Wymarłe Ekipy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
19Korona73

Re: Wymarłe Ekipy ...

Post autor: 19Korona73 » 28.01.2009, 16:59

Na nic kibice Widzewa się nie musieli odzywać.Chyba coś Ci się pomyliło.
Chłopak zapytał jak jest w Skarżysku,Przemek82 grzecznie i z prawdą odpowiedział,także na post dotyczący pojedyńczych piłkarskich fanów Korony którzy gdzieś tam może w liczbie kilku sztuk są.
Sam chyba wiesz jak to jest.Ilu Wam kibiców doszło po awansie eo Ekstraklasy,z całego województwa przyjeżdżają obejrzeć znanych piłkarzy.I gdybym chciał odbić piłeczkę mógłbym napisać,że Ty jako kibic Korony nie możesz znieść,że w Starachowicach (tak jak w innych miastach województwa powstały i istnieją) nie ma FC Korony.Nawet ze Skarżyska jakieś osoby śmigają do Was i się tym na necie chwalili,a w Starachowicach nigdy czegoś takiego nie było.Jeśli są to kibice piłki nożnej,którzy jeśli by w Radomiu Radomiak awansował i grał w Ekstraklasie to jezdzili by właśnie do Radomia.Pozdrawiam.[/quote]

Nie chciałem nikogo urazić ,a co do FC to ja jako kibic Korony nie boli mnie to ze w Skarżysku jest FC Widzewa, mamy swoich kibiców w Kielc i dajemy sobie rade ,ja tego nie neguje ani nie podważam że w Starachowicach czy Skarżysku są kibice Widzewa tylko jakiś typ musiał się odezwać co do mojego klubu pozdro
MKS KORONA KIELCE

iparts.pl
Macjek

Post autor: Macjek » 31.01.2009, 15:11

A na Granat chodzi jakaś grupka co kibicuje RTS?? Sam jestem kibicem Ruchu i mam rodzine w tych rejonach Skarżysko/ Starachowice i miło mi słyszeć że jest tam spora cześć czerwonej armi:)) Zresztą jak bywałem w Skarżysko widziałem napisy Korony, Widzewa i Legii , ale jeden przejebany graf z Widzewa "Pielgrzymi ze skarżyska" zrobił na mnie wrażenie.

Mora

Post autor: Mora » 01.02.2009, 12:14

Macjek pisze:A na Granat chodzi jakaś grupka co kibicuje RTS?? Sam jestem kibicem Ruchu i mam rodzine w tych rejonach Skarżysko/ Starachowice i miło mi słyszeć że jest tam spora cześć czerwonej armi:)) Zresztą jak bywałem w Skarżysko widziałem napisy Korony, Widzewa i Legii , ale jeden przejebany graf z Widzewa "Pielgrzymi ze skarżyska" zrobił na mnie wrażenie.
Wiekszość tam RTS

wpis u nas na forum koleszki z Granatu
wczoraj w Skarżysku kolo godziny 23 stracil szalik kibic Korony z Bodzentyna(przynajmniej tak sadzil) na przystanku kolo biedronki za 5 minut znajduje nas policja dostajemy 200 zl mandatu i koleżka podchodzi do radiolki i mowi"dziekuje panowie ze przyjechaliscie" chlopak mial 18-19 lat jakie z tego wnioski? ze Korona ma okoliczne FC ale czy jest sens miec takich kibicow? bez honoru oddal szalik i bez honoru sie zachowal pozniej

futbolowypatriota

Post autor: futbolowypatriota » 05.02.2009, 14:45

Mógłby ktos napisać coś o Bałtyku Gdynia o którym coś ostatnio nie słychać w Gdyni Arka ostatnio rzadzi ale Bałtyk odradza się czy nic tzn"Wymiera ekipa"?

