Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
W s i d z e W

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: W s i d z e W » 23.12.2016, 23:12

grubyw pisze:I co wzwiazku z tym nie ma nic na niego ze kapowal mordowal czy co robił w tym czasie sam jestem ciekaw i nie tylko ja na Widzewie kim byl bo łatki można każdemu doszyc i ideologię jakąś zrobić narazie fakt jest taki że Piękna historie naszego klubu stworzył a taki imbecyl może się proc dalej Ile chce
Chłopie fakty są takie , ze w latach 45 - 52 , czyli największego zamordyzmu stalinowskiego - g zie ustrój komunistyczny robił wszystko byle podporządkować sobie Polskę wasza Legenda była oficerem Informacji Wojskowej , i oficerem Kontrwywiadu .

Jeśli myślisz że gość bez matury , ktory wlasnie dopiero co zapisal sie do szkoly ze szczerymi intencjami , nie dbający o interes Związku Radzieckiego miał możliwość służyć na tym szczeblu przez przypadek , mimo własnej woli itp , to jesteś chyba zdrowo pierdolniety .

Pan Lutek Rozenbaum w roku 46 był oficerem kontrwywiadu bezpieczeństwa wewnętrznego . Jak myślisz czym się zajmował i jakie środowisko rozpracowywal ??

iparts.pl
Zgierz

Post autor: Zgierz » 23.12.2016, 23:31

Na c*** wchodzicie z tymi grzybami w jakąkolwiek dyskusje? Parę stron wcześniej wypunktowałem ich głupotę i nie potrafili na nic odpowiedzieć.
Kupujcie karnety, wspierajcie WOWP. To są sprawy, których oni nigdy nie zrozumieją ani nie osiągną.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

1925

Post autor: 1925 » 23.12.2016, 23:56

Radze odpuscic spinke zwlaszcza w takim okresie .... ! Wesolych Swiat dla Wszystkich+ Waszych bliskich :-) .....
No i przedewszystkim .... nie wpierdalajcie zbyt duzo przy stole bo o rzezbe trzeba dbac :-)
:arrow:

Radicaal

Post autor: Radicaal » 24.12.2016, 00:18

Red Power-zaryzykowałem podejmując z Tobą dialog i podjąłem złą decyzję.Jeśli używasz inwektyw w stosunku do osoby która tego
nie robi to tylko świadczy o Twoim niskim poziomie intelektualnym.Był tutaj taki jeden gagatek od Was-Serce miasta-też,w pewnym
momencie zabrakło mu argumentów i też zaczął wymyślać.Ale wiesz co Was różni.On potrafił przeprosić!
Cóż nie podejmuję z Tobą kolejnej rozmowy,bo dla mnie nie ma to żadnego sensu.Prezentujesz taki poziom a nie inny i...to nie jest mój problem.Bywaj.

Każdy człowiek,który interesuje się historią,historią tego miasta,potrafi ułożyć puzzle w całą układankę.W świetle najnowszych
odkryć,co oczywiście widzewiakom nie na rękę,bo burzy to historię o wielkim klubie z charakterem,widzimy,że Widzew to historia żydokomunistycznego tworu.Do tego czysta symbolika tego klubu:barwy czerwone,w nazwie Robotnicze
Tatarkówna i 1960r.,Rozenbaum,kontynuacja w latach '90 i L.Miller i SLD,słynny artykuł w prasie "kibice Widzewa dziwkami SLD".
Zejdźcie na ziemię i nie róbcie więcej ze swojego klubu tego czym nie jest i nigdy nie był.A to że Polska wieś w to uwierzyła...eehh.

Zgierz

Post autor: Zgierz » 24.12.2016, 00:25

Mój ostatni post w tym temacie.
Radicaal pisze: A to że Polska wieś w to uwierzyła...eehh.
Nie wiem czy wiesz błaźnie, ale całe kamienice Starego Polesia to właśnie ta Polska wieś :) Przesiedlona tam zaraz po II wojnie światowej.
Polecam uczęszczanie na wykłady o historii Łodzi i okolic :)
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

grubyw

Post autor: grubyw » 24.12.2016, 10:21

Mecze z juve Liverpoolem i innymi też pewnie komuniści zalatwili bo Sobolewski takie plecy miał Ze w całej Europie się go bali

