Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Kapitan Stopczyk
Re: Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Lewacka "ekipa"S.J. pisze:Czy ja dobrze widziałem ,że po stronie Słowaków rywali Legii wisi flaga antify ? :/
-
WIDZEWSKAduma
zawsze mi sie wydawało że na słowacji to takich rzeczy nie maMMAraton pisze:Lewacka "ekipa"S.J. pisze:Czy ja dobrze widziałem ,że po stronie Słowaków rywali Legii wisi flaga antify ? :/
Rarytasy skonfiskowane Zagłębiu na serbsko-węgierskiej granicy.

o co chodzi z tym spierdalającym kolesiem?Legia przed meczem https://www.youtube.com/watch?v=MoZH9pe ... e=youtu.be

-
minetkoholik
pewnie wąsy chciały go zawinąć
Brawo dla Zagłębia za arsenał. Gdyby pojechali bez niczego i dostali w pizde byłoby pierdolenie, że nie przygotowani, że wstyd polskiej scenie przynieśli itd. Chłopaki wiedzieli czego mogą się spodziewać i wzięli odpowiednie zabawki. Każda polska ekipa jadąca w tamte strony powinna brać podobne zaopatrzenie.
-
Resistance
Partizan się wykazał po meczu z parku obrzucił kamieniami autokary więc sprzęt odpowiedni na tą ekipę i region.
Ile biletów dostało Zagłębie?
-
ultras_olimpia
O.E 20 osób z flagą w Zilinie.
Legia w następnej rundzie trafi na kogoś z tej piątki :
Dinamo Zagrzeb (Chorwacja)
Łudogorec Razgrad (Bułgaria)
FC Kopenhaga (Dania)
Hapoel Beer Szewa (Izrael)
Dundalk FC (Irlandia)
Losowanie w piątek . Najlepszy kibicowsko rywal to Dinamo Zagrzeb .
FC Kopenhaga (Dania)
Dundalk FC (Irlandia)
-
Ultras Widzew
Moim zdaniem FC Kopenhaga.Bażant pisze:Legia w następnej rundzie trafi na kogoś z tej piątki :
FC Kopenhaga (Dania)
Dundalk FC (Irlandia)
Dinamo kolejny rok w kryzysie, wojnie z właścicielem klubu. Zapewne do Warszawy przyjechaliby tylko niegroźne przydupasy właściciela Mamicia.
Natomiast sportowo, najgorzej jak wypadną na mistrza Danii.
Ogólnie rzecz biorąc, Warszawiacy mają bardzo dużą szansę na awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów.
Ogólnie rzecz biorąc, Warszawiacy mają bardzo dużą szansę na awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów.
-
spacerowicz
Teraz to nie ma co patrzeć na ten przyszły, ostatni kwalifikacyjny dwumecz przez pryzmat kibicowski. O tym będzie można mówić i gdybać przed następnym losowaniem do grup(czy to LE czy LM). Życzę Legii tego Dundalka i niech ku*** w końcu ktoś awansuje do tej LM, tam zadymi stadiony, narobi hałasu na tych ichniejszych smutnych trybunach i trochę hajsu zarobi(na kary będzie).
Legia-Dundalk :)
-
WODA GAZOWANA
Wczorajsza oprawa Spartaka Moskwa ,prawy dolny róg ;)

-
89piotrekski
20.45 TVP2 ,CANAL+SPORT jutro mecz Legii.
Wiem, że temat dotyczy polskich ekip, ale wygooglujcie sobie jaki numer odwalili wczoraj kibice Dinama Bukareszt na meczu Steauy z Man City. Z okazji 30 rocznicy zdobycia przez Steauę Pucharu Europy prezes klubu ufundował kartoniadę na całą długość trybuny. Napis miał brzmieć Steaua na górnej trybunie i Bukareszt na dolnej. Pod firmę od opraw podszyli się kibice Dinama i na górnej trybunie utworzyli napis Doar Dinamo (tylko Dinamo). Akcja pierwsza klasa.

