Komentarze 8-10.05
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 8-10.05
http://www.youtube.com/watch?v=Fk80EIBl4HE" target="_blank
Mirek Szymkowiak był obecny na naszym sektorze podczas sobotniego wyjazdu na Jastrzębie.
Mirek Szymkowiak był obecny na naszym sektorze podczas sobotniego wyjazdu na Jastrzębie.
-
Nie wiem czy dobrze usłyszałem ale on mówi, że to pierwszy jego wyjazd, tak ?FDL pisze: http://www.youtube.com/watch?v=Fk80EIBl4HE" target="_blank
-
-
z braku Olimpii Poznan to tłumaczy dlaczego ten kierunekMarceli pisze:Pierwszy wyjazd z Widzewem

taka dygresja.pozdro.
Rodowity katowiczanin tylko GKS KATOWICE,klub mojego miasta.
-
Rozumiem, ze ban na forum GKS-u zmusza do pierdolenia glupot gdzie indziej, ale moze najpierw zapoznaj sie nieco z dziejami Szymkowiaka, a pozniej przyczepiaj.Żaba-Katowice pisze:z braku Olimpii Poznan to tłumaczy dlaczego ten kierunekMarceli pisze:Pierwszy wyjazd z Widzewem![]()
taka dygresja.pozdro.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
czy Widzewiakow naprawde tak to boli ze nasza najnizsza frekfencja w tej rundzie to mecz z Cracovia ponad 7 tys? jezeli waszymi zrodlami sa gazety itp. to pogratulowac kumatosci(
) bylo juz mowione nasza liczba w meczu z Gornikiem to pomiedzy 8-9 tys. a juz teraz zapraszam waszego wyslanika na nastepna kolejke zebyscie znowu klawaitury nie popluli sobie 

-
po prostu widzac pustki na sektorach i wasze metne tłumaczenia ze niby gazety nie moga pisac wiecej niz 5-6 tys frekwencje (a piszą 7) wielu ludzi ma uzasadnione wątpliwościMatpaw pisze:czy Widzewiakow naprawde tak to boli ze nasza najnizsza frekfencja w tej rundzie to mecz z Cracovia ponad 7 tys? jezeli waszymi zrodlami sa gazety itp. to pogratulowac kumatosci() bylo juz mowione nasza liczba w meczu z Gornikiem to pomiedzy 8-9 tys. a juz teraz zapraszam waszego wyslanika na nastepna kolejke zebyscie znowu klawaitury nie popluli sobie
-
Po co sie pluc,po prostu my teraz do tej liczby ktora podaja media,bedziemy doliczac 2-3 tysiace i wszystko bedzie ok,prawda?
Czyli na ostatnim meczu u nas frekwencja byla 7000,dodajemy do tego 2-3 tysie(czyli tyle ile wy sobie srednio dodajecie) i piszemy ze bylo nas ok 10 tysiecy,to proste
Czyli na ostatnim meczu u nas frekwencja byla 7000,dodajemy do tego 2-3 tysie(czyli tyle ile wy sobie srednio dodajecie) i piszemy ze bylo nas ok 10 tysiecy,to proste

-
Ja p******* żeby sie o frekwencje kłócić
Przecież to jest sprawa danej ekipy i po co w to wnikacie? Tak trudno to zrozumieć? Nie wasz cyrk nie wasze małpiszony.

GOOD NIGHT left SIDE!
-
pustki bedzie widac nawet przy 15 tys ludzi. ale kiniec gadki z mojej strony. bylo nas 8-9 tys i koniec. a wy dalej propagande siejcie. nawet siedzac na wyspachabcdef pisze:po prostu widzac pustki na sektorach i wasze metne tłumaczenia ze niby gazety nie moga pisac wiecej niz 5-6 tys frekwencje (a piszą 7) wielu ludzi ma uzasadnione wątpliwościMatpaw pisze:czy Widzewiakow naprawde tak to boli ze nasza najnizsza frekfencja w tej rundzie to mecz z Cracovia ponad 7 tys? jezeli waszymi zrodlami sa gazety itp. to pogratulowac kumatosci() bylo juz mowione nasza liczba w meczu z Gornikiem to pomiedzy 8-9 tys. a juz teraz zapraszam waszego wyslanika na nastepna kolejke zebyscie znowu klawaitury nie popluli sobie

-
Może mi ktoś wyjaśnić co jest podniecającego w kłóceniu się o frekwencje
Kłóćcie się o liczby wyjazdowe i wielkość młyna. Co za różnica czy przyjdzie 6 tys. czy 9 tys. skoro połowa to pazie i bierni oglądacze futbolu? Czy to taka różnica czy ich jest 2 tys. czy 3?