BG1930

Post autor: BG1930 » 05.02.2009, 17:06

Jesli chodzi o Gdynie to Arka rzadzi bezapelacyjnie w miescie. Co do samego Baltyku, to siodmy sezon gramy w czwartej klasie rozgrywkowej, co ma znaczacy wplyw na rozwoj sceny kibicow. Na szczescie ekipa nie wykruszyla sie w ostatnich latach, ...... do tego sytuacja organizacyjno-finansowa klubu poprawila sie w ostatnim okresie, co zaowocowalo w rundzie jesiennej wyzsza frekwencja na meczach w Gdynia i na wyjazdach.

piknikowy

Post autor: piknikowy » 05.02.2009, 18:41

wczoraj w Skarżysku kolo godziny 23 stracil szalik kibic Korony z Bodzentyna(przynajmniej tak sadzil) na przystanku kolo biedronki za 5 minut znajduje nas policja dostajemy 200 zl mandatu i koleżka podchodzi do radiolki i mowi"dziekuje panowie ze przyjechaliscie" chlopak mial 18-19 lat jakie z tego wnioski? ze Korona ma okoliczne FC ale czy jest sens miec takich kibicow? bez honoru oddal szalik i bez honoru sie zachowal pozniej
kolego, takie przypadki można mnożyć wszędzie i nie przypisuj takiej postawy kibicom Korony Kielce.
co do wczesniejszych wpisów: Starachowice- nie ma mowy o fc Korony Kielce w tym pieknym mieście :) Sam miałem okazje poznać 2 chłopaków z tego miasta, którym zdarzyło sie z nami pojezdzic na mecze, ale jak sami przyznali- sa to jednostki. Jak będzie póxniej -czas pokaże-Wiele jest mozliwe :)
Skarżysko-Kamienna- tu lepiej, i dziwie sie wpisom że Sko= 100% Granat/ Widzew bo to nie prawda. Jest troche chłopaków za Koroną, ogarniają sie bywają tu i ówdzie 8) i tu mogę mieć niemal pewność- będzie duzo lepiej.
Troszke wiary rokujacej nadzieje jeździ także z pobliskiego Suchedniowa. Północ- Końskie- też się cos kręci- będzie lepiej. Południe województwa- Pińczów, Kazimierza, Busko-nic mi nie wiadomo. Chmielnik- 100% Żółto-Czerwony.
Jędrzejów- nadal mamy tam Kibiców. Sedziszów- "fc", Checiny- Żólto-Czerwone, Smyków i sporo mniejszych miejscowości gdzie dobrze sie dzieje.Przepraszam jesli kogos pominałem.

odpierając zarzut że "...wraz z sukcesami"... cóz, a mieli przyjśc wraz z porazkami? to chyba naturalne zainteresowanie sportem a poźniej jego innymi "obliczami".

pozdrawiam

stephen

Post autor: stephen » 05.02.2009, 18:45

BG1930 pisze:Jesli chodzi o Gdynie to Arka rzadzi bezapelacyjnie w miescie. Co do samego Baltyku, to siodmy sezon gramy w czwartej klasie rozgrywkowej, co ma znaczacy wplyw na rozwoj sceny kibicow. Na szczescie ekipa nie wykruszyla sie w ostatnich latach, ...... do tego sytuacja organizacyjno-finansowa klubu poprawila sie w ostatnim okresie, co zaowocowalo w rundzie jesiennej wyzsza frekwencja na meczach w Gdynia i na wyjazdach.
Co za zmiana :lol: :lol: :lol:

BG1930

Post autor: BG1930 » 05.02.2009, 19:06

stephen pisze:
BG1930 pisze:Jesli chodzi o Gdynie to Arka rzadzi bezapelacyjnie w miescie. Co do samego Baltyku, to siodmy sezon gramy w czwartej klasie rozgrywkowej, co ma znaczacy wplyw na rozwoj sceny kibicow. Na szczescie ekipa nie wykruszyla sie w ostatnich latach, ...... do tego sytuacja organizacyjno-finansowa klubu poprawila sie w ostatnim okresie, co zaowocowalo w rundzie jesiennej wyzsza frekwencja na meczach w Gdynia i na wyjazdach.
Co za palant :lol: :lol: :lol:

