Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
warchol1910Radom
Re: Wymarłe Ekipy ...
Ciekawi mnie czy Polar Wroclaw ma/mial kibicow
-
Fighting Dragon Tokyo
Nie. Nawet za czasów jak grali na zapleczu ekstraklasy.warchol1910Radom pisze:Ciekawi mnie czy Polar Wroclaw ma/mial kibicow
-
acowastoobchodzi
Była taka grupa na wrocławskim osiedlu Zakrzów (peryferie Wrocławia), gdzie znajduje się stadion Polaru.
Żyżynak Żyżyn
Ma zorganizowanych kibiców?
Ma zorganizowanych kibiców?
Żyrzyniak Żyrzyn - niema zorganizowanych kibiców.
-
futbolowypatriota
W podkarpaciu odradza się Brzozovia Brzozów. Ostatnio ich na meczu(środa) 140 na młynie. 
-
Szalikowiec_
Re: Re:
Z jakiego powodu zawiesiliście działalność na rundę ?, trochę dziwne.AZSKutno pisze:leszek orzeszek pisze:MKS Kutno![]()
Pochodziły dzieci na mecze i juz im sie nie chce
Jeżeli nie wiesz to nie pisz !!!
MKS Kutno - zawiesił swoją działalność na rundę jesienną
lecz od wiosny znów ruszają !
A co do dzieci to nie ma - jest to młoda ekipa w wieku 16-20 lata !
Z tego co pamiętam to był policyjny Klub. Stadion gdzieś w lesie. (Tak to pamiętam z relacji telewizyjnych). Kibiców brak. Pamiętam że na mechach w I lidze chodziło tam coś ok. 500 osób. (może czasem było ich więcej).warchol1910Radom pisze:zapytanie mam o Olimpie Poznanczy ten twor mial kiedys kibicow
Myślę że wówczas to był klub mocno zaangażowany w działania, które dzisiaj z troszkę współczesnych czasów znajdują się w zainteresowanu Prokuratury we Wrocławiu.
-
Andrzej Farmazon
I co z tego,że 500 osób na I ligę?Wtedy na Lecha chodziło po 2 koła.Kibic PB pisze:Z tego co pamiętam to był policyjny Klub. Stadion gdzieś w lesie. (Tak to pamiętam z relacji telewizyjnych). Kibiców brak. Pamiętam że na mechach w I lidze chodziło tam coś ok. 500 osób. (może czasem było ich więcej).warchol1910Radom pisze:zapytanie mam o Olimpie Poznanczy ten twor mial kiedys kibicow
Myślę że wówczas to był klub mocno zaangażowany w działania, które dzisiaj z troszkę współczesnych czasów znajdują się w zainteresowanu Prokuratury we Wrocławiu.
A ja mam pytanie o kibiców Warty Poznań. Co prawda jest to temat o wymarłych ekipach, ale nie wiedziałem gdzie o nich zapytać. Widziałem fotkę z wczorajszego meczu Zagłebię Lubin - Warta i jest na jednym ze zdjęć grupka kibiców z Poznania ? Można coś więcej o tej ekipie ? Lech nie ma nic przeciwko Warcie ?
nie tak do końca. Lech nie ma nic do Warty pod warunkiem, że ta nie będzie za dobrze grać. nowa 2 liga to ich idealne miejsce. Warta ma sporo atutów, np nigdy nie twierdziła, że jest w sumie innym klubem, zawsze tak samo się nazywała a nie 13 razy zmiana nazwy. ale dużo wody w Warcie musi upłynąć żeby coś tam zaistniało. ewentualnie prokuratura doczepi się do Kuchenkorza to kibice w Poznaniu się przerzucącobalt pisze:Nie nie ma tak jak Legia nie ma nic przeciw Ursusowi czy Wisła przeciw Garbarni.dorian87 pisze:A ja mam pytanie o kibiców Warty Poznań. Co prawda jest to temat o wymarłych ekipach, ale nie wiedziałem gdzie o nich zapytać. Widziałem fotkę z wczorajszego meczu Zagłebię Lubin - Warta i jest na jednym ze zdjęć grupka kibiców z Poznania ? Można coś więcej o tej ekipie ? Lech nie ma nic przeciwko Warcie ?
