Otwarcie Narodowego!!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Otwarcie Narodowego!!
Przy ''Donald matole...'' poleciały gwizdy.
Donald wygrał, ma publikę na euro igrzyska.
-
NoCalcioModerno
Można się śmiać ale ze względów akustyki słychać każde pierdnięcie, więc niosło się chyba lepiej niż na Śląskim. Nie ma młyna na łuku który z racji tego że był bez dachu i oddalony najbardziej od murawy miał problemy z przebiciem się przez stado trębaczy. Do tego trąbki na wejściach zlikwidowano a magię jakiegoś kotła czarownic w Chorzowie dawno włożyć można bylo między bajki, z resztą nie tylko tam.
świat się kończy na euro ?Sztygar pisze:Przy ''Donald matole...'' poleciały gwizdy.
Nawet z transportem po meczu sonie nie potrafią poradzić.Niektórzy są trochę zaskoczeni brakiem tramwajów, ale tych wolontariusze informują, że do centrum jest tylko 3 km więc można iść piechotą
o gasto tez mowa ze za malo i jest zawiedziony jeden z drugim ze przekosic nie ma gdzie za bardzo..:D
W jednym momencie mi się japa uśmiechnęła jak w miarę głośno i równo poszło "j**** pzpn...", ale to była chwila, reszta tak jak sobie wymarzyli.
Paweł Zarzecki orange sport - "kibice nie byli 12 zawodnikiem reprezentacji, widać było brak zorganizowanego dopingu, jestem przyzwyczajony jak to wygląda na Legii czy Polonii, dziś czułem piknikową atmosferę". brawo.
p******* mi sie nazwiska.. Te słowa wypowiedział Adam Godlewski z Piłki nożnej dla orange sport.ŚW.11 pisze:Paweł Zarzecki orange sport - "kibice nie byli 12 zawodnikiem reprezentacji, widać było brak zorganizowanego dopingu, jestem przyzwyczajony jak to wygląda na Legii czy Polonii, dziś czułem piknikową atmosferę". brawo.
dodał jeszcze, że ma nadzieje że tak nie będzie to wszystko wyglądało podczas euro
-
NoCalcioModerno
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2960_n.jpg
Znowu zakaz wnoszenia flag, o megafonach nie wspominając.
Znowu zakaz wnoszenia flag, o megafonach nie wspominając.
3 mecze grupowe i koniec tego cyrku januszy!!
-
Kalashnikov.
@okropniak dla mnie to jest mega buractwo - co oni sie z choinki urwali ? nie wiedza ze jest bojkot kadry ? Mieszkaja na marsie ?
Komu pojechali kibicowac ? Gdyby to jeszcze byla POLSKA kadra to bym mogl to zrozumiec.
Komu pojechali kibicowac ? Gdyby to jeszcze byla POLSKA kadra to bym mogl to zrozumiec.
Ogladam wlasnie program Nowy Dzien na Polsacie i jest przegląd prasy i wiecie co pisza? Zamiast kolorowego Jarmarku Europa mamy nowoczesny stadion ale atmosfera na nim jest jarmarkowa: czyli rodziny 3 pokoleniowe, robienie zdjeć z murawa w tle, narzekanie na sędziego i dlugie kolejki po zapiekanki.....
Szkoda, że jeszcze tak niedawno gotowaliśmy rywali w "Kotle Czarownic" w Chorzowie, a doping na meczach reprezentacji Polski nie przygasał ani na moment. Teraz doświadczyliśmy zaledwie kilku zrywów na nutę "Polska! Polska!" oraz ze trzy zapytania "Kto wygra mecz?". A nie był to przypadek, bo przecież w Gdańsku na meczu z Niemcami było przed pół roku niemal dokładnie tak samo.
wp.pl
wp.pl
Przed chwilą w Polsat News dwóch redaktorków przyznało że atmosfera i doping na narodowym słabe w porównaniu z tym co było na śląskim albo na starym stadionie Legii. Gadali że było za cicho i za duże przestoje w dopingu. Szkoda tylko że jako przyczynę takiego stanu rzeczy uznali ... onieśmielenie kibiców nowym stadionem :D
-
mokry_john
w tvp info był pies przed chwila i mówił ze kibice byli super i wielkie dzięki im za to bo było kulturalne i bez awantur, takich kibiców nam trzeba dumnie podkreślił.
