Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

cobytu

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: cobytu »

Nie mam zamiaru sie wpierdalac itd.ale chyba tu sami warszawiacy przyznali ze Żyrardów zgapili.Widzew ich tam jakosciowo na łopatki kladzie... Ciekaw jestem zdania na dzis
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
iparts.pl
Santa Marta

Post autor: Santa Marta »

hej :) ostanio byłam na narodwym i widziłam popisane długopisem kszesełka Polonia Warszawa? moje pytanie,czy nanrodowy przejeła już Polonia Warszawa ?!
Ludzie ?! cz wy macie po 15 lat że tu takie głupoty wypisujecie ?!
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

To co było to już nie wróci Panowie, choćby nam postawili stadiony na 50tys luda ...za duże ciśnienie psiarni , opinii publicznej itp.

moim skromnym zdaniem to jedyną szansą na powrót najlepszych derbów w Polsce jest sukces sportowy obu klubów i nic wiecej .
żadne grupy fanatyków z jednej i drugiej strony tego nie wskrzeszą .
w obecnej chwili to mogą być jedynie takie małe derby , gdzie będzie po parę tysięcy 3-4 tys z obu stron i tyle..każdy z nas pamięta w większym lub mniejszym stopniu te DERBY gdzie zaczynały się one już tydzień przed meczem a w dzień meczu od rana w Łodzi i całym województwie aż śmierdziało adrenaliną.
mam nadzieję że roczniki 70-80 obecne na tym forum to potwierdzą . ;-)
Ciekawe kto z Was pamięta bilety kupowane u "koników"?! Science-fiction co nie??? A ja na mecze Widzewa często tak miałem bo inaczej to c***.

Jeszcze zdanie do MW10 --po c*** się wyśmiewasz i cytujesz wypowiedź na temat Żyrardowa?
czy ktoś tu podważa wasz Włocławek czy obecny Piotrków?? Macie tam siłę i to są fakty ..
a ja specjalnie spytałem Legionistę jak tam jest ,bo wiem jak tam jest i nie muszę tego podkreślać ..chcę żeby kolega z Legii napisał jak wygląda Żyrardów obecnie ,bez szczegółów..i czekam aż tu napisze jak tam jest jakościowo ?
MW10

Post autor: MW10 »

Ukochane Miasto pisze:To co było to już nie wróci Panowie, choćby nam postawili stadiony na 50tys luda ...za duże ciśnienie psiarni , opinii publicznej itp.

moim skromnym zdaniem to jedyną szansą na powrót najlepszych derbów w Polsce jest sukces sportowy obu klubów i nic wiecej .
żadne grupy fanatyków z jednej i drugiej strony tego nie wskrzeszą .
w obecnej chwili to mogą być jedynie takie małe derby , gdzie będzie po parę tysięcy 3-4 tys z obu stron i tyle..każdy z nas pamięta w większym lub mniejszym stopniu te DERBY gdzie zaczynały się one już tydzień przed meczem a w dzień meczu od rana w Łodzi i całym województwie aż śmierdziało adrenaliną.
mam nadzieję że roczniki 70-80 obecne na tym forum to potwierdzą . ;-)
Ciekawe kto z Was pamięta bilety kupowane u "koników"?! Science-fiction co nie??? A ja na mecze Widzewa często tak miałem bo inaczej to c***.

Jeszcze zdanie do MW10 --po c*** się wyśmiewasz i cytujesz wypowiedź na temat Żyrardowa?
czy ktoś tu podważa wasz Włocławek czy obecny Piotrków?? Macie tam siłę i to są fakty ..
a ja specjalnie spytałem Legionistę jak tam jest ,bo wiem jak tam jest i nie muszę tego podkreślać ..chcę żeby kolega z Legii napisał jak wygląda Żyrardów obecnie ,bez szczegółów..i czekam aż tu napisze jak tam jest jakościowo ?
Tego jaka jest sytuacja w Żyrardowie nie wiem, i nie mam zamiaru się w to zgłębiać. Odniosłem się jedynie do tego, że jesteście mistrzami w zakłamywaniu historii, kolorowania faktów (a przynajmniej część z was), i jak często potraficie przetoczyć coś na swoje (mimo że jest odwrotnie).
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
whiskey

Post autor: whiskey »

Dziwne, że jeszcze nikt nie pisze o typie z Widzewa co się zgłosił na psy :)
Salceson

Post autor: Salceson »

whiskey pisze:Dziwne, że jeszcze nikt nie pisze o typie z Widzewa co się zgłosił na psy :)
już napisałeś… dziwne, że tak późno…
mms

Post autor: mms »

