Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

adwokat

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: adwokat »

Baranek w ścianę by pomógł
iparts.pl
bialykibic902

Post autor: bialykibic902 »

jestem pisze:
bialykibic902 pisze:
peel pisze:Bialykibic pytanie bez napinki:) zarejestrowales sie tylko po to zeby sie o to spytać? Po 1 to nigdy w ekipie nie było nikogo żółtego, czarnego itp. Po 2 typ o ktorym mowa juz od dawna nie chodzi na Widzew a na meczu byl kilka razy. Pamietam jak kiedys oficjalnie z chlopakami z polnocnej ( ŁKS) latal marokanczyck( potem bujal sie z polesiem) a na murach ŁKS POLSKA z celtykami:)
OK, rozumiem.

A tutaj chłopaki zwyczajnie przesadzili z solarką? https://www.youtube.com/watch?v=GLu4pV1Qu5w

Bo trójka kolegów jakoś mocno kontrastuje. Powiedziałbym, że im jest bliżej do Marokańczyków niż Polaków.
Chłopaczku, jeśli poczytałbyś pare książek, zwiedził jakieś muzea, zamiast słuchać debili w dresach i zwiedzać meliny, to wiedziałbyś, że o Wolną Polskę walczyli - ramię w ramię z Polakami, również murzyni (czy tam czarnoskórzy).

Nie znam "marokańczyków" z klipu, ba nawet nie znam się z młodym Potarem, ale szacunek za walkę (ew. wsparcie walczących) pod polską flagą się chłopakom należy.
Jak twoja wypowiedź odnosi się do mojego pytania? Mam ją interpretować w następujący sposób: "mamy w ekipach kolorowych, jesteśmy z tego dumni, bo przecież za Polskę kolorowi walczyli"? Rozumiem, że sami biali w składzie jest już passé, a poprawnośc polityczna zmusza do bronienia kolorowych kolegów? Gdy ktoś myśli inaczej najlepiej nazwać ignoranten, ośmieszyć słabą szyderą itp. Przypomina mi to zachowanie pewnych osób ze sceny politycznej mocno po lewej.

Poza tym ostrożny byłbym, i to mocno, z mieszaniem Boga, Polskości itp. do walki o interesy państw zachodnich. Nie mam nic do polskich żołnierzy walczących w formie najemnej o cudze interesy, ale powiedzmy sobie jasno. Oni nie walczą dla Polaków, dla Polski, dla kraju. Ale to taka dygresja z mojej strony, która nie ma żadnego związku z moim pytaniem.
cobytu

Post autor: cobytu »

Jestem ciekawy które jeszcze miasto derbowe w Europie jest tak przejrzyście podzielone jak Łódź.Pomijam nasze enklawy ktore sa praktycznie bez znaczenia i ktore pewnie koniec końców zakończą swój żywot(czego nikomu nie życzę).Chodzi mi o to gdzie jest jeszcze taki przejrzysty podział wschód-zachód jak w Łodzi czy chociaż północ-południe.W Polsce chyba nie ma.Bo Kraków nie.Galimatias plus Hutnik.Górny Śląsk? To jest dobiero mieszanka wybuchowa... Nie do ogarnięcia.Np. na temat Rzeszowa się nie wypowiem... Bo wiadomo.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
Red power

Post autor: Red power »

Kolejny nick pisze:tak jak pisał ktos wyzej, konto ene Due.... zostało w koncu usunięte, o co zydzewiaczki apelowali i blagali już od dłuższego czasu .
Brawo żydzi pokazaliscie swoje prawdziwe zakompleksione oblicze i potwierdziliscie że to co pisał ten chłopak bylo dla was bardzo niewygodne
Fajnie jesteś jebnięty skoro myślisz,że ktoś z Widzewa apelował o usunięcie konta rabina.Moderacja albo sami normalni Łksiacy po prostu widziała co on odpierdala i go wyjebali stąd po raz 4 czy 5.nie raz mu pisali by zamknął jadaczkę.
Miejmy nadzieję,że nie założy już tutaj konta i zapanuje spokój.
adwokat

To teraz macie forum typowo czerwone i mozecie siać parchata propagandę .
Wasteland

Post autor: Wasteland »

A mnie troszkę szkoda rabinka. Nikt tak jak on nie potrafił ukazać pracy adminów.Ale nie dziwię się kibicom Łks że nie wytrzymali bo też nikt tak jak on nie ośmieszał Łks-u,ostatnim takim agentem był ....właśnie rabin jako patojudek.Teraz kolejny nick do kolekcji i jako adwokat będzie bił swój rekord postów.
Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick »

c*** wam w te jadaczki pejsiki. dalej szczekacie bo wiecie że tamten wam juz nie odpisze, to ze banujecie tu wszystkich jak leci a wasze mmsy i inne wastelandy sa na ochronkach jebane pedofile to akurat kazdy wie. tak samo jak to ze tym co pisał robilo lipe i wkurwiało jedynie was
PATO 1908 GANG
adwokat

