Komentarze Dla Miasta Łódź ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

R/F
ban

Post autor: R/F »

BiałyTeofilów pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a mi sie wydaje ze kolezka najzupelniej w swiecie sobie ze wszytskich kpi wiec bawcie sie dobrze dziewczyny :lol:
Jeśli masz rację, to raczej wam przypał robi :wink:
iparts.pl
Michal1908

Post autor: Michal1908 »

nie prowadze zadnej krucjaty, dostalem - ok. odnioslem sie do tego wyzej, morda nie szklanka... mialem pecha i tyle. nie gadaj ciagle o waszym sukcesie nade mna, to nie przyslloni innym prawdy o bialej inwazji w Lodzi, piszmy o tym co naprawde wazne.

R/F mialem niewyobrazalnego pecha i tyle, zreszta tamci co to zrobvili juz sa namierzeni....
chojny widzew

Post autor: chojny widzew »

Nie no , dzięki ze nas oświeciłeś :D A już myślałem że wywody Michałka to najprawdziwsza prawdai czas zacząć kanałami na mecze chodzic :(
Matpaw

Post autor: Matpaw »

chojny widzew pisze:
Matpaw pisze:
Michal1908 pisze: ktore rejony na Gorniaku sa nasze ? Okolice pabianickiej i bednarskiej i cos jeszcze ?
mowie ze mieszkam kolo gorniaka a nie na samym gorniaku. okolice obywatelskiej piekej i felsztyny wrobla w to nie wliczam bo do gorniaka maja wiekszy kawalek

Okolice o których mówisz nie mają nic wspólnego z Górniakiem. To chyba podchodzi pod Rokicie i tam rzeczywiście więcej was
no wlasnie... jak mam byc szczery to akurat mamy taki teren z d*** wysrany ni to rokicie ni to gorniak ni to cos innego, do gorniaka mamy taka sama droge co do nowego rokicia ale wiadomo ze bardzej utozsamiamy sie z rokiciem bo tam jest sam ŁKS.
corintian

Post autor: corintian »

nie ma to jak propaganda :D :D :D
acab

Post autor: acab »

edit
Ostatnio zmieniony 05.06.2007, 02:58 przez acab, łącznie zmieniany 1 raz.
BornToBeRed

Post autor: BornToBeRed »

Michałkowi przydałby sie drugi liść na odmulenie bo coś mu sie klepki poprzestawiały..

"do wiosek nic nie mam Pabianice Zgierz Alex i Bydgoszcz" :shock:
Red_Army

Post autor: Red_Army »

tak Chojny 100 % Łks :roll: :lol:
White1910Pride

Post autor: White1910Pride »

olejcie go w końcu ;)

Wszyscy do Szczecina ! Ci którzy mogą i Ci którzy nie mogą też :)
niby kibic

Post autor: niby kibic »

Michal1908 pisze: EŁKSIAKOM sie należy nagana za defetyzm
... tyle...
pozdro dla kumatych
bardzo trudne słowo
Rosiu
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Rosiu »

nie wiedzialem ze czytajac ostatnie 3strony tak sobie moge dzis humor poprawic :lol: :lol: :lol: chemy wiecej 8)
eŁKaeSiak 1908

Post autor: eŁKaeSiak 1908 »

:shock: :?
komi

Post autor: komi »

CIEKAWE ILE CZASU MUSI MINAC ZEBYSCIE ZROZUMIELI ZO TO ON Z WAS MA BEKE A NIE WY Z NIEGO
akuku
ban

Post autor: akuku »

dobra widzewiaku przestac sie osmieszac....
szkoda ze nie ma R/F (pewnie w szkole jeszcze siedzi) zapodałby jakies kumate info :wink:
iluminati

Post autor: iluminati »

Wiecej uśmieszków walnij bedziesz tez kumatszy
iluminati

Swoja droga wielu was jedzie do Szczecina ?? R/f rozumiem ze juz wyjechał :) bo go nie ma :)
kicken
ban

Post autor: kicken »

Pytanie do kolegi z Pabianic o nicku : MaximPce1908
Czemu tak szybko zmieniłeś podpis :?: :lol: :lol: :lol:
iluminati

ej Mam Pytanie czy oprawa Widzewa z meczu z Wisłą juz nie akutalna ?? Juz kilka osób sie wypowiada ze Stadion Na Henrykowie :) Mozecie coś jaśniej sie wypowiedzieć ?? Czy oprawa była tylko takim elementem jak transparent na derbach na Puchalskiego ?? -- Pustymi ŚŁowami :)
kicken
ban

Post autor: kicken »

Jesteśmy jak najbardziej za dwoma stadionami, a to że pewne jednostki wypowiadaja sie, ze wolałyby już chodzić na Henryków niż na ŁKS to wg. mnie normalne :!:
jurek.s

Post autor: jurek.s »

iluminati pisze:ej Mam Pytanie czy oprawa Widzewa z meczu z Wisłą juz nie akutalna ?? Juz kilka osób sie wypowiada ze Stadion Na Henrykowie :) Mozecie coś jaśniej sie wypowiedzieć ?? Czy oprawa była tylko takim elementem jak transparent na derbach na Puchalskiego ?? -- Pustymi ŚŁowami :)
Paru zakrętów wszędzie się trafi. Nasze stanowisko nie uległo zmianie. I nie ulegnie.
corintian

Post autor: corintian »

j**** stadion na henrykowie. Widzew na Widzewie :!: :!: :!: :!:
Kiju

Post autor: Kiju »

BiałyTeofilów pisze:ŁKS w Łodzi :wink:
I w Łomzy,i w Łomzy!!! 8)

