Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

myjster

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: myjster »

bnowak pisze:Czy ktoś może powstrzymać to widzewskie sranie i tchórzowskie drżenie w tym wątku
(nie donoszę i nie proszę o nic administratorów),
chodzi mi raczej o nie-reagowanie normalnych Ludzi na wpisy dokonywane przez CIPY, ZGWAŁCONE RTS-wsiowskie PANIENKI,
jędrasowskich mimowolnych wielbicieli - DONOSICIELI, łajna wydobywającego się spod palców fan-clubowych WSIOKÓW itp.
To jest poważne pytanie, więc niech ktoś coś z tym zrobi...
Bo powoli tego forum odechciewa się czytać,
dopóki udzielają się na nim WIDZEWSKIE RZYGOWINY. :) Uprzejmie chciałbym wam przekazać - wszyscy kibice gównianego podłódzkiego klubu spod znaku "wiejskiego żydowskiego karczmarza" -
stanowicie tylko i wyłącznie wargi waginowe starych, rozlazłych kobiet - oto czym jesteście MMS. RED POWER, WASTELAND, WALCZZAWSZE oraz inni geje!
Mówię to z całą świadomością...
Jesteście homoseksualstami!
Wasze napinkowe wpisy na to wskazują i powinno się was eksterinować zboczeńcy.
To jest ostateczne wytłumaczenie, dlaczego nie stanowi dla wad problemu gwałt dokonany na waszym koledze.

Ogólnie wszystko się zgadza,ale 'homoseksualiści' ???!! Co to w ogóle ma być i kto używa takich słów.prawidłowe określenie to cioty ,pederaści itp. Obawiam się,że słowa,którego użyłeś mogą nie odnieść do siebie czerwone chłopaki a te co ja podałem są im zapewne bardzo bliskie.

GOOGLE -> "ZGWAŁCONY KIBIC W MADRYCIE"
iparts.pl
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Co w końcu z tym kolesiem z wrw co go w Madrycie zgwałcili?EŁksa jakąś zbiórkę robiła na jego leczenie ale jak to się skończyło nikt nie pisał.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

enedue zrób koalicję internetową z ksgks oni lubią robić koalicje żeby sobie radzić na śląsku a i ty będziesz miał łatwiej.

bnowak---jak tam chłopak z wrw ? Zruchane biedactwo przez pedałów z madrytu
przyznaj się , masz zmazy nocne na myśl o tym że w Madrycie byłbyś brany na dwa baty?? no nie wstydź się!

adwokat- tak chciałem Ci jakoś kulturalnie odpisać...hmm... wiem, eureka! c*** ci w serce żydowska k**** za to że wycierasz swojego żydowskiego ryja śmiercią człowieka, żebyś zdechł na raka jąder , ops sorki ,to niemożliwe ty masz p**** między nogami !!!!
jak wy szmaty z Łksu macie czelność nam cisnąć od żydów??!

możecie mieć najlepszą chuligankę w Polsce i w kosmosie ale i tak zawsze będziecie zwykłymi k****** którym pozostało czochranie się po zawszonej łepetynie i zastanawianie : jak to się stało że ten mały osiedlowy klubik zabrał wam frajerzy pół Łodzi?

..a w Piotrkowie pomagacie ruchać panny w agencji "latającego ssaka" żeby obroty były i wam fan lub nie pierdolnął na plecy?
ciekawe jak się czujecie bijąc piątki z kilkoma zapaśnikami z Piotrcovii, którzy jakiś czas temu śpiewali "j**** j**** j**** Łks'

NIE JESTEM Z PIOTRKOWA hahah hehehe hihihi hohoho

na kacu lepiej się tu pisze :-)
Eternidad

Post autor: Eternidad »

Od razu zaznaczę, że nie chcę się spinać, ale mam pytanie do ogarniętych z Widzewa.
Pozwalacie takim osobom na wyjazdy jeździć? https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Typ w internecie zgrywa kozaka, zdjęcia w kominach, z siekierami, criminal family, a tu się chwali, że jest jebaną ochroniarką, i zapewne współpracuje z psami jak musi, ale na zdjęciach ACAB... Po jego znajomych widać że gościu nie jest tylko piknikiem oglądającym mecze w TV.
Wasteland