A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
Rywal niezbyt atrakcyjny więc i nie powinno być zbyt wiele pikników. Pokazać klasę, doping przez 90 minut - w naszym stylu + transparenty że na Euro tego zabraknie.
Rywal niezbyt atrakcyjny więc i nie powinno być zbyt wiele pikników. Pokazać klasę, doping przez 90 minut - w naszym stylu + transparenty że na Euro tego zabraknie.
Popieram, teraz wszyscy myślą że się Nas wyzbyli że osiągnęli swój cel.AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
a na takim meczu można by im pokazać że nie wyzbyli się Nas tylko My mamy ich w d****, odpowiednie transparenty że na Euro tak nie będzie i myślę że na drugi dzień będzie o tym głośno.
Mnie najbardziej wkurwia fakt, że wczoraj propagandowe media zrobiły z tego meczu wielkie święto narodowe - wszędzie flagi, szaliki, dziennikarze w barwach. Wszyscy krzyczą "Polska, Polska" i manifestują wielki sukces peło. Lud jest zadowolony, co dało się słyszeć po gwizdach podczas "donald matole..."
Mogę się niestety założyć, że o prawdziwie patriotycznym dniu i święcie, które mamy dzisiaj, w mediach nawet nie wspomną. Nie mówiąc o tych, którzy wczoraj wymachiwali polskimi flagami, a dziś nie zdają sobie sprawy z tego jaki mam dzień... Dobrze, że przynajmniej my pamiętamy!
Mogę się niestety założyć, że o prawdziwie patriotycznym dniu i święcie, które mamy dzisiaj, w mediach nawet nie wspomną. Nie mówiąc o tych, którzy wczoraj wymachiwali polskimi flagami, a dziś nie zdają sobie sprawy z tego jaki mam dzień... Dobrze, że przynajmniej my pamiętamy!
-
sfrustrowany
też jestem za, napewno nawet najbardziej nieogarnieci ludzie pokroju szpaka zauwazą tą roznice w dopingu a w zasadzie przepaść, jak do tego pojawią sie odpowiednie transparenty to ludzie mający klapki na oczach zaczną rozumieć o co chodzi, taki 1 mecz z pełnym pierdolnieciem naprawde jest potrzebny..AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
W SKŁADZIE Z NIEMCAMI I FRANCUZAMI KIBICUJCIE SOBIE SAMI !!!
Jak dla mnie bardzo dobry pomysł!AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
Na każdym kroku w tv podniecają się fantastyczną atmosferą, zapewne jeszcze dzisiaj Tusk Mucha i reszta naszych miłościwie panujących będzie to powtarzać, żenada.
taki mecz z transem "euro2012-NASZe ulice, wasze stadiony" i wszyscy zerani! Dżyzga może nakreci o tym program!
-
Stachollini
AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
I na taki mecz z przyjemnością pojadę ! Panowie mobilizacja ! Wczoraj na początku myślałem że mi fonia w telewizorni pieprznęła ale za chwilę jak się zaczął "doping" to z fotela spadłem.
-
kibolek1983
kaczki po pekińsku wprost z Nadarzyna...
jakiś typ w tvn24 zażenowany tym, że padło nieco gwizdów na Ronaldo....
dramat
-
JEZUS CHRYSTUS
w necie wielka nagonka POLSKICH kibicow Realu Madryt ze gwizdano na ronaldo. nie wierze co sie stalo z tym krajem, na stadionie kolorowe kapelusze i sektory rodzinne, w necie 11 latkowie ktorzy żadaja przeprosin dla ronaldo. i to nie wazne ze gwizdaly janusze - tu akurat nie ma to znaczenia, kazdy kibic swojej druzyny musi gwizdac i wyzywac na rywali - to jeden z urokow bycia na stadionie - dzis oto nastepuje przelom - nie mozna gwizdac! bo to gwiazda!
czas chyba zawiesic szal na kołku.
czas chyba zawiesic szal na kołku.
