Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Co tu dużo gadać, akcja majstersztyk - miała być spektakularna prezentacja, została odwołana. I to bez zbytniego ryzyka bezpośredniej konfrontacji, ze względu na czas. No ale liczy się efekt końcowy, a ten niebieskich zapewne niesamowicie wkurwił
-
Ja mam pytanie,ta dzielnica gdzie się miała odbyć prezentacja Nowy Bytom/Fryna to składa się tylko z tego dużego wieżowca i za nim z kilku kamienic czy jeszcze są gdzieś dalej jakieś wieżowce,bloki,kamienice należące do tej dzielnicy?
-
każdy by się wkurwił gdyby sie dowiedział że lokalny rywal pojawił sie 3 godziny przed wydarzeniem i odwołano ją, tak jak napisano , majstersztyk - bez zbytniego ryzyka pokazali się i zagrali rywalowi na nosie
-
Typy z PF robią teraz kariery w MMA i nie mają czasu przyjeżdżać na jakieś tam prezentacje na Rudzie... mam racje ??
-
Nie pierdolcie, ze nie zbieraliscie sie wczesniejcw dzien prezentacji w "swoim" miescie. Bylo duzo psiarni, ale bylo tez duzo czasu zeby z tego stadionu w Chorzowie dojechac. Pani prezydent ma nauczke a Wy moze wreszcie zmadrzejecie.
-
I co myślisz że psiarnia by ich o tej godzinie do miasta wpuścila? myśl chłopie bo myślenie nie boli a tak to wszyscy zaskoczeni byli mieliście czas sie zebrać i tego nie uczyniliście a podobno Ruda Śląska to wasz najlepszy FC więc bez problemu powinniście sie na szybko zebrać tym bardziej że wiedzieliście że macie prezentacje na ''swoim'' mieście.WRNGS pisze:mogę wiedzieć dlaczego KSGKS nie wbiło o 18:00 ?
-
Dlaczego decyzyjni nie postanowi przenieść prezentacji na rynek w Krakowie ?
-
Jak już ktoś zaczyna robić kariery i jest rozpoznawalny to nie bedzie raczej latał po ulicach głąbie.UPP pisze:Typy z PF robią teraz kariery w MMA i nie mają czasu przyjeżdżać na jakieś tam prezentacje na Rudzie... mam racje ??
-
Jesteś ku*** debil i wszystko jasne.snikers1979 pisze:jednak ruda jest trojkolorowa było tyle gadania ze niby tam taka wojna dziś się wszystko wyjasnilo, odwolana prezentacja dla mnie czysty przekaz
O 17 nie byłoby tam tylko dzieci i starców.wezstoperan pisze:Wy wszyscy jesteście pojebani.
Gdyby koalicja była tam o 17 to by było pierdolenie niebieskich że pogonili dzieci i starców, którzy przyszli na festyn.
Skoro celem było niedopuszczenie do prezentacji, to cel został osiągnięty.
No i koniec i teraz idź łapać Pokemony.wypityjanusz pisze:skisła nie pomogła to róh dostał oklep. koniec
Ty się dałnie w ogóle nie wpierdalaj!glwtrcd pisze:Dokladnie cel osiagniety i powino byc koniec tematu.
A i dotych co mowia ze dzwoniliscie donas ,serio nikt odnas niemial telefonu odwas. To wyscie powylaczali telefonu, zwlaszcza pare typkow odwas.
-
A Ty myślisz że gdybyśmy byli zebrani to psiarnia by nas dopuściła do Was jak już narobiliście przypału na całą Rudę?Jaworznianin_123 pisze:I co myślisz że psiarnia by ich o tej godzinie do miasta wpuścila? myśl chłopie bo myślenie nie boli a tak to wszyscy zaskoczeni byli mieliście czas sie zebrać i tego nie uczyniliście a podobno Ruda Śląska to wasz najlepszy FC więc bez problemu powinniście sie na szybko zebrać tym bardziej że wiedzieliście że macie prezentacje na ''swoim'' mieście.WRNGS pisze:mogę wiedzieć dlaczego KSGKS nie wbiło o 18:00 ?
Tak zbieraliśmy się pod stadionem ale jr100 napisał smsa od mamy że wpadają i obsraliśmy się... tzn uciekł nam tramwaj.jr100 pisze:Nie pierdolcie, ze nie zbieraliscie sie wczesniejcw dzien prezentacji w "swoim" miescie. Bylo duzo psiarni, ale bylo tez duzo czasu zeby z tego stadionu w Chorzowie dojechac. Pani prezydent ma nauczke a Wy moze wreszcie zmadrzejecie.
-
Nigdzie nie napisałem że tak nie można i nie umniejszam akcji koalicji ale pierdolenia tych obszczymurów internetowych co w d**** byli i gówno widzieli nie da się czytać a tu nawet jakiś chujoza z Gdyni się wpierdala w polemikę bo coś go tam na Euro zabolało.Zolpidem pisze:Ruch zrobil przypał - konkret akcja i bić brawo.
Kosa Ruchu coś robi - no jak tak ku*** można, jak ktoś śmiał, trzeba było załatwiać sprawy inaczej :)
Logika jak ja p*******.