Żołnierz Południa

Post autor: Żołnierz Południa » 05.02.2009, 19:23

futbolowypatriota pisze: Bałtyk odradza się czy nic tzn"Wymiera ekipa"?
A czemu ekipa egzystująca cały czas na swoim stałym w miarę równym poziomie ma być wymarłą?? Wymarła to taka która nie kręci młyna i nie przejawia żadnych oznak życia kibicowskiego np. Tarnovia.
Obrazek

stephen

Post autor: stephen » 05.02.2009, 23:01

BG1930 pisze:
stephen pisze:
Co za palant :lol: :lol: :lol:
zapraszam na Pw

CKorona

Post autor: CKorona » 07.02.2009, 23:23

A jaki sa teraz wlasciwie stosunki miedzy Koronom a Jedrzejowem poznalem prau chlopakow z Naprzodu i mowja ze w jedrzejowie jest calkiem spora grup kibicow Legii i jest ich znacznie wiecej niz kibicow Korony
CKorona

warchol1910Radom

Post autor: warchol1910Radom » 07.02.2009, 23:45

ja zapytam o Blekitnych Kielce ;)

- czy mieli w swej historii zorganizowana grupke kibicowska
- jesli tak, to czy calkowite wymarcie w Kielcach na rzecz Korony

przetarte majtki

Post autor: przetarte majtki » 08.02.2009, 06:01

warchol1910Radom pisze:ja zapytam o Blekitnych Kielce ;)

- czy mieli w swej historii zorganizowana grupke kibicowska
- jesli tak, to czy calkowite wymarcie w Kielcach na rzecz Korony

nigdy nie mieli zorganizowanej grupy kibicowskiej same dziadki choć jakieś szaliki ktoś zrobił, ewentualnie sympatycy piłki nożnej w nieco "wyższym" wydaniu, był to klub z pod skrzydła MSW a przecież nikt normalny nie kibicował by milicji :) wielokrotnie przy derbach ówczesnego województwa Kieleckiego z Radomiem w młynie siedzieli wszyscy ludzie w barwach Korony.
i Ty też zostaniesz andrzejem

piknikowy

Post autor: piknikowy » 08.02.2009, 09:51

A jaki sa teraz wlasciwie stosunki miedzy Koronom a Jedrzejowem poznalem prau chlopakow z Naprzodu i mowja ze w jedrzejowie jest calkiem spora grup kibicow Legii i jest ich znacznie wiecej niz kibicow Korony
zaprawde powiadam Ci zaprzestań pisania takich grafomańskich farmazonów :roll:

KermiT143

Post autor: KermiT143 » 08.02.2009, 12:37

CKorona pisze:A jaki sa teraz wlasciwie stosunki miedzy Koronom a Jedrzejowem poznalem prau chlopakow z Naprzodu i mowja ze w jedrzejowie jest calkiem spora grup kibicow Legii i jest ich znacznie wiecej niz kibicow Korony
pomyliłeś tematy !!
We must secure the existence of our people and a future for White Children
Obrazek

warchol1910Radom

Post autor: warchol1910Radom » 08.02.2009, 15:10

dzialaja cos kibice Piotrcovii? kiedys w II lidze nawet niezle sie prezentowali, ale po fuzji z Pogonia juz calkiem zapomnieni.

Jan_Kowalski

Post autor: Jan_Kowalski » 08.02.2009, 15:14

CKorona pisze:A jaki sa teraz wlasciwie stosunki miedzy Koronom a Jedrzejowem poznalem prau chlopakow z Naprzodu i mowja ze w jedrzejowie jest calkiem spora grup kibicow Legii i jest ich znacznie wiecej niz kibicow Korony
Czy to jakaś nowa moda pisania? Panowie troche szacunku dla języka ojczystego.

