Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
No tak Viclav celta w podpisie ma , ale zapomniał, że takie symbole na stadionach wszystkich klubów w latach 90 tych to było coś normalnego.
-
spacerowicz
Trzeba mieć siano w głowie żeby nie rozróżniać celtyka od hitlerowskiej swastyki.puder1 pisze:No tak Viclav celta w podpisie ma , ale zapomniał, że takie symbole na stadionach wszystkich klubów w latach 90 tych to było coś normalnego.
Trzeba mieć siano w głowie, i mały staż kibicowski żeby nie zrozumieć o czym pisze.spacerowicz pisze:Trzeba mieć siano w głowie żeby nie rozróżniać celtyka od hitlerowskiej swastyki.puder1 pisze:No tak Viclav celta w podpisie ma , ale zapomniał, że takie symbole na stadionach wszystkich klubów w latach 90 tych to było coś normalnego.
-
Nazwa_Wlasna
to Ty chyba nie rozumiesz, caly czas robisz z siebie idiote bo wiesz niby wszystko najlepiej a prawda jest taka ze c**** sie znasz ;) az zaluje ze taki pajac gdzieś moze obok mnie stać na stadionie ;)puder1 pisze:rozumiesz słowo kompleks?Nazwa_Wlasna pisze:"kosa naszej sztamy"puder1 pisze:Czyli żadne.
Co do Slovana i Banika, to jest jak z Legią i GKS em Katowice niby obie ekipy są dobrymi markami, ale gdzie Gieksie do Legii.
-
Nazwa_Wlasna
aa nie mój błąd źle zrozumiałem post od jot_pe :) zwracam honor
Witam!
Jakie obecnie uklady na linii Jeziorak Polonia Warszawa kiedys zgoda a teraz?
-
WarszawskaFerajna
Nic nie ma :)czosnek88 pisze:Witam!
jakie stosunki na linii Stilon Gorzów-Unia Tarnów?
a jakie mają być, jak prawie w ogóle nie mają możliwości styczności ze sobą?
nic
nic
No jak tam. Jest Tarnovia w Tarnowie czy jej nie ma?
:)
:)
O ile się dobrze orientuje to żużlowa Unia Tarnów ma poprawne stosunki ze Stalą Gorzów , nic nie wiem o Stilonie :) Ale może powie coś na ten temat osoba z Gorzowa lub Tarnowa.WarszawskaFerajna pisze:Nic nie ma :)czosnek88 pisze:Witam!
jakie stosunki na linii Stilon Gorzów-Unia Tarnów?
Kiedy Atletico wspierało Ruch na jakimś meczu w Polsce?
Miałes na mysli - Ruch i Legia dobre marki ale gdzie Ruchowi do Legii ..puder1 pisze:Czyli żadne.
Co do Slovana i Banika, to jest jak z Legią i GKS em Katowice niby obie ekipy są dobrymi markami, ale gdzie Gieksie do Legii.
Nie wiem czy warto odpowiadać bo to pytanie z gatunku jakie stosunki Pogoń Sz.-Stal Sanok, ale niech będzie.NAJda1906 pisze:Jak wygląda sytuacja na lini Wisła Kraków-Glinik Gorlice?
Podczas sparingu Wisły z jakimś czeskim klubem w Nowym Targu 2 lata temu miejscowi fani Lechii/Podhala wystawili dość konkretny wizualnie młyn i dopingowali Lechię a potem Wisłę. Byli z nimi osobnicy w bluzach Glinika więc.... obstawiam, że na siekiery nie pójdziemy :)
ps. mam nadzieję że o takie proste rzeczy nie pytał/nie pytała osoba będąca za Wisłą
czy laczylo cos kiedys Stilon Gorzow i Elane ?
-
henry lloyd
dobre stosunki, ale nic więcej z tego nie wyszło, nie wiem jak teraz
-
superkuba3
czy Podbeskidzie ma sojusz z KSP Polonią?
