Wyj,wyj k**** stara,awanturnicy zniknęli spod zegara:)hWŁ pisze:http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/w ... minalskim/
Nadeszła kara k**** stara, nie zasiądziesz na stadionie derbowego rywala :)
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
MISTRZ1908
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dokładnie, ale oni tego nie widzą. Dla nich ,,piłka nożna dla kibiców'' to nic nie znaczący slogan.robotopo pisze:Czytajac wpisy "kibicow" Widzewa to naprawde nie wierze, ze to dzieje sie naprawde, kabaret !
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
I doszlismy do setna sprawy.robotopo pisze: ps kibice Gieksy do konca walczyli o nasza wizyte na ich stadionie i identycznie my postapilismy
2010 Lks wybiega przed stadion zeby nie dac nam wejsc na mecz - pamietam jak wychwalali ta akcje
2012 Zarzad Lksu powoluje sie na przepis PZPNu i nie wpuszcza nas z obawy przed burdami - Fani Lksu mieli wyjebane i dobrze
bawili sie sami
2016 Policja nie pozwala a fani Lksu przyklaskuja bo miejsca dla nich byloby mniej
2017 Widzew nie wpuszcza Lksu i tu dopiero zaczyna sie lament i krytyka calej pilkarsiej Polski (tzn k.net)
@Jarcar
czy w 2010 Lks spiewal u siebie "pilka nozna dla kibicow"?
Wy kroicie, my bijemy :)
-
Entlicheck
WLASNIE TAK TO WYGLĄDA , JEDYNA KARA NA JAKĄ WAS STAĆ ZA WYJEBANIE WAM FLAG, TO NIE WPUSZCZENIE NAS DO SEKTORA GOSCI ;)hWŁ pisze:http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/w ... minalskim/
Nadeszła kara k**** stara, nie zasiądziesz na stadionie derbowego rywala :)
Zydzew ma obsrany dres ! ! !
Cała Polska śmieje się ! ! !
Zamiast wpuścić nas na mecz ! ! !
Zasraliście spodnie swe ! ! !
La-la-la La-la-la la !! !!
Cała Polska o tym wie !! !! !!
La-la-la La-la-la la !! !!
Obsrałyscie k**** się !! !! !!
;)
-
gringocwel
Przepraszam ale jakim prawem porownujesz relacje Sosnowiec i Gks do sytuacji w Łodzi? ...robotopo pisze:Ja napisze tylko tyle ; piszcie jeszcze wiecej jak to ten Lech...przepraszam Amica Wronki kalkuluje i nie robi nic na spontanie a bojcie, ze ktos tam od was wybiegnie na murawe. Kabaret !WhyAlwaysMe pisze:No ale jak się czyta wpisy "kibiców" ŁKS-u to też nie wierzę, to jest naprawdę cyrk...robotopo pisze:Czytajac wpisy "kibicow" Widzewa to naprawde nie wierze, ze to dzieje sie naprawde, kabaret !
ps kibice Gieksy do konca walczyli o nasza wizyte na ich stadionie i identycznie my postapilismy
Owszem bijecie konie , namiętnie , od lat się masturbujecie nad własnym losem ...hWŁ pisze:Wy kroicie, my bijemy :)
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a żydzewiacy ze wsi. =-
-
krokiet_z_grzybami
To jest prawdziwy upadek ruchu kibicowskiego na Widzewie
Nasuwa się tylko pytanie, po jaki c*** budowali im ten stadion.., zarząd "niby kibicowski", też mogą sobie wsadzić w du...
porażka-tyle w temacie
Nasuwa się tylko pytanie, po jaki c*** budowali im ten stadion.., zarząd "niby kibicowski", też mogą sobie wsadzić w du...
porażka-tyle w temacie
-
gringocwel
Sam doskonale widzisz, niby nic, niby taka beka, a popatrz jak boli :)WLASNIE TAK TO WYGLĄDA , JEDYNA KARA NA JAKĄ WAS STAĆ ZA WYJEBANIE WAM FLAG, TO NIE WPUSZCZENIE NAS DO SEKTORA GOSCI ;)
Cel uswieca srodki, j**** was
A co do wypierdkow z innych klubow itd to rowniez sramy na wasz lament :) okarzcie swoja solidarnosc z kindziorami i pokibicujcie wspolnie przed telebimem...