Gary widz

Post autor: Gary widz » 24.12.2016, 11:14

Zgierz pisze:Mój ostatni post w tym temacie.
Radicaal pisze: A to że Polska wieś w to uwierzyła...eehh.
Nie wiem czy wiesz błaźnie, ale całe kamienice Starego Polesia to właśnie ta Polska wieś :) Przesiedlona tam zaraz po II wojnie światowej.
Polecam uczęszczanie na wykłady o historii Łodzi i okolic :)
moim zdaniem zajmij się historią twojego klubu bo jak wiesz,lub nie został założony w 1922 roku historyku.Łódź była mała praktycznie tylko śródmieście to była łódź,Bałuty największa dzielnica łodzi 1915 nędzy i grzechu – świętuje 100-lecie
Waldemar Kowalski
Waldemar Kowalski
dawno temu
Dokładnie 100 lat temu Bałuty zostały przyłączone do Łodzi.
Dokładnie 100 lat temu Bałuty zostały przyłączone do Łodzi. • Fot. Włodzimierz Pfeiffer, ze zbiorów Archiwum Państwowego. Profil Miasto Bałuty na Facebooku / Centrum Dialogu im. Marka Edelmana
Historia Bałut jest na wskroś wyjątkowa. Niegdyś największa wieś na świecie, licząca ponad 100 tys. mieszkańców. Równo wiek temu przyłączona do prężnie rozwijającej się przemysłowej Łodzi. Zmitologizowana przez kolejne dekady za sprawą licznych legend. Bez Bałut "Miasto Włókniarzy" nie byłoby sobą...
ADVERTISEMENT

Był dokładnie 18 sierpnia 1915 roku, gdy ukazało się rozporządzenie niemieckiego szefa policji. Wielka wieś, siedlisko biedoty, znalazła się w granicach miasta. Tak bardzo wrosła w jego tożsamość, że po dziś dzień kojarzy się z nim nierozerwalnie.

– Bez historii Bałut nie byłoby historii Łodzi. Rozwój dziewiętnastowiecznej, przemysłowej Łodzi sprawił, że do miasta zaczęli ściągać wszyscy spragnieni lepszego życia i szybkiego bogactwa. I tak w błyskawicznym tempie wyrósł biedny, zaniedbany, chaotyczny moloch – Bałuty. Wciąż zajmujące ważne miejsce w mitologii miasta, jako domena żydowskiej i polskiej biedoty – czytamy w witrynie internetowej łódzkiego Centrum Dialogu im. Marka Edelmana, która organizuje obchody 100-lecia przyłączenia Bałut do Łodzi.

Gary widz

Post autor: Gary widz » 24.12.2016, 11:36

Zresztą jak byś nie wiedział w latach 90 całe tramwaje jeździły na ŁKS z Bałut dawna 8 jak jesteś za młody to kolegów popytaj jak było braci R chyba ze nie znasz:)

Red power

Post autor: Red power » 24.12.2016, 12:59

Radicaal pisze:Red Power-zaryzykowałem podejmując z Tobą dialog i podjąłem złą decyzję.Jeśli używasz inwektyw w stosunku do osoby która tego
nie robi to tylko świadczy o Twoim niskim poziomie intelektualnym.Był tutaj taki jeden gagatek od Was-Serce miasta-też,w pewnym
momencie zabrakło mu argumentów i też zaczął wymyślać.Ale wiesz co Was różni.On potrafił przeprosić!
Cóż nie podejmuję z Tobą kolejnej rozmowy,bo dla mnie nie ma to żadnego sensu.Prezentujesz taki poziom a nie inny i...to nie jest mój problem.Bywaj.
Używam inwektyw bo piszesz kocopoły.Trzeba ci jednocześnie przyznać,że całkiem sprytnie prowokujesz by wywołać kolejną napinkę.
Zajmij się swoimi sprawami,bo tak jak pisałem potęga Widzewa była zbudowana dzięki tytanicznej pracy i charakterowi.I to Widzew od 3-4 dekad jest najbardziej popularnym klubem Łodzi.

Wesołych Świąt.

