ale się zrobiłeś nagle elokwentny i grzeczniutki. Zmieniłeś taktykę i myślisz, że przez swoje słodkie ględzenie nikt nie wyczai, że to ty?

Hipokryto jechałeś tutaj od żydziewiaków i chcesz pouczać jak kto ma pisać? Weź spierdalaj pozerze.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
Pazdan87

Post autor: Pazdan87 »

Hahaha .... i to by bylo wszystko w temacie merytorycznej rozmowy ;-)
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS »

Z pozerami i hipokrytami nikt nie będzie raczej merytorycznie dyskutował. I ty chcesz pisać, że nie żyjesz internetem robiąc uniki i szukając forteli jak tu wrócić by mieć czystą kartę i móc sobie znowu popierdolić swoje smuty.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
N1908

Czyli już kolejny ene due urojony a normalnie nie można odpisać bo już coś Was boli. I brak normalnej odpowiedzi. No tak ale to My mamy kompleksy i strasznie Nas boli ten Widzew.
widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor »

To Ciebie boli układ Ruch-Wisła, nikt tutaj nie będzie Ci się z niego tłumaczył. Twoje kompleksy, to twój problem.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
Wasteland

Post autor: Wasteland »

A to nie ty pyskowałeś o korupcji a jak trzeba było wyjaśnić brak kar dla Łks za kupczenie to cichutko usiadłeś:)I ty masz czelność pisać o braku odpowiedzi.
mms

Post autor: mms »

N1908 pisze:Czytałeś post przed wysłaniem czy w amoku internetowej agresji był pisany? Ja Ciebie nie pytałem o Nasz układ z Lechem i jak na to patrzy Zetka. Ja się pytam z jakiej okazji Wy lataliście z WSH skoro to Wasza zgoda ma z nimi układ a nie wy. Macie choć trochę honoru? My żadnej ze zgód na żadną akcję z Lechem nie braliśmy bo raz działamy z układowieczem a raz ze zgodami. A Ruch Was wziął żebyście się nie obrażali czy sami chcieliście walczyć z WSH w jednym szeregu? Nie widzisz żadnej różnicy? Choć nic was nie łączy to poszliście jak tanie k**** za zgodą co? Widzisz,Zetka czy Tyscy nigdy by na to nie poszli. Raz ze względu na to,że nikt od Nas by nie wziął ich do układu a dwa,że Oni mają zasady i rozumieją ten układ. I ostatnia kwestia o którą się tak prujesz...Nawet jeśli Wisła była wtedy na Sovii to co Ona Nam miała wtedy przeszkadzać? Sovia z Nimi działa na swoich terenach i tyle. Teraz trochę sytuacja się komplikuje i zobaczymy co dalej będzie z tymi układami. No ale jak Wy wiecie Sovia to Nasza zgoda od x czasu a mimo to lecicie z wsh,które z Nimi działa to jaki wy macie honor i zasady,że latacie ze zgodą największej kosy? I nie,nie musisz odpowiadać. A kompleksy to się objawiają jedynie tym,że nie potraficie merytorycznie odpowiedzieć na moje pytania. Bo c**** wiecie jak to się stało,że latacie ramie w ramie z ekipą z którą nic nie macie wspólnego,tyle,że zgoda wam kazała/zaproponowała. I nie,nie boli mnie to,raczej śmieszy. Bo co innego jak Ulatrasi mają jakiś układ z Realem czy Lyonem a co innego ,gdy ekipa h zapierdala z ekipą z która nic ich nie łączy bądź latają z radzieckimi k****** bądź szukają szczęscia na innych Partizanach.
My lataliśmy z naszą zgodą, a że nasza zgoda dobrała sobie do tego swoją drugą zgodę i swojego układowicza to jest ich sprawa nie nasza. Nam układ na linii PF-WSH nie przeszkadza, co oznajmiliśmy Niebieskim przed jego zawarciem. Poza tym my cały czas z naszą sztamą działamy, a kiedy wy coś zdziałaliście ze swoimi zgodami? Macie tak słabe zgody, że musieliście się na nie wypiąć i ułożyć się z Leszkiem. A to że teraz nas nic nie łączy z WSH, nie oznacza, że za jakiś czas to się nie zmieni i co wtedy pajace wymyślicie? Wy na pierwszej akcji z Lechem też nie mieliście z nimi jeszcze układu, tylko od razu polecieliście z kosą swoje zgody. Więc nie p****** o honorze, bo wam w c*** daleko do niego.
Jak wasza zgoda działa z WSH? Wasza zgoda to się przerzuca i zamazuje zgodowe dziary z wami, tak was szanują :) Jeszcze mi powiedz, że nie macie pretensji o to do resovii?
N1908

widzewiak_z_gor pisze:To Ciebie boli układ Ruch-Wisła, nikt tutaj nie będzie Ci się z niego tłumaczył. Twoje kompleksy, to twój problem.
To zamknijcie mordy na temat ŁKS-Lech i nikt nie będzie pytał o Wasze nieoficjalne kontakty z Wisła. Trochę pokory bo u Nas widzicie wszystko a u siebie nic i wszystko jest ok.
Wasteland pisze:A to nie ty pyskowałeś o korupcji a jak trzeba było wyjaśnić brak kar dla Łks za kupczenie to cichutko usiadłeś:)I ty masz czelność pisać o braku odpowiedzi.
Chyba mnie z kimś pomyliłeś ale co tam,od Was każdy najkumatszy u Nas same leszcze i nic nikt nie wie. Propaganda trwa. Bawcie się tu dalej ale beze mnie. c**** macie pojęcie i dlatego tak cicho siedzicie gdy pada pytanie o kontakty z wisła ale za to o Naszych relacjach z Lechem wiecie wszystko i do tego siedzicie w głowach chłopaków z Zawiszy i wiecie jak oni na to patrzą.
N1908

