Mimo, że bardzo daleko mi do Legii to gratulację i na jakiś sposób cieszę się, że polska ekipa będzie mogła się pokazać :)
Patrząc od strony kibicowskiej najlepsza grupa to CSKA, Borussia i Dynamo Kijów a i piłkarsko Legia mogłaby powalczyć o 3 miejsce i awans do LE.
W każdym koszyku jest klub, który ma znajomości/kontakty/układy/zgody jak zwał tak zwał z Polakami.
Real - ŁKS, CSKA - Widzew, Atletico - Ruch, Olympique - ŁKS, Ajax - Cracovia :)
Ktoś orientuje się jak wyglądają wyjazdy Realu? Ultras Sur uczestniczy, czy już całkowicie w podziemiu?
Być może znowu zobaczymy nową koalicje i ekspozycje siły w sektorze gości jeśli padnie na CSKA lub Atletico.
Nie wiem po co mącisz na tym wspaniałym forum, tradycyjnie polecałbym raczej znalezienie odpowiedzi na pytanie zawarte w moim podpisie. Nie wdając się w dyskusje o stanie słuchu:
Foxx pisze:Nie wiem po co mącisz na tym wspaniałym forum, tradycyjnie polecałbym raczej znalezienie odpowiedzi na pytanie zawarte w moim podpisie. Nie wdając się w dyskusje o stanie słuchu:
I tyle.
To moze jeszcze poprosze zdj flagi Z.S z meczu z Arka
Pisałem już nie wiem ile razy. Mam tu techniczne uprawnienia admina, ale już od lat nie jestem moderatorem. Poza tym mam w życiu co robić. No i nie rozumiem powtarzanych co jakiś czas oczekiwań, że ktoś kto w ramach relaksu najpierw wdaje się w wymiany zdań kończące się syfem a później oczekuje, że ktoś inny będzie poświęcał swój wolny czas by "społecznie" to ciągle czyścić.
Przecież na kamerach mają to nagrane sto razy lepiej, jak chcą to odczytają każdą literę z pisanego przez ciebie smsa, albo sprawdzą, czy czubek buta ci się nie przetarł.
Nie widzę żadnej sensacji.
megafony pisze:Przecież na kamerach mają to nagrane sto razy lepiej, jak chcą to odczytają każdą literę z pisanego przez ciebie smsa, albo sprawdzą, czy czubek buta ci się nie przetarł.
Supcio, ty tylko się upewniłeś, że jakby przeoczyli to zawsze mogą przeglądnąć nagranie jeszcze raz.
megafony pisze:Przecież na kamerach mają to nagrane sto razy lepiej, jak chcą to odczytają każdą literę z pisanego przez ciebie smsa, albo sprawdzą, czy czubek buta ci się nie przetarł.
Supcio, ty tylko się upewniłeś, że jakby przeoczyli to zawsze mogą przeglądnąć nagranie jeszcze raz.
Nie pstrykałem ani nie prowadzę jednego z największych obecnie polskich portali kibicowskich. Zobacz jak jest podpisane.
Nie pstrykałem ani nie prowadzę jednego z największych obecnie polskich portali kibicowskich. Zobacz jak jest podpisane.
Nie bardzo ekipy skoro to nawet nie jest żyleta. Na każdym stadionie, pod nim, za nim czy obok niego dochodzi do spinek i czasem ktoś dostanie w łeb. Koperkowa afera.