Gary widz

Post autor: Gary widz » 24.12.2016, 14:09

Red power pisze:
Radicaal pisze:Red Power-zaryzykowałem podejmując z Tobą dialog i podjąłem złą decyzję.Jeśli używasz inwektyw w stosunku do osoby która tego
Używam inwektyw bo piszesz kocopoły.Trzeba ci jednocześnie przyznać,że całkiem sprytnie prowokujesz by wywołać kolejną napinkę.
Zajmij się swoimi sprawami,bo tak jak pisałem potęga Widzewa była zbudowana dzięki tytanicznej pracy i charakterowi.I to Widzew od 3-4 dekad jest najbardziej popularnym klubem Łodzi.

Wesołych Świąt.
to prawda jesteście popularni ale co w związku z tym?straciliście Płock,Częstochowa i Piotrków z tych większych miast ale nadal uważacie się za władców wszechświata .Kupiliście 5300 karnetów i ty myślisz ze co mecz będzie tych 5300 karnetowców??

grubyw

Post autor: grubyw » 24.12.2016, 14:25

Czy będzie te 5 tys to się okaże naprzyklad ja osobiście na wszystkie mecze nie dam rady pójść ale kupiłem karnet żeby wesprzeć klub unas jest trochę inaczej bo wy wolicie wesprzeć monopolowy w zajszczanej bramie jak ten haimanowy klub

Gary widz

Post autor: Gary widz » 24.12.2016, 14:58

idź pod wasz bastion Wojska Polskiego 13 nic nie będę dodawał ,Ja rozumiem że ty z bogatego domu jesteś i kierownik teraz ale zrozum są ludzie tacy co ledwo wiążą koniec z końcem.skoro ty uważasz że chuliganka na ŁKSie czy Widzewie wzięła się z ludzi którzy mają na życie i pracować nie muszą to jesteś debeściak.

grubyw

Post autor: grubyw » 24.12.2016, 15:09

Najwidoczniej chłopaki z wojska Polskiego mają inne priorytety i wolą karnet jak muzgojeba skoro poszło już to 5tys karnetów a ze wy macie z tym ogromny ból d*** to już inna sprawa

Gary widz

Post autor: Gary widz » 24.12.2016, 15:17

Jaki ból d***? ochujałeś sprzedajcie i 200tyś karnetów i co mnie to,mało wiesz o kwoczysz.lepiej napisy poprawcie bo coś marnie to idzie

grubyw

Post autor: grubyw » 24.12.2016, 15:29

To co tak poruszasz ten temat poczekaj do pierwszego meczu a na wiosnę skomentuj nasza frekwencję i tych z wojska Polskiego

acab1910

Post autor: acab1910 » 24.12.2016, 15:41

Świeta, świeta, a napinka na temat założycieli, frewencji itp trwa hehe.
Wesołych wszystkim kibolom

emeryt1910

Post autor: emeryt1910 » 24.12.2016, 15:46

lepiej napisy poprawcie bo coś marnie to idzie
Spoko, ściana nie odda nie?

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 24.12.2016, 15:51

Najbardziej mnie bawią te teksty o zajszczanych bramach w kamienicach na Polesiu. To dziwne bo przecież też trochę Waszych kibiców tu jest podobno. Rozumiem oni mieszkają w tych eleganckich? A bramy na Wojska Polskiego,Słowiańskiej itp. są czyściutkie jak ta lala? Śmiech na sali. Dziś Wigilia,usiądźcie do stołów tylko nie zapomnijcie ściągnąć kominiarek jak będziecie odchodzić od komputera bo babka zawału dostanie. Najwięksi kibice,największego klubu. Rośnijcie dalej w megalomańskiej atmosferze,tylko flag pilnujcie. Z fartem dla wszystkich chodzących i jeżdżących na mecze!

popopopopo

Post autor: popopopopo » 24.12.2016, 16:06

emeryt1910 pisze:

Ściana nie odda i wy też nie oddacie, Nie dużo sie różnicie od ściany, podobieństw jest więcej między innymi gadać z wami na argumenty to jak gadać do ściany a i IQ podobne macie.

he he
Kibice którzy mają spierdalanie we krwi chcieli życzyć Wesołych świąt , niestety nie zdążyli zrobić zdjęcia , dlatego robimy to za nich . Warto dodać ze 4 wstydzewiakow , uciekało przed dwoma sportowcami z Chojeńskiej Kasty .
Wesołych świąt ! ŚŻK!!

