Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

MW10

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: MW10 »

A ja mam takie nietypowe pytanie do Widzewiaków. Jesteście oficjalnie "anty gówno wyborcze" itp, a tymczasem jeden z pachołków tej podrzędnej gazetki jest... redaktorem na stronie widzewiak.pl chodzi konkretniej o nowocienia (celowo z małej).

To jak to w końcu jest?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
iparts.pl
Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny »

MW10 pisze:A ja mam takie nietypowe pytanie do Widzewiaków. Jesteście oficjalnie "anty gówno wyborcze" itp, a tymczasem jeden z pachołków tej podrzędnej gazetki jest... redaktorem na stronie widzewiak.pl chodzi konkretniej o nowocienia (celowo z małej).

To jak to w końcu jest?
Po pierwsze,uwazaj,jesli nie chcesz byc zmieszany z blotem.Po drugie,co zlego to nie Widzew.Oni sa jeszcze i jeszcze...
patojudek

Post autor: patojudek »

A ja mam takie nietypowe pytanie do Widzewiaków. Jesteście oficjalnie "anty gówno wyborcze" itp, a tymczasem jeden z pachołków tej podrzędnej gazetki jest... redaktorem na stronie widzewiak.pl chodzi konkretniej o nowocienia (celowo z małej).

To jak to w końcu jest?
Kolejny uważny czytelnik naszego forum. Smutne masz to życie.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

I normalna odpowiedź-jeśli coś jest niewygodną prawdą trzeba znaleźć coś do czego można się przyjebać. Tak wiem zaraz zaczniesz pisać o merytorycznej rozmowie itp. Normalne pytanie według mnie ale ja już odpuszczam bo widzę,że takie zwyczaje to u was normalka.
DK08

Post autor: DK08 »

patojudek pisze:

To jak to w końcu jest?
Kolejny uważny czytelnik naszego forum. Smutne masz to życie.
Z tego co wiem to ta rura nowocień sam się pochwalił że jest redaktorem na waszym portalu, i jak widać jest to dla was bardzo niewygodna sytuacja skoro nie potraficie normalnie odpowiedzieć.
patojudek

Jaka to dla nas jest sytuacja to chyba wiecie, przecież wnikliwie studiujecie nasze forum, więc znacie opinie.
piąty dan

Post autor: piąty dan »

No przecież kibice ŁKS-u wszystko wiedzą na nasz temat także w jakim celu te pytania???Dla prowokacji??
redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy »

Tak przy okazji - mógłby ktoś z widzewiaków wyjaśnić przyczynę śmierci forum "Widzewiaka"? Kiedyś to było chyba wasze forum nr 2, tętniło życiem, każdy temat generował po min. kilkadziesiąt wpisów. I nagle jeb - dziś jak się wpisze jedna osoba na tydzień to dobrze. Znajomy widzewiak mi opowiadał, że podobno rok czy dwa lata temu był atak hakerski ŁKS-u na to forum i modzi w swej nadgorliwości pobanowali wielu waszych wieloletnich użytkowników, po czym reszta odeszła na znak solidarności. Trochę nie chce mi się w to wierzyć, dlatego pytam.
mms

Post autor: mms »

Naszą stroną jest widzewtomy.net. A co do gw to tam jak i w innych szmatławcach znajdą się nasi sympatycy i wasi. Choćby Jurek Walczyk jest starym zagorzałym ełkasiakiem ;)
DK08

Czyli odpowiedzi od Widzewa dlaczego ich portal jest redagowany przez żydowskich dziennikarzy gazety wybiórczej się nie dowiemy. Jak coś idzie nie pomyśli, trzeba obrócić kota ogonem :)
mms

nikodem pisze:SLD
Piszesz o Karolku, liderze waszego stowarzyszenia kibiców będącego jednocześnie w SLD? ;)
Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick »

mms pisze:
nikodem pisze:SLD
Piszesz o Karolku, liderze waszego stowarzyszenia kibiców będącego jednocześnie w SLD? ;)
Chyba żeś się zatrzymał w rozwoju 10 lat temu farmazonie.