Legia ma siedzieć po lewej za bramką... czyli najbardziej chyba chujowe miejsce na stadionie

-
obiektywizm
Ktoś zaprojektował ciężkie gówno. To było budowane za jednym razem czy przebudowa etapami?
Legia dobrze widziana i słyszana na ulicach Dublina.
Ziomeczku masz może jeszcze kamerkę z miejsca zbiórki Legii?obiektywizm pisze:http://www.earthcam.com/world/ireland/d ... =templebar
Nogal, to ty?
ku*** chłopie to forum nie facebook jest opcja PW chyba nie oczekujesz że z gościem będziesz prowadził rozmowę tutaj...kivloff pisze:Nogal, to ty?

-
kitakabana
Januszy i polonusow pond połowa publiczności. Info z miejsca ☺ z mojego osiedla 12 polaczkow a mieszkamy 140 km od Dublina i żaden nie za Legią, 3 w tym ja interesuje się piłką. Taki klimat... co tu robić w środowy wieczór
Śląsk i Lechia z dablina obija pare grupek Legii.
-
ZenonKwadrat
Szmato nie wracaj już.kitakabana pisze:Januszy i polonusow pond połowa publiczności. Info z miejsca ☺ z mojego osiedla 12 polaczkow a mieszkamy 140 km od Dublina i żaden nie za Legią, 3 w tym ja interesuje się piłką. Taki klimat... co tu robić w środowy wieczór
Rzeź Wołyńska - pamiętajmy o tej nie wygodnej dla naszych rządzących zbrodni!
Legia grać kurwą mać, poszło.
............
Ostatnio zmieniony 17.08.2016, 22:01 przez Piotrek10, łącznie zmieniany 1 raz.
-
obiektywizm
o ku*** :D jak dobrze że już za chwilę konczą się wakcje :DArkaOrłowo pisze:Też to przed chwilą wychwyciłem. Ktoś napisał wyżej o obiciu Legii przez emigrantów z Lechii, więc to chyba był powód pozdrowień.IceTea pisze:Czy Legia właśnie bluzga na Lechię?
Ale bluzg na Widzew na pewno poszedł.
-
obiektywizm
Czy ktoś chcę czy nie (L) na 99,9 już w Lidze Mistrzów
Nic tylko życzyć konkretniejszych ekip typu Atletico M , ROMA czy PSG a nie jakiegoś gówna typu Barcelona
Nic tylko życzyć konkretniejszych ekip typu Atletico M , ROMA czy PSG a nie jakiegoś gówna typu Barcelona
Legia w lidze mistrzów.To teraz ani opraw ani nic już nie będzie,bo przecież nikt nie dopuści do tego by wyjebali ich z LM.To już lepiej jak grali w LE.
Lechii może nie ''pozdrawiali'' ale ''pozdrowili'' Widzew na sam koniec.To pewnie w nawiązaniu do tego,że ostatni raz w LM grał RTS.
Także c*** z nimi.
Lechii może nie ''pozdrawiali'' ale ''pozdrowili'' Widzew na sam koniec.To pewnie w nawiązaniu do tego,że ostatni raz w LM grał RTS.
Także c*** z nimi.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
Strzałka pisze: Lechii może nie ''pozdrawiali'' ale ''pozdrowili'' Widzew na sam koniec.To pewnie w nawiązaniu do tego,że ostatni raz w LM grał RTS.
Także c*** z nimi.
tak zdecydowanie dlatego
-
obiektywizm
LM owszem komercha i na stadionach za wiele się nie dzieje ale ja bym eLki nie skreślał,zresztą j**** to...Poprzednia runda LM pokazała że może być ciekawie,szczególnie na mieście przed meczami..teraz wszystko zależy od losowania.Można trafić ciekawe ekipy...Strzałka pisze:Legia w lidze mistrzów.To teraz ani opraw ani nic już nie będzie,bo przecież nikt nie dopuści do tego by wyjebali ich z LM.To już lepiej jak grali w LE.
Także c*** z nimi.
No prosze wrozbita maciej :)Strzałka pisze:Legia w lidze mistrzów.To teraz ani opraw ani nic już nie będzie,bo przecież nikt nie dopuści do tego by wyjebali ich z LM.To już lepiej jak grali w LE.
Także c*** z nimi.