.:1909:.

Post autor: .:1909:. » 08.02.2009, 16:42

warchol1910Radom pisze:dzialaja cos kibice Piotrcovii? kiedys w II lidze nawet niezle sie prezentowali, ale po fuzji z Pogonia juz calkiem zapomnieni.
Kibice Piotrcovii nie przetrwali jednej z zim. Kilka razy próbowali się odbudować na piłce ręcznej lecz zostało im to skutecznie wyperswadowane. Obecnie kręcą kilku osobowy młynek na piłce ręcznej złożony z konfidentów, ochroniarz itp (tu można na zdjęciach znaleźć osoby tworzące ruch kibicowski na Piotrcovii w tym prowadzącego doping ;) [link]" target="_blank
CF '04

Sven

Post autor: Sven » 21.02.2009, 23:26

A Vive (dawna Iskra) Kilece?
Czy posiada jakiś zorganizowanych kibiców?
Jeśli tak czy są to też kibice Korony?
[link]

plus+

Post autor: plus+ » 23.02.2009, 02:11

z powodu bezsennosci obejrzalem wlasnie mecz Vive. Widzialem 2 flagi....nie wiem czy dobrze pisze ale widzialem "Duma Kielc" i "Chęcin"(?) na trybunach widac w sumie samych januszow. Doping (polsat2) bardzo slabo slyszalny jezeli wgl byl? Widzow 4 tys.

Ale to info z Tv 8)

MW LKS

Post autor: MW LKS » 23.02.2009, 11:36

ULTRA pisze:Ja ponawiam pytanie o Amicę Wronki, bo z tego co widziałem nie dostałem odpowiedzi. Czy nadal istnieją, jako grupa kibicowska? Jak teraz nazywa się ich drużyna? Gdzie grają-nadal na stadionie byłego sponsora?
Klubu chyba nie ma ale kibice działają pod nazwą "Młoda Gwardia" ostatnio nawet chusty zamówili :wink:
Czy klub we Wronkach się odrodzi niewiem niech lepiej wypowie się ktoś od nich.
[link]

WronkiFan

Post autor: WronkiFan » 23.02.2009, 16:26

Chłopaki z "Młodej Gwardii" prężnie działają przy klubie Błękitni Wronki, wygrał lokalny patriotyzm oraz zamiłowanie nie tylko do piłki nożnej.
pozdrawiam zainteresowane strony...jeżeli ktoś by chciał uzyskać jakieś informacje to zapraszam na PW
[MG]

pomorze

Post autor: pomorze » 23.02.2009, 19:59

BG1930 - napisz proszę konkrety, ewentualne akcje. Z jakich ilości na jakie poprawiła się frekwencja u siebie i na wyjazdach skoro już o tym wspomniałeś.
Może jakieś info o ewentualnych fc. lub wydarzenia związane ze zgodami.
Pozdrawiam.

