Komentarze - 10-11 maja

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

iluminati

Post autor: iluminati »

Coś Czuje ze Niedługo będą wisiały informacje ZE Kibice tylko w Krawatach będą wpuszczani ... zgodnie z Cytatem z Filmu "Miś" bedzie zamiast Klient będzie" Kibic W krawacie mniej awanturującym sie "

OD dziś wszyscy na mecze w Krawatach :)
iparts.pl
kolec

Post autor: kolec »

Więc chłopaki dostali po 3 lata zakazy , 2500zł kary...a zarzut "nie pod porzadkowanie się służba ochrony"

z tego co wiem milicjanci maja jeszcze jeszcze na liscie do zatrzymania 19 osob(tyle tez maja zdjec zrobionych z monitoringu)

to co sie dzieje u nas w wodzisławiu przerasta wszystko

21osob juz na zakazach a wszystko w ciagu ostatnich 4meczy.
majcher

Post autor: majcher »

http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/10,88641 ... stwa_.html dosyć racjonalne podejście do tematu Rogera.
Kibice Odry, powinni udać się do rzecznika praw obywatelskich ze sprawą tego transparentu.
maciej!

Post autor: maciej! »

BzL pisze:moze jakas akcja transparentowa w kazdej lidze i w jednym momencie jakies konkretne texty z jajem

Listkiewicz nigdy nie bedziesz lapowkarzem

Boniek nigdy nie bedziesz alkoholikiem itp.
A może włączysz mózg ?

A co do tematu, odnoszę wrażenie, że zakończenie sezonu wypadło nieźle. Wisła, Widzew, Zagłębie i pare innych godnych uwagi opraw.
!RR!

Post autor: !RR! »

Nie trafilem co prawda na zadna fotke, meczu nie ogladalem, ale za to doszly mnie sluchy, ze Polonia Bytom w Warszawie znowu wywiesila transparent o Radzionkowie, jaki wisiał po raz pierwszy na meczu z Lechem.

"Gratulacje" dla pomyslodawcy tego hasla i dla osob, ktore decyduja o wywieszaniu go na kolejnych meczach. Tak, jestem kibicem Ruchu Radzionkow, ale nie pisze tego jako wlasnej opinii. Gdy graliscie z Lechem akurat bylem przejazdem w swietokrzyskim, gdzie zatrzymalem sie u znajomego, u ktorego w towarzystwie kilku chyba kumatych kibicow pewnego klubu akurat ogladalem ten mecz w telewizji. Moja obecnosc nikogo nie sprowokowala, bo jakos tak wyszlo, ze do czasu w tym towarzystwie nie zostalem "odkryty" jako kibic Cidrow, a raczej tylko jako znajomy, partner w interesach gospodarza. Jakie byly reakcje na pojawienie sie tego transparentu? Po pierwsze: "czy, ze nie bedzie w Radzionkowie kompromisu ma oznaczac, ze Polonia nie pojdzie nawet na taki kompromis, ze przestanie zabijac kibicow Ruchu Radzionkow?!" A po drugie: "czy Polonia Bytom ma tylko takie ambicje, zeby walczyc z Ruchem Radzionkow, bo o jej rywalizacji z Gornikiem czy Ruchem jakos cicho?!" Dopiero po takich slowach "przyznalem" sie do kibicowania Cidrom wlasnie i pare slowa juz zamienilismy na scisle kibicowskie teamty.
Jesli podobne byly obiektywne odczucia w calej Polsce to "szczerze gratuluje" tego "samoboja"Polonii Bytom.
Łupaszko

Post autor: Łupaszko »

!RR! pisze: "Gratulacje" dla pomyslodawcy tego hasla i dla osob, ktore decyduja o wywieszaniu go na kolejnych meczach.
Proszę bardzo, cała przyjemność po mojej i nie tylko stronie chłopaki. To że nie ma opisów na kibice.net nie znaczy że nic nie robimy w tematach sąsiedzkich. A wroga na swoim podwórku się tępi póki jest słaby, co dał przykład Gieksy i innych. I żeby nie było, nikt nie życzy sobie ofiar śmiertelnych, bo nie o to tu chodzi.
Marszałkowski

Post autor: Marszałkowski »

Wszystkie dwie
Trzy-zawsze kibic,i cos dodatkowego.Nie przypierdalam sie,napiselem,ze zrobila na mnie wrazenie,ale ich starsze oprawy jakos bardziej do mnie przemawialy :wink: Do zobaczenia jutro :!:
torca1950

Post autor: torca1950 »

Widzew - Henryk Reyman (legendarny piłkarz Wisły)

ŁKS - kibic Wisły bije Pasiaka (oprawa derbowa)

Zagłębie - piłkarz

Zawsze kibic? Fakt, zawsze oprawa z wykorzystaniem dachu, ale napewno nie zawsze taka sama.
_S_

Post autor: _S_ »

buuhehehe, no bo Ruch przy WSZYSTKICH konfrontacjach jest w około o połowe mniejszej liczbie, zawsze młodym składem i zawsze bez sprzetu (gdzie przeciwnik zazwyczaj ma sprzęt) :) Tylko wyniki potyczek są czasem inne bo albo GKS czy KSG ostro dostają albo uciekają niepodejmując walki.

Widać w pRopagandzie po staRemu :lol:
amigoksg

Post autor: amigoksg »

staniol
opisana została konkretna sytuacja - sprostowanie.
O tym o czym piszesz nie będziemy tu dyskutować bo nie jest to miejsce do tego w każdym badź razie piłke zawsze można odbic i zapytać dlaczego nigdy nie piszecie o porażkach.
Z innej beczki lepiej by było gdyby sobie wszyscy zadali pytanie po co ten sprzęt.
Siera

Post autor: Siera »

nie ma to jak wylewać smutki, i koloryzowac, jak sie nie daje rady z we dwóch z R
aqq08

Post autor: aqq08 »

8)
ja jeszcze tylko chciałem napisac ze Lech naprawde zaprezentował sie kozacko i czegos takiego jeszcze nie widziałem zeby ktos sie tak na stadionie bawił. fajny motywik z koszulkami , rozdajecie je przed meczem czy kazdy z domu przynosi ?
b_lp

Post autor: b_lp »

aqq08 pisze:8)
ja jeszcze tylko chciałem napisac ze Lech naprawde zaprezentował sie kozacko i czegos takiego jeszcze nie widziałem zeby ktos sie tak na stadionie bawił. fajny motywik z koszulkami , rozdajecie je przed meczem czy kazdy z domu przynosi ?
każdy w swojej koszulce z domu, tylko apelujemy przed meczem o zabranie odpowiedniego koloru w zależności w jakiej części sektora planuje się przebywać
mad22

Post autor: mad22 »

Mmm pisze:Nie wiem o co tyle postów.Górnik dostał wciry,Ruch przejął taktyke wroga i tez zaatakował ze sprzetem.
Ruch przejął taktykę wroga już dawno i to bardzo dawno temu, chyba nie orientujesz sie za bardzo w sytuacji na Śląsku...
Mmm

Post autor: Mmm »

Więc od "dawno i to bardzo dawno temu"nic sie nie zmieniło w Ksg.Następnie dołączył Ruch teraz czas na Gkse:/
Zablokowany