Festiwal napinki trwa w najlepsze.
Nie wszystkim ta decyzja odpowiada wśród Widzewiaków. Niestety ale to co się dzieje nie można już nazwać prawdziwym kibicowaniem tylko c*** wie czym. I serio niektórych pierdoli jak zachował się Łks czy ktokolwiek inny rok czy kilka lat temu.
Nie wszystkim ta decyzja odpowiada wśród Widzewiaków. Niestety ale to co się dzieje nie można już nazwać prawdziwym kibicowaniem tylko c*** wie czym. I serio niektórych pierdoli jak zachował się Łks czy ktokolwiek inny rok czy kilka lat temu.
RTS&HKS
Zaraz,zaraz jak to było: "liczyliśmy,że policja pomoże nam w podjęciu decyzji" ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Ludzie honoru i godności.Prawdziwy widzewski charakter.Takie cechy posiadają tylko najwięksi.
Ludzie honoru i godności.Prawdziwy widzewski charakter.Takie cechy posiadają tylko najwięksi.
Nigdy się nie spodziewałem, że jakaś decyzja niekorzystna dla ŁKS-u wywoła u mnie wkurwienie, ale jak widać życie potrafi zaskakiwać. Mi jako widzewiakowi naprawdę jest szkoda, że te "derby" będą wyglądać jak wyglądać. Nie chodzi już nawet o to, że aż tak bardzo współczuję ełkaesiakom (bo oni mają swoje frajerskie zachowania w prawie derbów na koncie) , ale wiem, że dla mnie i jako widzewiaka, ten mecz nie będzie się wiele różnił od meczu z Drwęcą. Czyli piłkarsko mecz na szczycie, ale kibicowsko bez wielkiej historii. Nie ukrywam, że jestem zszokowany tym co wypisują tu niektórzy moi bracia po szalu (chociaż w sumie c*** wie kto tu tak naprawdę pisze, no bo w rozmowach w realu większość osób chciała derbów z gośćmi na stadionie). Nie wiem, może się starzeję i powoli nie ogarniam obecnej kibicowskiej mentalności.
Napiszę coś, a będzie obiektywnie z racji tego, że dla mnie cała Lódź wiadomo co ;) bez napinki
To, że ten mecz odbędzie się bez kibiców gości mimo braku sprzeciwu psiarni i wojewody jest porażką całego środowiska kibicowskiej Łodzi. Oczywistą winę i wyłączna w tym przypadku ponosi społeczność Widzewiaków. 1) Macie podobno pro kibicowski zarząd?
2) Od X lat nie wpuszczacie kibiców gości i jako kibice g... z tym robicie 3) Nie potrafiliście poradzić sobie z frajerem z Piaseczna i zrobić porządny protest przeciw jego działaniom, bo zachłysneliście się wizją że pan Cacek wam zrobi "Wielki Widzew" i siedzieliscie cicho 4) Teraz wasz klub miał dobrą prasę, pojawia się zainteresowanie sponsorów i co?... Gówno. Siedzicie cicho, bo ma być pięknie cisza i spokój, a już nie daj Boże palenie jakichś flag. Tekst na Widzew toMy widziałem z jakimś sajens fikszyn o starciu na murawie. Jaki to jest poziom upadku. 5) To jest kolejny już raz gdzie ludzie w jakiejś mierze decyzyjni u was dają d***, po tym jak wasi koledzy lizali d*** postkomunistycznej partii a niejaki Małecki dzielił się swoimi przemysleniami dotyczacymi MN wpisując się w propogande gw. Czy wam nie jest ku*** wstyd? Pytam z wielkim żalem, bo derby Łodzi moim zdaniem zawsze były tymi najbardziej elektryzujacymiw całej Polsce. I żeby takimi byly to Widzew lata sumiennie zapracował. ŁKS ma amfiteatr, Widzew chce mieć teatr... tak bym to skwitował. Bez spin.
