Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

19MKS97

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: 19MKS97 »

Siema! Przedstawi ktoś jak wygląda sytuacja w Sulejowie?
iparts.pl
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Woda brudna, ale ryby są
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
hermanldz

Post autor: hermanldz »

Nieśmiertelna Zajawka wydaje mi się że to najbardziej aktywna ekipa w Łodzi.

Polecam. Czekam na opinie.

https://www.facebook.com/Nie%C5%9Bmiert ... 2/?fref=ts
PanTuNieStał

Po prostu REWELKA, jestem pod wrażeniem, ilu się jeszcze cymbałów zaloguje pewnie sporo wszak ferie.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
FWC

Post autor: FWC »

hermanldz pisze:Nieśmiertelna Zajawka wydaje mi się że to najbardziej aktywna ekipa w Łodzi.

hehe szkoda że jak Widzew się ustawił na kolegów z Żubardzia i było po równo to ratowali się ucieczką ;)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
MW10

Post autor: MW10 »

FWC pisze:
hermanldz pisze:Nieśmiertelna Zajawka wydaje mi się że to najbardziej aktywna ekipa w Łodzi.

hehe szkoda że jak Widzew się ustawił na kolegów z Żubardzia i było po równo to ratowali się ucieczką ;)
Hehe szkoda że jak koledzy z Żubardzia wraz z Kozinami zaatakowali Widzew w podobnych liczbach, to Widzew ratował się ucieczką, zostawiając ziomków na pastwę losu
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
DK08

Post autor: DK08 »

Obrazek

Myślę że słowa byłego piłkarza ŁKS, idealnie pokazują klimat panujący w Łodzi :)
alepompazzyda

Post autor: alepompazzyda »

nieśmiertelna zajawka jeżdzi po łodzi i rozpierdala prace widzewiaków non stop, za to ur widzew rozpierdala prace łksu, ale za to oddalone od osiedli schowane w krzakach gdzie nikt nie chodzi. Po jakiego c**** ur widzew robi takie akcje i wali pod to konia? myślicie że jak zapierdolicie nam olejem pare pracek w niewidocznych miejcach w dzien to jestescie super silni? c**** jesteście. ŁKS jeździ w nopcy i rozpierdala całe osiedla, a wielki pierdzewek ułerek to zwykłe placuchy i robią z siebie nie wiadomo co, a są nikim na mieście
357.

Post autor: 357. »

alepompazzyda pisze:
czyli wychodzi z twojego postu ze RTS ma pracki w widocznych miejscach a wy w krzakach.
ps. fajny nick, też mam pompe z założycieli Łks
PanTuNieStał

Do nikodema, jest jakieś prawdopodobieństwo że do derbów dojdzie już w tym roku ale bez klimatu dla kibiców ,to na pewno. Widzew jeszcze nie będzie miał stadionu ,a na Łks nie ma opcji abyśmy weszli, tak więc ten klimat prędko nie wróci.
hermanldz

Nieśmiertelna Zajawka rozpierdala w miesiąc tyle grafów żydów co kURewki w ciągu roku, a nawet nie wiem czy nie więcej. Nie raz chłopaki z Nieśmiertelnej Zajawki rozpierdalali grafy podmiejskich parów w dzień ale w jakiś krzakach tylko na osiedlach. Tak wiec kURewki mogą jedynie wrzucać te same zdjęcia przez pół roku i walić sobie na wzajem konia twierdząc jacy to są zajebiści..
independentfanatic

Post autor: independentfanatic »

Kiedys to kibice jednego klubu potrafili przerobic graff wroga na swoj i widac bylo ze sie chociaz starali, jakies ryzyko na siebie wzieli(przeciez duzego graffa nie przerobisz w 20 sekund) i we wiekszosci przypadkow to nawet jakos wygladalo. Dzis to juz robia tylko frajerski rozpierdol i jeszcze sie specjalnie dumni z swoich frajerskich ciulstw strony fb zaloza tak chocby to bylo jakis mega wyczyn z auta wysiadac i sloikiem rzucic i rodem 10sekund pozniej zas w bezpiecznym aucie siedzic. A potem na ulicach czy to w Lodzi czy w innych miastach derbowych wyglada tak jak w Czeczenii. I nie pije tu tylko do lozdkich ekip bo w calej Polsce ten sam obraz. Nie wiem jak tam wy, ale ja jechajac przez kraj czy nawet przez wlasne miasto wole patrzyc na estetyczne graffy (nawet wrogiej ekipy) niz na taki obrzucony syf.