Obrazek

Gary widz

Post autor: Gary widz » 24.12.2016, 16:11

emeryt1910 pisze:
skąd ty się urwałeś a jak wy malujecie ściany to oddaje?? idź się prześpij bo wigilia jest a zapomniałem wy żydzi nie obchodzicie

Red power

Post autor: Red power » 24.12.2016, 16:22

popopopopo pisze:he he
Kibice którzy mają spierdalanie we krwi chcieli życzyć Wesołych świąt , niestety nie zdążyli zrobić zdjęcia , dlatego robimy to za nich. Warto dodać ze 4 wstydzewiakow , uciekało przed dwoma sportowcami z Chojeńskiej Kasty .
Wesołych świąt ! ŚŻK!!

Obrazek
Rabin nie rozśmieszaj tutaj nikogo.

Przyznaj,że ten transparent gdzieś wisiał a wy odwróciliście go do góry kołami i zrobiliście fotę.

popopopopo

Post autor: popopopopo » 24.12.2016, 16:26

My nie wy, żeby z wiszących transparentów robić zdobycz no chyba, że zostajecie trafieni akurat przy ich zawieszaniu

masturbator12cm

Post autor: masturbator12cm » 24.12.2016, 17:16

zdrowych,wesołych świąt dla wszystkich :)

Red power

Post autor: Red power » 24.12.2016, 17:35

Ja chciałbym życzyć Łksiakom by kiedyś wam wybudowali stadion z prawdziwego zdarzenia.Albo chociaż żebyście mieli ze 2 trybuny ;)

Zdrowych,wesołych dla kiboli Widzewa i Łksu...a także net-kiboli :)

Art1908

Post autor: Art1908 » 25.12.2016, 00:59

Wystarczyło wyjebać żydkom transa na Chojnach , a już na wyścigi życzą Wesołych Świat.Co jeszcze w tym roku stracicie?

Art1908

Post autor: Art1908 » 25.12.2016, 01:32

Wszystkie te Wasze wypowiedzi i potyczki intelektualne może i trzymają się kupy , ale historii nie zakrzyczycie.Oczywiście Widzew sprzedał 5 z hakiem karnetów i może i dociągnięcie do 6k.Znam wielu Widzewiaków i większość to dobre chłopy.Temu nie da sie zaprzeczyć.Kibol to kibol.
Jednak jak głośno byście nie krzyczeli to fakty pozostaną faktami.Nikt nie brał Was na poważnie do końca lat 80-tych , na mecze z Juve czy Liverpolem chodził na ŁKS moj Ojciec z dziadkiem żeby zobaczyć zagraniczne drużyny.
Potem paru leszczy którzy nie mieli siły przebicia i jaj by coś znaczyć na ŁKSie , na trybunach , stworzylo "ruch kibicowski" na Widzewie.
Cała Wasza kibicowska historia zamyka się nawiasem od wieszania znaczka Anarchii pod zegarem po lans flagą z Polską Walczącą na sektorze CSKA ostatnio.
Nie macie tożsamości i mieć jej nigdy nie będziecie.Jesteście skazani na rolę piątego koła u wozu , co najlepiej pokazuje historia najnowsza Ruch-Wisła.
Jedynym poletkiem na którym coś możecie(w Waszym megalomańskim mniemaniu ) ugrać , jest internet.
Śmieją się z Was w Łodzi już nawet ludzie , którzy z kibicowaniem nie mają nic wspólnego.
W imieniu Nas wszystkich trzymam kciuki za powstaniem pomnika Lutka Rozenbauma.Niech bedzie twardy dowód na Wasze skurwienie!

masturbator12cm

Post autor: masturbator12cm » 25.12.2016, 01:49

ten post wyżej pokazuje jakim jesteś dupkiem, prowokatorem lub psem....

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 25.12.2016, 11:03

Chłopak może troszkę przesądza ale nie sposób się w większości nie zgodzić .

Po 1 we wszystkim jesteście w tym mieście Drudzy .
Po 2 stworzyły was jedynie sukcesy sportowe i Liga mistrzów w latach 70/80. Na ŁKsie takich sukcesow nigdy nie było . Jednak gdyby nie Boniek Smolarek czy Citko - to każdy z was mieszkający w Łodzi chodziłby na ŁKS i by był z tego dumny.

