Polska - Kazachstan

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Funny Bunny

Post autor: Funny Bunny »

Il_Fanatico pisze:Byli jacyś Kazachowie??
Byli, było ich widać w tv.
iparts.pl
pb_bezimienny

Post autor: pb_bezimienny »

dziwi mnie flaga WARSZAWIACY bez BARWY :shock:

2 : co bylo napisane na transparencie biało czarnym
elo_melo
ban

Post autor: elo_melo »

pb_bezimienny pisze:
2 : co bylo napisane na transparencie biało czarnym
to też miałem wymienić, fajnei że z meczów Reprezentacji robimy koncert życzeń, albo pozdrowieniowe show.
Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico »

Tref pisze:
Il_Fanatico pisze:Byli jacyś Kazachowie??
pokazywali ich w tv jak ogladales? ;/
Dotarłem na 2 połowe bo wracałem z wyjazdu na klub
arto1964

Post autor: arto1964 »

Swietny wystep Ebiego i całego składu Biało-Czerwonych.Odnosze wrażenie,że to byl mecz Legii a nie Reprezentacji. Oby był to ostatni mecz w Warszawie,Bez odbioru :evil:
Ostatnio zmieniony 14.10.2007, 00:03 przez arto1964, łącznie zmieniany 1 raz.
ruch1920
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ruch1920 »

Warszawa :lol: :lol: :lol:
pb_bezimienny

arto1964 pisze:Odnosze wrażenie,że to byl mecz Legii a nie Reprezentacji. Oby był to ostatni mecz w Warszawie,Bez odbioru :evil:
zgadzam sie
pb_bezimienny

kolejne pytanie co byl w Oprawie ( jak dobrze widziałem ) jakiś gość a na środku jakiś rysunek a o góry LEGIA jak dobrze widziałem.

Co do Stadionu Ślaskiego w ( Chorzowie ) a stadion Legii ( mecz reprezentacji ) to ziemia a kosmos .
Adam

Post autor: Adam »

JESTEŚMY NAJLEPSI 8)
wlepki.com

Post autor: wlepki.com »

ruch1920 pisze:Warszawa :lol: :lol: :lol:
Co byś się nie obsrał...
WM

Post autor: WM »

pb_bezimienny pisze:
arto1964 pisze:Odnosze wrażenie,że to byl mecz Legii a nie Reprezentacji. Oby był to ostatni mecz w Warszawie,Bez odbioru :evil:
zgadzam sie
ja też. niech w innych miastach robią mecze za stówę
Inny

Post autor: Inny »

Ja p*******.ARMAGEDON. :roll:

POLSKA :wink:
Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin »

pb_bezimienny pisze:
zgadzam sie
przed meczem wystarczylo popatrzec na oflagowanie "zylety" ;)

jednak lepiej jak mecze beda odbywaly sie w Chorzowie, Poznaniu czy Krakowie, czyli tam gdzie na stadion bedzie moglo wejsc wiecej wiary za mniejsze pieniadze
chora_krowa

Post autor: chora_krowa »

ojajebie pisze: mozesz rozwinac ?
walka o ruch kibicowski, reszte osoby inteligente powinny raczej same wydedukowac.
Silver

Post autor: Silver »

A w meczu z Azerami to kibice Legii nie zaprezentowali oprawy tylko dot. Polski? Tam nie było żadnych akcentów Legijnych w oprawie. Teraz, każdy wie jaka jest sytuacja na Legii, a ta oprawa nie była ot taka sobie chwaląca Legię, tylko była ona w pewnym celu, i poważniejsze osoby na forum na pewno to zrozumieją.
Inny

Post autor: Inny »

Według mnie Legia nie ma się po co tłumaczyć,że tak powiem kto ma wiedzieć to wie 8) :wink:

Może jakieś fotki z meczu?
brudzio

Post autor: brudzio »

własnie wrócilem z meczu, na wstępie podkreślam ,ze nie jestem kibicem L a Rakowa, siedziałem na żylecie i szczerze dziwi mnie co wypisujecie, nie bylo żadnych akcentów Warszawskich ani Legijnych, z ekip kumatych Tylko Łks i jakieś pojedyncze osoby. Kazachów kilkadziesiąt osób pod krytą z flagami na kijach, dobrze nie widzialem, fakt mecze na śląskim to przeżycie na całe życie, tutaj ta repra wyglada jak mecz ligowy, do tego kurewsko zimno.
Hitem było przez cały mecz : " Kaczynski mordo Ty nasza" i kilka podobnych , gdzie spiewał cały stadion :)
brudzio

Post autor: brudzio »

ps. post wyzej... szybko jestes cos w CZestochowie

mieszkam w Warszawie od 4 miesiecy, nie pomyślałes o tym?