Przypomne ci tylko że wasi kibole , z waszym namaszczeniem startowali z list SLD dużo później , czyli parę lat temu .
PATO 1908 GANG
ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi »

Chłopak zadał normalne pytanie,ale nikt nie umie odpisać sensownie,albo sam dopiero teraz się dowiedział,ze taka osoba istnieje i nie ma pojęcia o co odpisać. Jak widać są normalne osoby,które odpisują,tak jak na moje pytanie dotyczące ŚP Górnika.

MMS- co do Karola,chyba każdy wie jak to się skończyło,gdy poszedł w politykę :)
mms

Różnica polega na tym, że my startowaliśmy tylko z ich list, a wasz lider był ich członkiem. Prosta sprawa ;)
Kolejny nick

Tak samo prosta, jak fakt że najbardziej skojarzona z SLD sprzedajna ku*** - Lesio Miller był waszym zagorzałym kibicem i powtarzał to na kazdym kroku.
PATO 1908 GANG
redemptorysta bosy

mms pisze:Różnica polega na tym, że my startowaliśmy tylko z ich list, a wasz lider był ich członkiem. Prosta sprawa ;)

mms - naprawdę uważasz, ze to takie proste? Idziecie do komuchów, mówicie, ze chcecie startować z ich list a oni na to: nie ma sprawy chłopaki, startujta se na zdrowie... Dobrze wiem, kto z kim w tym mieście wódkę pije i po co. Obie strony mają w tej materii za uszami. Co do K.R. - póki chłopina miał przeplatankę na pierwszym miejscu, a przy polityce tylko dłubał było OK. Jak tylko się zaczął lansować politycznie wypadł z obiegu. Tyle...
piąty dan

Kolejny nick pisze:Tak samo prosta, jak fakt że najbardziej skojarzona z SLD sprzedajna ku*** - Lesio Miller był waszym zagorzałym kibicem i powtarzał to na kazdym kroku.
Nie powinniście się odzywać bo sami popieraliście członków PO w tym Zdanowską,która i tak was wydymała w kukiel.
A komuch Jagiełło to co?Już zapomniałeś kto go popierał?
Kolejny nick

Morde tam krócej trzymaj.

http://i56.tinypic.com/wbummr.jpg
PATO 1908 GANG
piąty dan

Tak jak napisałem temat polityki pojawiał się po obu stronach,więc jaki sens go poruszać?
grubyw

Post autor: grubyw »

co do milera to pojawial sie na meczach jak Widzew byl na fali 97 rok i mogl cos ugrac politycznie to wtedy nie tylko on nasz stadion odwiedzal i rozne bzdety pierdolil tylko pozniej malo ktory celebryta sie pokazal jak lipa sie zaczela wiec wielkiego fana to juz z niego nie robcie bo takich gryzipiorkow wszedzie pelno jak jest sukces
patojudek

Tak samo prosta, jak fakt że najbardziej skojarzona z SLD sprzedajna ku*** - Lesio Miller był waszym zagorzałym kibicem i powtarzał to na kazdym kroku.
Tępa strzałko, jak klub odnosi sukcesy, gra w europejskich pucharach jest na fali, do zlatują się do niego różne menty, wielcy sympatycy. Na pewno wie coś o tym legia bo tam to już w ogóle spend różnej maści kurwiszonów. Gdzie ci wielcy sympatycy są teraz jak klubowi nie idzie?
DK08

piąty dan pisze:Tak jak napisałem temat polityki pojawiał się po obu stronach,więc jaki sens go poruszać?
Oczywiście, temat polityki POJAWIAŁ SIĘ, ale obie ekipy zrobiły w miarę porządek. Tzn, nie obie bo zatrudniacie kłamliwą cipę z wybiórczej na jednym ze swoich portali. I dlatego padło pytanie jak się do tego odnosicie jako kibice.
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

DoZo pisze:Jeśli chodzi o Legię, to w W-wie (w odróżnieniu do Łodzi) rozpoznawalni przedstawiciele naszego środowiska nie wiążą się z żadnym ze skompromitowanych ugrupowań politycznych, więc nie mieszaj(cie) nas do swoich internetowych przepychanek.
To na tym koncie reprezentujesz Legię introcwelu?

