Komentarze 17-19 Sierpień

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Mar_Widzew

Post autor: Mar_Widzew »

Co do oprawy Lksu nie przesadzalbym, ze najlepsza w tym sezonie, chyba ze mowimy tylko o nich... to tak.

Martwi mnie frekwencja na Lksie, tak wazny mecz... 8)

http://jp85.pl/galeria/sez0708/170807/s ... %20290.jpg
iparts.pl
Guzi
Kontakt:

Post autor: Guzi »

:shock: oprawa LKSu to chyba najlepsza jaka widzialem w ich historii :shock:

nono.... moze nareszcie w derbach podejma walke w ultrasce.
Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus »

Nie wiem jak mozna sie czepieac ŁKSu przeciez zrobili dobra oprawe mi sie podoba 9/10 a mowienie ze 3 ligowcy moga zrobic takie oprawy jest smieszne przeciez teraz wiekszosc opraw slada sie z kartonow, sketorowek i flag :wink:
Maxim
ban

Post autor: Maxim »

Górnik Zabrze - Ruch Chorzów

Biorąc pod uwagę informację z klubu kołowrotki na tym meczu wskazały liczbę 21 895.

Atmosfere i doping oceniam na wysokim poziomie, a momentami można było poczuć ciarki:)
wnc1964

Post autor: wnc1964 »

liczba kibiców Górnika imponująca tym bardziej że KSG grał słabo,
i mecz bez kibiców przyjezdnych, gratuluje byle tak dalej.
do przykladu naj naj naj chorzowskie 7tys na atrakcyjnie kibcowsko meczu z Sosnowcem, przy dobrej grze grajków chorzowskich.

GieKSa jest tylko jedna z Katowic.
kowal_sky

Post autor: kowal_sky »

FcRuda ma racje, tym bardziej, ze problemy z kupnem biletu (spisywanie pesela przydzielanie indywidualnie miejsc kazdemu kibicowi) bardoz spowolnily u nas wchodzenie na stadion,mysle ze podobnie jest u was wiec chyba rozumiesz:)
Ultrafanatic

Post autor: Ultrafanatic »

Wg mnie oprawa ŁKSu zajebista!
Naprawde dobra robota

P.S: Towarzyszu Walter - Prowadź !
Mar_Widzew

Legioholic jak nie wiesz o czym mowisz to nie pisz.
Tu nie jest godzina przed meczem...

Po za tym temat uwazam za skonczony, a Ci co beda czytac niech sami wyciagna wnioski.

Porównajcie zdjęcie "w trakcie meczu" ze zdjeciem jak twierdzicie "dlugo przed mecze"

http://jp85.pl/galeria/sez0708/170807/s ... %20231.jpg

Roznica diametralna, 1500 kibicow wieciej! Przepraszam :] (niestety nie znalazlem ujecia na prawo)
Ostatnio zmieniony 18.08.2007, 15:45 przez Mar_Widzew, łącznie zmieniany 2 razy.
DLU 1945
ban

Post autor: DLU 1945 »

Cała nasza liga jest ORANGE

Zagłębie Lubin-Lech Poznan 3:1 :lol:

pozdrownienia!

Mistrz Mistrz! ZAGŁĘBIE 8)

BAN
Legioholic

Post autor: Legioholic »

Mar_Widzew pisze:Legioholic jak nie wiesz o czym mowisz to nie pisz.
ostatni moj post w tej sprawie do ciebie bo niecce rozmywac tematu ... naucz sie czytac ze zrozumieniem... nie napisalem ci ze na tym zdjeciu jest godzina przed meczem tylko ze jak bym cie kiedys wziol na Legie godzine przed meczem to mial bys problemy dostac sie pod koniec 1 polowy na stadion a dokladnie na Zylete... teraz juz rozumiesz?
Mar_Widzew

Legioholic pisze:
Mar_Widzew pisze:Legioholic jak nie wiesz o czym mowisz to nie pisz.
ostatni moj post w tej sprawie do ciebie bo niecce rozmywac tematu ... naucz sie czytac ze zrozumieniem... nie napisalem ci ze na tym zdjeciu jest godzina przed meczem tylko ze jak bym cie kiedys wziol na Legie godzine przed meczem to mial bys problemy dostac sie pod koniec 1 polowy na stadion a dokladnie na Zylete... teraz juz rozumiesz?
ale co ma piernik do wiatraka?

kto tu mowi o Legii czy o Widzewie?

Mowa jest o trybunie Lksu...