No coz, moze juz za stary jestem i inaczej na to patrze niz te mlode pejsbukowe pokolenie. Dupni patrioci co z naszych polskich ulic druga ku*** Czeczenie robia. Jest mi wstyd za was baranow. Teraz mozecie sie wykazac, ze sie nie znam, ze z Lodzi nie jestem bla bla bla. Zycze mila zabawe.
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

prawda jest taka że nie wygląda to estetycznie i byle trep może rozpierdolić grafa w 5 sekund. Takie niestety nastały czasy, nie tak dawno Łks podpalił graf na szczycie bloku no ale bez mózgów nie brakuje...
hermanldz

prawda jest taka że wygląda to lepiej niż jakiś żydzewski bazgroł i prawda jest taka że szczURy nie mają za dużo do powiedzenia w tematyce grafów czy zapierdalania ich.
puremuscle

Post autor: puremuscle »

Dobrze hermanie jesteście kotami w malowaniu ale zydow szukaj u siebie na sektorze
Jarcar

Post autor: Jarcar »

Nie róbmy tutaj znowu syfu. Chłopaki robią od nas bardzo dobrą robotę, ale Widzew też niszczy nasze grafy czy czasem je przerabia, więc to zawsze działa w dwie strony i tyle.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
Cees

Post autor: Cees »

To już chyba setny nick tego popaprańca który tylko bardzo słabo prowokuje. Olać szczocha
za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! »

Cicho bo ŁKS jeździ w nocy i jest w ogóle przejebany tak jak hermanldz na kibice.net a nikodem prawie doszedł ale mu mama na klatkę wyszła
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

Niemce zydow bronią, hahah zajebiscie :.D
independentfanatic pisze:Kiedys to kibice jednego klubu potrafili przerobic graff wroga na swoj i widac bylo ze sie chociaz starali, jakies ryzyko na siebie wzieli(przeciez duzego graffa nie przerobisz w 20 sekund) i we wiekszosci przypadkow to nawet jakos wygladalo. Dzis to juz robia tylko frajerski rozpierdol i jeszcze sie specjalnie dumni z swoich frajerskich ciulstw strony fb zaloza tak chocby to bylo jakis mega wyczyn z auta wysiadac i sloikiem rzucic i rodem 10sekund pozniej zas w bezpiecznym aucie siedzic. A potem na ulicach czy to w Lodzi czy w innych miastach derbowych wyglada tak jak w Czeczenii. I nie pije tu tylko do lozdkich ekip bo w calej Polsce ten sam obraz. Nie wiem jak tam wy, ale ja jechajac przez kraj czy nawet przez wlasne miasto wole patrzyc na estetyczne graffy (nawet wrogiej ekipy) niz na taki obrzucony syf.

No coz, moze juz za stary jestem i inaczej na to patrze niz te mlode pejsbukowe pokolenie. Dupni patrioci co z naszych polskich ulic druga ku*** Czeczenie robia. Jest mi wstyd za was baranow. Teraz mozecie sie wykazac, ze sie nie znam, ze z Lodzi nie jestem bla bla bla. Zycze mila zabawe.
?? Cees mozesz się wykazać bardzo chciałes żebym się wypowiedział ,to Ci zadam pytanie- czy tak podchodzisz do sprawy jak twoj kolega spod zegara ... ?? Wszyscy może tak uwazacie czerwone chujozy ???
Jeszcze gość na końcu pisze sam , ze się nie zna i nie jest z Łodzi hahahah no ku*** zdziwilbym się jakby było inaczej ;)

dlatego resztę tego wpisu czyli 99 procent nawet nie skomentuje bo nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością i z tym co się dzieje. Mocno się autor postarał żeby przedstawić to akurat w taki jednoznaczny sposób , albo jest to celowe albo wynika z absolutnej niewiedzy...?
Gość zapierdolil litanie farmazonow!! , tylko dlatego że ktoś tam zapodal link hahah i jeszcze reszta b@ndy z czerwonej armii c**** napierdala kolejne głupoty o niczym .