BG1930

Post autor: BG1930 » 23.02.2009, 20:29

jesien 1 sezon wstecz...... Arka II Gdynia - Bałtyk Gdynia - na tym meczu obecnych 29 kibiców Bałtyku, w tym aż 4 z Drwęcy Nowe Miasto Lubawskie. Kibice Arki przyszli młodzieżowym składem, na zdjęciu naliczyłem ich 39 sztuk. Jak widać derby z rezerwami w obu grupach cieszą się coraz mniejszym zainteresowaniem...
Bałtyk Gdynia - Bytovia Bytów - około 70 kibiców dopinguje Bałtyk. Brak przyjezdnych.
Powiśle Dzierzgoń - Bałtyk Gdynia - nas 22 na tym wyjeździe. Dopiero pod koniec meczu paru miejscowych usiłowało dopingować. W drodze na mecz na samotne auto, wyskakuje na trasie Jeziorak Iława i kopie w lusterko boczne w aucie. Czają się cały mecz pod stadionem, gdy na wszelki wypadek wracamy razem, ich już jednak nie ma.
[link] Gdynia - Zatoka Puck - brak gości. Nas około 60, w tym 6 z Cartusii Kartuzy.
Orlęta Reda - Bałtyk Gdynia - na tym środowym meczu 45 kibiców Bałtyku. Miejscowi idioci tłuką z partyzanta trzy szyby w autach, oraz spuszczają powietrze z opon - aż wstyd pisać, pod szyldem jakiej ekipy to robili.
Czarni Pruszcz Gdański - Bałtyk Gdynia - 15 kibiców Bałtyku na tym beznadziejnym meczu. miejscowych też coś koło tego.
Bałtyk Gdynia - Orzeł Trąbki Wielkie - nas 50, gości brak. Nienawidzę 4 ligi, wstyd pisać nazwy takich przeciwników...
Huragan Przodkowo - Bałtyk Gdynia. Nas 65, w tym aż 23 Cartusii Kartuzy. Wieśniaki bez młynu.
Bałtyk Gdynia - Brda Przechlewo. Oczywiście bez gości, nas ze 40.
Gryf Wejherowo - Bałtyk Gdynia. Na tym meczu 8 kibiców Bałtyku. Na PKP Wejherowo 50 kibiców Pogoni plus 4 z Bałtyku obija pyski kilkunastu Arkowcom, potem się zjeżdża sporo śledzi, min. ze sprzętem i nasi przyjaciele są konkretnie pogonieni. Bardzo dobre zachowanie fanów Pogoni w związku z tym meczem, natomiast nasze - żenujące.
Bałtyk Gdynia - Olimpia Sztum - brak gości, nas ze 30...
Lechia II Gdańsk - Bałtyk Gdynia - zakaz wstępu dla publiczności, mimo tego 30 kibiców Bałtyku (w tym 1 Drwęca) zalicza te derby i głośno dopinguje okazałe zwycięstwo...
Bałtyk Gdynia - Orkan Rumia - za liderem przyjechało 10 bardzo młodych chłopców, którzy nawet próbowali dopingować. Straszna pogoda, nas ok 60.
Unia Tczew - Bałtyk Gdynia - na tym nudnym wyjeździe 35 kibiców Bałtyku, było też kilkunastu miejscowych.
Bałtyk Gdynia - Gryf Słupsk - podobno ich 172 wraz z Lechią, choć absolutnie nie wyglądali... samego Gryfa niby równe 150. Nas do 200 w młynie, w tym Pogoń 43, Cartusia 9, Kotwica 3, Drwęca 3, Leśnik Cewice 2. Jakieś tam efekty ultras. Spokój.
Czarni Czarne - Bałtyk Gdynia. Brak kiboli Bałtyku na tym wyjeździe, choć była jedna wspaniała nasza fanatyczka ...
Bałtyk Gdynia - Polonez Bobrowniki - ze 40 kibiców dopinguje Bałtyk, w tym FC Warszawa w 3 osoby. Po meczu przychodzi pod stadion jakaś Arka, zostają pogonieni, jeden nie zdążył uciec ................................................jesien 2008, dodam tylko ze wyjazdy znacznie dalsze...............................Olimpia Sztum - Bałtyk - na tym meczu 56 fanów Bałtyku, w tym FC NML i FC Kartuzy po 1 osobie. Miejscowych 30, bluzgają, w końcu dostaja parę kopów i tracą 2 szale.
-Bałtyk - Dąb Dębno - 2 kibiców Dębu w szalach i z flagą, której jednak nie pozwalamy im wywieszać. Spokojnie obserwują mecz.
-Darzbór Szczecinek - Bałtyk - na tym wyjeździe 73 osoby, w tym 18 Kotwica i 1 Pogoń, był też FC Kartuzy w 4 osoby. Przed i po meczu towarzyskie piwko z Wielimem Szczecinek. Darzboru 20.
-Kaszubia Kościerzyna - Bałtyk - lista imienna na tym meczu. Nas 50, w tym 10 FC Kartuzy i 1 Pogoń. Miejscowych 150. Pełno psów.
-Bałtyk - Cartusia Kartuzy - przyjechało ich 10 z flagą. Oczywiście siedzą z nami i są często pozdrawiani...
-Sława Sławno - Bałtyk - W Sławnie nas 63, w tym 14 Pogoń, 5 Kotwica i FC NML i Kartuzy po 1 osobie. Sławy 25 w młynie z 2 flagami.
-Bałtyk - Rega Trzebiatów - brak kibiców gości.
-Rodło Kwidzyn - Bałtyk - Problem z dojazdem i jesteśmy dopiero w przerwie meczu. Nas 59, w tym 10 FC NML, 1 FC Kartuzy, 2 FC Warszawa. Rodła 70. Po tym meczu jedziemy do Bydgoszczy na mecz Kotwicy.
-Bałtyk - Bytovia Bytów - brak kibiców gości, no chyba że liczyć kilku emerytów i jakiś pikników siedzących między nami z 1 szalem... z nami 2 z Pogoni.
-Orlęta Reda - Bałtyk - na tym bliskim wypadzie 42 z Bałtyku - wq tym 1 z Pogoni, 1 FC Wawa, 1 FC kartuzy. Miejscowi bez kibiców.
-Bałtyk - Gryf Słupsk - brak gości z powodu zakazu. Nas 230, w tym 37 Pogoń, 11 Kotwica i FC: NML - 2, Kartuzy - 1, Warszawa - 1. Mecz przy sztucznym oświetleniu, na głównej płycie, debiutuje nowa flaga.
-Zatoka Puck - Bałtyk - 40 od nas z flagą. W tym czasie drugie tyle od nas w innym miejscu.
-Bałtyk - Orkan Rumia - 30 kinder gangu z Rumi z flagą - stoją u góry na trybunie głównego stadionu. W tym 5-6 z Arki.
-Astra Ustronie Morskie - Bałtyk - nas razem 200, w tym 70 Bałtyk, 110 Kotwica, 20 Pogoń. Miejscowi bez młyna.
-Bałtyk - Błękitni Stargard Szczeciński - gości 15 z flagą i szalami, młody bardzo skład.