MW10 pisze:Tego jaka jest sytuacja w Żyrardowie nie wiem, i nie mam zamiaru się w to zgłębiać. Odniosłem się jedynie do tego, że jesteście mistrzami w zakłamywaniu historii, kolorowania faktów (a przynajmniej część z was), i jak często potraficie przetoczyć coś na swoje (mimo że jest odwrotnie).
A te mityczne telefony bajkopisarzu do nas to już wykonałeś? :-)
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

Dlatego jeśli ktoś miał nadzieję , ze za rządów PISu odpuszczą chociaz troche nam - kibicom ( a pojawialy sie takie wpisy na tym forum ) , to chyba pora się oswajac że będzie jeszcze gorzej...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

Jakby było tak dobrze w Żyrardowie dla L to by TB nie musieli przyjeżdżać :)
Nasz fc radzi sobie bardzo dobrze z waszym, i nie musi się posiłkować główną ekipą. Legioniści nie mogą mieć tam nawet grafa, bo zaraz zniszczony jest i zawsze ktoś oberwie za to. Parę miesięcy temu ten wasz mega fc został ciężko obity i połamany, fakt faktem że nie potrzebnie w użyciu był sprzęt. Ale tak się kończą wasze numery i cwaniakowanie. Tyle w tym temacie.
serce miasta

Post autor: serce miasta »

chłopaku ze stolicy,po waszej wersji(przynajmniej internetowej)ostatnich wydarzeń z waszego miasta tj.gali na Torwarze oraz argumentów jakich uzywaliscie odmawiajac Ruchowi udowodniliscie że jestescie cipy,cała ta otoczke jaka wokół siebie tworzy Legia,prawilnośc,zasady,honor mozna włozyc między bajki.Żyrardów niepodwazalnie nalezy do Widzewa i jestem przekonany że nie predko sie to zmieni,jestescie tam bezradni,bywam w tym miescie przynajmniej raz w tygodniu i trafic kogoś z Legii graniczy z cudem.
LegionKing

Post autor: LegionKing »

serce miasta pisze:chłopaku ze stolicy,po waszej wersji(przynajmniej internetowej)ostatnich wydarzeń z waszego miasta tj.gali na Torwarze oraz argumentów jakich uzywaliscie odmawiajac Ruchowi udowodniliscie że jestescie cipy,cała ta otoczke jaka wokół siebie tworzy Legia,prawilnośc,zasady,honor mozna włozyc między bajki.Żyrardów niepodwazalnie nalezy do Widzewa i jestem przekonany że nie predko sie to zmieni,jestescie tam bezradni,bywam w tym miescie przynajmniej raz w tygodniu i trafic kogoś z Legii graniczy z cudem.
Chłopaku ze Skierniewic czy Koluszek, chyba trzeba ci przypomnieć, że ta wersja internetowa wyszła od was bo chyba jakiś baran się dowiedział od tych co byli na tej gali i wklepał swoją bajeczkę nieźle przekręconą, bo nikt z Legii nigdy nic nie opisuje jakichkolwiek sytuacji pozaboiskowych w internecie, tym bardziej było gadane, że nic do neta, było to już tłumaczone tysiące razy na tym forum ale oczywiście musiał się u was jak zwykle zresztą znaleźć internetowiec, który po fejsbukach czy stadionowych oprawcach opisał tą sytuacje no bo jak to przecież ku*** nic nie napisać? Kto jest ku*** cipą pokazał wychodząc z tej gali i tyle na ten temat, dalej sobie wierz w internetowe opowieści.
Foxx

Post autor: Foxx »

Naprawdę niespotykanie spokojny ze mnie człowiek i mam w życiu co robić. Prośba jednak do ludzi od nas o nie wdawanie się w takie polemiki, bo będę musiał ciąć. Niech pozostanie wirtualna rzeczywistość drugiej strony. Jakie to ma znaczenie? W razie wątpliwości - priv.
A co tam w komentarzach na Onecie?
serce miasta

hehe jestem z miasta Łodzi,za duzo lizania sie po jajcach z pejsami i łykania ich propagandy o Koluszkach itp.Pryjezdza Widzew do waszego miasta wychodzi z inicjatywą bitki w równych składach,honorowo to odmawiacie,jestescie gotowi bić sie u siebie w mieście tylko w 2,3 krotnej przewadze.Kazdy moze sobie wyciągnac sam wnioski i tyle.koniec kropka
Ene due rabe

Propaganda o Koluszkach ??
Znaczy że co, was tam tak naprawdę nie ma ? :D

Nie odpisuj broń boże , bo znowu się zacznie....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
serce miasta

Rabin nie badź uszczypliwy bo doskonale wiesz co miałem na myśli.
ps.Jak tam ostatnio na Górniaku?:)))
MW10

