nie prowadze zadnej krucjaty, dostalem - ok. odnioslem sie do tego wyzej, morda nie szklanka... mialem pecha i tyle. nie gadaj ciagle o waszym sukcesie nade mna, to nie przyslloni innym prawdy o bialej inwazji w Lodzi, piszmy o tym co naprawde wazne.
R/F mialem niewyobrazalnego pecha i tyle, zreszta tamci co to zrobvili juz sa namierzeni....
Michal1908 pisze:
ktore rejony na Gorniaku sa nasze ? Okolice pabianickiej i bednarskiej i cos jeszcze ?
mowie ze mieszkam kolo gorniaka a nie na samym gorniaku. okolice obywatelskiej piekej i felsztyny wrobla w to nie wliczam bo do gorniaka maja wiekszy kawalek
Okolice o których mówisz nie mają nic wspólnego z Górniakiem. To chyba podchodzi pod Rokicie i tam rzeczywiście więcej was
no wlasnie... jak mam byc szczery to akurat mamy taki teren z d*** wysrany ni to rokicie ni to gorniak ni to cos innego, do gorniaka mamy taka sama droge co do nowego rokicia ale wiadomo ze bardzej utozsamiamy sie z rokiciem bo tam jest sam ŁKS.
ej Mam Pytanie czy oprawa Widzewa z meczu z Wisłą juz nie akutalna ?? Juz kilka osób sie wypowiada ze Stadion Na Henrykowie Mozecie coś jaśniej sie wypowiedzieć ?? Czy oprawa była tylko takim elementem jak transparent na derbach na Puchalskiego ?? -- Pustymi ŚŁowami
Jesteśmy jak najbardziej za dwoma stadionami, a to że pewne jednostki wypowiadaja sie, ze wolałyby już chodzić na Henryków niż na ŁKS to wg. mnie normalne
iluminati pisze:ej Mam Pytanie czy oprawa Widzewa z meczu z Wisłą juz nie akutalna ?? Juz kilka osób sie wypowiada ze Stadion Na Henrykowie Mozecie coś jaśniej sie wypowiedzieć ?? Czy oprawa była tylko takim elementem jak transparent na derbach na Puchalskiego ?? -- Pustymi ŚŁowami
Paru zakrętów wszędzie się trafi. Nasze stanowisko nie uległo zmianie. I nie ulegnie.
Jezeli chodzi o stadion,to pewnie niedlugo bedzie przedstawione oficjalne stanowisko kibiców Widzewa w tej sprawie,wiec prosze sie nie sugerowac pojedynczymi wpisami.
A no to mój błąd, ale vlepek musieliście rozlepiać niesamowite ilości bo jeszcze żadnej niewidziałem.Ale hasło dalej aktualne może użyjecie:).A ty o mój monitor się niemartw i lepiej niepopuść z samozachwytu bo szkoda spodni.
Ja niemówie ,że teraz niema tylko ,że nigdy niewidziałem a po dąbrowie troche się pałetam.A co do denaturatu to niepijam aktrat tego szlachetnego 'trunku' ale winko to i owszem czasem sie obróci Ale chyba wy też od tego niestronicie.
FcRuda pisze:co do vlepek to było 4000sztuk. Były wyrabiane rok temu. Chyba wtedy jeszcze z domu nie wychodziłeś(bez urazy )
Dąbrowa&Ruda
Wasze wlepki to widziałem... ale nie Dąrbowy a mieszkam już tam od dłuższego czasu. Chyba że rozklejaliscie tylko po drugiej stronie Dąbrowskiego, bo tam rzadko bywam. Ale według mnie i tego co widze to przed meczemami ełksy to widze was mniej( ale to tylko myśle że ełkaesiacy bo barwami się nie chwalą) niz Widzewiaków jadących na mecz gdy Widzew gra u siebie.. I nie widze tych barw waszych... a Widzewiaka w barwach w dzien meczu nie trudno zobaczyc na Dąbrowie. Wiec myśle że temat rozstrzygniety co do Dąbrowy.
WIDZEWSKA DĄBROWA!!
Ostatnio zmieniony 27.04.2007, 21:58 przez Red Boy 1910, łącznie zmieniany 1 raz.
Wasze wlepki to widziałem... ale nie Dąrbowy a mieszkam już tam od dłuższego czasu. Chyba że rozklejaliscie tylko po drugiej stronie Dąbrowskiego, bo tam rzadko bywam. Ale według mnie i tego co widze to przed meczemami ełksy to widze was mniej niz Widzewiaków jadących na mecz. I nie widze tych barw waszych... a o Widzewiaka w barwach w dzien meczu nie trudno zobaczyc. Wiec myśle że temat rozstrzygniety co do Dąbrowy.
A JA MAM PYTANIE MOZE TROCHE GLUPIE(JAK GLUPIE TO BEZ RADOCHY PROSZE) A MIANOWICIE JAK WYGLADA SYTUACJA W DUZYCH LODZKICH DYSKOTEKACH, CZY SA JAKIES LOKALE ZDOMINOEANE PRZEZ KIBICOW LKS-U LUB WIDZEWA? ORAZ JAK WYGLADA SYTUACJA NA ULICY POTRKOWSKIEJ? A TAKZE PRZED KTORYMI DYSKOTEKAMI DOCHODZI DO NAJCZESTSZYCH ZGRZYTOW?
zdzichu77 pisze:A JA MAM PYTANIE MOZE TROCHE GLUPIE(JAK GLUPIE TO BEZ RADOCHY PROSZE) A MIANOWICIE JAK WYGLADA SYTUACJA W DUZYCH LODZKICH DYSKOTEKACH, CZY SA JAKIES LOKALE ZDOMINOEANE PRZEZ KIBICOW LKS-U LUB WIDZEWA? ORAZ JAK WYGLADA SYTUACJA NA ULICY POTRKOWSKIEJ? A TAKZE PRZED KTORYMI DYSKOTEKAMI DOCHODZI DO NAJCZESTSZYCH ZGRZYTOW?
W dużych łodzkich dyskotekach głośno muza napierdala i śmierdzi potem.Przedtem nie.