Jak nie macie nic do powiedzenia w jakimś temacie i nie chcecie żeby był rozpierdol ( tak twierdzicie ) , to darujcie sobie wpisy bo raczej nic nie ugracie . nawet wam nie pomoże układ internet hools z Niemcami i ruskimi ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Ten ŁKS bez Widzewa żyć nie może.
Niesmiertelna zajawka storna łksiaków poświęcona pracom Widzewa.
I gdyby nie fejsbuk, to chyba nie mielibyście gdzie się tym wyczynom, sławiących ŁKS pochwalić.

Co do derbów, to gdy Widzew awansuje do III ligi i ŁKS oczywiście nie awansuje i nie spadnie, to Komisja zarządzająca terminarzem czyli policja, ustawi tak kolejki, że na jesieni, to Widzew będzie gospodarzem czyli na stadionie SMS, gdzie nie ma sektora gości,a w rundzie wiosennej (gdy już będzie stadion RTSu z sektorem gości), to akurat będzie on na al. Unii.
Ene due rabe

NoMatterWhat pisze:Ten ŁKS bez Widzewa żyć nie może.
Niesmiertelna zajawka storna łksiaków poświęcona pracom Widzewa.
I gdyby nie fejsbuk, to chyba nie mielibyście gdzie się tym wyczynom, sławiących ŁKS pochwalić
No taaa zapomnialem że wy przecież nie chodzicie po Łodzi i nie widzicie co w koło się dzieje , więc musimy się chwalić na internetach żeby takie gwiazdy jak ty widziały :)

Piszesz balwanie, że nie możemy bez was żyć, a po tym napierdalasz o ŁKSie. Tyle razy mowilem żeby zająć się swoimi klubami , i o nich pisac , ale nie bo wy sie tego waszego wstydzewa chyba naprawdę wstydzicie.... innego wytłumaczenia nie ma.

Co do derbów nie ma co pierdolic póki co na wyrost, będzie co będzie , to czy będą goście czy nie to takie same prawdopodobieństwo jak to czy zostaniemy a wy awansujecie .
Jedno jest pewne - im dłużej się czeka na derby tym lepiej smakują , prędzej czy później muszą być .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

Ja jestem skłonny zgodzić się z wami w temacie waszej przewagi w mieście, macie lepsze wszystko ,dosłownie WSZYSTKO! Nawet stadion macie fajny ,taki amerykański...

o jedno tylko was proszę: nie wstydźcie się swej wiary i pochodzenia. Przecież wszyscy wiedzą że jesteście żydziskami a wy ciągle się tego wypieracie.

wy żydzi
my Polacy .
i mamy ustalone ,ok??

a resztę to mam w d**** , możecie malować ,terroryzować itp...wy żydowskie pomioty

pozdrawiam - Polak z urodzenia i wieśniak z pochodzenia
hermanldz

Ukochane Miasto pisze:Ja jestem skłonny zgodzić się z wami w temacie waszej przewagi w mieście, macie lepsze wszystko ,dosłownie WSZYSTKO! Nawet stadion macie fajny ,taki amerykański...

o jedno tylko was proszę: nie wstydźcie się swej wiary i pochodzenia. Przecież wszyscy wiedzą że jesteście żydziskami a wy ciągle się tego wypieracie.

wy żydzi
my Polacy .
i mamy ustalone ,ok??

a resztę to mam w d**** , możecie malować ,terroryzować itp...wy żydowskie pomioty

to w byczynie macie internet wieśniaki ?
puremuscle

Post autor: puremuscle »

Tak założyli nawet tam przecież zydzi musza zarabiać na wszystkich;)
hermanldz

to by pasowało bo z hajsem to problemu raczej nigdy nie mieliście
Ene due rabe

Ukochane Miasto pisze:Ja jestem skłonny zgodzić się z wami w temacie waszej przewagi w mieście, macie lepsze wszystko ,dosłownie WSZYSTKO! Nawet stadion macie fajny ,taki amerykański...

wy żydzi
my Polacy .
i mamy ustalone ,ok??