Post autor: MW10 »

serce miasta pisze:Rabin nie badź uszczypliwy bo doskonale wiesz co miałem na myśli.
podobnie jak przed kilkoma tygodniami na Dąbrowie :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

MW10 pisze:
serce miasta pisze:Rabin nie badź uszczypliwy bo doskonale wiesz co miałem na myśli.
a jak ostatnio na Chojnach? :)
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

walczzawsze pisze:
MW10 pisze:
a jak ostatnio na Chojnach? :)

Chyba chmury z deszczem jak w całej Łodzi...
ŁKS1908ŁKS

serce miasta pisze:hehe jestem z miasta Łodzi,za duzo lizania sie po jajcach z pejsami i łykania ich propagandy o Koluszkach itp.Pryjezdza Widzew do waszego miasta wychodzi z inicjatywą bitki w równych składach,honorowo to odmawiacie,jestescie gotowi bić sie u siebie w mieście tylko w 2,3 krotnej przewadze.Kazdy moze sobie wyciągnac sam wnioski i tyle.koniec kropka
a nie było tak że Legia przyszła żebyście wychodzili się bić na co Wy , że możecie się bić na liczby i nie wychodzicie ? nie odpowiadaj nawet i tak wszyscy znają prawdę ale Wasza propaganda musi trwać tak jak z nami , a to "Poddębice -Lech był z Wami" ,Wpadacie na Bazarke po czym musicie uciekać "Od nas sami małolaci" , zawsze jak wygrywacie "ŁKS pierwszy garnitur" i tak w kółko. Niczego Wam nie ujmuje ale czasami warto być obiektywnym , porażka porażką , wygrana wygraną , do niczego nie doszło to nie doszło... ale nie dla Was.
serce miasta

nie jest tak źle jak mogłoby sie wydawać,taki mieszkaniec np.Warszawy może jedynie pomarzyć o emocjach jakie towarzyszą nam Łodzianom praktycznie każdego dnia,szczerze trzymam kciuki żeby sasiedzi nie spadli a Widzew zeby awansował.Gra w tej samej lidze,mam nadzieje że nakreci spirale rywalizacji jeszcze bardziej.
No własnie badż obiektywny.
Widzew w gosciach proponuje bitke w równych liczbach nie kalkuluje,Legia odmawia wybiera za to wariant 3 do 1.Dlaczego?
Tak na logike.Istniało bardzo duze prawdopodobieństwo ze po 40 dyszki Warszawka dostałaby smary,w proporcjach 120 na 40 prawdopodobieństwo lania jest juz zdecydowanie mniejsze.Legia była u siebie w miescie.Wyobrazasz sobie zeby np.Wisła przyjechała do Atlas Areny w 40 i chciała sie lać z wami a wy jestescie chetni do sparingi 3 na 1 i nie potraficie/nie chcecie wyselekcjonowac ze 120 osób 40 do bicia?
ŁKS1908ŁKS

a widzisz różnice w tym że jakaś ekipa deklaruje się że przyjedzie ze zgodą żeby się bić po czym przyjeżdża sama , okrojonym składem i mimo że jest nie u siebie w mieście próbuje dyktować warunki ? ja nie widzę tego żeby jakaś ekipa na atlas arenie dyktowała nam warunki i albo się biją w tylu w ilu przyjechali albo niech spierdalają z podkulonym ogonem... a szczytem już jest zrobienie z tego coś jakby "wygranej" .
serce miasta

no widzisz tym sie róznimy.Wg.mnie Legia sie skompromitowała,nikt z Widzewa nie pisał o zwyciestwie tylko zwrócono uwage na fakt że Legia odmówiła sparingu w rownych liczbach u siebie w miescie
Cees

Post autor: Cees »

ŁKS1908ŁKS pisze:a widzisz różnice w tym że jakaś ekipa deklaruje się że przyjedzie ze zgodą żeby się bić po czym przyjeżdża sama , okrojonym składem i mimo że jest nie u siebie w mieście próbuje dyktować warunki ? ja nie widzę tego żeby jakaś ekipa na atlas arenie dyktowała nam warunki i albo się biją w tylu w ilu przyjechali albo niech spierdalają z podkulonym ogonem... a szczytem już jest zrobienie z tego coś jakby "wygranej" .
Szczerze i bez żadnej napinki to nie widze w tym nic dziwnego. W&R miało się zjawić wiekszą liczba a zjawiło się w tyle ile się zjawilo. Opcja konfrontacji ciągle była i dziwne jest ze Legia nie wyselekcjonowała 40 osob z bandy. Zadne zwyciestwo/wygrana raczej niezrozumiałem zachowanie Legii.
Wasteland

Post autor: Wasteland »

