Komentarze 17-19 Sierpień

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kubal

Post autor: Kubal » 18.08.2007, 11:12

kubi111 pisze:jak sie prezentował Łks jesli chodzi o doping bo Legia podbno na wysokim poziomie.moze ktos z Warszawy odpowie
Wasz doping nie był zły,jednak jak my śpiewaliśmy coś swojego,to z wiadomych względów nie słychać Was było super wyraźnie.Na pewno najlepiej i najgłośniej wychodziło Wam "Sialalalalal,sialalalala,sialalalala,hej ŁKS",czy jakoś tak,wtedy gdy podłączała się druga trybuna,było naprawdę głośno,melodyjnie i po prostu fajnie :wink:
Obrazek
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa

iparts.pl
J_Ż_I_P

Post autor: J_Ż_I_P » 18.08.2007, 11:12

ŁKS-Legia. Jak dla mnie oprawy ŁKS-u i Legii fajne i pomysłowe.

Górnik-Ruch. Bardzo dobra liczba Górnika, o starciach obu ekip przed lub po meczu pewnie się tutaj nie dowiem( :? ) więc to wszystko z mojej strony na temat tego spotkania.

napakowana musztarda

Post autor: napakowana musztarda » 18.08.2007, 11:45

Matpaw nie jestem kibicem RUCHU CHORZÓW!

kass po prostu dla mnie pomachanie flagami i wywieszenie sektorówki jest zbyt proste , dla mnie oprawy które miazdzą to skomplikowane kartoniady do tego dwustronne przykładowo.

A to co pokazał ŁKS , może pokazać 3 ligowa ekipa, byle miała na tyle materiału i kijków ;)

Bez napinki, moje obiektywne zdanie, kogoś ta oprawa zachwyca mnie nawet nie grzeje i zapomne o niej po tej kolejce.

Tyle ode mnie.

k!

Post autor: k! » 18.08.2007, 12:09

Dla mnie świetna oprawa Legii - j**** komunistyczne rządy (j**** SLD) 8)

ŁKS chyba najlepsza oprawa w historii, tymbardziej jeżeli chodzi o grafikę, w tym elemencie na pewno przebiła ŁKS-Arka 2002. Tak trzymac dalej.

Piotras ŁKS

Post autor: Piotras ŁKS » 18.08.2007, 12:29

napakowana musztarda pisze:Matpaw nie jestem kibicem RUCHU CHORZÓW!

kass po prostu dla mnie pomachanie flagami i wywieszenie sektorówki jest zbyt proste , dla mnie oprawy które miazdzą to skomplikowane kartoniady do tego dwustronne przykładowo.

A to co pokazał ŁKS , może pokazać 3 ligowa ekipa, byle miała na tyle materiału i kijków ;)

Bez napinki, moje obiektywne zdanie, kogoś ta oprawa zachwyca mnie nawet nie grzeje i zapomne o niej po tej kolejce.

Tyle ode mnie.

Twoim tokiem myślenia to każda oprawa to poziom B klasowy...

Bo przecież co trudnego jest w podneisieniu kartonu, pomachania flagą czy potrzymaniu racy etc.
Chyba dla każdego człowieka żadna filozofia...
ŁKS ŁÓDŹ

kubi111

Post autor: kubi111 » 18.08.2007, 12:32

Kubal pisze:
kubi111 pisze:jak sie prezentował Łks jesli chodzi o doping bo Legia podbno na wysokim poziomie.moze ktos z Warszawy odpowie
Wasz doping nie był zły,jednak jak my śpiewaliśmy coś swojego,to z wiadomych względów nie słychać Was było super wyraźnie.Na pewno najlepiej i najgłośniej wychodziło Wam "Sialalalalal,sialalalala,sialalalala,hej ŁKS",czy jakoś tak,wtedy gdy podłączała się druga trybuna,było naprawdę głośno,melodyjnie i po prostu fajnie :wink:
dziekuje za odp ale jestem z Widzewa:)

dno

Post autor: dno » 18.08.2007, 12:44

Tyle ode mnie.
To jeszcze wymien nam 3-ligowa ekipe ktora jest w stanie stworzyc oprawe na 2 tysiace osob.

napakowana musztarda

Post autor: napakowana musztarda » 18.08.2007, 12:45

Piotras ŁKS pisze:

Tyle ode mnie.