Post autor: Wasteland »

A wiesz czym jest internet?To takie miejsce gdzie byle łajza może pisać co mu ślina na język przyniesie,podawać się za kozaka w rzeczywistości będąc pizdą(np.rabin),dodawać sobie lat i robić z siebie starego kibola(np.adwokat)jak i osoba z pejsbuka.I skąd ci się wzięło że na wyjazdy jeździ,pewnie był raz czy dwa na meczach typu Poznań(kilka tysięcy)bo jakoś go w życiu nie nie widziałem.
ps.pejbuk coś jak dawniej SB;)
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

1925 pisze:Przeczytaj dokladnie co napisalem, przeanalizuj i wysnuj sobie wnioski .... zreszta, czytajac to co piszesz widze iz tez jestes Wszechwiedzacy .... ehh, udanego weekendu :-)
Tylko widzisz, problem w tym że Ci wszechwiedzący nie bardzo potrafią czytać ze zrozumieniem. Tyczy się to zarówno jednych jak i drugich. Brakuje jeszcze tylko żeby ksywy podawali.
mądrala

Post autor: mądrala »

Bez napinki: ten typ z eŁKSy, co go w Madrycie brali we dwóch, to już lepiej?
Eternidad

Post autor: Eternidad »

Wasteland pisze:A wiesz czym jest internet?To takie miejsce gdzie byle łajza może pisać co mu ślina na język przyniesie,podawać się za kozaka w rzeczywistości będąc pizdą(np.rabin),dodawać sobie lat i robić z siebie starego kibola(np.adwokat)jak i osoba z pejsbuka.I skąd ci się wzięło że na wyjazdy jeździ,pewnie był raz czy dwa na meczach typu Poznań(kilka tysięcy)bo jakoś go w życiu nie nie widziałem.
ps.pejbuk coś jak dawniej SB;)
Wasteland, ja tylko pytam, bo patrząc że ma zdjęcia spod "dziesiony" w znajomych osoby które są u was bardzo znane, zdjęcia z waszych meczów, myślałem, że typ jest znany. Mam nadzieję, że takiego typa będziecie gnać, bo nie daj Boże ktoś taką szmatę jebnie na mieście, bo widzę że nie kryje barw, a potem się rozjebie na psach. Takie osoby na żadnym polskim stadionie nie powinny mieć miejsca..
CocoJambo

Post autor: CocoJambo »

Z okolicznych miast, wiosek Łodzi kto komu kibicuje?
Zgierz - ?
Rzgów
Tuszyn
Aleksandrów
Konstantynów
Pabianice
Piotrków Tryb.
Tomaszów
Turek
bezimienny1312

Post autor: bezimienny1312 »

CocoJambo pisze:Z okolicznych miast, wiosek Łodzi kto komu kibicuje?
Zgierz - ?
Rzgów
Tuszyn
Aleksandrów
Konstantynów
Pabianice
Piotrków Tryb.
Tomaszów
Turek
Zgierz - Widzew
Rzgów - Widzew
Tuszyn - Widzew
Aleksandrów - 70 do 30 dla ŁKS
Konstantynów - 60 do 40 dla ŁKS
Pabianice - 95 do 5 dla Widzewa
Piotrków - 95 do 5 dla ŁKS
Tomaszów - Widzew
Turek - to już inne województwo, żadne okolice w porownaniu z resztą. Ktoś pisał w którymś temacie, że podzielone między Widzew i Lech ale info do potwierdzenia.
JEST TO MOJE ZDANIE WIĘC JEŚLI FAKTYCZNIE JEST INACZEJ TO NIECH KTOŚ POPRAWI ŻEBY SIĘ NIE ZROBIŁO NAPIĘCIE NA KOLEJNYCH 30 STRON.
CocoJambo