Po 3 od dawna się nad nami wywyzszacie i jesteście megalomanami - tak naprawdę tylko z dwóch powodów : bo jest was jako ogółu więcej , i mieliscie lepsze osiągnięcia na boisku i lepsza sytuację organizacyjna klubu.
Czy te 2 powody równoważą fakt , że historycznie do końca lat 70 nie liczyliscie się wcale , a z Łodzią kojarzył się tylko jeden klub . Czy równoważą też fakt że kibicowsko pod wzgledem derbowym nie macie nad nami zadnej przewagi , i we wszystkim jestescie w tym miescie iles lat za nami??

Ps. Czyli co , ten trans z chojen to photoshop ? I wcale 4 widzewiakow którzy go wieszali nie uciekli przed 2 z ełksy ??

Red power

Post autor: Red power » 25.12.2016, 11:48

W s i d z e W pisze:Po 1 we wszystkim jesteście w tym mieście Drudzy.
Widać gorzała jeszcze ci nie wyparowała po wczoraj ze łba.Jeśli możesz to nie wpisuj się będąc na kacu.

W s i d z e W pisze:Po 2 stworzyły was jedynie sukcesy sportowe i Liga mistrzów w latach 70/80. Na ŁKsie takich sukcesow nigdy nie było . Jednak gdyby nie Boniek Smolarek czy Citko - to każdy z was mieszkający w Łodzi chodziłby na ŁKS i by był z tego dumny.
Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.Po raz kolejny powtarzam,że potęga Widzewa została zbudowana dzięki tytanicznej pracy i CHARAKTEROWI.Potem był Boniek czy Smolarek.Wielka w tym zasługa między innymi trenera Jezierskiego,którego notabene źle potraktowano w Łksie.Zresztą nie tylko jego.Megalomania Łksu w tamtym okresie była przeogromna.Myślę,że gdyby u was było inne podejście to sukces by się też dało odnieść także nie płaczcie teraz jeden z drugim i nie umniejszajcie Widzewowi.

Określenie ''Widzewski Charakter'' nie wzięło się z kosmosu.Nie zakłamiecie tego Łksiaki pisząc,że Widzew jest tworem komunistycznym i odniósł dzięki temu sukces.Sukces został zdobyty dzięki sile charakteru na boisku a także mądrości i twardej ręce trenera Jezierskiego.
Czemu ten największy łódzki klub z tamtego okresu nie odniósł sukcesu?Bo było gwiazdorzenie :) I co?Niektórzy piłkarze których megaloman Walczak i reszta nie chcieli dostali szansę w Widzewie i odnieśli sukces.
W s i d z e W pisze:Po 3 od dawna się nad nami wywyzszacie i jesteście megalomanami - tak naprawdę tylko z dwóch powodów : bo jest was jako ogółu więcej , i mieliscie lepsze osiągnięcia na boisku i lepsza sytuację organizacyjna klubu.
Czy te 2 powody równoważą fakt , że historycznie do końca lat 70 nie liczyliscie się wcale , a z Łodzią kojarzył się tylko jeden klub .

Czy równoważą też fakt że kibicowsko pod wzgledem derbowym nie macie nad nami zadnej przewagi , i we wszystkim jestescie w tym miescie iles lat za nami??
To,że Widzew był ale nie istniał do końca lat 70tych wcale to jest fakt i nikt tego nie neguje.Owszem wtedy z Łodzią kojarzył się tylko ŁKS.
Jednak ostatnie twoje zdanie nie ma już niczego wspólnego z prawdą o czym doskonale wiesz.Miasto jest podzielone mniej więcej na pół,chuligańsko poziom praktycznie ten sam,organizacyjnie i liczbowo lepszy Widzew.
Także skończ pierdolić,że Widzew jest ileś lat za wami bo jedynie Wrwg jest lepsze.