Jezeli chodzi o stadion,to pewnie niedlugo bedzie przedstawione oficjalne stanowisko kibiców Widzewa w tej sprawie,wiec prosze sie nie sugerowac pojedynczymi wpisami.
FcRuda

Post autor: FcRuda »

kumaty hoolsie powiem Ci tyle, z jest flaga ŁKS DĄBROWA. Vlepki też były. i jeszcze coś.... heheeheh tylko nie popluj monitora z wrażenia :lol:

nara
jagiełło_chojenki

Post autor: jagiełło_chojenki »

A no to mój błąd, ale vlepek musieliście rozlepiać niesamowite ilości bo jeszcze żadnej niewidziałem.Ale hasło dalej aktualne może użyjecie:).A ty o mój monitor się niemartw i lepiej niepopuść z samozachwytu bo szkoda spodni.
FcRuda

co do vlepek to było 4000sztuk. Były wyrabiane rok temu. Chyba wtedy jeszcze z domu nie wychodziłeś(bez urazy :wink: )

Dąbrowa&Ruda 8)
jagiełło_chojenki

Co prawda na Dąbrowie niemieszkam ale do szkoły tam chodze i vlepek naprawde niewidziałem.No coż może ślepne na stare lata.
FcRuda

podobno denaturat nie pomaga na oczy 8) a u Was tam sie tego troche pije heheheh vlepek nie zobaczysz, bo już ich dawno nie ma.... 8) chłopaki dają rade :wink:
jagiełło_chojenki

Ja niemówie ,że teraz niema tylko ,że nigdy niewidziałem a po dąbrowie troche się pałetam.A co do denaturatu to niepijam aktrat tego szlachetnego 'trunku' ale winko to i owszem czasem sie obróci :lol: Ale chyba wy też od tego niestronicie. 8)
Red Boy 1910

Post autor: Red Boy 1910 »

FcRuda pisze:co do vlepek to było 4000sztuk. Były wyrabiane rok temu. Chyba wtedy jeszcze z domu nie wychodziłeś(bez urazy :wink: )

Dąbrowa&Ruda 8)
Wasze wlepki to widziałem... ale nie Dąrbowy a mieszkam już tam od dłuższego czasu. Chyba że rozklejaliscie tylko po drugiej stronie Dąbrowskiego, bo tam rzadko bywam. Ale według mnie i tego co widze to przed meczemami ełksy to widze was mniej( ale to tylko myśle że ełkaesiacy bo barwami się nie chwalą) niz Widzewiaków jadących na mecz gdy Widzew gra u siebie.. I nie widze tych barw waszych... a Widzewiaka w barwach w dzien meczu nie trudno zobaczyc na Dąbrowie. Wiec myśle że temat rozstrzygniety co do Dąbrowy.

WIDZEWSKA DĄBROWA!!
Ostatnio zmieniony 27.04.2007, 21:58 przez Red Boy 1910, łącznie zmieniany 1 raz.
jagiełło_chojenki

Wasze wlepki to widziałem... ale nie Dąrbowy a mieszkam już tam od dłuższego czasu. Chyba że rozklejaliscie tylko po drugiej stronie Dąbrowskiego, bo tam rzadko bywam. Ale według mnie i tego co widze to przed meczemami ełksy to widze was mniej niz Widzewiaków jadących na mecz. I nie widze tych barw waszych... a o Widzewiaka w barwach w dzien meczu nie trudno zobaczyc. Wiec myśle że temat rozstrzygniety co do Dąbrowy.
Dobrze gada nalać mu wódki :lol: :wink:
Red Boy 1910

Post autor: Red Boy 1910 »

Od wódki rozum krótki :D Nie chce gadac tak jak Michał 1908 :lol: :lol: bo jeszczę wam jakaś baśń stworze :lol:
city

Post autor: city »

Dąbrowa nie taka widzewska ....
Podgórna ŁKS !!!
rejony Śmigłego, Dabrowskiego, Broniewskiego,Kilinskiegodo nas naleza
zdzichu77
ban

PYTANIE

Post autor: zdzichu77 »

A JA MAM PYTANIE MOZE TROCHE GLUPIE(JAK GLUPIE TO BEZ RADOCHY PROSZE) A MIANOWICIE JAK WYGLADA SYTUACJA W DUZYCH LODZKICH DYSKOTEKACH, CZY SA JAKIES LOKALE ZDOMINOEANE PRZEZ KIBICOW LKS-U LUB WIDZEWA? ORAZ JAK WYGLADA SYTUACJA NA ULICY POTRKOWSKIEJ? A TAKZE PRZED KTORYMI DYSKOTEKAMI DOCHODZI DO NAJCZESTSZYCH ZGRZYTOW?
baluciarz7

Re: PYTANIE

Post autor: baluciarz7 »

zdzichu77 pisze:A JA MAM PYTANIE MOZE TROCHE GLUPIE(JAK GLUPIE TO BEZ RADOCHY PROSZE) A MIANOWICIE JAK WYGLADA SYTUACJA W DUZYCH LODZKICH DYSKOTEKACH, CZY SA JAKIES LOKALE ZDOMINOEANE PRZEZ KIBICOW LKS-U LUB WIDZEWA? ORAZ JAK WYGLADA SYTUACJA NA ULICY POTRKOWSKIEJ? A TAKZE PRZED KTORYMI DYSKOTEKAMI DOCHODZI DO NAJCZESTSZYCH ZGRZYTOW?
W dużych łodzkich dyskotekach głośno muza napierdala i śmierdzi potem.Przedtem nie.
Zablokowany