Po Euro wszystko wróci do normy, teraz jest gorączka przed ME i pikole mają swoje święto. wytrwaliśmy długo juz to wytrwamy i te 4 miesiące, potem będą 3 mecze w dupe i piknikom odechce się kibicowania. wszystko wróci do normy.
-
sercamembert
-
wrobloszczak
Ogólnie mecz,mnie interesował tyle co NIC !!!!!!!! na murawie słabo,na trybunach beznadzieja,sam Przegląd sportowy napisał że nie było dopingu ale to po Euro wszystko wróci do normy,brak sukcesu=brak pikników !!!!!!!!!!
Sandecja była to moze jakas relacja z tego kumatego meczu bedzie..;)..jakies info ciekawe maja czy tyle sie działa ze opisac nie sposob..?..;)
Jestem zachwycony, powiało zachodem ...

... na stadionie festyn, hymn zaspiewany niczym w wiejskiej remizie ... jak dla mnie wczorajsze wykonanie jawne zbeszczeszczenie. Otwarcie stadionu narodowego a oni puszczają z tasmy jakis remix ... żenada
Mamy przepiękny hymn ... ... czy nie mozna puscic go w takiej wersji ???
http://www.youtube.com/watch?v=3M9wrLN_dV0
A tak poza tym to tak ciezko zamiast PÓKI, zaspiewac poprawnie tzn. KIEDY ??? Ręce opadają ...
Tak dla porownania otwarcie Areny Lwów
http://www.youtube.com/watch?v=eUKUPw7xpZU
Rosja - Anglia
http://www.youtube.com/watch?v=Z0x_o0xqrrE
Szkocja - Czechy
http://www.youtube.com/watch?v=IOZasPlwQwU

... na stadionie festyn, hymn zaspiewany niczym w wiejskiej remizie ... jak dla mnie wczorajsze wykonanie jawne zbeszczeszczenie. Otwarcie stadionu narodowego a oni puszczają z tasmy jakis remix ... żenada
A tak poza tym to tak ciezko zamiast PÓKI, zaspiewac poprawnie tzn. KIEDY ??? Ręce opadają ...
Rosja - Anglia
Szkocja - Czechy
-
PerfekcyjnyBanan
a czesc kibiców klaskała jak schodził Ronaldo:)
Tylko ci za bramkami gwizdali:)
Wiecie tansze bilety...Wydaje mi sie ze połowa bylą z legii bo cały doping nakrecali:)
Ale przy hymnach bardzo ładnie sie zachowywała publicznosc
Brawo Ronaldo, Ładnie pograł na luzie....
A Polscy kibice.?
Ścierwa i nawet dobrze że większość kibice barcelony, pokazali u udowodnili swoją żałosną klasę..
Szkoda słów.
2 przykładowe komentarze za strony realmadrid.pl Jak komuś się nudzi i chce poprawić sobie humor to polecam :)
Tylko ci za bramkami gwizdali:)
Wiecie tansze bilety...Wydaje mi sie ze połowa bylą z legii bo cały doping nakrecali:)
Ale przy hymnach bardzo ładnie sie zachowywała publicznosc
Brawo Ronaldo, Ładnie pograł na luzie....
A Polscy kibice.?
Ścierwa i nawet dobrze że większość kibice barcelony, pokazali u udowodnili swoją żałosną klasę..
Szkoda słów.
2 przykładowe komentarze za strony realmadrid.pl Jak komuś się nudzi i chce poprawić sobie humor to polecam :)
-
Stachollini
Parę minut temu przeczytałem że pikniki jednak narzekają ! Otóż Drodzy Kibice narzekają że nie było nigdzie stoisk z pamiątkami ! Normalnie skandal ! ;-)
Tych 2 od prawej to chinczyki jakies chyba..:)ax88 pisze:Jestem zachwycony, powiało zachodem ...