To, że ten mecz odbędzie się bez kibiców gości mimo braku sprzeciwu psiarni i wojewody jest porażką całego środowiska kibicowskiej Łodzi. Oczywistą winę i wyłączna w tym przypadku ponosi społeczność Widzewiaków. 1) Macie podobno pro kibicowski zarząd?
2) Od X lat nie wpuszczacie kibiców gości i jako kibice g... z tym robicie 3) Nie potrafiliście poradzić sobie z frajerem z Piaseczna i zrobić porządny protest przeciw jego działaniom, bo zachłysneliście się wizją że pan Cacek wam zrobi "Wielki Widzew" i siedzieliscie cicho 4) Teraz wasz klub miał dobrą prasę, pojawia się zainteresowanie sponsorów i co?... Gówno. Siedzicie cicho, bo ma być pięknie cisza i spokój, a już nie daj Boże palenie jakichś flag. Tekst na Widzew toMy widziałem z jakimś sajens fikszyn o starciu na murawie. Jaki to jest poziom upadku. 5) To jest kolejny już raz gdzie ludzie w jakiejś mierze decyzyjni u was dają d***, po tym jak wasi koledzy lizali d*** postkomunistycznej partii a niejaki Małecki dzielił się swoimi przemysleniami dotyczacymi MN wpisując się w propogande gw. Czy wam nie jest ku*** wstyd? Pytam z wielkim żalem, bo derby Łodzi moim zdaniem zawsze były tymi najbardziej elektryzujacymiw całej Polsce. I żeby takimi byly to Widzew lata sumiennie zapracował. ŁKS ma amfiteatr, Widzew chce mieć teatr... tak bym to skwitował. Bez spin.
-
BronowiceMotor
A ja Koledzy tak myślę sobie, że ta sytuacja to naprawdę bardzo jaskrawy przykład ogólnego rozkładu środowiska. większość tak wspomina te lata 90te, tak z nostalgią je przywołuje a pokażcie mi proszę drugie takie derbowe miasto z takim ciśnieniem podczas meczu i ogólnej atmosfery około meczowej dzisiaj. To zawsze był absolutny top. I teraz zakładając że Łks wchodzi, Widzew zostaje następne derby mogą być nie wiadomo kiedy... takie mecze to jest ŚWIĘTO na które się czeka cały sezon, więc proszę oszczędźmy sobie pieprzenia że pzpn, milicja itd rozpieprzyły nam trybuny. MY to zrobiliśmy, a wyciąganie argumentów, że ten temu kiedyś coś... ludzie... powiem tak, ten mecz mógłbyć najważniejszym wydarzeniem sezonu w polskim środowisku kibicowskim tego roku, porównywalnym z meczem Lechii w Gdańsku z Arką po skrojeniu Władców....szkoda gadać. obejrzyjcie sobie za rok następny zajebisty finał pucharu Lech Legia na Narodowym. to jest przecież esencja kibolstwa.
Co gorsza ta decyzja może miec bardzo chujowe konsekwencje dla innych. I znając życie, bedzie miała.
-
gringocwel
Tak samo jak ta z 2012...ban82 pisze:Co gorsza ta decyzja może miec bardzo chujowe konsekwencje dla innych. I znając życie, bedzie miała.