Dziwne, że wgl ktoś w Aleksandrowie i Konstantynowie jest za Widzewem... graniczą z dzielniami ŁKSu... powinno być 100% ŁKS.
mms

Post autor: mms »

Według mnie Kanzas bardziej podzielony. Łks-u trochę więcej, ale Widzew aktywniejszy.
Red power

Post autor: Red power »

CocoJambo pisze:Dziwne, że wgl ktoś w Aleksandrowie i Konstantynowie jest za Widzewem... graniczą z dzielniami ŁKSu... powinno być 100% ŁKS.
Ciebie to dziwi a pomyśl jak to musi wkurwiać samych zainteresowanych.
CocoJambo

Wgl ja nie rozumiem jak ktoś w Łodzi może kibicować Widzewowi spoza dzielni Widzew...
Moja opinia tylko ;)
Red power

Tu trzeba się cofnąć sporo lat wstecz do czasów gdy Widzew przejął sporo terenów w Łodzi.Mało brakowało a Łks zostałby dojebany całkowicie i dziś byłby jak Polonia w Warszawie.No ale przynajmniej jest ciekawie:)
CocoJambo

Mało brakowało tzn? jakaś sytuacja konkretna? sukcesy kopaczy Widzewa?
Red power

CocoJambo pisze:Mało brakowało tzn? jakaś sytuacja konkretna? sukcesy kopaczy Widzewa?
Sukcesy jedno a drugie Łks jak sami przyznają był wtedy w kryzysie co Widzew wykorzystał ale nie do końca czyli nie dorżnął wroga.
CocoJambo

No ale teraz na szczęście się wyrównało! Tyle, że wydaję mi się, że Widzew jest konkretniejszą ekipą.
bezimienny1312

Post autor: bezimienny1312 »

Red power pisze:
CocoJambo pisze:Mało brakowało tzn? jakaś sytuacja konkretna? sukcesy kopaczy Widzewa?
Sukcesy jedno a drugie Łks jak sami przyznają był wtedy w kryzysie co Widzew wykorzystał ale nie do końca czyli nie dorżnął wroga.
Pomyśl jak mało brakowało skoro Widzew przodował na Retkini czy Teofilowie. Jednak ułożyło się jak ułożyło i miasto ogarniają dwie konkretne załogi przez co jest na pewno ciekawie.
CocoJambo

a teraz z innej beczki: z tego co wiem OSTR był zawsze za ŁKS, bywał on na meczach?
Red power

CocoJambo pisze:a teraz z innej beczki: z tego co wiem OSTR był zawsze za ŁKS, bywał on na meczach?
Bywał.
CocoJambo

na Galerze? :D I w jakich czasach ostatnio czy dawno temu za małolata tylko?
jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz »

bezimienny1312 pisze:
Red power pisze:
Pomyśl jak mało brakowało skoro Widzew przodował na Retkini czy Teofilowie. Jednak ułożyło się jak ułożyło i miasto ogarniają dwie konkretne załogi przez co jest na pewno ciekawie.

Widzew przodował na RTK, albo TEO ? To, ze było tam trochę osób nie znaczy, że przodował. Te dzielnice zawsze były za ŁKS, nigdy nie były nawet zagrożone. ŁKS stracił Dąbrowę, Chojny, nawet Górniak, ale nawet przez chwilę nie stracił RTK i Teo.
Poza tym co wy z tym dożynaniem wroga, co mieli zabić ich ? ŁKS miał kryzys, ale nigdy nie było takiej przewagi RTS, jak w Wawie Legii nad Polonią. Coco twoim zdaniem Widzew ma lepszą ekipę, a moim ŁKS. Znowu zacznie się dyskusja o Potokach, Aleksandrowach, Parkach 3 maja, Poddębicach itd. Niekończąca się opowieść. Niektórzy zahaczą jeszcze o korzenie ŁKS tradycyjnie.
CocoJambo

Dla mnie Łódź i Kraków są identyczne. ŁKS = Cracovia, Widzew = Wisła.

