To nie kibice GKSu ani nikt z Nami związany jak donoszą niektóre media tylko banda ojczulka z patologia i konfidentami w składzie z którym mamy nie po drodze a jeszcze nie dawno tak opisywany w gazetach że bezbronny napadnięty ojciec z synem pod dworcem.
To nie kibice GKSu ani nikt z Nami związany jak donoszą niektóre media tylko banda ojczulka z patologia i konfidentami w składzie z którym mamy nie po drodze a jeszcze nie dawno tak opisywany w gazetach że bezbronny napadnięty ojciec z synem pod dworcem.
Dziennikarzyna który napisał ten artykuł musi mieć raka mózgu, ojciec biega z mordercami syna, zatrzymano też samego morderce z którym też pewnie biegałby ojciec gdyby morderca był na wolności.
UWAGA:
Test na psa?
Następny post w tym temacie: nie udawaj ku*** kumacza, jak coś wiesz to ku*** napisz, a nie ku*** zgrywasz kumacza, ku*** :)
PDK :)
Przecież ten kop w tył głowy już go pracztycznie zabił to cud że przeżył te kilka dni. Jesteście zwykłymi k****** czołówka Polskiej chuliganki a musi katować człowieka już nie przytomnego.j**** Was
KSGKSW pisze: 10.11.2017, 20:43
Przecież ten kop w tył głowy już go pracztycznie zabił to cud że przeżył te kilka dni. Jesteście zwykłymi k****** czołówka Polskiej chuliganki a musi katować człowieka już nie przytomnego.j**** Was
Nie badz taki kozak. Torcida w Piekarach pare lat temu mnie na ogrodkach w centrum Piekar tak samo przekopala. Na spokojnie bylo was ponad 10 chlopa. We 4 nie potrafiliscie se poradzic z 2 typami z Ruchu to po kolegow dzwoniliscie. Ot taka ciekawostka odnosnie przewagi liczebnej.
Nie badz taki kozak. Torcida w Piekarach pare lat temu mnie na ogrodkach w centrum Piekar tak samo przekopala. Na spokojnie bylo was ponad 10 chlopa. We 4 nie potrafiliscie se poradzic z 2 typami z Ruchu to po kolegow dzwoniliscie. Ot taka ciekawostka odnosnie przewagi liczebnej.
Człowieku napisałem coś o liczbach ? Widziałeś pierwszy atak ? Wiesz jak wtedy zachowuje się szyja? Kręgi i rdzeń to zamilcz skoro biologia Ci obca
PCHLG pisze: 10.11.2017, 21:21
Bez przesady, widziałem już gorsze przekopki i kolesie wychodzili z nich bez większych obrażeń...
Chodziłeś do szkoły? Dostałeś w życiu przynajmniej liścia od wroga? Bez sensu jakieś porównywanie i pierdolenie, że inni wychodzili z gorszych sytuacji. Widocznie on nie miał takiego szczęścia. Ludzie po solówkach umierają, po jednym dobrze trafionym ciosie.
To jest człowiek, nie robot. W głowie jest mózg, a mózg i serce są najważniejszymi częściami ludzkiego ciała.
Bez przesady, widziałem już gorsze przekopki i kolesie wychodzili z nich bez większych obrażeń...
Chodziłeś do szkoły? Dostałeś w życiu przynajmniej liścia od wroga? Bez sensu jakieś porównywanie i pierdolenie, że inni wychodzili z gorszych sytuacji. Widocznie on nie miał takiego szczęścia. Ludzie po solówkach umierają, po jednym dobrze trafionym ciosie.
To jest człowiek, nie robot. W głowie jest mózg, a mózg i serce są najważniejszymi częściami ludzkiego ciała.
On raczej w mózgu ma sny i myślał że killer wpadł do szpitala i dokończył dzieła .