Rozjebales schemat razy sto hahaha

Jeśli faktycznie macie z tego powodu takie kompleksy to zajebiscie ze w końcu się do tego przyznajecie ;)

Dawno nie wylewaliscie tu tyle żalu i łez co ostatnio koleżanki podmiejskie .... ciekawe co jest przyczyną....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

a z czym niby mamy problem? Jakie żale?
przecież to Ty i koledzy twoi przeprowadzacie niekończącą się ofensywę internetową polegającą na tym że umniejszacie nam na każdym kroku a z siebie robicie w c*** kozaków !
Nie widzisz tego czy udajesz?
Twoja taktyka Ene due polega na pisaniu wielu zdań w krzykliwym tonie co ma wywołać efekt że niby taki jesteś obeznany i oczytany a tak naprawdę piszesz wciąż to samo tylko w różnych formach a do tego jak ci nerwy puszczą to walisz pianę z pyska jak wściekły amstaf ..i to mają być argumenty w dyskusji?!

jak ktoś spoza tematów łódzkich to czyta ,to wrażenie jest takie jakbyśmy my Widzew byli już w takim odwrocie że prawie nas nie ma , wszystko co najlepsze to ten 3 ligowy Łks . Normalnie ku*** klękajcie narody!

powiedz mi po kiego c**** tak zakłamywać !!?
Ja jestem z tych cierpliwych z racji wieku przed-emyrytalnego :-) ale w końcu i dziadkom nerwy puszczają jak się czyta te wasze bohomasy.

i jeszcze jedno , już to kiedyś pisałem: świat nie jest płaskim talerzem opartym na słoniach a Polska nie kończy się na mieście Łodzi..jest w Polsce jeszcze wiele innych pięknych historycznie bogatych miast ,miasteczek i wsi , w których jak coś się działo w wiekach dawnych to na terenie Łodzi dziki i wilki zapierdalały po polach.
Ale żeby to wiedzieć to trzeba coś czytać RODOWICI MENELE.
PanTuNieStał

Nie wiem po co dajecie się wciągać w dyskusje z tym śmietnikiem, rabe szarlatan ma jeszcze tydzień wolnego, na żaden temat merytorycznie nie potrafi się wypowiedzieć bo jego wiedza oparta jest tylko i wyłącznie na tym co wykukał na internecie, gdy dochodzi do jakiejś normalnej rozmowy opartej na wiedzy nie koniecznie internetowej on milczy bo w d**** był i c**** widział, ot taki zakompleksiony żydowski szczurek do ojszczania.A teraz poszczekaj troche ze czterdziestu swoich nicków żydowski chamie.
Ene due rabe

Ukochane Miasto pisze:a z czym niby mamy problem? Jakie żale?
przecież to Ty i koledzy twoi przeprowadzacie niekończącą się ofensywę internetową polegającą na tym że umniejszacie nam na każdym kroku a z siebie robicie w c*** kozaków !

Nie widzisz tego czy udajesz?
Twoja taktyka Ene due polega na pisaniu wielu zdań w krzykliwym tonie co ma wywołać efekt że niby taki jesteś obeznany i oczytany a tak naprawdę piszesz wciąż to samo tylko w różnych formach a do tego jak ci nerwy puszczą to walisz pianę z pyska jak wściekły amstaf ..i to mają być argumenty w dyskusji?!

jak ktoś spoza tematów łódzkich to czyta ,to wrażenie jest takie jakbyśmy my Widzew byli już w takim odwrocie że prawie nas nie ma , wszystko co najlepsze to ten 3 ligowy Łks . Normalnie ku*** klękajcie narody!

powiedz mi po kiego c**** tak zakłamywać !!?
Ja jestem z tych cierpliwych z racji wieku przed-emyrytalnego :-) ale w końcu i dziadkom nerwy puszczają jak się czyta te wasze bohomasy.