Jeśli jesteś z Widzewa to...człowieku szacun.Ale.Z jednym się nie zgodzę.Jakie frajerskie akcje ze strony ŁKSu???Pixie pisze:Nigdy się nie spodziewałem, że jakaś decyzja niekorzystna dla ŁKS-u wywoła u mnie wkurwienie, ale jak widać życie potrafi zaskakiwać. Mi jako widzewiakowi naprawdę jest szkoda, że te "derby" będą wyglądać jak wyglądać. Nie chodzi już nawet o to, że aż tak bardzo współczuję ełkaesiakom (bo oni mają swoje frajerskie zachowania w prawie derbów na koncie) , ale wiem, że dla mnie i jako widzewiaka, ten mecz nie będzie się wiele różnił od meczu z Drwęcą. Czyli piłkarsko mecz na szczycie, ale kibicowsko bez wielkiej historii. Nie ukrywam, że jestem zszokowany tym co wypisują tu niektórzy moi bracia po szalu (chociaż w sumie c*** wie kto tu tak naprawdę pisze, no bo w rozmowach w realu większość osób chciała derbów z gośćmi na stadionie). Nie wiem, może się starzeję i powoli nie ogarniam obecnej kibicowskiej mentalności.
Jeśli pamiętasz,bo ja pamiętam doskonale (przynajmniej od '93) zawsze wchodziliście na eŁKaeS,tak jak chcieliście.
Co to znaczy?Tylu ilu Was przyszło,tylu weszło.Taka sytuacja trwała latami.Kiedy po naszej tak zwanej Białej Inwazji,kiedy pojawiło
się nas ponad 3 tysiące (u Was) i zaprezentowaliśmy się konkretnie,wszystko zaczęło się zmieniać....u Was.
Od ograniczania ilości biletów,do nie wpuszczenia nas w ogóle na sektor,gdzie Lech Poznań po 3 dniach (!) zawitał w 2000 tysiące
na ten sam sektor.
Jeśli stać Cię Pixie do takiego wpisu jaki zaprezentowałeś,napisz też,czy gdzieś się mylę w tym co pisze,proszę.
Wybacz ale ja nie wiem co było w 2012roku. Jeśli taka sama sytuacjaw w takich samych okolicznościach to pogratulować pamięci i godnego rewanżu.gringocwel pisze:Tak samo jak ta z 2012...ban82 pisze:Co gorsza ta decyzja może miec bardzo chujowe konsekwencje dla innych. I znając życie, bedzie miała.
Jaka podstawa prawna zakazu nałożonego przez Widzew na "widzimisię"?
Przecież to nie pierwsza ekipa, która ma gotową klatkę, ale pierwsza, której z premedytacją zabrania się wstępu - bo są ŁKSem.
Jak ktoś nie chce żeby dawne derby odzyskały blask kibicowski i miasto tym żyło cały dzień, to po c*** w ogóle nowe stadiony, setki zabezpieczeń jak i tak nie można wejść na mecz?
Przecież to nie pierwsza ekipa, która ma gotową klatkę, ale pierwsza, której z premedytacją zabrania się wstępu - bo są ŁKSem.
Jak ktoś nie chce żeby dawne derby odzyskały blask kibicowski i miasto tym żyło cały dzień, to po c*** w ogóle nowe stadiony, setki zabezpieczeń jak i tak nie można wejść na mecz?