-
no ku***, ide lapac pokemony, W**********za Ruchem ! pisze:No i koniec i teraz idź łapać Pokemony.wypityjanusz pisze:skisła nie pomogła to róh dostał oklep. koniec
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
Dobra akcja GKS i Górnika, osiągnęli to co chcieli, czyli totalny ból dupska u poruchanych.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
ulicznapsychologia pisze:Ja mam pytanie,ta dzielnica gdzie się miała odbyć prezentacja Nowy Bytom/Fryna to składa się tylko z tego dużego wieżowca i za nim z kilku kamienic czy jeszcze są gdzieś dalej jakieś wieżowce,bloki,kamienice należące do tej dzielnicy?
Nowy Bytom to 1 wieżowiec i sporo osiedli --tzw doły to osiedla pro Ruch a centrum (gdzie miała się odbyć prezentacja ) bardziej pro Górnik cała fryna procentowo to według mnie 55% Ruch 45% KSG
GÓRNIK\G/ZABRZE
-
A co słychać u najaktywniejszych w regionie kiboli Zagłębia Sosnowiec?
-
To może pokaż wszystkim te wiadomości do mnie.R_87 pisze:Ciekawie to mogło być przy okazji meczu Polaków z Portugalią!.Tylko, że My się nie szczycimy pokazówkami w przeciwieństwie do was downy! Zawsze miałem szacunek do przeciwnika, ale wczoraj na Rudzie udowodniliście, że jesteście jebanymi celebrytkami. śmiejecie się z Wisły, że robią fotki na pokaz, ale oni przynajmniej ku*** coś działają i szukają potyczki. A wy k******* zbieracie się 3h przed prezentacją, napinacie się do zwykłych ludzi, nie wspominając o tym, że nie zdążyliscie nawet transparentu zaprezentować, bo w momencie było mnóstwo psiarnii i skończcie pierdolić, że wygodnie siedzieliście, bo zaraz po waszej pokazówce telefony macie nadal powyłączane. Po wszystkim jeździmy k**** po Rudzie , trafiamy kilku delikwentów którzy się dali namówić na ową akcje potrójnej kolacji. A Ty JAZDAN bita parówa z ciemnej bramy orzegowskiej odpisz na priv, bo nie tylko ja pisze do Ciebie c***, masz propozycje sie ustawić nie tyko Ty zresztą... Dla nas dziś to nie jest żaden pstryczek w nos downy i każdy o tym już wie, jedynie wy się spuszczacie nad tą krzywą akacją, ale to było okazanie waszej słabości w rewanżu na nasze telefony do was i ku*** tracenie złotówek za nagrywanie się na waszej poczcie .
Prezentacja na Frynie,wiadomości do mnie,i telefony od was wczoraj mają wspólny mianownik, wiadomo jaki.
Po prostu nie było.
-
Nie jestem ekspertem, ale myślę że chłopaki o 18 nawet by nie wjechali do Rudy. :)WRNGS pisze:mogę wiedzieć dlaczego KSGKS nie wbiło o 18:00 ?
Już nieaktywny.
-
Payman niestety musze cie zmartwic.Nie podszywam sie pod kibica Gornika.JESTEM KIBICEM GORNIKA ZABRZE OD KOLYSKI AZ PO GROB I JESTEM Z TEGO DUMNY.W przeciwienstwie do poniektorych od was ktorzy zechcieli zostac przerzutami ale niestety im sie nie powiodlo.Tak ze nie wyzywaj mnie od c****,raczej poszukaj ich u swioch.Tam ich nie brakuje.
-
A kto zaryzykowal i wypuscil Cie z kolyski becwale? Nastepnym razem zrobcie wjazd na jakis turniej bajtli i tez sie brandzlujcie, ze wyszla piekna akcja. Co mnie osobiscie cieszy to fakt, ze szybko zostanie sytuacja wyprostowana a ty wrocisz do kolyskiCombat pisze:Payman niestety musze cie zmartwic.Nie podszywam sie pod kibica Gornika.JESTEM KIBICEM GORNIKA ZABRZE OD KOLYSKI AZ PO GROB I JESTEM Z TEGO DUMNY.W przeciwienstwie do poniektorych od was ktorzy zechcieli zostac przerzutami ale niestety im sie nie powiodlo.Tak ze nie wyzywaj mnie od c****,raczej poszukaj ich u swioch.Tam ich nie brakuje.
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...
-
No no, niezła akcja koalicji. Widocznie czują się coraz mocniej na GOP i pozwalają sobie na coraz więcej. Nawet na oficjalnej stronie Ruchu napisali, że prezentacja odwołana "ze względów bezpieczeństwa"... Może to z powodu coraz częstszych akcji koalicji Ruch poprosił o pomoc sąsiadów z Małopolski?