Ostatni raz widziałem ich na meczu z Podbeskidziem, kiedy Ruch grał ostatni mecz w 2 (pierwszej) lidze. Ale podkreślam, że to nie oznacza, że od tamtej pory jacyś fani z Atletico się u nas nie zjawili!sznurki pisze:Kiedy Atletico wspierało Ruch na jakimś meczu w Polsce?
-
johny walkeR
Chyba Ci chodzi o aspekty czysto piłkarskie:-)Pasta2 pisze:Miałes na mysli - Ruch i Legia dobre marki ale gdzie Ruchowi do Legii ..puder1 pisze:Czyli żadne.
Na pewno nie oznacza bo ja widziałem kolesi z Atletico na WDŚ 08 i 09. Co do późniejszych spotkań nic mi nie wiadomo.dmn pisze:Ostatni raz widziałem ich na meczu z Podbeskidziem, kiedy Ruch grał ostatni mecz w 2 (pierwszej) lidze. Ale podkreślam, że to nie oznacza, że od tamtej pory jacyś fani z Atletico się u nas nie zjawili!sznurki pisze:Kiedy Atletico wspierało Ruch na jakimś meczu w Polsce?
Nie chec się napinać,ale bądżmy poważni,Atletico,co to za ekipa,przecież w Hiszpanii,to niemal sam piknik jest z małymi wyjątkami...totaka egzotyczna zgoda Ruchu,tak samo ŁKS-u układ z Ultras Sur ;)
Dokładnie kibice Atletico czy kibice w Sevilli obydwu klubów na 100% nie należą do pikników ;]
-
Martini Player
A nie może mieć,skoro działają wspólnie z Brnem i kilka razy dostali poważnie po tytach?jot_pe pisze:Tak z czystej ciekawości, jakie kompleksy może mieć Slovan w stosunku do Banika?Zamotasupuany pisze:I to pisze ktoś kto trzyma z Widzewem :) Rozumiem, że tematem Waszych wspólnych śpiewów było leczenie kompleksów Brna i Slovanu w stosunku do Banika? Można i tak...19(R)20 pisze:podczas powrotu w Zawierciu bardzo fajna zabawa na dworcu wspólnie ze Slovanem, piro, flagi, spiewy :) Banik Jude!
Martini: hm, prawda jest taka,ze Slovan z Brnem ostatni raz od Banika dostal w roku 2002, czyli 10 lat temu. Wtedy byla ustawka w Bratyslawie. Po jednej stronie Spartak+Banik+GKS /razem 80 osob/ i po drugiej Slovan+Brno /60/. Wygrana tych pierwszych.
Od tej pory doszlo jeszcze do 2 konkretnych bitew.
Raz w Bratyslawie: http://www.youtube.com/watch?v=EGgjCh5FWnI&feature=fvsr
i w Ostrawie: http://www.youtube.com/watch?v=VFlOoxc_wW4
obie walki szybko wygrane przez Slovan+Brno czyli raczej ciezko szukac u Slovana jakis kompleksow.Troche wiem o scenie w Czechach i na Slowacji i prawda jest taka, ze Banikovi do Slovana duuuzo brakuje.
obie walki szybko wygrane przez Slovan+Brno czyli raczej ciezko szukac u Slovana jakis kompleksow.Troche wiem o scenie w Czechach i na Slowacji i prawda jest taka, ze Banikovi do Slovana duuuzo brakuje.
Radekss - gdyby Slovan był lepszy to z pewnością przyjął by zaproszenie Banika na grila, tego jednak nie zrobił zawszę zasłaniając się tym że chcą walczyć przeciw samemu Baníkowi razem z Brnem. Gdy Baník proponował walkę Brno/Slovan - Baník/GKS to spotykał się z odmową.