ŁKS, Cracovia - więcej fanów w samym mieście, słaby doping, słaby ultras, słabe wyjazdy, dobre ekipy (h), mniej zorganizowane ekipy od swoich lokalnych rywali, żydowska historia ;)
Widzew, Wisła - więcej fanów w pobliskich miastach - lepsze FC, b.dobry doping, dobry ultras, dobre wyjazdy, dobre ekipy (h),
bardzo dobrze zorganizowane ekipy, ZASADY.

Po prostu wydaję mi się, że zarówno Widzew i Wisła wyglądają lepiej jakościowo, doping, ultras, wyjazdy i chuliganka.
Uważam, że doping na ŁKSie i Cracovii to takie łapu capu, łapanka chłopaków z osiedli...

Także nie rozumiem, dlaczego ŁKS i Widzew tak bardzo wyzywają Żydów i wypierają się nich... skoro sam ŁKS i Widzew były bardzo zażydzone na początku swojej historii... Założyciele ŁKSu - Heiman, Hirszberg.. OSTR, Marcin Gortat, Michał Wiśniewski - znani fani ŁKSu - Żydzi...
Ja np. nie mam problemu z tym, że w tamtych czasach Żydzi byli częścią klubów Łodzi... to normalne skoro było ich tak dużo.
Widzew to robole-polacy, którzy założyli klub ale także w swoich szeregach mieli dużo ludzi mojżeszowego wyznania.
Po prostu historii nie zmienisz, niestety bądź stety... Co drugi mieszkaniec Łodzi ma długi garbaty nos... takie fakty.
Bardzo dużo ludzi nawet nie wie o swoich korzeniach żydowskich, bo rodzice bali się powiedzieć, bądź sami nie wiedzieli bo przodkowie ukrywali... a pewnie są tacy co są fanami jednej z drużyn i wyzywają się od Żydów... Bardzo dużo Polaków ma korzenie żydowskie a nawet o tym nie wie... najlepsze jest to, że znajdą się skini, którzy mają żydowskie pochodzenie ;)

PS. piszę to z perspektywy sympatyka ŁKSu i Cracovii.. także napisałem obiektywnie i powinni się ze mną zgodzić wszyscy zainteresowani.
Ostatnio zmieniony 09.04.2016, 20:15 przez CocoJambo, łącznie zmieniany 1 raz.
zgierska

Post autor: zgierska »

nie wiem skad sie bierze opinia ze Lks ma wiecej kibicow w Lodzi....nie ulega watpliwosci ze Lks stracil ostatnimi czasy wiecej terenow jak Radogoszcz Dabrowa Chojny ...uwazam rowniez ze Lks mial w ostatnim czasie chyba najlepszy moment aby cos w Lodzi zyskac ...i niestety dla nich chyba raczej to sie nie udalo...a co do walk na miescie ...to co sie teraz dzieje to jest nicosc ...jeszcze 9-8 lat temu walki byly co tydzien powroty z meczu to jedna wielka przygoda ...nie wiem czy te czasy wroca i nawet jezeli powroca derby to czy bedzie tak jak kiedys....
Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick »

CocoJambo pisze:Dla mnie Łódź i Kraków są identyczne. ŁKS = Cracovia, Widzew = Wisła.

ŁKS, Cracovia - więcej fanów w samym mieście, słaby doping, słaby ultras, słabe wyjazdy, dobre ekipy (h), mniej zorganizowane ekipy od swoich lokalnych rywali, żydowska historia ;)
Widzew, Wisła - więcej fanów w pobliskich miastach - lepsze FC, b.dobry doping, dobry ultras, dobre wyjazdy, dobre ekipy (h),
bardzo dobrze zorganizowane ekipy, ZASADY.

Po prostu wydaję mi się, że zarówno Widzew i Wisła wyglądają lepiej jakościowo, doping, ultras, wyjazdy i chuliganka.
Uważam, że doping na ŁKSie i Cracovii to takie łapu capu, łapanka chłopaków z osiedli...

