wiernyTS pisze:Trzech typów i mają taki sam podpis
Mam pytanko do pasiaków, chodzi do was na mecze Nigel Kennedy?
Ale pytanie to tak jakbys myslal ze Jan Pawel II jak zyl to ze jezdzil na Cracovie Myslisz ze Nigel Kennedy naprawde chodzi na mecze? A z reszta zobaczymy co pasiaki odpowiedza.
wiernyTS pisze:Trzech typów i mają taki sam podpis
Mam pytanko do pasiaków, chodzi do was na mecze Nigel Kennedy?
Ale pytanie to tak jakbys myslal ze Jan Pawel II jak zyl to ze jezdzil na Cracovie Myslisz ze Nigel Kennedy naprawde chodzi na mecze? A z reszta zobaczymy co pasiaki odpowiedza.
Wiesz pytam czy dalej chodzi na mecze bo wiem że jak Cracovia była na fali gość chodził na prawie każdy mecz. Koszulka pasów obowiązkowo, w każdym wywiadzie podkreślał że jest sercem za craxą. Nawet mam Ckma w którym zakłada sie z dziennikarzem przeprowadzajacym z nim wywiad że pasy wygraja derby
Wiec pytam czy dalej chodzi czy już mu przeszło... No i ciekawe jak tam z wizytami przy Kałuży pana Maleńczuka
MUTANT pisze:Człowieku bez przesady jestem kibicem Wisły i mam prawo sie udzielac i mowic co mi sie podoba to jest tzn zamach na demokracje pisana na necie Człowieku "PWD" nie bedziesz mi zabraniał pisac i nie interesuje mnie to Moze kur*a najlepiej zamknijmy to forum wyznaczmy po 3 osoby z kazdej ekipy w Polsce i czytajmy tylko oficjalne stanowiska bez odpowiedzi . Żenujące ze powiem jeszcze raz jakis gówniarz bedzie mi narzucał czy mam sie wypowiadac czy tez nie , bede sie wypowiadał i co PWD, pojdziez na skarge do moderatora człowieku takimi postami sam sie osmieszasz, sa oczywiscie osoby ktore moze bzdury czasem napisza bo moze im sie tak podoba ale to nie powód by zakazac kibica TSW pisania......
poczytaj sobie ten temat i powiedz mi do czego on prowadzi? podobają Ci się takie idiotyczne przekomarzania? skoro tak, to nie mam pytań dalej.......a ten wątek to w ogóle porażka, szkoda miejsca na serwerze forum.
Owszem.
Osobiście widziałem go 2 razy będąc na sektorze A ( niedaleko loży VIP ).
A tak to nie wiem czy ostatnio jakoś był, siedząc na C trudno zajrzeć na loże vipowską
teraz na derby juz i zostanie czy w przyszlosci chca to instalowac.?
a daniec to chyba ostatnio sie wypial na wisle bo stwierdzil w jakims wywiadzie, ze skoro nie dali mu darmowego karnetu na loże jak wczesniej, to on nie bedzie chodzil na mecze.. rotfl.?
wbs pisze:teraz na derby juz i zostanie czy w przyszlosci chca to instalowac.?
Na derby juz ma byc
to pojebalo i to grubo poligon chca nam robic na stadionie to juz sie rzadko zdarza zeby gdziekolwiek byl obecny drut kolczasty
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają "
wbs pisze:teraz na derby juz i zostanie czy w przyszlosci chca to instalowac.?
Na derby juz ma byc
to pojebalo i to grubo poligon chca nam robic na stadionie to juz sie rzadko zdarza zeby gdziekolwiek byl obecny drut kolczasty
Owszem, ale drut kolczasty przed laty na naszym stadionie był już obecny, dziwne to no ale cóż, to że będzie na derby nie słyszałem,ale nie zdziwił bym się gdyby był.
Działania służby ochrony zmierzające do należytego zabezpieczenia spotkania z Wisłą Kraków, polegały m. in. na:
1. przed rozpoczęciem spotkania służby porządkowe MKS Cracovia SSA odebrały podczas kontroli kibiców Cracovii 18 sztuk szalików drużyny Wisły Kraków,
2. bezpośrednio przy ogrodzeniu stadionu zabezpieczono ok. 100 sztuk szalików drużyny Wisły Kraków
To informacja dla niewłaściwej strony błoń która szydziła w temacie "Derby Krakowa' - najwidoczniej macie jakieś względy wśród policji i ochrony skoro wam nie konfiskują szali i nie gasza. Głupio wam? Dalej żyjcie w zakłamaniu i pierdolcie bzdury...