Malek: Slovan kiedys odmowil walki Banikovi? Pierwszy raz o tym slysze. Ta sytuacja, o ktorej ty piszesz panuje na linii Banik-Brno.
-
Martini Player
Chyba jesteś niepoważny...Slovan to ekipa słowacka,która walczy TYLKO z Brnem.Sami coś tam pokazują,ale na Słowacji.W Czechach jeśli nie ma Brna,nie ma Slovana. Sam Slovan i samo Brno nie ma szans z samym Banikiem. Taka jest prawda. Ja wiem,że fasynują was filmiki i teledyski z nożami Slovana,ale...Dajcie spokój.Bądźmy poważni.Radekss pisze:Martini: hm, prawda jest taka,ze Slovan z Brnem ostatni raz od Banika dostal w roku 2002, czyli 10 lat temu. Wtedy byla ustawka w Bratyslawie. Po jednej stronie Spartak+Banik+GKS /razem 80 osob/ i po drugiej Slovan+Brno /60/. Wygrana tych pierwszych.
-
Nazwa_Wlasna
Slovan jest z Bratysławy (Słowacja) a nie CzechyBKS1922 pisze:Slovan/Brno jak wiadomo jest nastawiony anty do Polaków . A tu taki Ruch zrobił sobie układ .
Jak widziałem to Slovan pisze ze to pierwszy Ruch pojawił sie na Slovanie . To jak to jest Ruch miał kompleksy do Gksu ze mieli kogos w Czechca to postanowili zrobic z kims w Czechcach układ . Dziwna sprawa . To co Ruch przedstawił sie jako Śląska ekipa a nie Polska :]
A no odmawiał sporo razy. Między innymi podczas meczu Brno-Banik,z dwa lata (?) temu. Sami dzwonili,że jest 40 Slovana na PKP plus Brno,ale jak się dowiedzieli,że z Banikiem na meczu jest 150 GieKSy,to zmienili zdanie. Więc nie pisz,jak nie wiesz. Nie przystali nawet na propozycje wysłania samochodów po nich,bo powodem odmowy początkowo był brak transportu.Radekss pisze:Malek: Slovan kiedys odmowil walki Banikovi? Pierwszy raz o tym slysze. Ta sytuacja, o ktorej ty piszesz panuje na linii Banik-Brno.
Jedynie nie pamiętam kto wtedy to proponował: Brno czy Slovan.
A i żeby nie było,że nie zrozumiałem; Wtedy omawiane były różne konfiguracje. Nie tylko Brno/Slovan na Banik/GKS.
-
Martini Player
Kończąc temat Slovana:
NIGDY nie walczyli sami,więc ciężko w ogóle ich ocenić. Nie wiadomo czy walcząc z Brnem stoją z tyłu,czy ciągną walkę.A scena słowacka stoi na jeszcze niższym poziomie niż czeska,więc to żaden wyznacznik.
Poza tym jest osobny temat do rozmów o zagranicznych scenach kibicowskich,więc:
Wróćmy do tematu,czyli zgody/kosy/układy.
Pozdrawiam.
NIGDY nie walczyli sami,więc ciężko w ogóle ich ocenić. Nie wiadomo czy walcząc z Brnem stoją z tyłu,czy ciągną walkę.A scena słowacka stoi na jeszcze niższym poziomie niż czeska,więc to żaden wyznacznik.
Pozdrawiam.
-
Nazwa_Wlasna
dobrze ze gieksa taka chetna w PL
Bez napinki, ale dziwnie to brzmi z waszej strony, gdy wszystkie walki przeprowadzacie jako Koalicja.Martini Player pisze:Kończąc temat Slovana:
Pozdrawiam.
Więc powiedz mi w jakiej ustawce od kiedy macie układ/zgodę z Górnikiem braliście udział sami.