i jeszcze jedno , już to kiedyś pisałem: świat nie jest płaskim talerzem opartym na słoniach a Polska nie kończy się na mieście Łodzi..jest w Polsce jeszcze wiele innych pięknych historycznie bogatych miast ,miasteczek i wsi , w których jak coś się działo w wiekach dawnych to na terenie Łodzi dziki i wilki zapierdalały po polach.
Ale żeby to wiedzieć to trzeba coś czytać RODOWICI MENELE.
hahaha

z tym macie problem, ze to my sie staramy pisać o ŁKSie , natomiast wiekszosc waszych wpisów dotyczy nas. I to wy płaczecie cały czas, bo na kazdy wpis dotyczący ŁKS, jest kontra ze strony czerwonej nethools armii. Nie rozumiesz ze nasze działania rosną w siłe jesli o kazdej p******* która dotyczy ŁKSu wypierdalacie litanie żali ????

Ja juz pisałem nieraz, ja tutaj sie nie musze wogole produkować i sie wpisywać, tylko parówy przestancie napierdalać o nas !! bo wtedy bedą kontry z naszej strony....

Zresztą tez juz to pisałem nie raz, że rozumiem tą waszą strategie , bo widać nie macie sie czym chwalić, i to wy umniejszacie na kazdym kroku nam. Kazdy wpis kogos od nas, dotyczący tego co sie dzieje u nas - traktujecie zakompleksione czerwone towarzyszki jako atak na Was i zaczynacie to wysmiewać, porównywać sie, rozpierdalać temat , pisać o rozjebusach , przerzutach itd itp, to Ty jestes chyba ślepy jesli tego nie widzisz ....

Całosc tej smiesznej gadki teraz na temat Łodzkich murów zaczela sie od tego ze ktos wrzucił naszą strone, a wy nie mogliscie tego przepalić i zaczeliscie se pompe cisnąc, walić jakies farmazony itp, własnie typowe umniejszanie działalnosci która doskonale wiadomo że was boli i jest doskonale widoczna... ( chyba ze ku*** wy naprawde wszyscy macie po 50 lat , siedzicie na emigracji i nie wiecie wogole co sie wkoło dzieje ).
Jesli nie mieliscie nic ciekawego do napisania to trzeba bylo siedzieć cicho, albo mogliscie skontrować to waszą działalnoscią .... czemu tego nie zrobiliscie ? , tylko temat zszedł ostatecznie na historie Łodzi... ? Mozesz mi to wytłumaczyć ???
na c*** ludzie od was dopierdalają sie na siłe do ŁKSu i piszą cały czas na tematy o ktorych nie mają kompletnie pojęcia ??

wasze taktyki jak juz też pisałem są nam doskonale znane , dlatego kilka rad - piszcie o swoim Widzewie, nie dopierdalajcie sie do nas na siłe a będzie tu spokojnie, analogicznie jesli nie macie na jakis temat wystarczającej wiedzy to darujcie sobie napierdalanie w klawiatury a zaoszczędzicie sobie kompromitacji i nie będziemy mieli podstaw zeby myślec ze cały czas tu wylewacie żale i płaczecie przez kabel.....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
hermanldz

Ukochane Miasto wróć się do szkoły bo jak widać ferie mają zły wpływ na Ciebie. Twierdzisz, że my was umniejszamy, powiedz tylko w jaki sposób imbecylu.. porównaj sobie działania ekip ŁKS-u , a działania Twojego pierdzewa i wtedy zobaczysz że nawet nie bardzo było co porównywać, takie są FAKTY , a nie tylko pisanie i udawanie kumatego w internecie.

Jeśli ludzie czytający ten temat spoza łódzkiego czytając go i myśląc tak jak Ty mówisz, że was prawie nie ma mają racje. Działania pierdzewa raz na jakiś czas to jest szczyt waszych możliwości i powód do robienia z siebie nie wiadomo kogo przez kolejne 3 miesiące.. c*** z tym ze ŁKS w tym czasie zapierdolił im 100 grafów.. więc każdy jest w stanie sam ocenić jak jest.
Ene due rabe

