z Olechowem to byla prowokacja, mzona powiedziec, ze pompa z nieobiektywnych podobnych zestawien, czujni jestescie
jeszcze ze zlotnem "poszalalem", jak mneimam - dostalem 5 privow od ficefiakow stamtad od wczoraj skad wy tam ku....... troche dla mnie szok - bylem pewien ze tam was nie ma , ale relaaax
tak juz zupelnie na luzie mowiac, to jak sam spojrzalem na ten spis, to wydaje sie was wiecej w lodzi. szkopul w tym, ze nasze oski sa nie wiedziec czemu duzo bardziej aktywne - wiecej kibicow itd , tka mi sie wydaje
pamietając o powyższych postach, by Widzewiacy nie wpisywali się w tym temacie, zadam Ci i Tobie podobnym pytanie, nie jako Widzewiak, a jako zwykły kibic:
co daje Ci napisanie ficef zamiast Widzew i ficefiak zamiast Widzewiak ? czy lżej staje Ci się na duszy ? czy łatwiej Ci zasnąć ? czy ma to RTS ośmieszyć czy wzbudzić w kibicach Widzewa oburzenie czy może coś innego... moge uzyskać sensowną odpowiedź ?
" Laughing sorry stary, ale jak przeczytałem Twoje procentowe zestawienie to oszalałem.... Ty , no bo wychodzi na to, ze Widzewa nie ma w Łodzi i co ja teraz zrobie?!"
Michal1908 pisze:" Laughing sorry stary, ale jak przeczytałem Twoje procentowe zestawienie to oszalałem.... Ty , no bo wychodzi na to, ze Widzewa nie ma w Łodzi i co ja teraz zrobie?!"
gratuluje interpretacji zestawinia
Przeliteruj ostatni wyraz, i puknij sobie z pięć uśmieszków
Pozdro dla Rafi_Widzew spoko koleś...(co do miejsc gdzie rządzi WIDZEW a ŁKS to wszędzie gdzie rządzi ŁKS znajdzie się jakieś 15 lub 20% Widzewiaków a tam gdzie Widzew 15 lub 20% Ełkaesiaków... tak jest moim zdaniem pozdro dla czerwonych...
Ostatnio zmieniony 08.06.2007, 10:54 przez MKC RTS, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy mógłby mi ktoś podać dokładnie gdzie znalazł bym vlepkę Widzewa na tym forum lub gdzieś indziej "Towarzystwo Nie Do Wyjebania" proszę o jak najszybszy odpis.....
no, teraz tylko ja sie ku*** bede wpisywal, a wy bedziecie milczec i mnie sluchac. zero wpsiow ze strony innych lksiakow, uzgodnilismy w bardzo szacownym gronie, ze bede ustami srodowiska kibicow naszego klubu, to co mwoie jest swiete i niepodwazalne.
sami mamy przyspiewki i hasla w podobnym tonie, wiec zluzuj, jak chcesz sie z nich smiac to rob to inteligentnie i z klasa, na tym pozomie sobie pzoartuj u siebie na melinie ! zasada jest prosta - nei masz nic do pwoedzenia, nie mow. jak bedzie potrzeba napsiac tu cos z naszej strony to zrobire to takze w twoim imieniu, na chwile obecna zamknij pape
jak zamkniecie temat to bedzie burdel w innych tematach. niech sobie tutaj prowadza dyskusje. zostawcie ich w spokoju i sami nie zagladajcie do tematu to nie bedzie problemu. nikt normalny tego tematu nie czyta wiec moga wypisywac co chca.