Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować
Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
Paru zakrętów wszędzie się trafi. Nasze stanowisko nie uległo zmianie. I nie ulegnie.iluminati pisze:ej Mam Pytanie czy oprawa Widzewa z meczu z Wisłą juz nie akutalna ?? Juz kilka osób sie wypowiada ze Stadion Na HenrykowieMozecie coś jaśniej sie wypowiedzieć ?? Czy oprawa była tylko takim elementem jak transparent na derbach na Puchalskiego ?? -- Pustymi ŚŁowami
No ku*** co za pacjent.... buhahahah ale mam z niego beke. Tak te pare osób z dbwa. Weź mnie nie dobijaj bo przed meczem WIDZEWA widze mnóstwo osób w barwach czerwonych. Chyba ty siedziesz tylko przed kompem a z domu wychodzisz tylko jak Ci się komp spali. ku*** OLEWAJMY TEGO DEBILA!!Michal1908 pisze:White Bandit pisze:No Michał1908 widze że jestes kumaty jak c***.Prawda jest taka że na Chojnach jest lekki plus dla nas ale za to na Dabrowie plus dla Widzewa.A z tym Olechowem to już zniszczyłeś moją konstrukcje.Rzeczywiscie z Olechowa i Janowa jezdzi łącznie kilkadziesiat os na dobre mecze ale są w zdecydowanej mniejszosci.Wychodzi na to że sam jestes dzieckiem neostrady który usłyszał bzdury na czacie i powtarzasz.Nie rozsmieszaj bracie juz nikogo bo bzdury gadasz.
bravo bravo ! nareszcie zrozumieliscie !! i nie okreslilbym tego lekkim plusem, troche wiecej smialosci i wiary kolego - DUZY PLUS ! na Dabrowie plus dla ficefa ?? te pare osob, ktore co mecz jest poganianych przez hoolies z Kracha, nie rozsmieszaj mnie, na Dabrowie jestesmy w mneijszosci, ale jakosciowo ich bijemy na ryj, taka prawda, potrzeba jeszcze troche organizacji, ale nie duzo, bo potencjal i tak juz jest dzieki takim osobistosscia jak K. czy T. czy O.
pzdr dla czzajacych te klimaty...
Taa... aż się na dąbrowie niemożna przebić przez tabuny chuliganów z ŁKS Kracha.A widoczni są na każdym kroku normalnie ich barwy na każdym rogu widać.Aż dziwne ,że taka wielka ekipa niema swojej flagi.Ale tu moge służyć hasłem na flage oto moja propozycja:te pare osob, ktore co mecz jest poganianych przez hoolies z Kracha, nie rozsmieszaj mnie, na Dabrowie jestesmy w mneijszosci, ale jakosciowo ich bijemy na ryj, taka prawda, potrzeba jeszcze troche organizacji,
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
Wasze wlepki to widziałem... ale nie Dąrbowy a mieszkam już tam od dłuższego czasu. Chyba że rozklejaliscie tylko po drugiej stronie Dąbrowskiego, bo tam rzadko bywam. Ale według mnie i tego co widze to przed meczemami ełksy to widze was mniej( ale to tylko myśle że ełkaesiacy bo barwami się nie chwalą) niz Widzewiaków jadących na mecz gdy Widzew gra u siebie.. I nie widze tych barw waszych... a Widzewiaka w barwach w dzien meczu nie trudno zobaczyc na Dąbrowie. Wiec myśle że temat rozstrzygniety co do Dąbrowy.FcRuda pisze:co do vlepek to było 4000sztuk. Były wyrabiane rok temu. Chyba wtedy jeszcze z domu nie wychodziłeś(bez urazy)
Dąbrowa&Ruda
Dobrze gada nalać mu wódkiWasze wlepki to widziałem... ale nie Dąrbowy a mieszkam już tam od dłuższego czasu. Chyba że rozklejaliscie tylko po drugiej stronie Dąbrowskiego, bo tam rzadko bywam. Ale według mnie i tego co widze to przed meczemami ełksy to widze was mniej niz Widzewiaków jadących na mecz. I nie widze tych barw waszych... a o Widzewiaka w barwach w dzien meczu nie trudno zobaczyc. Wiec myśle że temat rozstrzygniety co do Dąbrowy.
W dużych łodzkich dyskotekach głośno muza napierdala i śmierdzi potem.Przedtem nie.zdzichu77 pisze:A JA MAM PYTANIE MOZE TROCHE GLUPIE(JAK GLUPIE TO BEZ RADOCHY PROSZE) A MIANOWICIE JAK WYGLADA SYTUACJA W DUZYCH LODZKICH DYSKOTEKACH, CZY SA JAKIES LOKALE ZDOMINOEANE PRZEZ KIBICOW LKS-U LUB WIDZEWA? ORAZ JAK WYGLADA SYTUACJA NA ULICY POTRKOWSKIEJ? A TAKZE PRZED KTORYMI DYSKOTEKAMI DOCHODZI DO NAJCZESTSZYCH ZGRZYTOW?
Co do podgórnej nie twierdze że jest Widzewska gdyż 95 % jest za Łksem lecz takie jedno małe ale gdy jeszcze rok temu większość kumatych osób z podgórnej siedziała i ie było ich na oseidlu chłpaki z podgórnej jeździli na Widzew sam znimi jeździlłem gdy większość osób wrócila na osiedle Podgórna stała sie dzielnicą Łksem i uwierzcie że tkak było mieszkam w sąsiędztwie podgórnej a wsamym jej sercu chodziłem do skzoły więc cośo tym wiem....ogólni można poweidzieć podgórna ŁKS ale przerzuty.....city pisze:Dąbrowa nie taka widzewska ....
Podgórna ŁKS !!!
rejony Śmigłego, Dabrowskiego, Broniewskiego,Kilinskiegodo nas naleza
Gruche to ty zapierdlasz w damskiej toalecie na widok wiadra z tamponamiBornToBeRed pisze:Gość posówa laski jeszcze za to kaske bierze, a ty iluminati siedzisz na kibice.net jedziesz gruche, atak btw jak ty znalazłeś? faktycznie mocno podejrzane, pamiętam jak na derbach gość pstrykał z trybuny fotki odlewającym sie widzewiakome ale chyba to nie ty?
no nno ten kwadrat jest nasz, tam ficefiaka nei uswiadczysz, mzoan pwoeidziec ze to taki nasz "zabieniec", mamy tu mocna ekipe, sami fajterzy przypakowani, jezdza na akcje ciagle i maja niezla korbe w glowiecity pisze:jagiełło chodziło mi o ten kwadrat osiedla ktory jest otoczony wyzej wymienionymi ulicami
Użytkownicy przeglądający to forum: Dmad10, Łobiod, szkieletor123, ZG1972 i 110 gości