Tak ogólnie to pierdolnij się klawiaturą w głowę.

popopopopo

Post autor: popopopopo » 25.12.2016, 11:59

to określenie, które tak nachalnie sie staracie forsować mianowicie "widzewski charakter" to oksymoron jak skurwysyn. Gdzie Widzew a gdzie charakter, dajże spokój przecież to dwa różne bieguny

popopopopo

Post autor: popopopopo » 25.12.2016, 12:18

Zresztą z "widzewskim charakterem" podobnie jak z "wiernością" u Wisły. W ogóle pasujecie tam do siebie wszyscy w tej waszej super koalicji. Dobrze sie dobraliście

Art1908

Post autor: Art1908 » 25.12.2016, 12:20

Nie mówiłem chłopaki , że macie mi odpisywać.Zakrzykujcie dalej rzeczywistość , to i tak niczego nie zmieni , bękarty komuny

Navis1910

Post autor: Navis1910 » 25.12.2016, 12:43

popopopopo pisze:Zresztą z "widzewskim charakterem" podobnie jak z "wiernością" u Wisły. W ogóle pasujecie tam do siebie wszyscy w tej waszej super koalicji. Dobrze sie dobraliście
No tak, przecież wasz układ z Lechem to przecież była jak najbardziej normalna rzecz w tamtym czasie. Wy gdzie pasujecie? Jak widać wszędzie byście chcieli pasować.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 25.12.2016, 12:48

co do oksymoronów , jest jeszcze wiekszy , ktory dotyczy stricte kiboli Widzewa - Ludzi Honoru.
Tego mysle ze juz nie przebije ani '' Widzewski Charakter'' ani ''Wiernośc " Wisły.

CO do odpowiedzi na moj wpis goscia Red Power - to takiego bełkotu i proby zaklamania obrazu i rzeczywistosci to tutaj dawno nie widziałem. Po prostu zero argumentow tylko zaklinanie zeby mnie nie sluchac bo nie mam racji, a racja jest tylko po stronie widzewka hahaha gosciu tym masz k**a 8 lat ? Wypuszczają cie wogole z tej drewutni pod Parzęczewem, czy siedzisz tam z tabletem w łapie i czytasz to co ktoś na scianie wydrapał?

Sherman81

Post autor: Sherman81 » 25.12.2016, 13:00

Nie szkoda Wam energii? Macie zdrowie...
Włókniarz Częstochowa

Red power

Post autor: Red power » 25.12.2016, 13:12

W s i d z e W pisze:CO do odpowiedzi na moj wpis goscia Red Power - to takiego bełkotu i proby zaklamania obrazu i rzeczywistosci to tutaj dawno nie widziałem. Po prostu zero argumentow tylko zaklinanie zeby mnie nie sluchac bo nie mam racji, a racja jest tylko po stronie widzewka hahaha gosciu tym masz k**a 8 lat ? Wypuszczają cie wogole z tej drewutni pod Parzęczewem, czy siedzisz tam z tabletem w łapie i czytasz to co ktoś na scianie wydrapał?
No tak przecież ty masz zawsze rację więc jakim prawem można ciebie nie słuchać? :D

Piszesz idioto,że we wszystkim jest Widzew za wami i to daleko za wami a potem jeszcze masz czelność zarzucać mi bełkot i zakłamywanie obrazu haahahah.

popopopopo

Post autor: popopopopo » 25.12.2016, 13:20

Navis1910 pisze:
popopopopo pisze:Zresztą z "widzewskim charakterem" podobnie jak z "wiernością" u Wisły. W ogóle pasujecie tam do siebie wszyscy w tej waszej super koalicji. Dobrze sie dobraliście
No tak, przecież wasz układ z Lechem to przecież była jak najbardziej normalna rzecz w tamtym czasie. Wy gdzie pasujecie? Jak widać wszędzie byście chcieli pasować.

Nasz układ z Lechem do waszego cyrku pod szyldem wwre ciężko porównać

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 25.12.2016, 14:06

Red power pisze:
W s i d z e W pisze:CO do odpowiedzi na moj wpis goscia Red Power - to takiego bełkotu i proby zaklamania obrazu i rzeczywistosci to tutaj dawno nie widziałem. Po prostu zero argumentow tylko zaklinanie zeby mnie nie sluchac bo nie mam racji, a racja jest tylko po stronie widzewka hahaha gosciu tym masz k**a 8 lat ? Wypuszczają cie wogole z tej drewutni pod Parzęczewem, czy siedzisz tam z tabletem w łapie i czytasz to co ktoś na scianie wydrapał?
No tak przecież ty masz zawsze rację więc jakim prawem można ciebie nie słuchać? :D

Piszesz idioto,że we wszystkim jest Widzew za wami i to daleko za wami a potem jeszcze masz czelność zarzucać mi bełkot i zakłamywanie obrazu haahahah.
Nie umiesz nawet czytac ciulu , wiec powtorze ci to wprost ( bo robisz z siebie celowo glupszego niz jestes).