Człowieku napisałem coś o liczbach ? Widziałeś pierwszy atak ? Wiesz jak wtedy zachowuje się szyja? Kręgi i rdzeń to zamilcz skoro biologia Ci obca
Prawie mnie w glebe wdeptaliscie wiec uwierz mi wiem co to biologia. Do dzisiaj mam problem z karkiem. Ale skoro mowisz o katujacych kurwach to miej na uwadze fakt, ze tez katowanie nie jest wam obce. Takie czasy. Pyrsk
Prawie mnie w glebe wdeptaliscie wiec uwierz mi wiem co to biologia. Do dzisiaj mam problem z karkiem. Ale skoro mowisz o katujacych kurwach to miej na uwadze fakt, ze tez katowanie nie jest wam obce. Takie czasy. Pyrsk
Akurat takimi sytuacjami gardze z obu stron jak i sprzętem tak samo jak "tymi czasami" jak mówisz
Nie byla to zadna ekzekuzja jak zescie tu jebane downy zabskie pisali, przekopa i stalo sie jak sie stalo. Robil to samo w druga strone.
Szkoda chlopa rzecz jasna i takie rzeczy nie powinny sie dziac- zeby bylo jasne.
walkers pisze: 10.11.2017, 22:55
Nie byla to zadna ekzekuzja jak zescie tu jebane downy zabskie pisali, przekopa i stalo sie jak sie stalo. Robil to samo w druga strone.
Szkoda chlopa rzecz jasna i takie rzeczy nie powinny sie dziac- zeby bylo jasne.
Od kiedy do " przekopki " używa się pałki/pręta ?. Od kiedy w taki sytuacjach skacze sie nie przytomnemu po głowie ?. Jesteś totalnym debilem i wielki h*j ci do ryja!
Normalnie przekonali typa, a sracie gimby że masakra...szkoda, ze jak cracovia wbija siekiere w plecy dzieciakowi co raz w życiu z ojcem był na meczu a hoolsów widział tylko w telewizji a biegac to nie biega z meczetą tylko do kolegi pograć na komputerze to cicho siedzicie..
Jak miał wyjść z tej "normalnej" przekopki jak leżał nieprzytomny na betonie a ten ostatni wojownik mu zrobił cztery stompy i jeszcze czymś machnął (kosą?). Potem pierwszy się rozpruje, taki charakter.
Zamknijcie ryje gimbusy, bo c**** wiecie co się działo i nadal dzieje po tej śmierci. Nikt kumaty z Ksg się tu raczej nie pruje, bo wie jakie decyzje zapadły w ich ekipie.
Naprawdę szkoda po ludzku tego co się wydarzyło, tzn. bardziej konsekwencji i śmierci kibica Górnika, ale z tego co tu się wypisywało to niektóre osoby trochę poniosło. Grubsze awantury są co tydzień na wiejskich dyskotekach. Nie można generalizować, bo raz w zęby na ringu można dostać i też stracić życie. Ale histeria tutaj podniesiona i wydawanie wyroków za zabójstwo przez kumaterie tego forum wygląda śmiesznie. Ta sama ława przysięgłych z forum za historie które potrafiły mieć miejsce w Krakowie to chyba z 250 lat by przybijały z marszu wg prawa amerykańskiego.
20 sekund "akcji" i po gościu-przykre....Obie strony winne są tej eskalacji "czynów" ,jak już kiedyś wspomniałem ....za "szal" nie ganiają z maczetami,a resztę dopowiedzcie sobie sami ....Jedni "warci" drugich...takie kibolstwo w tych czasach mamy,a kto przyczynił się do jego eskalacji-też sobie sami odpowiedzcie-macie swoich guru w klubach.
walkers pisze: 10.11.2017, 22:55
Od kiedy do " przekopki " używa się pałki/pręta ?. Od kiedy w taki sytuacjach skacze sie nie przytomnemu po głowie ?. Jesteś totalnym debilem i wielki h*j ci do ryja!
Jak widac na filmie z zajscia zabica kibica żaboli jeden z kibicow z Ruchu rękami chce uspokoić 2,3 typów widac ze jedni byli w amoku dojebania goscia a inny miał troche oleju w głowie i chcial zakonczyc katowanie. Jednak debile sie znalazly i skakaly dalej po glowie a inny dzgał maczetą. Nie byl to wyrok a przypadek jak widac na filmie
Zwykła przekopka, przypadek. Tak ku***, dalej tak pierdolcie. Już widzę jakby tak Górnik wam chłopaka zajebał co byście pisali. Nie macie k**** niebieskie honoru, żeby przynajmniej napisać, że zajebaliście chłopaka w kompletnie frajerski sposób. Mam nadzieję, że koleżkę z pałką i tego następnego bohatera kopiącego w twarz nieprzytomnego spotka karma i to szybko. c*** mnie obchodzi czy zrobi to Górnik, wkurwiony sąsiad, taksówkarz czy boy hotelowy kiedy frajer pojedzie na wakacje do Bułgarii. Oprócz samego sposobu w jaki się to odbyło smucą takie wpisy typu "panie co się spinasz, zwykła przekopka". Brak słów.