Chodzi mi o nowsze czasy. O waszą blokadę w 2010 roku i o Śmigus-Dyngus w 2012 gdzie też zbytnio nie płakaliście, że nas nie będzie. Tak wiem, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i dla was sytuacja z 2010 roku ma inny kontekst niż dla nas, no jednak dla mnie ta akcja nie miała za wiele wspólnego z hasłem "Piłka nożna dla kibiców". Z tego co pamiętam to rok po waszej białej inwazji sami zbojkotowaliście derby, uważając, że 1700 biletów (mogłem nieco popieprzyć liczbę po latach, ale mniej więcej tyle było) to dla was za mało, chociaż wiedzieliście, że jeśli przyjdziecie w więcej to wejdziecie. Zgadzam się, że pierwsze spieprzone derby były u nas za czasów Puchalskiego, kiedy dał wam 400 czy 500 biletów (kiedy z naszej strony był protest z powodu takiej ilości biletów dla was), no ale wtedy wy zrewanżowaliście się tym samym. Rok potem sytuacja wróciła do normalności, no ale jak się okazało, to były ostatnie derby z prawdziwego zarówno u nas jak i u was. Chociaż i wtedy już do końca nie było normalnie, bo zamiast pochodu to was autobusy podwiozły. Wiadomo, że niestety taka postawa to zamknięte koło. Na następne derby za rok czy za 5 lat wy nas nie wpuścicie, u nas pewnie płotków też nie podwyższą więc też pewnie nie wejdziecie. Nie powiem, jestem trochę rozgoryczony, ale wkurwia mnie, że zamiast normalnych derbów, z powodu złośliwości policji, wojewodów cz działaczy, a także przy poparciu niektórych kibiców zarówno z jednej jak i z drugiej strony, którzy wolą się brandzlować wyzywając pusty sektor gości są jakieś pseudomecze,Radicaal pisze:Jeśli jesteś z Widzewa to...człowieku szacun.Ale.Z jednym się nie zgodzę.Jakie frajerskie akcje ze strony ŁKSu???Pixie pisze:Nigdy się nie spodziewałem, że jakaś decyzja niekorzystna dla ŁKS-u wywoła u mnie wkurwienie, ale jak widać życie potrafi zaskakiwać. Mi jako widzewiakowi naprawdę jest szkoda, że te "derby" będą wyglądać jak wyglądać. Nie chodzi już nawet o to, że aż tak bardzo współczuję ełkaesiakom (bo oni mają swoje frajerskie zachowania w prawie derbów na koncie) , ale wiem, że dla mnie i jako widzewiaka, ten mecz nie będzie się wiele różnił od meczu z Drwęcą. Czyli piłkarsko mecz na szczycie, ale kibicowsko bez wielkiej historii. Nie ukrywam, że jestem zszokowany tym co wypisują tu niektórzy moi bracia po szalu (chociaż w sumie c*** wie kto tu tak naprawdę pisze, no bo w rozmowach w realu większość osób chciała derbów z gośćmi na stadionie). Nie wiem, może się starzeję i powoli nie ogarniam obecnej kibicowskiej mentalności.
Jeśli pamiętasz,bo ja pamiętam doskonale (przynajmniej od '93) zawsze wchodziliście na eŁKaeS,tak jak chcieliście.
Co to znaczy?Tylu ilu Was przyszło,tylu weszło.Taka sytuacja trwała latami.Kiedy po naszej tak zwanej Białej Inwazji,kiedy pojawiło
się nas ponad 3 tysiące (u Was) i zaprezentowaliśmy się konkretnie,wszystko zaczęło się zmieniać....u Was.
Od ograniczania ilości biletów,do nie wpuszczenia nas w ogóle na sektor,gdzie Lech Poznań po 3 dniach (!) zawitał w 2000 tysiące
na ten sam sektor.
Jeśli stać Cię Pixie do takiego wpisu jaki zaprezentowałeś,napisz też,czy gdzieś się mylę w tym co pisze,proszę.
Dziękuję za odpowiedź.Tak jak piszesz,punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.Z mojej/naszej perspektywy wygląda to tak,
że stare czasy miały wpływ na te nowsze o których Ty wspominasz.
że stare czasy miały wpływ na te nowsze o których Ty wspominasz.
Myślałem że nikt Wisły nie przebije w oświadczeniach a jednak Widzew tego dokonał .....widać że nowa zgoda robi swoje....ja pierdolę
Czy zarząd Widzewa zakazał też wnoszenia sektorówek i przygotowywania opraw kibicom Widzewa w celu uniknięcia ryzyka zamknięcia stadionu z uwagi na użycie środków pirotechnicznych? Zarząd Widzewa to kibice, ale też biznesmeni, na pewno widzewiacy zrozumieliby taką decyzję. Jeszcze ktoś rzuci racą w zawodnika rywali i będzie walkower. Nie mówiąc już o okopconych krzesełkach i dachu. Kto zapłaci za umycie sadzy?