Twoim tokiem myślenia to każda oprawa to poziom B klasowy...

Bo przecież co trudnego jest w podneisieniu kartonu, pomachania flagą czy potrzymaniu racy etc.
Chyba dla każdego człowieka żadna filozofia...

nic, ale mega trudem jest ułożenie z nich NAPISU, jeszcze gdy kartoniada jest obracana to jest już majstersztyk .. i do tego dąże , ale niektórzy i tak swoje .

skończmy już ten wątek bo ja Was nie przegadam ani wy mnie, wiem swoje wy wiecie swoje i ciach :)

PS: a race czy flagę to byle głupek może podnieść odpalić i pomachać :lol: :wink:, owszem wizualnie może się podobać ale tak na prawdę to jest zwykła prostota i żadnej filiozofii w niej nie ma ..... jak na ŁKS może być, w sumie w ultrasce dopiero raczkują.
Ostatnio zmieniony 18.08.2007, 12:57 przez napakowana musztarda, łącznie zmieniany 6 razy.

Legioholic

Post autor: Legioholic » 18.08.2007, 12:46

jak dla mnie oprawa Łksu bardzo dobra. dziwia mnie wpisy ze taka sama oprawe moga miec ekipy 3 ligowe itd... tak moga miec jak by Widzew, Legia, Lech itd graly w 3 lidze to tak... ale tobie pewnie chodzi o poziom 3 ligowy czyli stawiasz ultrasow Łksu i oprawe ktora zrobili poza jakas 30 klubow... wiec wymien mi 30 klubow i opraw ktore sa lepsze wtedy ci przytakne a tak to dla mnie twoj post jest zbedny i pusty...
pozdrawiam

Legia to My
Legia Warszawa

Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek » 18.08.2007, 12:50

ŁKS bardzo pozytywnie się zaprezentował.Ich oprawa naprawde kozak,napewno numer 1 jak do tej pory w tym sezonie.czytelna ,pomysłowa i widac ,że wymagała wiele pracy(wiec tekstami jakiegos pokemona "musztardy" bym sie nie przejmował, bo skoro nawet kibice Widzewa doceniają oprawę to znaczy ,że była niezła).Co do nas ,oprawa bardzo pomysłowa i z jajem,doping jak na liczbe bardzo dobry,no i pierwsza w Polsce siatkówka na meczu piłkarskim:).I brawa dla ŁKSu,że mimo wielu ostrzeżeń "naszego" zażądu i Pzpnu weszliśmy bez problemu.Oby większośc ekip stac było na taka solidarnośc jak w tym sezonie wykazał sie Górnik i właśnie ŁKS.
Co do dopingu ŁKSu to ciezko ocenic bo siedzielismy na tej samej trybunie wiec oni pewnie tez nas slabo slyszeli.

napakowana musztarda

Post autor: napakowana musztarda » 18.08.2007, 13:10

jak ktoś ma odmienne zdanie to od razu jest chujem/ gnojem/ niekumatym piknikiem i pokemonem.

Widzew docenił ich oprawę? a co mnie to człowieku ku*** obchodzi?

koło c**** mi to lata, ja mam swoje zdanie na ten temat i oprawa według mnie jeśli patrząc na pryzmat Wisły i Legii kiepska, a jesli patrząc na możliwości ŁKS-u dobra.

Bez odbioru.