Komentuj ze zrozumieniem.
Zagaja1910

Post autor: Zagaja1910 »

Droga i krążenie po Łodzi na luzaku
nimalże w 100% to prawda, jednakże 1 samochód spóźniony na mecz traci szybe i jeden szal
Songo1908

Post autor: Songo1908 »

Ale po co ta zbędna dyskusja, to zdjecie trybuny itd... ? Nikt przecież nie twierdzi że było nas na stadionie 20 tysiecy... Wiadomo, że oficjalna liczba kibiców to 8000, wiadomo też że było nas troche wiecej, wiadomo również, że na całej trybunie nie mozemy siedzieć! Co do samego meczu, to atmosfera była elegancka i należy się cieszyć, że nie udało jej sie do konca zepsuć zarządowi Legii!!!

KLUBEM ŁODZI JEST Ł.K.S.!!!
Boni

Post autor: Boni »

Zagaja1910 pisze:
Droga i krążenie po Łodzi na luzaku
nimalże w 100% to prawda, jednakże 1 samochód spóźniony na mecz traci szybe i jeden szal
To masz powód do dumy...
Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 »

Jeden z fajniejszych wyjazdów w ostatnim czasie,dwóch prowadzących,mecze siatkówki,"gorzka wódka" itd
co do dopingu to nasz z racji dwóch wodzirejów :D stał na niezłym poziomie,Ełksy za bardzo nie słyszałem ale jest to zrozumiałe i parę osób na forum już to wytłumaczyło w czym rzecz...
co do frekwencji to sam się zdziwiłem stosunkowo małą ilością ale chłopaki wytłumaczyli mi o ograniczeniach nałożonych na Ełksę...
na meczu widziałem dużo znajomych kopar,jest to budujące w świetle naszego konfliktu z Iti,co cieszy,pewne osoby wzieły się powaznie za prohibicję na wyjazdach.

DZIĘKUJEMY ZA GOŚCINĘ! Charakterny gest Ełksy bez dwóch zdań.
risto

Post autor: risto »

Warta Poznań - Wisła Płock

Jako, że miałem okazję być na meczu to kilka słów komentarza. Warty w młynie ok 50 osob z 2-ma flagami, przyjezdynych 2 autokary + 2 zamotanych kolesi którzy przyjechali taxi pod nie to wejście :roll: . Wisła ma na stanie również 2 flagi. Doping przeciętny z obydwu stron. Wisła dość dobrze po strzeleniu bramki. Warta starała się przebijać i dość często się im to udawało. Mecz bez bluzg i bez oprawy z każdej ze stron.
net12345

Post autor: net12345 »

kibiców na stadionie 2000 w tym 350 sztuk (komplet) z Jagiellonii
SW.fc.M

Post autor: SW.fc.M »

Kilku kibiców Motoru podbiegło pod sektor fanów gości z zamiarem zerwania flagi, ale nie udała im się ta sztuka. Arbiter nawet na moment nie przerwał meczu.

za www.sportowefakty.pl
zab

Post autor: zab »

około 150 - 200 fanów Stalówki w Katowicach.
Ostatnio zmieniony 18.08.2007, 20:21 przez zab, łącznie zmieniany 1 raz.
B-M-H
ban

Post autor: B-M-H »

SW.fc.M pisze:Kilku kibiców Motoru podbiegło pod sektor fanów gości z zamiarem zerwania flagi, ale nie udała im się ta sztuka. Arbiter nawet na moment nie przerwał meczu.

za www.sportowefakty.pl
Nie byleś nie widziales nie komentuj!!!!!!!!!!
zych

Post autor: zych »

Widzewiacy wasza drużyna nie grała z ŁKS-em, tylko gra z Wisłą. Więc wstrzymajcie się z komentarzami.
Head

Post autor: Head »

risto pisze:Warta Poznań - Wisła Płock

Jako, że miałem okazję być na meczu to kilka słów komentarza. Warty w młynie ok 50 osob z 2-ma flagami, przyjezdynych 2 autokary + 2 zamotanych kolesi którzy przyjechali taxi pod nie to wejście :roll: . Wisła ma na stanie również 2 flagi. Doping przeciętny z obydwu stron. Wisła dość dobrze po strzeleniu bramki. Warta starała się przebijać i dość często się im to udawało. Mecz bez bluzg i bez oprawy z każdej ze stron.
I dwa auta.
BKL

Post autor: BKL »

Polonii na Motorze +/-120 w tym 5 osob z Arki od nas z FC,Polonia z 2 fanami, 2 kolesi probowalo zerwac fane K6onTour- ale zostaje obroniona, plus dla tego kolesia, ktory pierwszy biegl bo przekozacko to zrobil!sprytny chlopaczek 8) Motor z glosnym dopingiem- dobra macie akustyke!reszte wydarzen itd sami sobie opiszcie bo bedzie ze nie bylem i nie widzialem :D
W.P.
Kontakt:

Post autor: W.P. »

zab pisze:około 150 - 200 fanów Stalówki w Katowicach.
nie przesadzał bym z tym ze było Was tylu w maksie jest Was tam 150 osób
Guzi
Kontakt:

Post autor: Guzi »

Nie chce pisac relacji w "relacjach" bo nie jestem upowazniony ale swoje 3gr w komentarzach dorzuce:

Oprawa Widzewa:

Obrazek
Obrazek

Oprawa Wisly:

Obrazek

----------

W poprzednim meczu chcielismy zmierzyc sie z Wisla na doping po meczu gdy naszych kibicow zostala podobna liczba pod zegarem co Wisly w sektorze gosci. Wisla wtedy nie podjela walki na doping tlumaczac sie pozniej ze przyjechala ekipa sportowa.