PanTuNieStał pisze:Nie wiem po co dajecie się wciągać w dyskusje z tym śmietnikiem, rabe szarlatan ma jeszcze tydzień wolnego, na żaden temat merytorycznie nie potrafi się wypowiedzieć bo jego wiedza oparta jest tylko i wyłącznie na tym co wykukał na internecie, gdy dochodzi do jakiejś normalnej rozmowy opartej na wiedzy nie koniecznie internetowej on milczy bo w d**** był i c**** widział, ot taki zakompleksiony żydowski szczurek do ojszczania.A teraz poszczekaj troche ze czterdziestu swoich nicków żydowski chamie.
hahahah :D:D

duzo zes merytorycznych rzeczy łajzo napisaała , na szczescie tresc moich wpisów kazdy sobie oceni sam, moze wejsc w moje posty i sobie przecytać czy tak jest czy nie... i moją wiedze rowniez, a nie bedzie jej oceniał taki zakompleksiony burek ograniczony jak ty... jesli masz konkretne zale powiedz w czym niby pisze nieprawde , czego nie wiem itp , prosze bardzo wykaż sie burku zamiast szczekać z żalu a moze ze strachu, ze ktoś sie dowie za dużo niz chcielibyscie żeby wiedział i wyrobi sobie takie zdanie a nie inne.
Na chwile obecną to wy wystawiacie o sobie świadectwo , i to co piszecie najczesciej świadczy przeciwko Wam.

PS.
zajebiscie mnie cieszy, ze macie taką obsesje na moim punkcie, o to mi chodzi i taką role dla siebie tutaj przyjąłem.... bede wam męczył głowy do póki sie tutaj będziecie wpisywać i dopoki bedziecie pisali o nas . A merytoryczną wartosc tych wpisów będe mierzył poziomem waszego coraz wiekszego wkurwienia i coraz wiekszej ilosci wylewanych tutaj łez....
Doszło juz do tego ze wy w kazdym ŁKSiaku tutaj sie wpisującym widzicie moją osobe ! zajebiscie ... o to mi chodzi..

na chwile obecną kazdy dzien osobniki Twojego pokroju będą zaczynały od katowania swojego sumienia i zalewania sie żólcią z powodu tego co tutaj wyczytacie ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma »

Ene due rabe pisze:zajebiscie mnie cieszy, ze macie taką obsesje na moim punkcie
ludzie po prostu mają z ciebie beke, a obsesje to widac w twoim podpisie
Ene due rabe

tłumacz sobie jak chcesz zeby ci lzej było....

ilu sie was znowu zleci żeby ze mna prowadzić polemike ? 10 ? - 20 jak zawsze ? czerwona armia teraz pewnie szykuje warianty internetowego ataku hahaha.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

NA tym forum jedno mnie smieszy - jak jakis napinacz obiektem drwin i to tłumaczy sobie jakimś spiskiem przeciwko sobie, mysli że ludzie spać przez niego nie mogą, a po prostu niektorzy lubią z siebie robić idiotów i ludzie to po prostu widza.
P.S. Nie, nie jestem z Widzewa
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Nikt z ŁKSu nie pisze tutaj o wielkim i jeszcze większym Widzewie w kategorii "nie istnienia" czy "wymierania".Natomiast nikt z ŁKSu nie pozwoli na puszczanie ściem o wielkim i jeszcze ku...wa większym Widzewie,zakłamywaniu rzeczywistości itd.
Ale Wy widzewiacy ciągle się produkujecie,że Widzew przewyższa ŁKS we wszystkim.Otóż w czym???
Oprawy?Ostatnie pięć/sześć lat.Nie pamiętam dobrej,czytelnej i estetycznie wykonanej oprawy na Widzewie,natomiast ŁKS...było tego trochę.
Chuliganka?Od Poddębic,nic wielkiego się nie wydarzyło,ale każdy to przyzna,że gdyby ekipy się spotkały,Widzew zaliczył by ponownie sromotną klęskę.
Działalność WRW i UR.Bez komentarza.
Jedynie ta frekwencja i wyjazdy ratują jeszcze ten Widzew.Chociaż i frekwencja to też spory spadek,momentami bywało u Was gorzej niż na ŁKSie.
Nie róbcie z siebie nie wiadomo kogo,bo jesteście jedną z czołowych ekip w Polsce,ale nie jedyną.I jeśli by porównać działanie naszych ekip z ostatnich lat,to wypadacie blado przy ŁKSie.
Ene due rabe

