OD dziś wszyscy na mecze w Krawatach
Komentarze - 10-11 maja
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Więc chłopaki dostali po 3 lata zakazy , 2500zł kary...a zarzut "nie pod porzadkowanie się służba ochrony"
z tego co wiem milicjanci maja jeszcze jeszcze na liscie do zatrzymania 19 osob(tyle tez maja zdjec zrobionych z monitoringu)
to co sie dzieje u nas w wodzisławiu przerasta wszystko
21osob juz na zakazach a wszystko w ciagu ostatnich 4meczy.
z tego co wiem milicjanci maja jeszcze jeszcze na liscie do zatrzymania 19 osob(tyle tez maja zdjec zrobionych z monitoringu)
to co sie dzieje u nas w wodzisławiu przerasta wszystko
21osob juz na zakazach a wszystko w ciagu ostatnich 4meczy.
http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/10,88641 ... stwa_.html dosyć racjonalne podejście do tematu Rogera.
Kibice Odry, powinni udać się do rzecznika praw obywatelskich ze sprawą tego transparentu.
Kibice Odry, powinni udać się do rzecznika praw obywatelskich ze sprawą tego transparentu.
A może włączysz mózg ?BzL pisze:moze jakas akcja transparentowa w kazdej lidze i w jednym momencie jakies konkretne texty z jajem
Listkiewicz nigdy nie bedziesz lapowkarzem
Boniek nigdy nie bedziesz alkoholikiem itp.
A co do tematu, odnoszę wrażenie, że zakończenie sezonu wypadło nieźle. Wisła, Widzew, Zagłębie i pare innych godnych uwagi opraw.
Nie trafilem co prawda na zadna fotke, meczu nie ogladalem, ale za to doszly mnie sluchy, ze Polonia Bytom w Warszawie znowu wywiesila transparent o Radzionkowie, jaki wisiał po raz pierwszy na meczu z Lechem.
"Gratulacje" dla pomyslodawcy tego hasla i dla osob, ktore decyduja o wywieszaniu go na kolejnych meczach. Tak, jestem kibicem Ruchu Radzionkow, ale nie pisze tego jako wlasnej opinii. Gdy graliscie z Lechem akurat bylem przejazdem w swietokrzyskim, gdzie zatrzymalem sie u znajomego, u ktorego w towarzystwie kilku chyba kumatych kibicow pewnego klubu akurat ogladalem ten mecz w telewizji. Moja obecnosc nikogo nie sprowokowala, bo jakos tak wyszlo, ze do czasu w tym towarzystwie nie zostalem "odkryty" jako kibic Cidrow, a raczej tylko jako znajomy, partner w interesach gospodarza. Jakie byly reakcje na pojawienie sie tego transparentu? Po pierwsze: "czy, ze nie bedzie w Radzionkowie kompromisu ma oznaczac, ze Polonia nie pojdzie nawet na taki kompromis, ze przestanie zabijac kibicow Ruchu Radzionkow?!" A po drugie: "czy Polonia Bytom ma tylko takie ambicje, zeby walczyc z Ruchem Radzionkow, bo o jej rywalizacji z Gornikiem czy Ruchem jakos cicho?!" Dopiero po takich slowach "przyznalem" sie do kibicowania Cidrom wlasnie i pare slowa juz zamienilismy na scisle kibicowskie teamty.
Jesli podobne byly obiektywne odczucia w calej Polsce to "szczerze gratuluje" tego "samoboja"Polonii Bytom.
"Gratulacje" dla pomyslodawcy tego hasla i dla osob, ktore decyduja o wywieszaniu go na kolejnych meczach. Tak, jestem kibicem Ruchu Radzionkow, ale nie pisze tego jako wlasnej opinii. Gdy graliscie z Lechem akurat bylem przejazdem w swietokrzyskim, gdzie zatrzymalem sie u znajomego, u ktorego w towarzystwie kilku chyba kumatych kibicow pewnego klubu akurat ogladalem ten mecz w telewizji. Moja obecnosc nikogo nie sprowokowala, bo jakos tak wyszlo, ze do czasu w tym towarzystwie nie zostalem "odkryty" jako kibic Cidrow, a raczej tylko jako znajomy, partner w interesach gospodarza. Jakie byly reakcje na pojawienie sie tego transparentu? Po pierwsze: "czy, ze nie bedzie w Radzionkowie kompromisu ma oznaczac, ze Polonia nie pojdzie nawet na taki kompromis, ze przestanie zabijac kibicow Ruchu Radzionkow?!" A po drugie: "czy Polonia Bytom ma tylko takie ambicje, zeby walczyc z Ruchem Radzionkow, bo o jej rywalizacji z Gornikiem czy Ruchem jakos cicho?!" Dopiero po takich slowach "przyznalem" sie do kibicowania Cidrom wlasnie i pare slowa juz zamienilismy na scisle kibicowskie teamty.
Jesli podobne byly obiektywne odczucia w calej Polsce to "szczerze gratuluje" tego "samoboja"Polonii Bytom.
Proszę bardzo, cała przyjemność po mojej i nie tylko stronie chłopaki. To że nie ma opisów na kibice.net nie znaczy że nic nie robimy w tematach sąsiedzkich. A wroga na swoim podwórku się tępi póki jest słaby, co dał przykład Gieksy i innych. I żeby nie było, nikt nie życzy sobie ofiar śmiertelnych, bo nie o to tu chodzi.!RR! pisze: "Gratulacje" dla pomyslodawcy tego hasla i dla osob, ktore decyduja o wywieszaniu go na kolejnych meczach.
-
Marszałkowski
buuhehehe, no bo Ruch przy WSZYSTKICH konfrontacjach jest w około o połowe mniejszej liczbie, zawsze młodym składem i zawsze bez sprzetu (gdzie przeciwnik zazwyczaj ma sprzęt)
Tylko wyniki potyczek są czasem inne bo albo GKS czy KSG ostro dostają albo uciekają niepodejmując walki.
Widać w pRopagandzie po staRemu
Widać w pRopagandzie po staRemu
staniol
opisana została konkretna sytuacja - sprostowanie.
O tym o czym piszesz nie będziemy tu dyskutować bo nie jest to miejsce do tego w każdym badź razie piłke zawsze można odbic i zapytać dlaczego nigdy nie piszecie o porażkach.
Z innej beczki lepiej by było gdyby sobie wszyscy zadali pytanie po co ten sprzęt.
opisana została konkretna sytuacja - sprostowanie.
O tym o czym piszesz nie będziemy tu dyskutować bo nie jest to miejsce do tego w każdym badź razie piłke zawsze można odbic i zapytać dlaczego nigdy nie piszecie o porażkach.
Z innej beczki lepiej by było gdyby sobie wszyscy zadali pytanie po co ten sprzęt.
każdy w swojej koszulce z domu, tylko apelujemy przed meczem o zabranie odpowiedniego koloru w zależności w jakiej części sektora planuje się przebywaćaqq08 pisze:![]()
ja jeszcze tylko chciałem napisac ze Lech naprawde zaprezentował sie kozacko i czegos takiego jeszcze nie widziałem zeby ktos sie tak na stadionie bawił. fajny motywik z koszulkami , rozdajecie je przed meczem czy kazdy z domu przynosi ?