OK spoko, mozna to zrozumiec.

Dzisiaj sytuacja taka znow miala miejsce tyle ze tym razem byli ultrasi o czym swiadczy m.in oprawa w sektorze gosci.

Wisla znow nie podjela rekawicy.

http://pl.youtube.com/watch?v=wZM7DAwII4U
Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus »

informatorZL pisze:W Lubinie 4 tys Lecha
:shock: :shock:
Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek »

Jastrzębie siedzi u nas na sektorze tzw. rodzinnym w max 50-60 osób, na meczu spokój.

[Liczba Jastrzębia to moje przypuszczenia, niech ktoś poda oficjalną]
P-WMG

Post autor: P-WMG »

wedłóg osób liczących 31 głów siedziało na sektorze,
ZD
ban

Post autor: ZD »

Moja propozycja to ustawki poza stadionem, np. w studiu nagrań.

8)
kubi111

Post autor: kubi111 »

na normlanych meczach niebluzmy czesto na przyjeznych.dzis zrobilismy to kilka razy dlatego wszystkim wydaje sie to ponad norme.
gdybys był na meczu słyszał bys pewnie ze wcale nieodstawalismy w liczbie bluzgów.
pozdrawaim tyle odmenia
bez odbioru
BIG AL

Post autor: BIG AL »

taaa pierdu pierdu ale co to za dymy były ?podobno gazowanie było no i pare Widzewiaków w buforowym
rts

Post autor: rts »

drobne przepychanki z ochroniarkami, nic godnego uwagi
ks1946

Post autor: ks1946 »

CKS Czeladź - Niwy Brudzowice (80-100)
W młynie w dniu dzisiejszym zasiada od 80 do 100 kibiców - spora rotacja. Doping - wspomagany 1 bębnem - na dość przyzwoitym poziomie - chociaż zdarzyło się kilka krótkich przestojów. Odświeżamy oraz wprowadzamy nowe piosenki, które wszystkim szybko udało się "podłapać". Na meczu, poza wyrzuceniem 20 serpentyn, nie prezentujemy żadnej oprawy - tym samym zbierając siły na mecze najbliższe; w myśl zasady " jakość - a nie ilość ". Z innych akcetntów, które warto odnotować, to debiut nowej flagi Brygady Rożka. Z nami w dniu dzisiejszym 3 kibiców Górnika Wojkowice - podziękowania

Będą jakieś foty?? bo jeszcze nigdy prócz relacji nie widziałem zdjęć z Waszych meczy.
Variat

Post autor: Variat »

A Polonia w Lublinie sporo wrzuca na Legię...
CKSCZELADZ
Kontakt:

Post autor: CKSCZELADZ »

ks1946 pisze:CKS Czeladź - Niwy Brudzowice (80-100)
W młynie w dniu dzisiejszym zasiada od 80 do 100 kibiców - spora rotacja. Doping - wspomagany 1 bębnem - na dość przyzwoitym poziomie - chociaż zdarzyło się kilka krótkich przestojów. Odświeżamy oraz wprowadzamy nowe piosenki, które wszystkim szybko udało się "podłapać". Na meczu, poza wyrzuceniem 20 serpentyn, nie prezentujemy żadnej oprawy - tym samym zbierając siły na mecze najbliższe; w myśl zasady " jakość - a nie ilość ". Z innych akcetntów, które warto odnotować, to debiut nowej flagi Brygady Rożka. Z nami w dniu dzisiejszym 3 kibiców Górnika Wojkowice - podziękowania

Będą jakieś foty?? bo jeszcze nigdy prócz relacji nie widziałem zdjęć z Waszych meczy.
Wystarczy troche wykazac sie bystroscia ;)

www.cks1924czeladz.prv.pl

Obecnie strona jest przebudowywana, ale fotki z ostatnich meczow pojawiaja sie, wkrotce pojawia sie i z minionych sezonow...
Posejdon

Post autor: Posejdon »

Variat pisze:A Polonia w Lublinie sporo wrzuca na Legię...
Ja nie słyszałem ani razu, żeby wrzucali na Legię...
ODPOWIEDZ