Byli, było ich widać w tv.Il_Fanatico pisze:Byli jacyś Kazachowie??
Polska - Kazachstan
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
pb_bezimienny
-
Il_Fanatico
-
pb_bezimienny
-
pb_bezimienny
-
wlepki.com
-
WM
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
przed meczem wystarczylo popatrzec na oflagowanie "zylety"pb_bezimienny pisze:zgadzam siearto1964 pisze:Odnosze wrażenie,że to byl mecz Legii a nie Reprezentacji. Oby był to ostatni mecz w Warszawie,Bez odbioru
jednak lepiej jak mecze beda odbywaly sie w Chorzowie, Poznaniu czy Krakowie, czyli tam gdzie na stadion bedzie moglo wejsc wiecej wiary za mniejsze pieniadze
-
chora_krowa
A w meczu z Azerami to kibice Legii nie zaprezentowali oprawy tylko dot. Polski? Tam nie było żadnych akcentów Legijnych w oprawie. Teraz, każdy wie jaka jest sytuacja na Legii, a ta oprawa nie była ot taka sobie chwaląca Legię, tylko była ona w pewnym celu, i poważniejsze osoby na forum na pewno to zrozumieją.
własnie wrócilem z meczu, na wstępie podkreślam ,ze nie jestem kibicem L a Rakowa, siedziałem na żylecie i szczerze dziwi mnie co wypisujecie, nie bylo żadnych akcentów Warszawskich ani Legijnych, z ekip kumatych Tylko Łks i jakieś pojedyncze osoby. Kazachów kilkadziesiąt osób pod krytą z flagami na kijach, dobrze nie widzialem, fakt mecze na śląskim to przeżycie na całe życie, tutaj ta repra wyglada jak mecz ligowy, do tego kurewsko zimno.
Hitem było przez cały mecz : " Kaczynski mordo Ty nasza" i kilka podobnych , gdzie spiewał cały stadion
Hitem było przez cały mecz : " Kaczynski mordo Ty nasza" i kilka podobnych , gdzie spiewał cały stadion
-
GebaRadomiak
Ref;eksja po meczu
Siedzielismy na krytej na sektorze E
Staralismy sie poprowadzic doping na D E F i w pierwszej polowiue bylo to z marnym skutkiem(kilkakrotnie probowane"cala zyleta odpowiada itd") to w drugierj udalo sie mniej wiecej ogarnac sektory i nie bylo zle
choc ogolnie coraz mniej ludzi w ktorych jest kibicowski styl a coraz wiecej ludzi ktorzy chca na mecz isc bo chca go obejrzec a nie dopingowac...
a co do osiwetlenie - hehe przynajmniej mecz byl ciekawszy
Oprawa NS na PLUS i to DUZY ja popieram takie akcje
Siedzielismy na krytej na sektorze E
Staralismy sie poprowadzic doping na D E F i w pierwszej polowiue bylo to z marnym skutkiem(kilkakrotnie probowane"cala zyleta odpowiada itd") to w drugierj udalo sie mniej wiecej ogarnac sektory i nie bylo zle
choc ogolnie coraz mniej ludzi w ktorych jest kibicowski styl a coraz wiecej ludzi ktorzy chca na mecz isc bo chca go obejrzec a nie dopingowac...
a co do osiwetlenie - hehe przynajmniej mecz byl ciekawszy
Oprawa NS na PLUS i to DUZY ja popieram takie akcje
-
dzydzydzydzy
a ja troche z innej beczki...
Dlaczego flaga, upamietbiajaca nam S.P. Kazia Gorskiego, wisiala sobie gdzies tam z boku, praktycznie nie widoczna za bramka ?
Chyba nie taki byl jej cel...Uwazam, ze flaga, jesli juz jest obeczna na kadrze, to powinna wisiec w centralnym meijscu, czyli tam gdzie dzis wisiala flaga "Warszawiacy", "Legia", "Olimpia", "Baltyk" i td...
Nawet jesli wlasciciel ma bilet z innego sektora, to przeciez co za problem podac flage przez kraty...
Pozdro
Dlaczego flaga, upamietbiajaca nam S.P. Kazia Gorskiego, wisiala sobie gdzies tam z boku, praktycznie nie widoczna za bramka ?
Chyba nie taki byl jej cel...Uwazam, ze flaga, jesli juz jest obeczna na kadrze, to powinna wisiec w centralnym meijscu, czyli tam gdzie dzis wisiala flaga "Warszawiacy", "Legia", "Olimpia", "Baltyk" i td...
Nawet jesli wlasciciel ma bilet z innego sektora, to przeciez co za problem podac flage przez kraty...