Jeszcze Jedno , akustyka i zgranie dopingu jest duzo lepsze niż na ślaskim gdzie każdy śpiewa sobie co chce w kazdym rogu , tutaj był przynajmniej zgrany doping
micgree

Post autor: micgree »

brudzio pisze: tutaj był przynajmniej zgrany doping
no fakt przyznam racje w tym..ale NIC więcej ! zawsze łatwiej zgrać doping na mniejszym stadionie, który nalezy do danego klubu niż na dużo większym stadionie na którym jako tako nie ma zorganizowanej grupy kibiców na codzień...
GebaRadomiak

Post autor: GebaRadomiak »

Ref;eksja po meczu
Siedzielismy na krytej na sektorze E
Staralismy sie poprowadzic doping na D E F i w pierwszej polowiue bylo to z marnym skutkiem(kilkakrotnie probowane"cala zyleta odpowiada itd") to w drugierj udalo sie mniej wiecej ogarnac sektory i nie bylo zle :wink:

choc ogolnie coraz mniej ludzi w ktorych jest kibicowski styl a coraz wiecej ludzi ktorzy chca na mecz isc bo chca go obejrzec a nie dopingowac...

a co do osiwetlenie - hehe przynajmniej mecz byl ciekawszy
Oprawa NS na PLUS i to DUZY ja popieram takie akcje
micgree

Post autor: micgree »

przypomnij sobie komentarze po meczach na śląskim to może zrozumiesz o co mi chodzi....Najważniejsze i tak 3 pkt...szkoda tylko że na Legii...
dzydzydzydzy

Post autor: dzydzydzydzy »

ludzie dajcie spokoj paziostwo jakiego w zyciu nie widziałem, wyrywaja rzucaja te kartony to jak miała wyjsc kartoniada...
szacunek dla NS! 100% poparcia.

dawajcie fotki :wink:
o_

Post autor: o_ »

a ja troche z innej beczki...

Dlaczego flaga, upamietbiajaca nam S.P. Kazia Gorskiego, wisiala sobie gdzies tam z boku, praktycznie nie widoczna za bramka ?
Chyba nie taki byl jej cel...Uwazam, ze flaga, jesli juz jest obeczna na kadrze, to powinna wisiec w centralnym meijscu, czyli tam gdzie dzis wisiala flaga "Warszawiacy", "Legia", "Olimpia", "Baltyk" i td...
Nawet jesli wlasciciel ma bilet z innego sektora, to przeciez co za problem podac flage przez kraty...

Pozdro
Jose Perez

Post autor: Jose Perez »

http://rapidshare.com/files/62376523/Po ... bramki.rar

Link do brameczek z meczu Polska - Kazachstan
dj_decks_elo_peja

Post autor: dj_decks_elo_peja »

o_ pisze:a ja troche z innej beczki...

Dlaczego flaga, upamietbiajaca nam S.P. Kazia Gorskiego, wisiala sobie gdzies tam z boku, praktycznie nie widoczna za bramka ?
Chyba nie taki byl jej cel...Uwazam, ze flaga, jesli juz jest obeczna na kadrze, to powinna wisiec w centralnym meijscu
, czyli tam gdzie dzis wisiala flaga "Warszawiacy", "Legia", "Olimpia", "Baltyk" i td...
Nawet jesli wlasciciel ma bilet z innego sektora, to przeciez co za problem podac flage przez kraty...

Pozdro
ta flaga wisiała tam gdzie siedzieli chłopaki z Jagi, bo to oni zrobili tą flagę i z nimi ta flaga zwiedza stadiony...
kami(L)o

Post autor: kami(L)o »

Pffffff ludzie którzy piszą o kaszaniastej oprawie, pokazują, że są mądrzy, ale tylko przed monitorem. Każdy wie jakie były ceny biletów, bardzo dużo prawdziwych kibiców niestety nie było stać na wydanie takiej kwoty jednorazowo, więc automatycznie w ich miejsce bileciki kupili pikniki, którym się lepiej powodzi. Przed meczem bardzo dużo ludzi z żylety wyrzucało kartony, które miały służyć do ułożenia napisu POLSKA i tym czynem pokazali, że na stadion im jeszcze bardzo daleko !

Pozdrawiam
wolson

Post autor: wolson »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
szalikowcypl
Major
Kontakt:

Post autor: szalikowcypl »

Przy szachowaniu miejsca na łuku dla flagi K.G informowało sie wszystkim co i jak. Jednak jedna osoba rozbroila większość kibiców.