PS. piszę to z perspektywy sympatyka ŁKSu i Cracovii.. także napisałem obiektywnie i powinni się ze mną zgodzić wszyscy zainteresowani.
No ja się nie zgodzę , a tej drugiej części pozwolisz że nawet nie będę się silił komentować ....

Slabe ultras na ŁKSie ? Nawet czerwoni przyznaja że zrobiliśmy progres w ostatnich latach . Owszem dobre kilka/kilkanaście lat temu różnica byla widoczna gołym okiem , ale teraz już poziom na tyle się wyrównał, że kto robi lepsze to już subiektywna ocena jednej lub drugiej strony . Szkoda że nie zauważa tego ktoś kto uwaza się za ŁKSiaka...

Ja też praktycznie od zawsze żyłem w przekonaniu że ŁKS najbliżej do Cracovii (zresztą opinie innych kibiców mnie w tym utwierdziły ) , ale nie ma co na siłę szukać podobieństw .
Twierdzenie że na Wiśle i RTSie są ZASADY , a u nas ich brak - jest mocno naciągnięte i conajmniej podejrzane ;)

Tak jak kwestia dopingu, wiadomo że nie jesteśmy tutaj jakimiś asami , a Widzew wyrobił sobie przez wiele lat opinie - ale nie zapominaj że były takie mecze gdzie doping był na topowym poziomie . Wiadomo że my mieliśmy Galerę na którą przychodzili wszyscy kibole ( ultrasi , fanatycy , malolaci , chuligani itd ) , natomiast pod Zegar na Widzewie przychodzili w większość ci z zajawka na doping.
Pod wzgledem organizacyjnym przyznaje rację - u czerwonych to zawsze lepiej wyglądało . I pewnie dlatego taka różnica np w dopingu , wyjazdach itp. U nas zawsze było dużo leni którym czegoś się nie chciało zrobic - isc na mecz, spiewac , jechac na wyjazd , i tak samo zawsze byly osoby ktore chętnie by pobili jakiś czerwonych , albo najebani krecili doping jak na Derbach , ale nie mecz iść to nie za bardzo...

Zgierska - te czasy na 99 procent już niestety nie powrócą , no chyba że wydarzy się cud...
PATO 1908 GANG
CocoJambo

Internet zmienił wszystko... Starsze pokolenia, brak nowego młodego...
Kolejny nick

Coco Jumbo jakby przeczytać te wszystkie 10 postów jakie zes skrobnal to można się naprawdę zastanowić o co Ci chodzi , i co za haczyk ukrywasz. Zastanów się nad sobą ;)
PATO 1908 GANG
CocoJambo

Lubię ciekawostki no i jestem pojebany, także wiesz... ;) Ja po prostu myślę troszkę inaczej niż typowy cebulak :)
Kolejny nick

I jesteś niby za ŁKSem , a pytasz jaka sytuacja w Zgierzu , i komu kibicował Ostr ?? Pisząc jeszcze w poście że niedawno byles 1 raz w Łodzi ?? No faktycznie coś musi być na rzeczy w tym co teraz napisales ;)

Ciao bambino ...
PATO 1908 GANG
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

CocoJambo pisze:Wgl ja nie rozumiem jak ktoś w Łodzi może kibicować Widzewowi spoza dzielni Widzew...
Moja opinia tylko ;)
Moglbys racjonalnie wytlumaczyc dlaczego mialoby Cie to dziwic?
bezimienny1312 pisze: Piotrków - 95 do 5 dla ŁKS
Piszesz procentowo o ilosci fanow w tym miescie?
Niezle musialoby byc tych przerzutow. Jesli wierzyc Tobie, praktycznie kazdy kto byl Widzewiakiem stal sie Lksiakiem. Przed przejeciem tego miasta nikt nie jezdzil (nie mowie ze w ogole) w zorganizowanej grupie, nie bylo flagi ani zadnego(!) gadzetu. W sumie
sumie ich terazniejsze liczby u siebie czy na wyjazdach, to padaka.
Powracajac do Twojej statystyki, to powiem Ci, ze na 100% Widzewiakow jest wiecej w Piotrkowie. Jakosciowo slabiej ale Widzew wciaz cieszy sie wiekszym zaintresowaniem.
CocoJambo