Mar_Widzew

Post autor: Mar_Widzew » 18.08.2007, 13:12

Co do oprawy Lksu nie przesadzalbym, ze najlepsza w tym sezonie, chyba ze mowimy tylko o nich... to tak.

Martwi mnie frekwencja na Lksie, tak wazny mecz... 8)

[link]

Guzi

Post autor: Guzi » 18.08.2007, 13:33

:shock: oprawa LKSu to chyba najlepsza jaka widzialem w ich historii :shock:

nono.... moze nareszcie w derbach podejma walke w ultrasce.
Tam gdzie jest choć jeden WIDZEWIAK, tam jest WIDZEW!

Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus » 18.08.2007, 13:39

Nie wiem jak mozna sie czepieac ŁKSu przeciez zrobili dobra oprawe mi sie podoba 9/10 a mowienie ze 3 ligowcy moga zrobic takie oprawy jest smieszne przeciez teraz wiekszosc opraw slada sie z kartonow, sketorowek i flag :wink:
Obrazek
Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke

Maxim
ban

Post autor: Maxim » 18.08.2007, 13:42

Górnik Zabrze - Ruch Chorzów

Biorąc pod uwagę informację z klubu kołowrotki na tym meczu wskazały liczbę 21 895.

Atmosfere i doping oceniam na wysokim poziomie, a momentami można było poczuć ciarki:)

wnc1964

Post autor: wnc1964 » 18.08.2007, 13:50

liczba kibiców Górnika imponująca tym bardziej że KSG grał słabo,
i mecz bez kibiców przyjezdnych, gratuluje byle tak dalej.
do przykladu naj naj naj chorzowskie 7tys na atrakcyjnie kibcowsko meczu z Sosnowcem, przy dobrej grze grajków chorzowskich.

GieKSa jest tylko jedna z Katowic.

FcRuda

Post autor: FcRuda » 18.08.2007, 14:32

Mar_Widzew martwi mnie Twoja głupota, bo jest to zdjęcie jeszcze kawal przed meczem. Bo nie widziałem nigdy, żeby mecz trwał, gdy na środku boiska jest znak(czy c*** wie co) orange :lol: :lol: :lol: :lol:
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo

kowal_sky

Post autor: kowal_sky » 18.08.2007, 14:42

FcRuda ma racje, tym bardziej, ze problemy z kupnem biletu (spisywanie pesela przydzielanie indywidualnie miejsc kazdemu kibicowi) bardoz spowolnily u nas wchodzenie na stadion,mysle ze podobnie jest u was wiec chyba rozumiesz:)

Ultrafanatic

Post autor: Ultrafanatic » 18.08.2007, 15:07

Wg mnie oprawa ŁKSu zajebista!
Naprawde dobra robota

P.S: Towarzyszu Walter - Prowadź !
110% ANTY - ITI

Mar_Widzew

Post autor: Mar_Widzew » 18.08.2007, 15:26

FcRuda pisze:Mar_Widzew martwi mnie Twoja głupota, bo jest to zdjęcie jeszcze kawal przed meczem. Bo nie widziałem nigdy, żeby mecz trwał, gdy na środku boiska jest znak(czy c*** wie co) orange :lol: :lol: :lol: :lol:
nie bede komentował Twojego komentarza do mnie
ale powiem jedno skoro lezy juz Orange to mecz bedzie za 5-10min (o czym swiadczy nawet brak pilkarzy rozgrzewajacych sie). Rzadko chodzisz na mecze.
A nawet jesli to ile was moglo jeszcze dojsc na trybune skoro jak narazie jest wypelniona w "na oko" 60%?

Sam sie osmieszyles. Bez odbioru.