Bił rekordy postów ? Pokarz mi pało swój post który cos tu stwierdził, pokazał wniósł cos i gdzie ty KORWO MĘSKA niedojebales sie do kogos z ŁKSu, lub samego klubu SMIERĆ ZYDZEWSKIE KORWIE 1:0 dla nas frajerzy
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Postautor: adwokat » wczoraj, 15:44
Mozesz nas oświecić
adwokat

http://stadionowioprawcy.net/foto/f1dbccaa08_2.jpg
Zrobiłeś z siebie błazna i jeszcze szczekasz.
Red power

No właśnie adwokat rabina co powiesz na to co wkleił wasterland?Przyznasz że się ośmieszyłeś pierdolona kreaturo?
Kolejny nick

Ludzie Honoru , wstawicie zdjęcie flagi Gorkiego którą wam Ruch wyjeboł a po paru latach poszło to w niepamięc i staliście sie z marszu najlepsza i najmocniejszą zgodą w kosmosie ?

albo opiszcie jak tam wyglądalała awantura z Lechem z początku tego wieku , gdzie ubili wam waszego kibica na amen ,a po kilku latach ( 5-6 ), zaczęliscie sie z Nimi układać, przybiliscie pakt o nieagresji ,i sie tasowaliście na samą mysl o KKSie ?
Pomijam juz fakt jak wtedy po przegranej walce z Lechem sie zachowali Ludzie Honoru , gdzie jednego ze swoich braci po szalu rzucili pod szpitalem jak worek ziemniaków , bo widzieli że nie jest za wesoło, i po prostu uciekli, ale to już ich sprawa...
PATO 1908 GANG
mms

Post autor: mms »

uuu rabinek poleciał hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahaha :D
Kolejny nick

kończy sie wasza hegemonia w internecie żydzewiaki i kończy sie wasza tuba propagandowa jaką jest to forum.

jesli dla ciebie głąbie to co napisałem jest takie smieszne to zajebiscie. rzeczywiscie wniosków zadnych zescie nie wyciągneli bo taki sam numer swojemu ŚP. Koledze wycięliscie jeszcze conajmniej raz LUDZIE HONORU
PATO 1908 GANG
adwokat

Szczeka to twoja kobita jak ja Syryjczyk zapina , co ma zdziwić bo niekumam frajerzy ? A ruch wam niewyjebal szmat ?
adwokat

Jest i mmesik z wiedza na temat swoich fc z lat 90 z toba smieciu niema dyskusji i trzeba wiać z czerwonego forum jak najszybciej bo ze szkoły albo z roboty frajery wracają 1:0 dla nas ludziki humoru
mms

adwokat pisze:Baranek w ścianę by pomógł
Takiemu przygłupiemu żydowi jak ty, bnowak albo rabin, co go walą w odbyt to już nic nie pomoże. Nawet ściana :)
adwokat

Ludziki humoru maja tendencje do zostawiania ziomków po walkach , pod szpitalem , w lesie , dla nich to jest normalne , w każdej ekipie zdarzały sie rozjebusy , ale u nich prawdziwy " master" w tej dziedzinie , dlatego teraz ludzie rozumieją hasło WIELKI PIERDZEW ps mmesik zezryj ty gowno zgwalconego
jestesmyzawszetam

Post autor: jestesmyzawszetam »

adwokat pisze:Bił rekordy postów ? Pokarz mi pało swój post który cos tu stwierdził, pokazał wniósł cos i gdzie ty KORWO MĘSKA niedojebales sie do kogos z ŁKSu, lub samego klubu SMIERĆ ZYDZEWSKIE KORWIE 1:0 dla nas frajerzy
Kolego najpierw proponuje zajrzeć do słownika ortograficznego a potem zacząć się wypowiadać na forach..
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Myślałem że rabina nikt nie pobije ale ten to jest dopiero prze c***, dawaj dawaj nie przestawaj.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
mms

PanTuNieStał pisze:Myślałem że rabina nikt nie pobije ale ten to jest dopiero prze c***, dawaj dawaj nie przestawaj.
Poczekaj poczekaj jeszcze bnowak nie złożył broni, znaczy klawiatury :D
Kolejny nick

Dzisiaj Prima Aprilis, niestety dalej bedziecie grali jako no-name :)
PATO 1908 GANG
adwokat

Pan tu niestal koło h*** mi lata twój kometarz , szoruj na cmentarz do kolegi co go zostawiliście frajerzy
morisson

Post autor: morisson »

przypuszczam że wielu z was by o tym marzyło żeby to był żart ale muszę was zmartwić to całkowita prawda !
Kolejny nick

jesli tak mówisz to niech ci bedzie
PATO 1908 GANG
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