I wielki ból d*** jednego pejsa,mimo że L i W wyjaśnili wszystko.
Ene due rabe

To twoj kolezka wciagnal nas w te wasze W - L rozkminki , wiec moze czytaj troche dokladniej to nie bedziesz musial potem sie żalic...
serce miasta pisze:hehe jestem z miasta Łodzi,za duzo lizania sie po jajcach z Łksem i łykania ich propagandy o Koluszkach itp.Przyjezdza Widzew do waszego miasta wychodzi z inicjatywą bitki w równych składach,honorowo to odmawiacie,jestescie gotowi bić sie u siebie w mieście tylko w 2,3 krotnej przewadze.Kazdy moze sobie wyciągnac sam wnioski i tyle.koniec kropka
Generalnie apeluje po raz kolejny, aby pisać o swoich klubach i nie prowokować jakimiś pierdami drugiej strony ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
partenogeneza

Post autor: partenogeneza »

Witam
Czy Bałuty byly kiedys jednolite kibicowsko , byly lata ze kibicowano tam tylko ŁKS-owi lub Widzew-owi ?

Pozdrawiam
" Demokracja to przede wszystkim prawo do sprawiedliwej nierownosci "
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Generalnie apeluje po raz kolejny, aby pisać o swoich klubach i nie prowokować jakimiś pierdami drugiej strony ...
ŻYDZEW...
Cooooo !??
TY k**** !!![b/]
Ene due rabe

Wejź ty cymbale porządny rozbieg i jebnij się tym tępym pustym łbem w ściane może ci to rozdwojenie jaźni przejdzie, apolewał będzie dobre.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Ty również mógłbyś to zrobić...
torf91

Post autor: torf91 »

Co tu taka cisza? :)
FC Widzewa w 50 osób ustawiają się na 15 aut GKS B. Ci drudzy nie są chętni do harców i uciekają.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

A co tu komentowac. Ogorki wciaz "maja kupe przed Widzewem".
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Spoko spoko,zaraz się okaże że FcWidzewa było 100 a Bełchatowan 20,szesnastolatków.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

weekend w wykonaniu Widzewa:

70 osób wczoraj z Partizanem na derbach Belgradu
80 osób na dzisiejszym Marszu Pamięci Żołnierzy Wyklętych w Łodzi
65 osób dziś z Ruchem na zakazie na Legii
no i pogonione ogóry "w siną dal"

do tego w środę kilkadziesiąt osób na sparingu Karpaty Krosno - Widzew
a w czwartek ok. 100 osób na sparingu Stal Rzeszów - Widzew

pozdrawiam
serce miasta

Całkiem zgrabna paczka Widzewiaków na marszu,fajnie tez zaprezentowało sie Sródmieście ilościowo i jakościowo pzdr.dla nich
mms

Dodam tylko, że były takie osoby co pojawiły się w Rzeszowie, potem w Belgradzie i na koniec w Warszawie, czyli razem ok 2500 kilosów :)
tajskiboks

Post autor: tajskiboks »

Harce Widzewa ze Spartakiem w Belgradzie na korzyść Łodzian to prawda czy fałsz? ;)
alepompazzyda

Post autor: alepompazzyda »

Widzew pisze że nie pojawia sie na derbach belgradu i beda wyciagane konsekwencje dla osob, które sie tam pojawią, po czym jadą na ten mecz. o co chodzi moze ktgos wytlumaczyc logike czerwonych?
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

alepompazzyda pisze:Widzew pisze że nie pojawia sie na derbach belgradu i beda wyciagane konsekwencje dla osob, które sie tam pojawią, po czym jadą na ten mecz. o co chodzi moze ktgos wytlumaczyc logike czerwonych?
wystarczy pomyśleć kilka sekund
alepompazzyda

Post autor: alepompazzyda »

to jak pomyślałeś to daj opowiedz
Ene due rabe

Jesteś za RTS to powinieneś wiedzieć . jeśli pytasz się o to na forum to musisz byc do tego psem....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

żeby rozwiać Wasze wątpliwości oraz uciąć wszelkie spekulacje na ten temat, wklejam Wam komunikat dt. Belgradu jaki wkleiłam na nasze forum na prośbę osób decyzyjnych na Widzewie
dalsza rozkmina nie ma sensu, pojechali ci co mieli jechać i tyle w tym temacie
W związku z docierającymi informacjami o planowanych "wycieczkach" na mecz derbowy do Belgradu, informujemy, że osoby podejmujące kluczowe decyzje na Widzewie nie wyrażają zgody na organizowanie jakiegokolwiek wyjazdu na mecz Partizan-Crvena Zvezda.

Wobec osób, które nie dostosują się do powyższego i pojawią się w Belgradzie będą wyciągnięte odpowiednie, surowe konsekwencje.

p.s.

Obrazek[/quote]
ODPOWIEDZ