A tomuś lis? on już się nie utożsamia z żadnym ze skompromitowanych ugrupowań? :)
Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny »

Znow zaklamywanie rzeczywistosci,A pamietacie slynny artykul w lodzkiej prasie: "Kibice Widzewa dziwkami SLD"???
:)))))))))))))))))))))))
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

redemptorysta bosy pisze:Tak przy okazji - mógłby ktoś z widzewiaków wyjaśnić przyczynę śmierci forum "Widzewiaka"? Kiedyś to było chyba wasze forum nr 2, tętniło życiem, każdy temat generował po min. kilkadziesiąt wpisów. I nagle jeb - dziś jak się wpisze jedna osoba na tydzień to dobrze. Znajomy widzewiak mi opowiadał, że podobno rok czy dwa lata temu był atak hakerski ŁKS-u na to forum i modzi w swej nadgorliwości pobanowali wielu waszych wieloletnich użytkowników, po czym reszta odeszła na znak solidarności. Trochę nie chce mi się w to wierzyć, dlatego pytam.
w pewnym momencie doszło do tego, że osoby zarządzające Widzewiakiem, zaczęły masowo banować użytkowników i usuwać komentarze, tym samym ludzie przestali tam pisać i w jakimś tam stopniu odwrócili się od serwisu
upadek serwisu, z bardzo prężnie kiedyś działającego, wiąże się z osobą Cacka oraz zmianami - odszedł główny redaktor, który tam pisał, przez co serwis stał się zaniedbany
a jeśli chodzi o hakerski atat ŁKS to, szczerze mówiąc, pierwsze słyszę, nie przypominam sobie żeby coś takiego miało miejsce
arda

Post autor: arda »

bez-napinki pisze:
DoZo pisze:Jeśli chodzi o Legię, to w W-wie (w odróżnieniu do Łodzi) rozpoznawalni przedstawiciele naszego środowiska nie wiążą się z żadnym ze skompromitowanych ugrupowań politycznych, więc nie mieszaj(cie) nas do swoich internetowych przepychanek.
To na tym koncie reprezentujesz Legię introcwelu?

A tomuś lis? on już się nie utożsamia z żadnym ze skompromitowanych ugrupowań? :)
Daję 99% że się nie mylę i rozmawiasz z bardzo rozpoznawalną na Legii osobą która za tego c**** by ci raczej zapewniła bardzo długi kontakt ze służbą zdrowia. Tylko to jest człowiek który rozróżnia życie od internetu więc nie odpowie w takim stylu. Ma swój i to niepowtarzalny o czym pewnie się przekonacie jak tu popisze.Powodzenia A. :)
PierdemWdziub

Post autor: PierdemWdziub »

Biali to dobra prężna ekipa, biją się dobrze bo od dziecka muszą o każdy skrawek z patologolicznym rodzeństwem, super dewastuja elewacje kamienic, ale żeby atak hakerski? Szanujmy się trochę
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Aleś Ty zabawny! To,że taplacie się w gnoju ze świniami na wsi to nikogo nie obchodzi. Pociągnąłeś temat strasznie.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Jutro Legia wchodzi?
tisu

Post autor: tisu »

Na jednej ze stron na fb wrzucono stary zin z 1995 roku

http://www.tinypic.pl/jrqe8xlwyw40

w związku z tym mam kilka pytań dotyczących kibiców ŁKS-u.