Fajny temat rozjebany, brawo!
Czerwony Rabin

Post autor: Czerwony Rabin »

Ehh kolego nie smuć się , mi też jest przykro i wszystkim Widzewiakom z Czerwonej Armii

Właśnie ten temat został rozjebany tylko i wyłącznie przez bazarowcow z gruzowiska , nikt ich nie prosił żeby tutaj się wpisywali i tak nic do nas nie dotrze bo my zawsze mamy rację i wszystko wiemy bo jesteśmy najwięksi , a Łksu to nawet nikt ngdy na wiosce nie widziałem , więc ich nie ma a ci co tu piszą to jakieś widmo

My Widzewiacy wiemy swoje - co jak było i kto i gdzie i zawsze mówimy prawdę . Wogole nie piszemy o ŁKSie bo takiego klubu to nawet nie ma. Nasi przywódcy dali nam zgodę na pisanie o wszystkich ekipach , i możemy nawet wymyślać niestworzone historię ,a dajdaje z Łksu kłamią i nic nie wiedzą i wogole nie chodzą na mecze ...
a tak wogole to jesteśmy najwięksi i jeszcze bardziej czerwoni niż kiedykolwiek , i to nie jest nasze ostatnie slowo , bo z każdą godziną jesteśmy coraz bardziej czerwoni ...

Chwała Wielkiemu Czerwonemu Widzewowi .
Jedyne oficjalne i potwierdzone konto RTS Widzew.
C1365O

Post autor: C1365O »

Witamy ponownie :-)
adwokat

j**** was Jedrasy ZAMKNIJCIE TEN TEMAT ZEBY KORWY NIEMIALY GDZIE PISAC!!!!!!!!
C1365O

Rudzik, nie spinaj się :-)
Czerwony Rabin

Narzekacie że ten temat nie jest merytoryczny , a rozwalacie go z obydwu stron ;(((

Wracając do wpisu kolegi po szalu - morissona , odniose się w pełni merytorycznie , zobaczymy jak napinacze z Łksu będą reagować ...
To chyba najlepszy news od naszego rozwiązania. Szkoda że przez prawie rok graliśmy bez żadnego logo , bo tak się śmialiśmy z Łksu jak ich likwidowali , i z ich tymczasowej tarczy (myśląc że nas to nigdy nie spotka ) że ogarniacze u nas podjęli decyzję że będziemy grali wogole bez żadnego logo :-\
niestety tak mało czasu upłynęło wtedy od momentu jak likwidowali Łks , do upadku wielkiego czerwonego RTSu , że stary Widzewski patent z wysmiewaniem się z nich a później robieniem tego samego , był skazany niestety na porażkę i nie mogliśmy go zastosować ...

Ale cale szczescie , ze teraz ktoś ogarnął i okazało się że herb który zajął komornik wcale nie jest zajęty....
Ta sytuacja pokazuje , że po niefortunnym i nieszczęśliwym zlikwidowaniu naszego RTSy , jesteśmy jeszcze więksi niż kiedykolwiek . Zatorowców jak zlikwidowali to już jest koniec , nie ma ich (tak jak myśleliśmy ), natomiast my wyszliśmy z tego tak wielcy jak po wygraniu ligi mistrzów , i każdy obiektywny Widzewiak, Niemiec i Rusek to przyzna .

Ohh Boże , jaki ten nasz Widzewek jest czerwonyyyyy , nikt nam nie dorowna w całym świecie , żadna ekipa nie jest tak czerwona jak MY !
C1365O

A dlaczego piłkarze mieliby grac z innym herbem niz Widzewa? :-)
Był zarys zamiast herbu, bo bylo wiadome, że go odzyskamy :-)
alkopato_1

Post autor: alkopato_1 »

kabaret, niech ktoś już wyjebie ten temat w pizdu, żaden z modów tego nie czyta?
Czerwony Rabin

Ten temat powinien wyglądać tak jak teraz . Wszystkie dajdaje z Łksu powinny być zbanowane , natomiast wpisy Rtsiakow powinny być traktowane jak pewnik , bo tylko my mamy rację , tylko my jesteśmy aż tak bardzo czerwoni i tylko my mamy tak dobrze rozwiniętą sekcje propagandy...
Natomiast wpisy ŁKSiakow nikogo napewno nie obchodzą , i to co się dzieje u nich i jakie mają spojrzenie na sytuację , bo najważniejszy jest wielki Widzew . Nie daj Boże żeby ich zdanie godzilo choć trochę w nas , mogłoby to rzutować na rozpad całego naszego Widzewskiego czerwonego ustroju i popsuć całe pokolenia wielko widzewskich fanatyków .