Dwa zdania w sprawie derbów pierwszy raz odjebaliście numer w 2007 daliście nam 400 biletów,a my w tym samym sezonie oddaliśmy wam całą trybunę za bramką.W tamtej rundzie to nie my nie zgodziliśmy się na wasze wejście tylko policja,a co wy zrobiliście żal komentować.
-
Antoni.Kierka
Tak tylko Widzew oddajac Niciarke zabieral miejsce wlasnym kibica natomiast Łks nie ot taka drobna roznica
Mylisz ze to jedyna osoba ktora tak uwaza? Jestem na forum Widzewa dosc dlugo i wiekszosc nickow pojarze i mi latwo jest zobaczyc ze ciegle te same osoby pisza o nie wpuszczeniu gosci. Zauwazylem tez ze osoby ktore cos maja do gadania w ogole nie biora udzialu w tej dyskusji. Dla was to jest 5 stron o tym jak nie chcemy gosci a jak widze 5 stron 10-20 osob ktore przedstawiaja swoje argumenty non stop. U mnie na fb mojego FC zdecydowana wiekszosc chce gosci ale nie widzialem zeby ktos pisal cos na ewidzew czy tutaj.Radicaal pisze: Jeśli jesteś z Widzewa to...człowieku szacun
Idz policz osoby ktore napisaly ze nie chca was na derbach i daj informacje ze 10? 20? niech bedzie 100 osob na forum napisalo ze NIE. Tylko dodaj pozniej ile osob bylo na meczu
Nie chce mi się po raz kolejny pisać tego samego ani wywoływać napinki, bo od tego są z jednej i z drugiej strony wyspecjalizowani chuligani, ale trzymajmy się faktów. W sezonie 2006/07 wy dostaliście 400 biletów i my też (to te derby kiedy spłonęło CC ). W tamtym sezonie daliśmy sobie po razie i na tym miały się skończyć cyrki z derbami.bialy08 pisze:Dwa zdania w sprawie derbów pierwszy raz odjebaliście numer w 2007 daliście nam 400 biletów,a my w tym samym sezonie oddaliśmy wam całą trybunę za bramką.W tamtej rundzie to nie my nie zgodziliśmy się na wasze wejście tylko policja,a co wy zrobiliście żal komentować.
-
gringocwel
Kiedy dostaliscie 400 biletow to my robilismy bojkotbialy08 pisze:Dwa zdania w sprawie derbów pierwszy raz odjebaliście numer w 2007 daliście nam 400 biletów,a my w tym samym sezonie oddaliśmy wam całą trybunę za bramką.W tamtej rundzie to nie my nie zgodziliśmy się na wasze wejście tylko policja,a co wy zrobiliście żal komentować.
A w 2009 i 2012 to pewnie sobie zrobiłeś przerwe w kibicowaniu? Nagle jacy sie solidarni zrobiliscie jak wam sie swiat zawalil.
Widzew,Wisła, Ruch,Elana,a wy k****,śmiecie na kolana,,he he, przed tv w zaszczanych kamienicach. Sie ku*** fanatycy zrobili..zacznijcie u siebie chociaż w 4 tysie lumpy chodzić, a nie na salony..później pospierdalali by z sektora, jak nasi by wpadli i mieli by pompę z kar dla nas,garbate nosy .A waszych piłkarzykow to wbijemy w ziemię dopingiem, patusy spod wiaty,
-
bobrowy staw
-
stachuzrdg
[quote="bobrowy staw"]Ej error04 wasi rosyjscy nacjonalisci
http://www.zapisz.net/images/438_iwxcamff_q4.jpg[/quot
Te, baranie nie nasi tylko ex wafle Amici Poznań zwanej Lechem
-
bobrowy staw
Wasi mają podobne odchylystachuzrdg pisze:bobrowy staw pisze:Ej error04 wasi rosyjscy nacjonalisci
-
showmustgoon
Pod telebimem będzie stylowo.