mms pisze:
N1908 pisze:Czytałeś post przed wysłaniem czy w amoku internetowej agresji był pisany? Ja Ciebie nie pytałem o Nasz układ z Lechem i jak na to patrzy Zetka. Ja się pytam z jakiej okazji Wy lataliście z WSH skoro to Wasza zgoda ma z nimi układ a nie wy. Macie choć trochę honoru? My żadnej ze zgód na żadną akcję z Lechem nie braliśmy bo raz działamy z układowieczem a raz ze zgodami. A Ruch Was wziął żebyście się nie obrażali czy sami chcieliście walczyć z WSH w jednym szeregu? Nie widzisz żadnej różnicy? Choć nic was nie łączy to poszliście jak tanie k**** za zgodą co? Widzisz,Zetka czy Tyscy nigdy by na to nie poszli. Raz ze względu na to,że nikt od Nas by nie wziął ich do układu a dwa,że Oni mają zasady i rozumieją ten układ. I ostatnia kwestia o którą się tak prujesz...Nawet jeśli Wisła była wtedy na Sovii to co Ona Nam miała wtedy przeszkadzać? Sovia z Nimi działa na swoich terenach i tyle. Teraz trochę sytuacja się komplikuje i zobaczymy co dalej będzie z tymi układami. No ale jak Wy wiecie Sovia to Nasza zgoda od x czasu a mimo to lecicie z wsh,które z Nimi działa to jaki wy macie honor i zasady,że latacie ze zgodą największej kosy? I nie,nie musisz odpowiadać. A kompleksy to się objawiają jedynie tym,że nie potraficie merytorycznie odpowiedzieć na moje pytania. Bo c**** wiecie jak to się stało,że latacie ramie w ramie z ekipą z którą nic nie macie wspólnego,tyle,że zgoda wam kazała/zaproponowała. I nie,nie boli mnie to,raczej śmieszy. Bo co innego jak Ulatrasi mają jakiś układ z Realem czy Lyonem a co innego ,gdy ekipa h zapierdala z ekipą z która nic ich nie łączy bądź latają z radzieckimi k****** bądź szukają szczęscia na innych Partizanach.
My lataliśmy z naszą zgodą, a że nasza zgoda dobrała sobie do tego swoją drugą zgodę i swojego układowicza to jest ich sprawa nie nasza. Nam układ na linii PF-WSH nie przeszkadza, co oznajmiliśmy Niebieskim przed jego zawarciem. Poza tym my cały czas z naszą sztamą działamy, a kiedy wy coś zdziałaliście ze swoimi zgodami? Macie tak słabe zgody, że musieliście się na nie wypiąć i ułożyć się z Leszkiem. A to że teraz nas nic nie łączy z WSH, nie oznacza, że za jakiś czas to się nie zmieni i co wtedy pajace wymyślicie? Wy na pierwszej akcji z Lechem też nie mieliście z nimi jeszcze układu, tylko od razu polecieliście z kosą swoje zgody. Więc nie p****** o honorze, bo wam w c*** daleko do niego.
Jak wasza zgoda działa z WSH? Wasza zgoda to się przerzuca i zamazuje zgodowe dziary z wami, tak was szanują :) Jeszcze mi powiedz, że nie macie pretensji o to do resovii?
Skoro My mamy takie słabe zgody i układamy się z Lechem to ,gdzie Wy jesteście dla Ruchu? Sam się zapętliłeś w tej nienawiści. Skończy już temat bo każdy ma inny punkt widzenia i tak nikt nic nie wyjaśni nikomu. Niedługo zacznie się sezon,fajne wyjazdy się szykują,Ełk,Białystok,Łomża. I dla Was i dla Nas trochę oderwanie od tych wyjazdów po 50-100km. Także spuścić ciśnienie. Bez pozdrowień i kolejnych odpowiedzi.
mms

Post autor: mms »

N1908 pisze:Skoro My mamy takie słabe zgody i układamy się z Lechem to ,gdzie Wy jesteście dla Ruchu? Sam się zapętliłeś w tej nienawiści. Skończy już temat bo każdy ma inny punkt widzenia i tak nikt nic nie wyjaśni nikomu. Niedługo zacznie się sezon,fajne wyjazdy się szykują,Ełk,Białystok,Łomża. I dla Was i dla Nas trochę oderwanie od tych wyjazdów po 50-100km. Także spuścić ciśnienie. Bez pozdrowień i kolejnych odpowiedzi.
Tyle, że my z Ruchem cały czas razem działamy, a wy ze swoimi zgodami? Nie musisz odpowiadać :)
N1908

Oczywiście Ty wiesz lepiej co robimy ze zgodami. Nie wszystko jest w internecie. Dzięki,że mnie uświadomiłeś,jesteś moim mentorem w wiedzy mojego klubu,dzięki jeszcze raz. Pojeździsz trochę to może zobaczysz,że nie wszystko trzeba wrzucać do neta żeby było o tym głośno,pewnym sprawom to nie pomaga. Jakbyś miał jakieś rewelacje o ŁKS i ich działaniach to nie zapomnij tu napisać to wszyscy z tego forum się dowiemy.
ODPOWIEDZ