-
Koalicja KSGKS sobie spaceruje po tym waszym smiesznym deptaku w centrum Chorzowa,wyzywa wszystkich od najgorszych,wbija w was co tylko popadnie,ogolnie robi co chce bez zadnego odzewu.Tak jak piszecie "centrum miasta pelno kamer" itp.Wszyscy co tam byli doskonale zdawali sobie sprawe ze kamery ich obczajaja i dalej robili swoje.A wy ktorzy sie tak lubicie pokazywac w TV pierdolicie ze nie chcieliscie robic przypalu w bialy dzien...Prosze!
-
Szwajn jestes patologia.Szkoda wam wogole odpisywac potraficie tylko komus pojechac ale ARGUMENTOW BRAK!
-
Argumenty są takie, że Piast też chodził wam po osiedlach, wbijał w was i zero odzewu. Jakie z tego matole wnioski wyciągniesz? Bo jak na mój rozum to na godzinke, gdzieś pochodzić i ponapinać się to każdy może sobie na takie coś pozwolić. Ruch ma dla was 1 argument i jak się do niego odniesiesz?Dobrze wiesz jaki :-)
W życiu piękne są tylko szpile
-
PRZYKRO MI BARDZO TO SIE NIE POWINNO WYDARZYC!Ale sie wydarzylo i nikt czasu nie cofnie.A co do Piasta...jakiego Piasta?Po drugie co Ty porownujesz osiedle do centrum miasta Chorzow.
-
Jesteś c*** i p****, a nie kibic Górnika, nie zdziwiłbym się jakbyś był tym wielokontowcem, którym pewnie jesteś.Combat pisze:Koalicja KSGKS sobie spaceruje po tym waszym smiesznym deptaku w centrum Chorzowa,wyzywa wszystkich od najgorszych,wbija w was co tylko popadnie,ogolnie robi co chce bez zadnego odzewu.Tak jak piszecie "centrum miasta pelno kamer" itp.Wszyscy co tam byli doskonale zdawali sobie sprawe ze kamery ich obczajaja i dalej robili swoje.A wy ktorzy sie tak lubicie pokazywac w TV pierdolicie ze nie chcieliscie robic przypalu w bialy dzien...Prosze!
Już Wam kilka osób z Ruchu napisało, że nie umniejszają tego co koalicja zrobiła, więc nie ma co dalej drążyć tematu, choć i tak jeszcze będzie on rozjebany na kolejne cztery strony.
-
c*** i p**** to sa dwa odrebne pojecia.Pierwsze pasi do was,drugie do rekinow.
-
To co Piast ma większe jaja bo na osiedlach mniej kamer? Nie rozumiem. Widzew śmigał po Warszawie kilka godzin jadąc po Legii, również bez reakcjii. A Wasza akcja trzeba przyznac dobra, tylko nie piszcie o jakiś obiciach itp. utarcie nosa i tyle.
-
Jaki Piast?
-
Sraki, widać nie ma co z Tobą na argumenty rozmawiać. Pa
-
-
2 dni i taki czopek dalej się tu udziela... wszystko na temat tego forum :)
-
A Ksg Gieksie spiewali ,W całej polsce sa wykleci katowiccy konfidenci i gks katowice k**** ladacznice i co?
-
Pierdolicie Panowie o tej Rudzie jak kumoszki na targu, zamiast poczekać na oświadczenie skwk lub szarakanów....
-
Wyjdz I ochlon ATM
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
Ja pier*ole nic sie nie działo a pierdolicie się dziwić że nikt z Ruchu wpaść nie mógł jak was już psy ogarnely przlypal i tyle a pstryczek dostali
-
-
HahahaMENTOL1 pisze:ATM1920 pisze:A Ksg Gieksie spiewali ,W całej polsce sa wykleci katowiccy konfidenci i gks katowice k**** ladacznice i co?
To tak teraz wygląda:
Mordercy/konfidenci=KSG,Konfidenci/cygany=Gks,Cwele/konfidenci=Ruch
Stary, rozjebałeś system tym postem.
Pozdrawiam normalnych.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
Kolejna zgoda poszła się j**** dzieje się oj dzieje
Mysłowice Miasto GieKSy
-
Ty się dałnie w ogóle nie wpierdalaj![/quote]
Bo co napisalem niewygodna dlawas prawde cwelu smierdzacy.Ide wzaklad ze ty nikogo szmat nawet zwlasnej ekipy nieznasz. no chyba ze tu przeczytales jakies ksywki. A dalnem to jestes ty brudna pizdo
Bo co napisalem niewygodna dlawas prawde cwelu smierdzacy.Ide wzaklad ze ty nikogo szmat nawet zwlasnej ekipy nieznasz. no chyba ze tu przeczytales jakies ksywki. A dalnem to jestes ty brudna pizdo
-
"dzięki" takim niedojebom jak ty,to forum stoi na granicy moralnego upadku,a informacje i wypowiedzi tu zamieszczane,są tej samej wagi co nowiny u ciotki Haliny ...doswiadczonyMMA pisze:No no, niezła akcja koalicji. Widocznie czują się coraz mocniej na GOP i pozwalają sobie na coraz więcej. Nawet na oficjalnej stronie Ruchu napisali, że prezentacja odwołana "ze względów bezpieczeństwa"... Może to z powodu coraz częstszych akcji koalicji Ruch poprosił o pomoc sąsiadów z Małopolski?