Pozdro
-
Jose Perez
http://rapidshare.com/files/62376523/Po ... bramki.rar
Link do brameczek z meczu Polska - Kazachstan
Link do brameczek z meczu Polska - Kazachstan
-
dj_decks_elo_peja
ta flaga wisiała tam gdzie siedzieli chłopaki z Jagi, bo to oni zrobili tą flagę i z nimi ta flaga zwiedza stadiony...o_ pisze:a ja troche z innej beczki...
Pozdro
Pffffff ludzie którzy piszą o kaszaniastej oprawie, pokazują, że są mądrzy, ale tylko przed monitorem. Każdy wie jakie były ceny biletów, bardzo dużo prawdziwych kibiców niestety nie było stać na wydanie takiej kwoty jednorazowo, więc automatycznie w ich miejsce bileciki kupili pikniki, którym się lepiej powodzi. Przed meczem bardzo dużo ludzi z żylety wyrzucało kartony, które miały służyć do ułożenia napisu POLSKA i tym czynem pokazali, że na stadion im jeszcze bardzo daleko !
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Jose Perez
-
szalikowcypl
- Major
- Kontakt:
Przy szachowaniu miejsca na łuku dla flagi K.G informowało sie wszystkim co i jak. Jednak jedna osoba rozbroila większość kibiców.
Kulturalnie zostala zwrócona jemu uwaga że tu bedzie wisieć flaga Kazimierza, na co on zapytał sie gdzie to jest
W pewnym momencie nie wiedziałem co mam powiedzieć. Po wyjaśnieniu mu kim był Kazimierz Górski koleś troche sie zniesmaczył. To jednak nie wszystko. Po jakimś czasie znowu podbija i mówi, że przecież on nie żyje
Takie patenty są wśród nas...
Kulturalnie zostala zwrócona jemu uwaga że tu bedzie wisieć flaga Kazimierza, na co on zapytał sie gdzie to jest
W pewnym momencie nie wiedziałem co mam powiedzieć. Po wyjaśnieniu mu kim był Kazimierz Górski koleś troche sie zniesmaczył. To jednak nie wszystko. Po jakimś czasie znowu podbija i mówi, że przecież on nie żyje
Takie patenty są wśród nas...
-
Ultras Widzew
-
Trele Morele
Rowniez sie zgadzam z tym.Mimo ze tematycznie dotyczyla Legii(bo taki byl napis na sektorowce) to tak naprawde do jełopow z PZPN dotarlo to mam nadzieje jako "glos" wszystkich kibiców w polsce.Ultras Widzew pisze:Zgadzam się.Normalnie Stefan pisze:Tak naprawdę to nie wiem o co te kłótnie..Raz jest lepiej raz gorzej.Mimo ze nie przepadam za Legią to jednak "akcja na rzecz ruchu kibicowskiego" była według mnie dobrym posunieciem. Pozdrawiam.
Pozatym dramat na trybunach przynajmniej tak to wygladalo w tv.
-
Darkskiller
nawet w TV komentatorzy dziennikarze i pilkarze mowia zeby Polacy nie grali w Warszawie bo to smieszne grac mecze reprezentacji na takim stadionie. Przyznam ze kiedys byla tam atmosfera ale z meczu na mecz wydaje mi sie co raz gorzej.
Sektorowka z napisem Legia zupelnie niepotrzebna to nie mecz Legii. Ja bym nie chcial stac od nia.... ;/ a byli tam kibice innych klubow.
Sektorowka z napisem Legia zupelnie niepotrzebna to nie mecz Legii. Ja bym nie chcial stac od nia.... ;/ a byli tam kibice innych klubow.
Ostatnio zmieniony 14.10.2007, 12:28 przez Tref, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tropiciel z lasu
Nie znam się za bradzo na reprezentacyjnych realiach ale po ki grzyb jakaś ekipa wiesza 2 gigantyczne flagi obok siebie? Chodzi mi tu o Nową Hute. Bynajmniej nie przypierdalam się akurat do tych chłopaków ale wrukwia mnie takie coś - kiedyś gdzieś widziałem już inne tego typu przypadki: ŁKS Polska itd. Z kolei teraz czytam, że K Górski gdzieś wisiał na obrzeżach...
Druga sprawa: dlaczego oprawa NS była prezentowana w czasie przerwy w meczu? Rozumiem, że z obawy przed jego niedokończeniem. Bylem jednak pewien, że gdy zostanie on wznowiony sektorówka pójdzie jeszcze raz, tak się jednak nie stało. Przez to straciła na przekazie.
Druga sprawa: dlaczego oprawa NS była prezentowana w czasie przerwy w meczu? Rozumiem, że z obawy przed jego niedokończeniem. Bylem jednak pewien, że gdy zostanie on wznowiony sektorówka pójdzie jeszcze raz, tak się jednak nie stało. Przez to straciła na przekazie.