warchol1910Radom

Post autor: warchol1910Radom » 23.02.2009, 23:07

zapytanie mam o Olimpie Poznan ;) czy ten twor mial kiedys kibicow

BG1930

Post autor: BG1930 » 23.02.2009, 23:24

jak gralismy z nimi jakies 15 lat temu w 2 lidze to wystawili 40 osobowy mlynek,

art_

Post autor: art_ » 24.02.2009, 00:00

warchol1910Radom pisze:zapytanie mam o Olimpie Poznan ;) czy ten twor mial kiedys kibicow
kiedyś najliczniejsi w Poznaniu.

yogi_1981

Post autor: yogi_1981 » 24.02.2009, 15:27

kiedy ????

JSC

Post autor: JSC » 24.02.2009, 15:47

Chyba jak przenieśli ich do Gdańska.
Obrazek

nagi

Post autor: nagi » 24.02.2009, 19:06

Olimpia miała fanów którzy jezdzili za swoją drużyną po całej Polsce.....ale tylko na mecz koszykówki kobiet :D na początku lat 90 kilku kibiców chciało załozyć Fan Club na Golęcinie,ale Lech szybko aktywne kibicowanie wybił im z głowy,jakiś miesiąc temu w tramwaju zobaczyłem kilkunasto letniego chłopaka który miał założony szalik Olimpii,oczywiście spytałem skąd ma taki "rarytas",grzecznie mi odpowiedzaił,że tata mu dał :D
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!