-
Czeresniowa2
http://www.youtube.com/watch?v=raLxOLNSzJ4" target="_blankKibic PB pisze:Z tego co pamiętam to był policyjny Klub. Stadion gdzieś w lesie. (Tak to pamiętam z relacji telewizyjnych). Kibiców brak. Pamiętam że na mechach w I lidze chodziło tam coś ok. 500 osób. (może czasem było ich więcej).warchol1910Radom pisze:zapytanie mam o Olimpie Poznanczy ten twor mial kiedys kibicow
http://www.youtube.com/watch?v=g-eTgR70v9Q" target="_blank
a gdzie moja indolencja? skłamałem pisząc, że Lech ustami swoich władz twierdzi, że jest Amicą? nazwę od Lutni Dębiec zmieniono chyba 13 razy, Lech jest chyba od 1973. a 70% widzów to kibice sukcesu. pamiętam jak na Bułgarskiej frekwencja wynosiła 4000. Warta od roku 1912 nazywa się cały czas tak samo, a będąc tak traktowana przez miasto nigdy nie podskoczy Kuchenkom.Hezbollah pisze:[
bodajze w 1993 roku 164 bilety sprzedane na mecz Lecha z Siarka Tarnobrzeg.....
...z czego około 40osobową grupę stanowili kibice z pod znaku Snisc pisze:bodajze w 1993 roku 164 bilety sprzedane na mecz Lecha z Siarka Tarnobrzeg.....
-
Szalikowiec_
http://www.ultraswarta.pl" target="_blankdorian87 pisze:A ja mam pytanie o kibiców Warty Poznań. Co prawda jest to temat o wymarłych ekipach, ale nie wiedziałem gdzie o nich zapytać. Widziałem fotkę z wczorajszego meczu Zagłebię Lubin - Warta i jest na jednym ze zdjęć grupka kibiców z Poznania ? Można coś więcej o tej ekipie ? Lech nie ma nic przeciwko Warcie ?
A co dzieje sie z Fablokiem Chrzanow i Gornikiem Brzeszcze...?
Co się ma dziać jak kopacze Górnika spadli do ligi okręgowej [6liga].idraulico pisze:A co dzieje sie z Fablokiem Chrzanow i Gornikiem Brzeszcze...?
Zakazy po meczu z Libanem,skrojona flaga + zarząd konfidenci trzeba czegoś więcej do szczęścia.Za rok spotykamy się z Unią w lidze okręgowej jeden z ciekawszych meczy.Pozdro
Można wspomnieć o małych ekipkach w Warszawie które zmarły jak Świt, Marymont (brak drużyny) czy Gwardia.
Nie mam kontaktu do ludzi ze Świtu ale chyba ich wymieniac nie powinieneś. Jezdżą na wyjazdy, ostatnio troche poszumieli w Radomiu wiec raczej nie "zmarli"
Jemu chyba nie chodzilo o Swit NDM tylko o ten...eSpErAZS pisze:Nie mam kontaktu do ludzi ze Świtu ale chyba ich wymieniac nie powinieneś. Jezdżą na wyjazdy, ostatnio troche poszumieli w Radomiu wiec raczej nie "zmarli"
http://switwarszawa.republika.pl/index2.htm" target="_blank
Kłania sie czytanie ze zrozumieniemeSpErAZS pisze:Nie mam kontaktu do ludzi ze Świtu ale chyba ich wymieniac nie powinieneś. Jezdżą na wyjazdy, ostatnio troche poszumieli w Radomiu wiec raczej nie "zmarli"
Nie wiedziałem gdzie napisac, ale.... Wisła Tczew oraz Unia Tczew przestały istnieć z piłkarskiej mapy Polski...
Z fuzji dwóch zasłużonych pomorskich klubów powstał twór o nazwie Gryf 2009 Tczew
Z fuzji dwóch zasłużonych pomorskich klubów powstał twór o nazwie Gryf 2009 Tczew
Jestem bardzo ciekaw kto bedzie chodzil na ten chory twor.
-
Jack Sparrow_UT1922
Kibice sukcesu...
NA ZAWSZE UNIA TCZEW!!!