Na kolanach to na razie jesteście wy, ruch obity, widzewek obity plus ograbiony z flag, elana spierdala ze zbiórki, ot cała koalicja.Master1 pisze:Widzew,Wisła, Ruch,Elana,a wy k****,śmiecie na kolana,,he he, przed tv w zaszczanych kamienicach. Sie ku*** fanatycy zrobili..zacznijcie u siebie chociaż w 4 tysie lumpy chodzić, a nie na salony..później pospierdalali by z sektora, jak nasi by wpadli i mieli by pompę z kar dla nas,garbate nosy .A waszych piłkarzykow to wbijemy w ziemię dopingiem, patusy spod wiaty,
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Widzew obity? Cos mi umknęło?
-
old school CRBB
Szkoda że nie będzie Nas na derbach u Was.
Moim zdaniem więcej tracicie Wy niż My.
Co do sektora dla gości na ŁKS ie:
1. Chyba żaden Widzewiak który go widział na własne oczy nie powie z ręką na sercu że to prawdziwy sektor dla gości zwłaszcza derbowych .
2. Część buforowa to schody(ok.1,5m) między krzesełkami oddzielona 2m pleksą.
3.Jeżeli u Was obawiacie się że przez cały stadion z Zegara wysypie się banda by roznieść klatkę z nami, to ciekawe w ile sek. My byśmy to zrobili u siebie?
4. U Nas też jest tylko płotek oddzielający trybunę od boiska..
5. Na ostatnich derbach akurat byłem zmuszony kupić bilet na ten sektor, i wielu chopaków bez problemu ( 20 sek.) było na Galerze.
6.Załóżmy że policja wydaje zgodę i wchodzi was komplet 800os.
7.Schody,,bufor,, muszą zostać puste.
8. Dalej wolana przestrzeń od Was 5m-policja(myślę że z 500os) 10m-wolna przestrzeń od Nas 5m.
9.Dla ŁKS -u zostaje może 2500-3000 miejsc.
10. To tak jakby zrobić Derby na Zegarze.
p.s.
11. Po wspólnym rozjpaniu policji, wykańczamy się nawzajem.
Moim zdaniem więcej tracicie Wy niż My.
Co do sektora dla gości na ŁKS ie:
1. Chyba żaden Widzewiak który go widział na własne oczy nie powie z ręką na sercu że to prawdziwy sektor dla gości zwłaszcza derbowych .
2. Część buforowa to schody(ok.1,5m) między krzesełkami oddzielona 2m pleksą.
3.Jeżeli u Was obawiacie się że przez cały stadion z Zegara wysypie się banda by roznieść klatkę z nami, to ciekawe w ile sek. My byśmy to zrobili u siebie?
4. U Nas też jest tylko płotek oddzielający trybunę od boiska..
5. Na ostatnich derbach akurat byłem zmuszony kupić bilet na ten sektor, i wielu chopaków bez problemu ( 20 sek.) było na Galerze.
6.Załóżmy że policja wydaje zgodę i wchodzi was komplet 800os.
7.Schody,,bufor,, muszą zostać puste.
8. Dalej wolana przestrzeń od Was 5m-policja(myślę że z 500os) 10m-wolna przestrzeń od Nas 5m.
9.Dla ŁKS -u zostaje może 2500-3000 miejsc.
10. To tak jakby zrobić Derby na Zegarze.
p.s.
