UżytkownikForum pisze:Pytanko: ulica Olsztyńska to Widzew, ŁKS czy mieszkanka?
Jest wogle taka ulica? Blisko Śródmieścia?
to jest na Bałutach, dziala tam grupa widzewa, ale genetycznie nasz teren
może weź pewne decyzje do podjęcia zostaw innym osobom.... że Cię jeszcze nie zbanowali.... kolego jednego wątku... co okazję znalazłeś do pokazania swojego kompleksu wyższości w Łodzi...
jak tak dalej będzie siana napinka w tym temacie to chyba ze strony Widzewskiej będzie trzeba zaprowadzić terror i nagrodzić każdego napinającego się Widzewiaka w tym temacie banem na tym forum jak i na forum Widzewa.
Trenuj Do końca, Do Upadłego Bo Życie To Walka By Dążyć Do Czegoś
Michal1908 pisze:" Laughing sorry stary, ale jak przeczytałem Twoje procentowe zestawienie to oszalałem.... Ty , no bo wychodzi na to, ze Widzewa nie ma w Łodzi i co ja teraz zrobie?!"
gratuluje interpretacji zestawinia
Przeliteruj ostatni wyraz, i puknij sobie z pięć uśmieszków
Pozdro dla Rafi_Widzew spoko koleś...(co do miejsc gdzie rządzi WIDZEW a ŁKS to wszędzie gdzie rządzi ŁKS znajdzie się jakieś 15 lub 20% Widzewiaków a tam gdzie Widzew 15 lub 20% Ełkaesiaków... tak jest moim zdaniem pozdro dla czerwonych...
Ostatnio zmieniony 08.06.2007, 10:54 przez MKC RTS, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafi , niech pisze co chce sobie a ty nie dodawaj swoich groszy do tego tematu , NIKT ZE STRONY WIDZEWA MA TU SIE NIE WPISYWAC bo tylko sami sobie lipe robicie !!
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
acab pisze:Rafi , niech pisze co chce sobie a ty nie dodawaj swoich groszy do tego tematu , NIKT ZE STRONY WIDZEWA MA TU SIE NIE WPISYWAC bo tylko sami sobie lipe robicie !!
Czy mógłby mi ktoś podać dokładnie gdzie znalazł bym vlepkę Widzewa na tym forum lub gdzieś indziej "Towarzystwo Nie Do Wyjebania" proszę o jak najszybszy odpis.....
no, teraz tylko ja sie ku*** bede wpisywal, a wy bedziecie milczec i mnie sluchac. zero wpsiow ze strony innych lksiakow, uzgodnilismy w bardzo szacownym gronie, ze bede ustami srodowiska kibicow naszego klubu, to co mwoie jest swiete i niepodwazalne.
sami mamy przyspiewki i hasla w podobnym tonie, wiec zluzuj, jak chcesz sie z nich smiac to rob to inteligentnie i z klasa, na tym pozomie sobie pzoartuj u siebie na melinie ! zasada jest prosta - nei masz nic do pwoedzenia, nie mow. jak bedzie potrzeba napsiac tu cos z naszej strony to zrobire to takze w twoim imieniu, na chwile obecna zamknij pape
Może ktoś zbanować Michała? Bo to już nie jest śmieszne... to sie nazywa schizofrenia skąd ty sie gościu urwałeś to ja nie wiem
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
ku*** na c*** odpisujecie prowokatorom z ŁKSu bądź Widzewa ? Chcecie być bardziej kumaci ? To wyjdźcie na ulice sie tak po udzielać jak w internecie, może wam te fantazje internetowe i napinka wtedy przejdą i zrozumiecie co nie których. Temat do zamknięcia bo nie da się tego czytać. A jeżeli nie to moderatorzy będą poproszeni o wysyłanie IP każdego wpisującego się tu Widzewiaka który będzie myślał że jest mistrzem ciętej riposty. Taki "chuligan" internetowy wpisujący i siejący napinke w tym temacie będzie automatycznie banowany również na forum Widzewa.
Trenuj Do końca, Do Upadłego Bo Życie To Walka By Dążyć Do Czegoś
E! "W" gadaj se co chcesz ale o forum widzewa sie nie musisz czepiać... ty antychuliganie!!!! A michała1908 radził bym nagrodzić banem za swoje wypowiedzi...
MKC a co niepopierasz posta W ?? dobrze prawi chlopak , bo dla mnie tu co sie dzieje to totalna zenada , jak sa tacy chuligani tu w tym temacie to niech szukaja wrarzen na miescie, proste
banowac tych baranow moze zrozumieja kiedys.
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
jak zamkniecie temat to bedzie burdel w innych tematach. niech sobie tutaj prowadza dyskusje. zostawcie ich w spokoju i sami nie zagladajcie do tematu to nie bedzie problemu. nikt normalny tego tematu nie czyta wiec moga wypisywac co chca.