Komentarze 8-10.05

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

tcz

Re: Komentarze 8-10.05

Post autor: tcz »

Pytanie do kogos z Petry , co jest przyczyna takiej katastrofalnej frekwencji na waszym stadionie?
iparts.pl
Red_Army

Post autor: Red_Army »

JSC pisze:
ZawieRcie pisze:Skąd takie przywiązanie Szymkowiaka do Widzewa? Pytam bez napinki, w koncu urodził się i wychował w Poznaniu.

Bo Szymek jest z fc Widzewa z Poznania :D
Ja bym prędzej odpowiedział: bo w żadnym innym klubie nie osiągnął tyle i szuka na starość sympatii? No sorki ale od razu mi się to nasunęło.
Choćby przejeździł teraz za Widzewem resztę życia to nigdy nie będzie dla Widzewa tym co np. Sypniewski dla ŁKS-u. Takie moje zdanie.
Co racja to racja Szymkowiak nie jest kryminalistą i nie siedzial w pudle jak Igor S 8)
does.not.matter
Kontakt:

Post autor: does.not.matter »

JSC pisze:Ja bym prędzej odpowiedział: bo w żadnym innym klubie nie osiągnął tyle i szuka na starość sympatii? No sorki ale od razu mi się to nasunęło.
Choćby przejeździł teraz za Widzewem resztę życia to nigdy nie będzie dla Widzewa tym co np. Sypniewski dla ŁKS-u. Takie moje zdanie.
he? to on musi szukac sympatii? widocznie on tych sympatii zaczął szukac juz grając w Turcji kiedy odwiedzał nasze forum i wpisywał się w komentarzach na widzewiak.pl, zapewne szukał kolegów.

i zalezy kto co lubi, ja tam do niego zawsze będę mial szacunek za grę w Widzewie i ze zawsze się o nas dobrze wypowiada i ze dla niego Widzew był/jest czyms więcej niż tylko klubem piłkarskim
JSC

Post autor: JSC »

Nie wyrabiam, Euro 2012 już zbiera pierwsze plony, mimo że nie stoi jeszcze żaden stadion.
MAF
Kontakt:

Post autor: MAF »

O tym kto jest fajniejszy- Sypek czy Szymek :) piszcie tutaj
cknpl

Post autor: cknpl »

Doping na meczu Odra Wodzisław - Cracovia Kraków

http://www.youtube.com/watch?v=aT-Sip2Eh14
ODPOWIEDZ