-
Skąd takie przywiązanie Szymkowiaka do Widzewa? Pytam bez napinki, w koncu urodził się i wychował w Poznaniu
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Proszę kibiców ŁKSu o nieodpisywanie już Widzewiakom i nie zniżanie się do ich poziomu. Szkoda tego forum
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Skąd takie przywiązanie Szymkowiaka do Widzewa? Pytam bez napinki, w koncu urodził się i wychował w Poznaniu.
Bo Szymek jest z fc Widzewa z Poznania

-
Ja bym prędzej odpowiedział: bo w żadnym innym klubie nie osiągnął tyle i szuka na starość sympatii? No sorki ale od razu mi się to nasunęło.ZawieRcie pisze:Skąd takie przywiązanie Szymkowiaka do Widzewa? Pytam bez napinki, w koncu urodził się i wychował w Poznaniu.
Choćby przejeździł teraz za Widzewem resztę życia to nigdy nie będzie dla Widzewa tym co np. Sypniewski dla ŁKS-u. Takie moje zdanie.

-
Pytanie do kogos z Petry , co jest przyczyna takiej katastrofalnej frekwencji na waszym stadionie?
-
Co racja to racja Szymkowiak nie jest kryminalistą i nie siedzial w pudle jak Igor SJSC pisze:Ja bym prędzej odpowiedział: bo w żadnym innym klubie nie osiągnął tyle i szuka na starość sympatii? No sorki ale od razu mi się to nasunęło.ZawieRcie pisze:Skąd takie przywiązanie Szymkowiaka do Widzewa? Pytam bez napinki, w koncu urodził się i wychował w Poznaniu.
Choćby przejeździł teraz za Widzewem resztę życia to nigdy nie będzie dla Widzewa tym co np. Sypniewski dla ŁKS-u. Takie moje zdanie.

-
No tak kazdy z nas chciałby na stadionie jak najwięcej nażelowanych lalusiów depilujących całe swoje ciało. Chłopaki którzy odsiedzieli swje do nas nie pasują, są źli 

-
he? to on musi szukac sympatii? widocznie on tych sympatii zaczął szukac juz grając w Turcji kiedy odwiedzał nasze forum i wpisywał się w komentarzach na widzewiak.pl, zapewne szukał kolegów.JSC pisze:Ja bym prędzej odpowiedział: bo w żadnym innym klubie nie osiągnął tyle i szuka na starość sympatii? No sorki ale od razu mi się to nasunęło.
i zalezy kto co lubi, ja tam do niego zawsze będę mial szacunek za grę w Widzewie i ze zawsze się o nas dobrze wypowiada i ze dla niego Widzew był/jest czyms więcej niż tylko klubem piłkarskim
-
Red_Army pisze:Co racja to racja Szymkowiak nie jest kryminalistą i nie siedzial w pudle jak Igor SJSC pisze:Ja bym prędzej odpowiedział: bo w żadnym innym klubie nie osiągnął tyle i szuka na starość sympatii? No sorki ale od razu mi się to nasunęło.ZawieRcie pisze:Skąd takie przywiązanie Szymkowiaka do Widzewa? Pytam bez napinki, w koncu urodził się i wychował w Poznaniu.
Ciebie cieszy to ze komuś się popierdoliło w życiu i wylądował za murem ??
To Ty zwykły frajer jesteś i tyle ....

-
Red_Army pisze:Co racja to racja Szymkowiak nie jest kryminalistą i nie siedzial w pudle jak Igor SJSC pisze:Ja bym prędzej odpowiedział: bo w żadnym innym klubie nie osiągnął tyle i szuka na starość sympatii? No sorki ale od razu mi się to nasunęło.ZawieRcie pisze:Skąd takie przywiązanie Szymkowiaka do Widzewa? Pytam bez napinki, w koncu urodził się i wychował w Poznaniu.
Skąd tacy pajace się biorą??
Kibice.net przechodzą samych siebie!!!!!!!!!!
-
Nie wyrabiam, Euro 2012 już zbiera pierwsze plony, mimo że nie stoi jeszcze żaden stadion.

-
O tym kto jest fajniejszy- Sypek czy Szymek
piszcie tutaj

k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-