1.Czy mógłby ktoś opisać pokrótce zgody ŁKS-u z Cracovią , Rakowem , Miedzią ?
2.Wśród największych kos wpisana Lechia , jak wiemy teraz stosunki pozytywne.Błąd w zinie , czy kiedyś relacje między ŁKS-em a Lechią były inne ?
3.Kosa ŁKS-u z Pogonią ze względu na ówczesną zgodę z Cracovią ?
4.Wśród fun clubów wpisane Częstochowa , Zgierz , Pabianice.Dla mnie te miejscowości kojarzyły się raczej z kibicami Widzewa.Czy w latach 90 były zorganizowane grupy ŁKS-u z tych miast ?
Kolejny nick

PierdemWdziub pisze:Biali to dobra prężna ekipa, biją się dobrze bo od dziecka muszą o każdy skrawek z patologolicznym rodzeństwem, super dewastuja elewacje kamienic, ale żeby atak hakerski? Szanujmy się trochę

Hihi , w 2008 zescie cichutko skamleli , " do czego ta Patologia z kilku bram na limance i polesiu jest zdolna ".

Ale ty pierdzewiaku miales wtedy pewnie 10 lat, a twoi kumple niechętnie się chwalili jak zostali zrobieni w c**** , i ile mieli z tego powodu niefartownych sytuacji ...

Więc tak jak napisałeś - szanujmy się "trochę " -)
PATO 1908 GANG
Socjologiabywa

Post autor: Socjologiabywa »

za przeproszeniem, bo się żółć wylewa straszna... stestujcie Panowie jeden (ten z AP), z drugim (tym z RTS) przykładowo temat 'Derby Trójmiasta' i zobaczcie jak można merytorycznie pogadać i co najważniejsze z sensem - każdy z innego województwa chętnie się wczyta tam, w łódzkim niestety same pociski nie na poziomie
d**** koks supereŁKSa tajski box
Eternidad

Post autor: Eternidad »

Pabianice w latach 90 to bardzo mocny fc ŁKS, zgoda z Wlokniarzem Pabianice. Widzewa wtedy praktycznie nie było. Zgierz w latach 90 to również mocny i liczny fc który też ć
Był nastawiony na atrakcje sportowe. Fc Częstochowa był ale na te chwilę to już melodia przeszłości.
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Eternidad pisze:Pabianice w latach 90 to bardzo mocny fc ŁKS, zgoda z Wlokniarzem Pabianice. Widzewa wtedy praktycznie nie było. Zgierz w latach 90 to również mocny i liczny fc który też ć
Był nastawiony na atrakcje sportowe. Fc Częstochowa był ale na te chwilę to już melodia przeszłości.

No tu cię troszkę chyba poniosło.
Wasz Zgierz w latach 90 jako mocny i prężny Fc który był nastawiony na atrakcje sportowe to raptem 6 bloków na Targowej pomiędzy cmentarzem a rynkiem.
:twisted:
wid08

Post autor: wid08 »

nie,nie tylko 6 bloków w Zgierzu.Część osób z Pabianic odpuściła , reszta się przeżuciła i śmiga/śmigała do Was na mecze.Zostali najwierniejsi
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
patojudek

nie,nie tylko 6 bloków w Zgierzu.Część osób z Pabianic odpuściła , reszta się przeżuciła i śmiga/śmigała do Was na mecze.Zostali najwierniejsi
Dobre, dobre.
MW10

Post autor: MW10 »

To jak to w końcu jest? Gówno wyborcze na oprawach, a na widzewiak.pl redaktorzyna prowadzi stronę... Będzie oświadczenie? :)

Obrazek
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
redemptorysta bosy

Socjologiabywa pisze:za przeproszeniem, bo się żółć wylewa straszna... stestujcie Panowie jeden (ten z AP), z drugim (tym z RTS) przykładowo temat 'Derby Trójmiasta' i zobaczcie jak można merytorycznie pogadać i co najważniejsze z sensem - każdy z innego województwa chętnie się wczyta tam, w łódzkim niestety same pociski nie na poziomie
Moralizujesz baranie, ale złośliwości (AP) nie mogłeś sobie odmówić. ŁKS nie chce przejść przez gardło?
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

MW10 pisze:To jak to w końcu jest? Gówno wyborcze na oprawach, a na widzewiak.pl redaktorzyna prowadzi stronę... Będzie oświadczenie? :)

Mówisz i masz.

Oświadczam

że jesteś debilem.

Wystarczy ???
:twisted:
ODPOWIEDZ