pomorze

Post autor: pomorze » 24.02.2009, 19:19

JSC pisze:Chyba jak przenieśli ich do Gdańska.
Chyba masz rację była Lechia/Olimpia, potem chyba jeszcze Lechia/Polonia aż w końcu rozwiązano wszystko i od nowa powołano chyba OSP Lechia. Sorry jeśli się mylę ale sporo było tego kombinowania.

art_

Post autor: art_ » 25.02.2009, 11:41

yogi_1981 pisze:kiedy ????
lata 70-te, Lech nie miał wtedy do nich zupełnie polotu.
nagi pisze:Olimpia miała fanów którzy jezdzili za swoją drużyną po całej Polsce.....ale tylko na mecz koszykówki kobiet :D/quote]
daj spokój, historia kibicowania to nie nie tylko lata 90te...

AZSKutno

Re:

Post autor: AZSKutno » 28.02.2009, 13:20

leszek orzeszek pisze:MKS Kutno :lol:
Pochodziły dzieci na mecze i juz im sie nie chce :lol:

Jeżeli nie wiesz to nie pisz !!!

MKS Kutno - zawiesił swoją działalność na rundę jesienną
lecz od wiosny znów ruszają !

A co do dzieci to nie ma - jest to młoda ekipa w wieku 16-20 lata !
Kto ty jesteś? Polak mały. Jaki znak twój? Orzeł biały. Gdzie ty mieszkasz? Między swemi. W jakim kraju? W polskiej ziemi. Czem ta ziemia? Mą ojczyzną. Czym zdobyta? Krwią i blizną. Czy ją kochasz? Kocham szczerze. A w co wierzysz? W Polskę wierzę. Coś ty dla niej? Wdzięczne dziecię. Coś jej winien? Oddać życie.

Sven

Post autor: Sven » 05.03.2009, 20:02

Czy na Polonii Nysa jest jakiś zorganizowany ruch kibicowski?
[link]

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 06.03.2009, 03:19

nie.
CHEMICAL BROTHERS

warchol1910Radom

Post autor: warchol1910Radom » 15.03.2009, 01:56

Ciekawi mnie czy Polar Wroclaw ma/mial kibicow

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 15.03.2009, 10:10

warchol1910Radom pisze:Ciekawi mnie czy Polar Wroclaw ma/mial kibicow
Nie. Nawet za czasów jak grali na zapleczu ekstraklasy.

kibic0

Post autor: kibic0 » 15.03.2009, 10:43

Fighting Dragon Tokyo pisze:
warchol1910Radom pisze:Ciekawi mnie czy Polar Wroclaw ma/mial kibicow
Nie. Nawet za czasów jak grali na zapleczu ekstraklasy.
Było to tak. Juz nie jestem w stanie dokładnie sprecyzować mniej więcej lata w których to było. Cos było iż Polar w PP z kimś tam wygrywał. Zaczęły sie pojawiać biało-niebieskie szaliki Polaru. Nawet gdzieś widziałem fotkę z wyjazdu Polaru bodajże do Śremu z flagą Forza Polar. Nie trwało to zbytnio długo. Końcem bawienia się kibiców Polaru w kibicowanie był moment gdy chcieli zrobić sobie kominiarki. Śląsk "potrząsnął" kim trzeba i od tego momentu zanikło kibicowanie Polarowi.... Był to najzwyczajniejszy epizod jakich w ruchu kibocowskim nie brakuje...
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....

acowastoobchodzi

Post autor: acowastoobchodzi » 15.03.2009, 20:38

Była taka grupa na wrocławskim osiedlu Zakrzów (peryferie Wrocławia), gdzie znajduje się stadion Polaru.
?

Sven

Post autor: Sven » 24.04.2009, 19:37

Żyżynak Żyżyn
Ma zorganizowanych kibiców?
[link]

ODPOWIEDZ