Tylko przy krojeniu bylem ja ty i jeszcze jeden chlopak z Jagi wlozylismy to do bagaznika a akcja co sie dzialo po tym to wtedy juz kazdy mial brac udzial
Mi chodzi o to zeby udowadniać kim się jest i na co kogo stać w normalnych akcjach a nie na internecie, bo tutaj kazdy z tego co pisze jest kimś wyjatkowym. Pozdrawiam i koniec dyskusji z mojej strony.
ku*** szok a czy jesteśmy na dyktandzie z polskiego ?? każdy pisze jak pisze jeden jest dyzlektykiem a inny nie a jeszcze innemu sie niechce pisac i pisze jak najszybciej,boże myśle że niezrobiłem nigdzie błędu bo mnie tu zjedzą,
T.Stoki NH pisze:ku*** szok a czy jesteśmy na dyktandzie z polskiego ?? każdy pisze jak pisze jeden jest dyzlektykiem a inny nie a jeszcze innemu sie niechce pisac i pisze jak najszybciej,boże myśle że niezrobiłem nigdzie błędu bo mnie tu zjedzą,
Nie jesteśmy. Ale szanujmy polską mowę i pismo, bo to chyba największe nasze dziedzictwo.
Jak się komuś nie chce pisać, to może niech nie pisze - proste, zamiast walić błędy i upierać się, że dobrze napisał.
A jeżeli jesteś z Krakowa, to powinieneś mieć na sobie jakąś odpowiedzialność za reprezentowanie tego miasta.
fandango pisze:
Tylko jednego nie rozumiem... jezeli jedzie na akcje i wie z kim jedzie i wie jaki bedzie final... to po co probowal ratowac Fiujina??/ wogole w takim razie po co gdziekolwiek jedzie...
co... w trakcie sie rozmyslil???
widac jeszcze nie dorosłeś zeby to zrozumiec
skad mogl wiedziec jaki bedzie final? to nie byl zaden wyrok smierci.
szyderca pisze:Kaesce: weź nie pisz na temat Kazimierzowskiego, bo chyba nie ma Cię już w POlsce kilka dobrych miechów. KZM to już nie to co kiedyś, teraz nawet bandy nie mają, a jak niedobitki jada na mecz Wisły, to grubo lukają zza sklepu czy przypadkiem Cracovia nie chce im umilić jazdy na mecz. Pozatym wszystko idzie w dobrym kierunku, bo kilka nowych osób przeprowadziło sie na KZM z Cracovii i sądze że teraz może być ciekawie.