Ten ostatni który depcze po głowie nieprzytomnego gościa i jeszcze później wali strzał ręką, powinien dostać ciężki w******* tak żeby sobie zapamiętał do czego się przyczynił. Ci którzy uważają że to normalny oklep są chorzy i ślepi na fakty. Nie jestem z żadnej z ekip ale dziwi mnie ze wielu osób to nie dziwi uważają to za normalne, w takim razie najlepiej się pozabijać nie będzie wtedy wrogów, ba niedługo nie będzie niczego...
W każdym mieście derbowym jest to samo, dlatego też odpuściłem bo mam honor, ówczesna kibolka nie ma go za grosz. Smiać mi się chce z tych patriotycznych opraw i flag na których jest coś wspomniane o honorze, odwadze itp. Teraźniejsi kibole to najbardziej frajerska grupa społeczna. Pewnie nawet antifa ma więcej honoru.
whiskey pisze: 30.10.2017, 18:48Po części masz rację ale my z Jaworzna gdyby swego czasu nie regularna gra w Europejskich pucharach Gieksy, to w takich liczbach byśmy nie jeździli. Dopiero później wpływ miało miejsce zamieszkania i koledzy jak już starsi przetarli szlak.
whiskey pisze: 30.10.2017, 18:48
A jak w Jaworznie obecnie ? Stagnacja bo coś nic nie słychać o tym mieście
Whiskey dowiedziałeś się już jak wygląda sytuacja w twoim mieście?
Ta przekopka tłumaczy twoje durne wpisy
Twoich maly naukowcu nie przebije.
miki80 pisze: 11.11.2017, 00:30
Zwykła przekopka, przypadek. Tak ku***, dalej tak pierdolcie. Już widzę jakby tak Górnik wam chłopaka zajebał co byście pisali. Nie macie k**** niebieskie honoru, żeby przynajmniej napisać, że zajebaliście chłopaka w kompletnie frajerski sposób. Mam nadzieję, że koleżkę z pałką i tego następnego bohatera kopiącego w twarz nieprzytomnego spotka karma i to szybko. c*** mnie obchodzi czy zrobi to Górnik, wkurwiony sąsiad, taksówkarz czy boy hotelowy kiedy frajer pojedzie na wakacje do Bułgarii. Oprócz samego sposobu w jaki się to odbyło smucą takie wpisy typu "panie co się spinasz, zwykła przekopka". Brak słów.
No przeciez nam Gornik zajebal Remika w identyczny sposob wiec nie p****** o honorze.
Przestańcie się licytować. Ani to nie podniesie wam Ego ani nic nie zmieni.
Lepiej zacznijcie sie liczytowań na pomysły co zrobić by nie było kolejnych trupów.
Oficjalny pakt antysprzętowy respektowany przez wszystkie ekipy i fan-cluby ? Niemożliwe? Dlaczego?
Jak każdy w pierwszej kolejności będzie patrzył na ręce u kolegi w ekipie a dopiero później u przeciwnika wszytko jest możliwe.
Żyjemy w chorym przekonaniu ze wygrana w 10 na 1 ze sprzętem jest więcej warta niz porażka 1 na 1 na pięści...
Za to co napisze na pewno zostane z****** ale który z Was znał osobiscie Remika albo Pastora ? Większość z trybun albo z facebooka i dlatego tak luźno wam się pisze ale jakby taka tragedia dotknęła kogoś z waszych bliskich np. brata, syna to wtedy by zniknęły wszystkie animozje i może byście mieli jasny pogląd na takie sprawy.
Ktoś napisał że i w solówkach zdarzają się trupy. Tak. Ale jest różnica ze ktos dostał strzała, upadł i uderzył się w głowę tak że coś tam pękło a co innego jak 10 chłopa leje i skacze po jednym ?