Powiedziałem, że jestem sympatykiem.... Ja sympatyzuję a nie kibicuje.. ja lubię ŁKS ze względu na historię, sukcesy, barwy i miasto. Nie jestem żadnym fanatykiem, kibicem... ciekawi mnie łódzka scena i tyle.
Red power

CocoJambo pisze:Powiedziałem, że jestem sympatykiem.... Ja sympatyzuję a nie kibicuje.. ja lubię ŁKS ze względu na historię, sukcesy, barwy i miasto. Nie jestem żadnym fanatykiem, kibicem... ciekawi mnie łódzka scena i tyle.
To gdzie mieszkasz że pytasz o podstawy?
CocoJambo

NoMatterWhat pisze:
CocoJambo pisze:Wgl ja nie rozumiem jak ktoś w Łodzi może kibicować Widzewowi spoza dzielni Widzew...
Moja opinia tylko ;)
hmm... logiczne? Widzewowi kibicują ludzie tylko z Widzewa... reprezentują swoja dzielnicę.
reszta miasta reprezentuje ŁKS bo mieszkają w Łodzi i nie mieszkają na Widzewie...
CocoJambo

Red power pisze:
CocoJambo pisze:Powiedziałem, że jestem sympatykiem.... Ja sympatyzuję a nie kibicuje.. ja lubię ŁKS ze względu na historię, sukcesy, barwy i miasto. Nie jestem żadnym fanatykiem, kibicem... ciekawi mnie łódzka scena i tyle.
To gdzie mieszkasz że pytasz o podstawy?
Pomorze.
Red power

CocoJambo pisze:
NoMatterWhat pisze:
Moja opinia tylko ;)
hmm... logiczne? Widzewowi kibicują ludzie tylko z Widzewa... reprezentują swoja dzielnicę.
reszta miasta reprezentuje ŁKS bo mieszkają w Łodzi i nie mieszkają na Widzewie...
Intor czy to ty?
zgierska

Post autor: zgierska »

zdaje sobie sprawe ze pewne klimaty juz nie wroca dlatego jak czytam wypociny kto zamalowal graf lub kto ma jaki profil na fb to rece opadaja...trzeba jasno dac do zrozumienia ze dzieki temu ze mamy taki klimat w naszym miescie wszystkie aspekty kibicowskie sa na dobrym poziomie...miejmy nadzieje ze budowa od nowa klubow bedzie sie pozytywnie rozwijac bo to bedzie z korzyscia dla wszystkich a czas pokaze kto ma wiekszy potencjal...
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Koko piszesz tak jakby Lodz i Widzew to byly dwie rozne miejscowosci.

I rzeczywiscie, jak sam twierdzisz, jestes pojebany, ze sympatyzujesz LKSowi ze wzgledu na jego historie ;)
Bez urazy
widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor »

Coco due rabin, za Legią jest :)
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
cobytu

Post autor: cobytu »

zgierska pisze:zdaje sobie sprawe ze pewne klimaty juz nie wroca dlatego jak czytam wypociny kto zamalowal graf lub kto ma jaki profil na fb to rece opadaja...trzeba jasno dac do zrozumienia ze dzieki temu ze mamy taki klimat w naszym miescie wszystkie aspekty kibicowskie sa na dobrym poziomie...miejmy nadzieje ze budowa od nowa klubow bedzie sie pozytywnie rozwijac bo to bedzie z korzyscia dla wszystkich a czas pokaze kto ma wiekszy potencjal...
Większy potencjał ma Widzew bo ma więcej kibiców.To wydaje sie proste.Z drugiej stront weźmy przyklad Legii... Trans Ruchu wali w sedno.Taka prawda.Nie moge tego zrozumieć.Może potrzebny im wróg z prawdziwego zdarzenia?
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
ODPOWIEDZ