Rosja - Anglia
Szkocja - Czechy
-
AJAX AMSTERDAM
Po euro,januszy,juz niebedzie na stadionach.Trzeba czekac.Jedyna sluszna decyzja,na to wszystko.
-
kiwa jako tako
Nie byłbym taki pewien czy po ojro nie bedzie Januszy ... na Wembley i wielu innych nowoczesnych stadionach jest taki sam festyn jak i u nas, tylko my sie jeszcze do tego nie przyzwyczailismy ...
... tak naprawde kibicowanie jest na wyjazdach ... polecam obejrzec dokument ( po polsku ) o Angolach z Mundialu 2006 ... obraz kompletnie inny niz ten widziany w tv
http://www.youtube.com/watch?v=qdL-rNeeBME
... tak naprawde kibicowanie jest na wyjazdach ... polecam obejrzec dokument ( po polsku ) o Angolach z Mundialu 2006 ... obraz kompletnie inny niz ten widziany w tv
http://www.youtube.com/watch?v=qdL-rNeeBME
Drodzy panowie Kibolowie . Chcialem wam serdecznie podzekowac ze zrozumieliscie moje przesłanie i program walki z kibolowaniem na stadionach. Niezmiernie mnie cieszy ze zamaist przeklinac na euro bedziecie siedziec w domach pluć po klawiaturach i spinac sie na forach , cieszy mnie tez to ze juz zaczeliscie sobie wypominac ze ktos wywiesil flage a ktos nie .Mam nadzieje ze dotrzymacie słowa i nie przyjdziecie na euro , dobrze ze wam sie wydaje ze rządowi i pzpn-owi bedzie was kiedys brakowac (ze niby wasz doping jest cudowny itp sami wiecie ze wczorajszy tez byl nazwany swietnym wiec taki pozostanie. Mama nadzieje ze bedziecie sie kłucic i trwac w sporach całą wiecznosc .
pzdrawiam prawdziwy kibic - donald tusk
pzdrawiam prawdziwy kibic - donald tusk
-
sfrustrowany
http://www.youtube.com/watch?v=FIFy4k09 ... re=related
naprawde plakac sie chce jak sie patrzy na to co wczoraj bylo w porownaniu z tym co bylo jeszcze tak niedawno.. mam nadzieje że jeszcze dozyjemy takich meczy jak ten powyżej..
ja jestem w stanie wrocic na stadion jak tylko dyzma sie zawinie razem ze swoimi perkisami i obornikami, ceny cenami, moge dawać i po 200zł za bilet jak bede wiedzial że grają sami Polacy i oddają całe serce na boisku za tą kadre, niech nawet dostają kazdy mecz 0-5 ale żeby grali NASI
naprawde plakac sie chce jak sie patrzy na to co wczoraj bylo w porownaniu z tym co bylo jeszcze tak niedawno.. mam nadzieje że jeszcze dozyjemy takich meczy jak ten powyżej..
ja jestem w stanie wrocic na stadion jak tylko dyzma sie zawinie razem ze swoimi perkisami i obornikami, ceny cenami, moge dawać i po 200zł za bilet jak bede wiedzial że grają sami Polacy i oddają całe serce na boisku za tą kadre, niech nawet dostają kazdy mecz 0-5 ale żeby grali NASI
-
PITFALLxyz
We wrześniu mecz w Czarnogórze każdy z nas będzie miał okazję się wykazać.
Opuszczanie stadionów to najgorsze co możemy zrobić i nie chodzi mi tu tylko o mecze kadry.Bylo także pare felietonow w TMK poniekąd o tym i opuszczanie trybun na dobre nigdy nie wyszlo.
DOKŁADNIE!!!!!!!debiutant pisze:Opuszczanie stadionów to najgorsze co możemy zrobić i nie chodzi mi tu tylko o mecze kadry.Bylo także pare felietonow w TMK poniekąd o tym i opuszczanie trybun na dobre nigdy nie wyszlo.