Nie jestem z Krakowa, mam pytanko: ilu jest w Krakowie kibiców Hutnika i czy odgrywają oni jakąś rolę w Krakowie. I jaki jest ich stosunek do Wisły i Cracovi? Swego czasu Hutnik grał w pierwszej lidze i o pozostałych klubach sie wtedy mało słyszało. Proszę o poważne odpowiedzi. Z góry dzięki za udzielenie informacji.
jestem OBIEKTYWNYM kibicem Hutnika - od urodzenia i wrogoiem wszelekiej napinki wiec napisze prawde... Hutnik w Krakowie (głównie NH) jest i działa chcociaż oczywiście nie na taką skalę jak W czy C no ale na to składa sie kiklka rzeczy - postawa kopaczy (bo piłjkarzami tego sie nie da nazwać), wiele osób przerzuconych niestety za sukcesami W i C (głównie pikników) ale robimy swoje i jestesmy "wiarą któa przetrwała" i każdy prawdziwy kibic Hutnika woli 300 osób prawdziwych na meczu niż 1000 pikników którzy przyszli bo W czy C dziś nie gra ... na ważniejsze mecze potrafimy sie mocno zmobilizować (ostatnio chociażby Wisłoka ok.1300 osób na meczu w młynie ok. 600) w ultrasce też dobrze sobie radzimy oprawy jak na 3 ligę stoja na dość wysokim poziome (trzeba wziac poprawke na liczbe w młynie jak i na stan stadionu) na gorszych meczach przeważnie od 400 - 800,900 osób ... w klimacie hool's w Krk jesli chopdzi o dymy z przyjezdnymi to tylko unas za co m.in teraz ze Stalą mamy mecz bez publiki jak ktoś śledzi forum to bedzie wiedział ocb na osiedlach robimy ile możemy jednak oczywiscie na wiekszoci osiedli przewage maja2 , 1 ligowe zespoły ale duzo osiedli jest za Hutnikiem praktycznie od Centrum do samego stadionu wszystko jest nasze + imperium w Czyżynach i pare osób ze Śródmieścia no i porozsiewane osoby po wislackich i żydowskich osiedlach ... napewno jestesmy najbardziej honorowa ekipa w Krk bo każdy wie jak sie maja sprawy na błoniach ... ale trzymamy sie w miare i czekamy na lepsze czasy
nas kibiców wiele dzieli i różni- kosy , wrodzona nienawiść do lokalnego rywala, sprzęt, ustawiki , zadymy i h** wie jeszcze co jeszcze .....
łączy nas jedno - nienawiść do policyjnych k**** ...
marian pazdzioch pisze:jestem OBIEKTYWNYM kibicem Hutnika - ......na osiedlach robimy ile możemy jednak oczywiscie na wiekszoci osiedli przewage maja2 , 1 ligowe zespoły ale duzo osiedli jest za Hutnikiem praktycznie od Centrum do samego stadionu wszystko jest nasze ...
adin - plac CENTRALNY NIE ŻADNEGO regana czy innego łosia
dwej - wiadomo że od Centralnego Placu a nie od Centrum musiałbym być dŻibuti a nie kibicem HKS żeby powiedzieć ze od centrum KrK ...
nas kibiców wiele dzieli i różni- kosy , wrodzona nienawiść do lokalnego rywala, sprzęt, ustawiki , zadymy i h** wie jeszcze co jeszcze .....
łączy nas jedno - nienawiść do policyjnych k**** ...
jak mam być szczery to Hutnik mial duże szczęście z przyjściem na miasteczko studenckie! dlaczego? a mianowicie dlatego ze jak by przyszli w piątek a nie w sobotę to mogli by pisać o swojej porażce i jestem o tym przekonany w 100%. Wybrali sobie specjalnie taka pore i taki dzień tzn sobota gdzie wiekszość studentów poszla na imprezy na miasto bądź na imprezę do "Forum" i zostali tylko nieliczni na miasteczku. Pokazaliście się panowie z Hutnika szkoda że za taką akcję nie dostaniecie pkt. w rankingu hool's
bez napinki!