-
Nazwa_Wlasna
jak oni tacy skorzy do walk to czemu nie bierzecie przykładu z kolegów?
a tak oczywiście nie jest, o czym świadczy kilka porażek w ostatnich latach :)jot_pe pisze:Ale gdzie ty tu sherlocku widzisz napinkę? Podsumowując wypowiedzi Martiniego i Benlee, można dojść do wniosku, że Banik jest ekipą, której obić się najzwyczajniej w świecie nie da :)
ale to nie ten temat, wystarczy przejrzeć temat o Scenie wschodniej i środkowej.
-
_GKS1964Katowice_
[quote="Nazwa_Wlasna"]
No tak twoja wypowiedz w tym temacie o Slovanie i Baniku jest wyczerpująca . Typowy napinacz internetowy.
No tak twoja wypowiedz w tym temacie o Slovanie i Baniku jest wyczerpująca . Typowy napinacz internetowy.
-
_GKS1964Katowice_
altgr pisze:Czy wszyscy zrejestrowani tutaj kibice Ruchu musza byc z Katowic ?
A skoro tak to moze odniosa sie do ostatnich porazek z tym bardzo slabym GKS n terenie Katowic ?
Na Szopienicach chlopaki z Ruchu wrecz nie wytrzymuja nawet cisnienia kiedy w podobnej ilosci wpada bardzo slaby burowiec i uciekaja, dlaczego o tym nie piszecie ? Czemu nie piszecie jak chlopaki z Ligoty chca sobie dziarac PF a pozniej oddaja barwy i dzwonia po Rude Slaska, bo jak sami przyznaja "Niebieskie Katowice" sa za slabe ?
A po co tys to tu napisal to ja nie wiem co to ma związek z tematem .. Kolejny napinacz juz nie ważne ze pisze o GiekSie .
Jest ktos żeby to wszystko pokasował zaraz sie zaczne na 2 strony jak bylo jak jest i jak bedzie :]
to niech ci sie przyznAJA jak przed tym zwyciestwem poprzednio 5 razy dostali baty i o tym jak chlopaki z szopek czuja sie juz tak pewnie ze nawet w smingus dyngus chodzili sobie w dzien po burowcu w kilkanascie osob i oblewali woda Gieksiarzy . a z ta dziara PF to pojechales niezle, pewne info Łksiaka od Gieksiarza :D:D:D:D a co do Gksu to oni akurat sie wypowiadac w temacie Ruch-Slovan/Brno niepowinni bo na tej linii nigdy zadnych zgrzytow niebylo, nie to co oni i ich zgoda z niegdys najwieksza kosa. tak jak i to jest szokujace ze pisza ze Slovan ciagle z Brnem itp a sami na slasku niepotrafia tez nic zrobic ino ciagle z Gornikiem. niestety Gks to juz jest kolejny fan club Gornika i nic sie z tym niezrobi.altgr pisze:Czy wszyscy zrejestrowani tutaj kibice Ruchu musza byc z Katowic ?
A skoro tak to moze odniosa sie do ostatnich porazek z tym bardzo slabym GKS n terenie Katowic ?
Na Szopienicach chlopaki z Ruchu wrecz nie wytrzymuja nawet cisnienia kiedy w podobnej ilosci wpada bardzo slaby burowiec i uciekaja, dlaczego o tym nie piszecie ? Czemu nie piszecie jak chlopaki z Ligoty chca sobie dziarac PF a pozniej oddaja barwy i dzwonia po Rude Slaska, bo jak sami przyznaja "Niebieskie Katowice" sa za slabe ?
i dodam ze jak NK dziala z NRSL to raczej nic dziwnego bo dzialaja od zawsze pod jednym znakiem "R", nie to co np Gks z ligoty i Ksg z gliwic , lub Gks z zaleza i zabole z rudy i przykladow mozna wymienic wiele. Jakby Gks byl taki mocny sam to po co by sie ukladal z Gornikiem niezwazajac na jakiekolwiek zasady? ich klub sie sypie wiec musza gdzies potem jezdzic