Super_Mario pisze:NA tym forum jedno mnie smieszy - jak jakis napinacz obiektem drwin i to tłumaczy sobie jakimś spiskiem przeciwko sobie, mysli że ludzie spać przez niego nie mogą, a po prostu niektorzy lubią z siebie robić idiotów i ludzie to po prostu widza.
hehe kolejny do pomocy :D

mnie natomiast smieszy wypowiadanie sie na rozne tematy osob ktorych te tematy nie dotyczą i nawet nie wiadomo komu kibicuje autor takich wymysłów, oprocz tego ze zarzeka sie ze nie jest za Widzewem....

zawiode Cie , ale przeceniasz RTSiaków, raz ze naprawde tak uważają o czym juz pisali wielokrotnie, a dwa że nie rozumiesz chyba co to są drwiny. Jesli te pierdy powyzej z ich strony to są dla Ciebie drwiny to wez sobie słownik i przeczytaj co to znaczy...

Brak argumentów, wykręcanie sie , pierdolenie farmazonów na temat o ktorym sie nic nie wie, i napinka byle odciągnąc rozmowe od tematu, to nie są drwiny ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

zreszta atakowanie mnie i wypisywanie litanii na moj temat i pierdolenie ze nic nie wiem i wogole zaklinanie wszystkich ze nikt ma mnie nie słuchac i nie czytac to też bynajmniej drwiny nie są ... .tylko oznaka bezsilności ;)
napisalem troche wpisów w stu procentach merytorycznych o ŁKSie, i jakos czerwoni nie mieli ochoty polemizować.

sami Widzewiacy tak chcą prowadzić rozmowe, sami na kazdym kroku sie dopierdalają do nas i najchętniej pisza o nas , wiec o co te żale ?? Sami traktujecie od dawna, o czym wiemy, to forum jako tube propagandowa i próbujecie na tym forum umniejszac wszystko co robimy wiec o c*** wam chodzi ??
albo bedziemy pisali o swoich klubach, albo bedziecie musieli czytać to co mam do powiedzenia o was ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Jakbys byl chociaz w pol bystry, to bys zauwazyl, ze nikt z Toba polemiki nie prowadzi. Przypierdalasz sie do kazdego postu, nawet jesli jest on skierowany bezposrednio do kogos innego, to tez masz cos do powiedzenia, po czym i tak tego nikt nie komentuje, bo nikt Twoich wypocin nie czyta.
Moze zdejmij kominiarke podczas pisania swoich esejow, bo troche Ci sie glowa przegrzewa.

Lepsza frekwencja hehe. Podajcie swoja frekwencje na pozegnaniu Galery. U nas sprzedano komplet ponad 8tys. Biletow zabraklo na kilka dni przed meczem i wylaczona byla Niciarka. Liczbe z ostatniego meczu w I lidze w Grudziadzu znacie? Wtedy nie mielismy przyznanych biletow, bo Cacek nas tam nie chcial. Podpowiem, ze byla ona wyzsza niz wy mieliscie u siebie.
W dodatku w latach ubieglych kiedy derby byly u was bilet mozna bylo kupic tuz przed meczem. U nas na kilka dni juz byly wyyprzedane?

My chociaz skroilismy w ostatnich latach Legie i Lecha, a wy kogo?
No i jaka ostatnio ekipe oklepaliscie? Skoro wciaz twierdzicie, ze jestescie mocni. Na Hutniku wciaz rewanzu nie bylo...
C1365O

Post autor: C1365O »

Oj teraz to sie dopiero rabe nakreci :D
LW.DZ

Post autor: LW.DZ »

Ene due rabe pisze:
Super_Mario pisze:NA tym forum jedno mnie smieszy - jak jakis napinacz obiektem drwin i to tłumaczy sobie jakimś spiskiem przeciwko sobie, mysli że ludzie spać przez niego nie mogą, a po prostu niektorzy lubią z siebie robić idiotów i ludzie to po prostu widza.
hehe kolejny do pomocy :D
Kazdy z dauna ma beke moze zmieniac jak kameleon niki, ale styl pozostaje ten sam SCHIZOFRENIA w zaawansowanym stadium.
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe
ODPOWIEDZ