"Środmiejska dzielnica dobrze jest mi znana sa tu moje ziomki i marihuana"
srodmiescie ts pisze:jak mam być szczery to Hutnik mial duże szczęście z przyjściem na miasteczko studenckie! dlaczego? a mianowicie dlatego ze jak by przyszli w piątek a nie w sobotę to mogli by pisać o swojej porażce i jestem o tym przekonany w 100%. Wybrali sobie specjalnie taka pore i taki dzień tzn sobota gdzie wiekszość studentów poszla na imprezy na miasto bądź na imprezę do "Forum" i zostali tylko nieliczni na miasteczku. Pokazaliście się panowie z Hutnika szkoda że za taką akcję nie dostaniecie pkt. w rankingu hool's
bez napinki!
to czemu nie przyszli w wakacje gdzie na miasteczku wtedy sa pustki zastanow sie co w ogole piszesz bo jestes smieszny
Działania służby ochrony zmierzające do należytego zabezpieczenia spotkania z Wisłą Kraków, polegały m. in. na:
1. przed rozpoczęciem spotkania służby porządkowe MKS Cracovia SSA odebrały podczas kontroli kibiców Cracovii 18 sztuk szalików drużyny Wisły Kraków,
2. bezpośrednio przy ogrodzeniu stadionu zabezpieczono ok. 100 sztuk szalików drużyny Wisły Kraków
To informacja dla niewłaściwej strony błoń która szydziła w temacie "Derby Krakowa' - najwidoczniej macie jakieś względy wśród policji i ochrony skoro wam nie konfiskują szali i nie gasza. Głupio wam? Dalej żyjcie w zakłamaniu i pierdolcie bzdury...
Teraz ja mam do Ciebie pytanie. W tym samym raporcie pisze że była bardzo skrupulatne sprawdzanie biletów i identyfikatorów przy wejściach itp itd. Natomiast Wy twierdzicie że było Was dużo więcej bo właziliście po 3 osoby na jeden bilet itp
A z konfiskatą to się nawet ośmieszaj bo przed ost derbami kulimancją było to że musieliśmy przerzucać te wory tak jak Wy teraz, wstępem było to że psy podczas wjazdów na chatę konfiskowały skrojone szale.
Jeśli chcesz tu komuś wmówić że tylko Wy macie z tym kłopoty to chyba liczysz na posłuch max licealistów pokroju twojego kolegi który pisał o pakcie bezsprzętowym itd
W kwestii juwenaliów.
Po c*** się pchać na takie coś
Jestem zdziwiony sytaucją bo właśnie w sobotnią noc przed derbami w c*** osób z ekipy Wisły bawiło się nieopodal w Jamie. Trzeba było zajrzeć, nie jest tajemnicą że to "nasz" klub
Pasy na spring break
Wisła w Jamie
Hutnik leje studentów na juwenaliach?
marian pazdzioch pisze:jestem OBIEKTYWNYM kibicem Hutnika - od urodzenia i wrogoiem wszelekiej napinki wiec napisze prawde... (...) duzo osiedli jest za Hutnikiem praktycznie od Centrum do samego stadionu wszystko jest nasze + imperium w Czyżynach i pare osób ze Śródmieścia no i porozsiewane osoby po wislackich i żydowskich osiedlach ...
Kitel zastanowilem się dobrze co pisze i nie wydaje mi się ze jestem śmieszny! wrecz przeciwnie utwierdzam się w przekonaniu że to wy jestescie cykorami i na konkretnych chlopaków sie nie ustawicie tylko na "biednych" studentach bedzie chcieli dowiesc swojej "wielkiej" sily
Dobrze to napisał nikczemny do Forum i do Jamy to nie wpadliście.
"Środmiejska dzielnica dobrze jest mi znana sa tu moje ziomki i marihuana"
co wy znowu pierdolicie? bylem w piatek i w sobote na miasteczku i nie widzialem zeby cokolwiek sie dzialo, w piatek mielismy Dzien Hutnika w NH. czy naprawde wydaje wam sie ze Hutnik z nudow jezdzi na miasteczko bic studentow? pewnie dostal ktos przypadkiem po pysku i dorabiacie sobie historie
Mam takie pytanie :
Przejezdzalem wczoraj przez dzielnice Grzegorzki jadac do Konsulatu Amerykańskiego i zgubilem sie wiec pojezdzilem troszeczke po tej dzielnicy w zwiazku z tym mam pytanie czy w tamtych rejonach rzadzi Craxa ? widzialem tam multum napisow chwalacych Pasów ale o Wisle tez dalo sie zauwazyc...jest to blisko Rynku wiec przy okazji dowiedzialbym sie kogo predzej mozna zobacyc na rynku a interesuje sie tym poniewaz nie czesto bywam w Krakowie a jest to dla mnie bardzo specyficzne miasto...
prosilbym o grzeczne wytlumaczenie bez zbednych komentarzy i napinki ! poprostu chce sie dowiedziec co i jak
pozdrawiam