We wszystkim w tym miescie jestescie DRUDZY. W wiekszosci rozkminek jestescie kilka lat wstecz za nami, i praktycznie wszytkiego uczyliscie sie od nas. Mase rzeczy ktore u nas wam przeszkadzaly i wysmiewaliscie, robicie po paru latach u siebie ( zwalacie to na wymiane pokoleń, ok niech wam będzie)
Kazdy normalny przyzna mi tutaj racje , tylko nie taka zaslepiona zakompleksiona parówa jak Ty.

Idąc dalej - Kiedy na ŁKSie byl juz zorganizowany ruch kibicowski, i miedzy innymi wasz RTS Widzew prosił kibicow ŁKSu - zeby wspomogli was dopingiem, to u was stylówa była taka... ludzi zwozono z zakladów i wiosek autokarami jak pod Jasną Górę.
Nie byli onikibicami Widzewa w dzisiejszym tego slowa znaczeniu , bo oni po prostu chcieli obejrzec dobrą pilke i stanowili zdecydowaną wiekszosc publiki na stadionie na ul . Armii Czerwonej.
Kiedy sytuacja juz sie zaogniła, i zaczeliscie byc traktowani jak wrog - to przy okazji derbow, na wlasnej trybunie spierdalaliscie pare razy po rząd przed ŁKSem, ktory był wtedy dla was Patologią i zwykłą bandyterką, a nie kibicami.

Nikogo wiec nie dziwi, że to wasze zacofanie i braki umysłowe, kserowanie naszej stylówki w kazdym aspekcie - jest widoczne po dzis dzien... Wy oczywiscie bedziecie zaprzeczać ,a waszym jedynym argumentem jest to - ze jest Was jako ogółu wiecej, i lepiej jezdzicie na wyjazdy.
A no i oczywiscie są jeszcze takie jak : graliscie w Lidze Mistrzow, wygraliscie z Legią 3-2, Smuda, Boniec , Citko, Wichniarek i w ogole Widzew the best !

Red power

Post autor: Red power » 25.12.2016, 14:24

Dobra,dobra,znowu zacząłeś ten swój bełkot o kserowaniu waszej stylówki.Owszem to wy zapoczątkowaliście ruch kibicowski w Łodzi ale to jednak nie dało wam hegemonii do lat teraźniejszych i na tym zakończmy tę jałową dyskusję.
Mieliście wtedy kryzys,Widzew doszedł do głosu czego efektem na dzień dzisiejszy jest miasto podzielone mniej więcej 50/50 i ta sytuacja już się nie zmieni.

hWŁ

Post autor: hWŁ » 25.12.2016, 15:03

popopopopo pisze:Nasz układ z Lechem do waszego cyrku pod szyldem wwre ciężko porównać
A do waszego cyrku z Cracovią i Lechią już można porównać? :)

Może i u nas pojawia się megalomania, ale za to przez was przemawia hipokryzja i farmazoństwo. Od dawna jebiecie i zaniedbujecie swoje zgody, a w naszym kierunku robicie jakieś wyrzuty. Zawisza to już chyba przyzwyczajony, najpierw sztama ze Stomilem, teraz z Lechem. Za plecami Tyszan wspólne turnieje i melanże z KSGKS. Za plecami Sovii macanki z Cracovią, a jak Sovia pokazała jaja i zerwała z wami sztamę to nagle płacz i wmawianie, że pachołki Wisły i zbijają z Widzewem piątki. A jak jeszcze dodać do tego wspólne imprezy i odwiedziny z Lechią i Śląskiem, to powstaje niezły folklor :) Że już nie wspominając o wcześniejszych kontaktach i wizytach z Polonią Warszawa, by następnie usiąść wspólnie z Legią i śmigać z nimi po mieście w poszukiwaniu nas. Jesteście najbardziej kurewską bandą, bo każdemu się wypniecie byleby tylko w nas uderzyć. To samo z wymyślaniem farmazonów, o gwałtach, naszych zgodach itp.
Możecie sobie teraz zakrzyczeć temat, ale żaden z was pachoły nie potrafi podważyć tego co napisałem. Bo jesteście zwykłe pędzle, które c**** wiedzą co się dzieje na własnym podwórku. A teraz napinka czas start...

ODPOWIEDZ