11. Po wspólnym rozjpaniu policji, wykańczamy się nawzajem.
-
old school CRBB
Acha jeszcze jedno, ktoś od was mówił- przecież była Polonia, ba nawet był Świt, tak zgoda. U was też była Łomża, s Świt musiał się zgodzić na nasze zasady. Wy to dla nas nie Polonia a My dla Was to nie Łomża, o nawet się zrymowało.
p.s pozdro dla kibica Rts z pracy który w środę zamienił się ze mną na zmiany.
p.s pozdro dla kibica Rts z pracy który w środę zamienił się ze mną na zmiany.
-
Entlicheck
to tak na rozluźnienie tematu, bo o derbach zostało napisane chyba juz wszystko....old school CRBB pisze: p.s pozdro dla kibica Rts z pracy który w środę zamienił się ze mną na zmiany.
jak pracowalem jeszcze na zmiany to w robocie było ciekawe zjawisko, mianowicie osoby aktywnie kibicujące bardzo chętnie wymieniały sie między sobą w grafiku, dużo chętniej niz zwykli ludzie.
Wynikało to pewnie z tego że kibic kibica zrozumie, ale mimo że nieraz były jakies uszczypliwości i uprzykrzanie sobie życia, to akurat jak ktoś chciał sie zamienić bo jego klub grał mecz albo miał wyjazd to zazwyczaj nie było problemu żeby znalezc kogoś chętnego z drugiej strony. Kibicowska solidarnośc czy coś w ten deseń...
ot taka ciekawostka..
-
WidzewskaCharyzma
Słabe to wasze oświadczenie, płacz i jak zwykle pokazać Widzew całej Polsce jaki to nie honorowy i bez zasad, komu się jeszcze wypłaczecie, byłem przeciwny tej decyzji jak większość kiboli Widzewa, ale za te wasze chujowe zagrywki, j**** was.
https://t.me/pump_upp
-
Entlicheck
ważne ze wasze oswiadczenie jest mocne... mogliscie poprosic WSH zeby wam porwadzili jak sie tłumaczyć, bo raczej sie osmieszyliscie pisząc takie bzdury i naginając tak bardzo rzeczywistość do zaistniałej sytuacji ze bardziej już sie nie dało...
Nie wystarczyło napisac ze Widzewska spolecznosc nie życzy sobie ''patusów z ŁKSu'' bo by wam zepsuli świeto ?
Trzeba bylo wymyslac najpierw te wszystkie kłamstwa, zwalać wine na zarząd ŁKSu, prosić o pomoc policje , żeby na koniec i tak stwierdzić że to wszystko dlatego że my was nie wpuscilismy 5-10 lat temu ??
I nie zapominaj że to wy sie popłakaliscie i zabrudziliscie pampersa na myśl o derbach z kibicami ŁKS, a nie na odwrót...
My Wam bilety chcielismy dać na naszą nową trybune z zeszłej rundzie, psy i wojewoda sie nie zgodziły... teraz psy i wszyscy sie zgadzają a wasz kibolski zarząd w obawie o burdy w miescie i na stadionie obsrał zbroje :) takie są fakty i tak to wygląda dla kazdego postronnego kibica.
Nie wystarczyło napisac ze Widzewska spolecznosc nie życzy sobie ''patusów z ŁKSu'' bo by wam zepsuli świeto ?
Trzeba bylo wymyslac najpierw te wszystkie kłamstwa, zwalać wine na zarząd ŁKSu, prosić o pomoc policje , żeby na koniec i tak stwierdzić że to wszystko dlatego że my was nie wpuscilismy 5-10 lat temu ??
I nie zapominaj że to wy sie popłakaliscie i zabrudziliscie pampersa na myśl o derbach z kibicami ŁKS, a nie na odwrót...
My Wam bilety chcielismy dać na naszą nową trybune z zeszłej rundzie, psy i wojewoda sie nie zgodziły... teraz psy i wszyscy sie zgadzają a wasz kibolski zarząd w obawie o burdy w miescie i na stadionie obsrał zbroje :) takie są fakty i tak to wygląda dla kazdego postronnego kibica.