Towarzysze z reszty Polski powinni uczyć się od wielkiego Widzewa wszystkiego we wszystkim ...

C13650 - przecież mi nie musisz niczego tłumaczyć bracie , ja doskonale wiem że graliśmy bez żadnego herbu bo tego wymagała sytuacja , przeciez kazdy tak robi . Tym bardziej jesli okazuje sie , ze tak naprawdę stary herb był na wyciągnięcie ręki to przecież oczywiste że każdy by wolał grać z pustym miejscem zamiast niego . Ja to naprawdę doskonale rozumiem.

Alkopato - co to za prowokacyjny nick , z takim czymś to idz sobie na gruzowisko ...
Ostatnio zmieniony 01.04.2016, 21:54 przez Czerwony Rabin, łącznie zmieniany 1 raz.
C1365O

Co niektórzy woleli stworzyć nowy tymczasowy :-)
mms

Elegancko wyglądał na klopach ten ich herbik :)
C1365O

Bo wyglądał jak muszla klozetowa :-)
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Ile to już było herbów w ich przebogatej historii, cztery?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
peel

Post autor: peel »

bialykibic902 pisze:
peel pisze:Bialykibic pytanie bez napinki:) zarejestrowales sie tylko po to zeby sie o to spytać? Po 1 to nigdy w ekipie nie było nikogo żółtego, czarnego itp. Po 2 typ o ktorym mowa juz od dawna nie chodzi na Widzew a na meczu byl kilka razy. Pamietam jak kiedys oficjalnie z chlopakami z polnocnej ( ŁKS) latal marokanczyck( potem bujal sie z polesiem) a na murach ŁKS POLSKA z celtykami:)
OK, rozumiem.

A tutaj chłopaki zwyczajnie przesadzili z solarką? https://www.youtube.com/watch?v=GLu4pV1Qu5w

Bo trójka kolegów jakoś mocno kontrastuje. Powiedziałbym, że im jest bliżej do Marokańczyków niż Polaków.
Nie bardzo wiem jak sie odnieść do Twojego pytania. Nie wiem czy to są Polacy o takiej cerze, czy " marokanczycy" czy tez takie swiatlo. Ale nawet gdyby to byli marokanczycy to nie wiem co to ma wspolnego z Widzewem. Bo klip nie jest widzewski a to ze jest tam mlody Potar to nic nie znaczy( pewnie prywatne kontakty). Juz troche lat ma Widzew chodze i nigdy nje widziałem żeby wśród udzielających się osób był jakiś kolorowy ( i mam nadzieje że nigdy nie zobacze)
Są tylko dwie strony – nasza i ta druga

Obrazek
Red power

Czerwony Rabin pisze:Ten temat powinien wyglądać tak jak teraz . Wszystkie dajdaje z Łksu powinny być zbanowane , natomiast wpisy Rtsiakow powinny być traktowane jak pewnik , bo tylko my mamy rację , tylko my jesteśmy aż tak bardzo czerwoni i tylko my mamy tak dobrze rozwiniętą sekcje propagandy...
Natomiast wpisy ŁKSiakow nikogo napewno nie obchodzą , i to co się dzieje u nich i jakie mają spojrzenie na sytuację , bo najważniejszy jest wielki Widzew . Nie daj Boże żeby ich zdanie godzilo choć trochę w nas , mogłoby to rzutować na rozpad całego naszego Widzewskiego czerwonego ustroju i popsuć całe pokolenia wielko widzewskich fanatyków .

Towarzysze z reszty Polski powinni uczyć się od wielkiego Widzewa wszystkiego we wszystkim ...

C13650 - przecież mi nie musisz niczego tłumaczyć bracie , ja doskonale wiem że graliśmy bez żadnego herbu bo tego wymagała sytuacja , przeciez kazdy tak robi . Tym bardziej jesli okazuje sie , ze tak naprawdę stary herb był na wyciągnięcie ręki to przecież oczywiste że każdy by wolał grać z pustym miejscem zamiast niego . Ja to naprawdę doskonale rozumiem.

Alkopato - co to za prowokacyjny nick , z takim czymś to idz sobie na gruzowisko ...
Czy po takich postach ktokolwiek z Widzewa,Łksu czy jakiegokolwiek innego klubu ma jeszcze jakieś wątpliwości?Przecież ta osoba jest psychicznie chora albo ma kompleksy jak skurwysyn.Gdyby był znany wśród Łksiaków to nikt by go z tego forum nie wyjebał.
Teraz to dopiero wyszedł na kompletnego debila nawet wśród tych którzy mu tutaj lizali d***.No może poza adwokatem.

Jakby ktoś miał wątpliwości że to nie rabe i ktoś sobie robi z niego bekę to spójrzcie na jego posty z poprzedniego konta i zauważcie jak stawia przecinki.
ODPOWIEDZ