ty "kto tam" czy jak ci tam uważasz, że żeby podzielić się swoim zdaniem na temat derbów Krk trzeba na nich być koniecznie? widzisz, mi (jak i podejrzewam waldemarowi, którego tak błyskotliwie pojechałeś) Wisła i Pasy są w sumie obojętne. nie mam potrzeby jechać do Krakowa na derby, ale mogę obejrzeć mecz w Canale + i zaznaczając ten fakt wyrazić swoją opinię. Również uważam, że Wisła miała zajebiście głośny doping. Skoro w C+ było głośno, to pewnie na stadionie też. Chyba, że się mylę, może Wisła była cicho, a wóz transmisyjny łapał bliskimi mikrofonami dźwięk z trybun Wisły i przepuszczali go przez kompa zwiększając siłę głosu o 200%?

A tak na poważnie akurat ze stadionu przy Reymonta transmisje są często, nie sądzę żeby C+ specjalnie na derby zmieniał ustawienia mikrofonów itd. i na podstawie meczów Wisły które widziałem w tym sezonie mogę stwierdzić, że na tym doping był najgłośniejszy. Tak trudno to zrozumieć? OK jeśli by na podstawie transmisji stwierdzić, że Wisła miała chujowy doping bo w telewizji było kiepsko słychać, to faktycznie mógłbyś mieć pretensje, bo mikrofony mogły nie wyłapywać odpowiednio. Chyba wyraziłem się jasno
A co do meczu jeszcze - Mi podoba się u Wisły to, że mają sporą różnorodność jeśli chodzi o przyśpiewki, nie ciągną przez 30 minut jednej piosenki tylko często zmieniają i mają w czym wybierać.
Przyłączam się do gratulacji z okazji zdobycia tytułu i życzę awansu do Ligi Mistrzów (chociaż z tym składem będzie to trudne).
zdrowia