Czyli za pewne kibice Unii skupia sie tylko na Lechii a fani Wisly na Arce? Znajac zycie po sezonie okaze sie, ze taki twor nie ma racji bytu, sponsorzy sie wycofaja i w koncu rozwiaza ten dziwny twor. A Wisla z Unia zaczna od B klasy 
Ta lepsza strona Tczewa już od jakiegoś czasu działa tylko i wyłącznie na Arce, to tak gwoli wyjaśnienia. Tym niemniej wśród naszego środowiska połączenie wzbudziło wielce negatywne emocje
Szczerze ?xyz.. pisze: Znajac zycie po sezonie okaze sie, ze taki twor nie ma racji bytu, sponsorzy sie wycofaja i w koncu rozwiaza ten dziwny twor. A Wisla z Unia zaczna od B klasy :roll:
Takie rozwiązanie to optymistyczny wariant... Obawiam się że piknikowa publika zaakceptuje twór twór z "perspektywami", wraz z nią pojawią się także sponsorzy i Gryfotwór będzie stale gościł na piłkarskiej mapie Polski :roll:
-
Czeresniowa2
Można jakiś link nt. tego "wiekopomnego" wydarzenia?
To ze strony Unii Tczew:
Gryf 2009 Tczew
Najważniejsze kwestie zostały wyjaśnione. W środę wieczorem na spotkaniu założycielskim powstał nowy klub piłkarski w Tczewie. Ostatecznie wybrano dla niego nazwę Gryf 2009 Tczew. Wybrano też tymczasowego prezesa, którym został Wiesław Gockowski.
Z kolei na czwartkowym posiedzeniu Rady Miasta uchwalono korektę budżetu, dzięki której nowy klub dostanie 95 tys. zł na działalność drużyn seniorskich. Pierwszy zespół będzie występował w IV lidze, zaś rezerwy w klasie okręgowej. Ostateczny skład zarządu będzie znany za ok. 3 miesiące, kiedy to odbędzie się pierwsze walne zgromadzenie nowego klubu.
Unia w zaistniałej sytuacji znika z piłkarskiej mapy Wybrzeża. Jednak wierni kibice z pewnością nie pozwolą na zapomnienie o KKS-ie. TYLKO UNIA TCZEW!!!
Gryf 2009 Tczew
Najważniejsze kwestie zostały wyjaśnione. W środę wieczorem na spotkaniu założycielskim powstał nowy klub piłkarski w Tczewie. Ostatecznie wybrano dla niego nazwę Gryf 2009 Tczew. Wybrano też tymczasowego prezesa, którym został Wiesław Gockowski.
Z kolei na czwartkowym posiedzeniu Rady Miasta uchwalono korektę budżetu, dzięki której nowy klub dostanie 95 tys. zł na działalność drużyn seniorskich. Pierwszy zespół będzie występował w IV lidze, zaś rezerwy w klasie okręgowej. Ostateczny skład zarządu będzie znany za ok. 3 miesiące, kiedy to odbędzie się pierwsze walne zgromadzenie nowego klubu.
Unia w zaistniałej sytuacji znika z piłkarskiej mapy Wybrzeża. Jednak wierni kibice z pewnością nie pozwolą na zapomnienie o KKS-ie. TYLKO UNIA TCZEW!!!
A co się dzieje z kibicami MKS Myszków?
Działają tylko na Ruchu?
Coś o nich cicho.
Działają tylko na Ruchu?
Coś o nich cicho.
Z tym bym się kłócił a kto skroił flagę nadwiślana góra ? gdy górzanie pojawili się u nich na stadionie , to młoda ekipa Rucha zrobiła im akcje.ezwpatryk pisze:Liga w której pogrywają jest pustynią kibicowską i skupiają się na jeżdzeniu na Ruch
Dynovia Dynów działa jescze?
-
blitzkreig
A MKS Radymno jeszcze działa?
już nie działają, ponoć pojedyncze osoby jeżdżą na Stal Rzeszów ale chyba nie ma tam żadnego FCSven pisze:Dynovia Dynów działa jescze?
-
Janusz Wierny Kibic
Garbarnia Kurów coś działa??
-
Jack Sparrow_UT1922
Twór ten okupuje stadion Unii, gdzie ma teraz swoją siedzibę i rozgrywa mecze. Sparingi wygrywają, a co za tym idzie pojawia się co raz więcej kibiców sukcesu...
Czasem coś tam się dzieje.Janusz Wierny Kibic pisze:Garbarnia Kurów coś działa??