pilkajestokragla pisze:no nie gadaj
wszedzie praktyczne te same czcionki i motywy
dla Gieksy daje 5,5/10
widocznie uzywamy innej strategi... taki styl jest charakterystyczny dla GieKSy i tego sie trzymamy... jestesmy po tym rozpoznawalni i ludzie wiedza ze te styl nalezy do nas...
pozatym nie wiem czy zauwazyles ile my wydajemy vlepek a ile inne kluby do ktorych porownujez GieKSe... wiadomo ze jesli wyda sie 5 vlepek to sa one inne....gorzej jesli wydaje sie 5 projektow co tydzien!
pilkajestokragla pisze:no nie gadaj
wszedzie praktyczne te same czcionki i motywy
dla Gieksy daje 5,5/10
widocznie uzywamy innej strategi... taki styl jest charakterystyczny dla GieKSy i tego sie trzymamy... jestesmy po tym rozpoznawalni i ludzie wiedza ze te styl nalezy do nas...
pozatym nie wiem czy zauwazyles ile my wydajemy vlepek a ile inne kluby do ktorych porownujez GieKSe... wiadomo ze jesli wyda sie 5 vlepek to sa one inne....gorzej jesli wydaje sie 5 projektow co tydzien!
jaki styl kazdy uzywa tych samych brushow podniszczonych czcionek wiec nie mow ze jest to wasz styl, a jezeli juz macie taka "strategie" to bez przesady ale na noty "10" to nie zasluguje
Incognito. pisze:piękne zestawienie wlepki ze swasyką i obok z godłem Polski...
cały ŁKS... to nie pierwsze takie vlepy. Co ciekawe to nie jedyna ekipa, vlepy Ruchu "Trzy narody(NIEMCY i POLSKA , Śląsk) jeden klub." też są na poziomie eŁKSu z tym że Ruch nie robi vlep "Patrioci" itd.
Incognito. pisze:piękne zestawienie wlepki ze swasyką i obok z godłem Polski...
Może pokusisz się na skomentowanie wszystkich vlep, a nie wytknięcie jednej ?
Jagiellonia 9/10
GKS Katowice Zawodzie 8/10
ŁKS Pabianice 8/10
ŁKS 9/10 - była by dziesiątka ale zabrakło jakiegoś motywu dla małolatów, żeby nakleiły sobie na zeszyt w podstawówce.
Cracovia 10/10
Bez pozdrowień pisze:Ile kosztowało by zamówienie 1000 wlepek (5 wzorów) razem z wysyłkami itp cała kwota ?
Niewiem czy tak mala ilosc da sie wydrukowac (tj.200 jednego wzoru) zazwyczaj jest to 500 kazdego wzoru, ja zamawiajac 3000 vlep (500szt x 6 projektow, 5x5cm) zaplacilem ze wszystkim 112zl
Vlepki tego "projektanta to:
Graficzny bełkot!
Typowe - Copy&paste.
Dramatyczna indolencja autora w zakresie kreatywnośći.
Mizeria Intelektualna.
Vlepka ze swastykami - dla POLAKA -skandaliczna!
Wiadomo jakie korzenie ma klub z al Unii. ale i tak - faszystowska symbolika- na wlepce klubu o takich konotacjach (i sympatiach) wydaje się KURIOZALNA.
Wszak dla pewnych kręgów SHOAH to świętość.