Kulturalnie zostala zwrócona jemu uwaga że tu bedzie wisieć flaga Kazimierza, na co on zapytał sie gdzie to jest :shock:
W pewnym momencie nie wiedziałem co mam powiedzieć. Po wyjaśnieniu mu kim był Kazimierz Górski koleś troche sie zniesmaczył. To jednak nie wszystko. Po jakimś czasie znowu podbija i mówi, że przecież on nie żyje :shock:

Takie patenty są wśród nas...
wolson

Post autor: wolson »

ciekawe kiedy PZPN pomysli zeby meczy kadry rozgrywac na większym stadionie jest Poznan,Kraków.O cenach nie bede wspominal szkoda klawiatury lepiej zapelnic stadion 13tys niz 28-tys taka polityka...
ROBERT

Post autor: ROBERT »

1 doping nie zaleznie od przyczyn - dramat
2 pojemnosc i ogolnie stadion - w porownaniu np do Poznania czy slaskiego - wiadomo...
3 sektorowa pod ktora stali kibice roznych klubow - z grafem Legii ...= poco ona i jak cel?

dla dobra ogolnego czyli kadry = nigdy wiecej meczow na Legii
Ultras Widzew

Post autor: Ultras Widzew »

Normalnie Stefan pisze:Tak naprawdę to nie wiem o co te kłótnie..Raz jest lepiej raz gorzej.Mimo ze nie przepadam za Legią to jednak "akcja na rzecz ruchu kibicowskiego" była według mnie dobrym posunieciem. Pozdrawiam.
Zgadzam się.
Trele Morele

Post autor: Trele Morele »

Ultras Widzew pisze:
Normalnie Stefan pisze:Tak naprawdę to nie wiem o co te kłótnie..Raz jest lepiej raz gorzej.Mimo ze nie przepadam za Legią to jednak "akcja na rzecz ruchu kibicowskiego" była według mnie dobrym posunieciem. Pozdrawiam.
Zgadzam się.
Rowniez sie zgadzam z tym.Mimo ze tematycznie dotyczyla Legii(bo taki byl napis na sektorowce) to tak naprawde do jełopow z PZPN dotarlo to mam nadzieje jako "glos" wszystkich kibiców w polsce.

Pozatym dramat na trybunach przynajmniej tak to wygladalo w tv.
blizna01

Post autor: blizna01 »

Jak dla mnie paranoja. Podobno same pikniki więc poco ta sektorówka Legii. Sam Ebi po meczu powiedział co o tym myśli...cała ta sprawa z oświetleniem to kompromitacja. Szykuję się na Belgie bo musze sobie jakoś humor poprawić!
Darkskiller

Post autor: Darkskiller »

Jedyne do czego moge sie przyczepic po tym meczu to chujowy doping. Nie mam zastrzezen do dzialan legionistow, rozumiem ich sytuacje. Chcialbym zobaczyc repre w Krakowie albo Poznaniu w najblizszym czasie, ciekawe jakby to wyszlo w tych miastach...
Mmm

Post autor: Mmm »

Mysle ze transparent by wystarczyl,ta sektorowka to przegiecie.Kolesie np. z Łodzi jak sie pokapowali co na niej jest nie przykladali sie do jej rozkladania.Doping nie byl az taki zly nie wiem o co sie czepiacie.Bywalo znacznie gorzej a wiadomo ze to nie liga.
reyk

Post autor: reyk »

co do tego napisu 'Legia' na sektorówce- jest to wierna kopia reprezentacyjnego szalika Legii (będącego jednocześnie miniaturką flagi), który już od długiego czasu jest w sprzedaży.
Tref

Post autor: Tref »

nawet w TV komentatorzy dziennikarze i pilkarze mowia zeby Polacy nie grali w Warszawie bo to smieszne grac mecze reprezentacji na takim stadionie. Przyznam ze kiedys byla tam atmosfera ale z meczu na mecz wydaje mi sie co raz gorzej.

Sektorowka z napisem Legia zupelnie niepotrzebna to nie mecz Legii. Ja bym nie chcial stac od nia.... ;/ a byli tam kibice innych klubow.
Ostatnio zmieniony 14.10.2007, 12:28 przez Tref, łącznie zmieniany 1 raz.
Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu »

Tez mam nadzieje, ze to ostatni mecz reprezentacji w Warszawie, po co to komu tylko jupitery nam niszcza :lol:

A juz nie moge sie doczekac meczu z Niemcami na Stadionie Śląskim ;)
A1986

Post autor: A1986 »

Nie znam się za bradzo na reprezentacyjnych realiach ale po ki grzyb jakaś ekipa wiesza 2 gigantyczne flagi obok siebie? Chodzi mi tu o Nową Hute. Bynajmniej nie przypierdalam się akurat do tych chłopaków ale wrukwia mnie takie coś - kiedyś gdzieś widziałem już inne tego typu przypadki: ŁKS Polska itd. Z kolei teraz czytam, że K Górski gdzieś wisiał na obrzeżach...

Druga sprawa: dlaczego oprawa NS była prezentowana w czasie przerwy w meczu? Rozumiem, że z obawy przed jego niedokończeniem. Bylem jednak pewien, że gdy zostanie on wznowiony sektorówka pójdzie jeszcze raz, tak się jednak nie stało. Przez to straciła na przekazie.
ODPOWIEDZ