RDG 1910

Post autor: RDG 1910 » 18.08.2007, 15:34

FcRuda pisze:Mar_Widzew martwi mnie Twoja głupota, bo jest to zdjęcie jeszcze kawal przed meczem. Bo nie widziałem nigdy, żeby mecz trwał, gdy na środku boiska jest znak(czy c*** wie co) orange :lol: :lol: :lol: :lol:

Bystry to ty nie jesteś 8) .
Moim zdaniem jest to przerwa w meczu co potwierdza chociażby intensywność włączonych jupiterów. Mecz o 19, na dodatek sierpień a ty tu wyjeźdżasz że to zdjęcie jest grubo przed meczem. No chyba że wasz slogan "Ciemna Strona Miasta" przekłada się na cemności w piękne śierpniowe popołudnie.
Chyba że na EŁKSIE czas biegnie do tyłu - zaczynacie o 20:30 a kończycie o 18. :wink:

Prezentacje bardzo fajne - wasza aż dziw bierze że tak starannie wykonana :shock: , a Legii całkiem z jajem :lol:

nie pozdrawiam :wink:
Ostatnio zmieniony 18.08.2007, 15:53 przez RDG 1910, łącznie zmieniany 1 raz.
......a ósmego dnia Bóg stworzył Widzew

Legioholic

Post autor: Legioholic » 18.08.2007, 15:36

Mar_Widzew pisze:nie bede komentował Twojego komentarza do mnie
ale powiem jedno skoro lezy juz Orange to mecz bedzie za 5-10min (o czym swiadczy nawet brak pilkarzy rozgrzewajacych sie). Rzadko chodzisz na mecze.
A nawet jesli to ile was moglo jeszcze dojsc na trybune skoro jak narazie jest wypelniona w "na oko" 60%?
Sam sie osmieszyles. Bez odbioru.
zaprosil bym cie na mecz Legii jakies 2 lata temu wstecz godzine przed meczem... jesli bys wszedl na pierwsza polowe to wielkie gratulacje... wiec teraz ty sie osmieszyles bo moze na Widzewie kibicow wpuszczaja co 5 sekund ale na innych stadionach jest moze inaczej wiec jesli niewiesz jak bylo wczoraj na Łksie to sie nie wypowiadaj

ps. dodam odrau ze tez dokladie niewiem jak tam od strony gospodarz wpuszczaja ale jesli ludzie ktorzy byli na tym meczu gadaja ci ze ciezko szlo wpuszczanie bo jakies pesele itd to poco jeszcze piszesz niedowiarku?
Legia Warszawa

Mar_Widzew

Post autor: Mar_Widzew » 18.08.2007, 15:40

Legioholic jak nie wiesz o czym mowisz to nie pisz.
Tu nie jest godzina przed meczem...

Po za tym temat uwazam za skonczony, a Ci co beda czytac niech sami wyciagna wnioski.

Porównajcie zdjęcie "w trakcie meczu" ze zdjeciem jak twierdzicie "dlugo przed mecze"

[link]

Roznica diametralna, 1500 kibicow wieciej! Przepraszam :] (niestety nie znalazlem ujecia na prawo)
Ostatnio zmieniony 18.08.2007, 15:45 przez Mar_Widzew, łącznie zmieniany 2 razy.

R/F
ban

Post autor: R/F » 18.08.2007, 15:40

BiałyTeofilów pisze::D malo? przeciez bylo nas tyle co was maxymalnie na kurnik wchodzi :lol:
Na "kurnik" może wejśc więcej niż 8000 a tylko tyle oficjalnie mozecie wpuszczać na wasz super nowoczesny stadion :wink:

Czyli oficjalna pojemnoć "kurnika" jest większa od pojemności stadionu na al. Unii.

DLU 1945
ban

Post autor: DLU 1945 » 18.08.2007, 15:49

Cała nasza liga jest ORANGE

Zagłębie Lubin-Lech Poznan 3:1 :lol:

pozdrownienia!

Mistrz Mistrz! ZAGŁĘBIE 8)

BAN

Legioholic

Post autor: Legioholic » 18.08.2007, 15:53

Mar_Widzew pisze:Legioholic jak nie wiesz o czym mowisz to nie pisz.
ostatni moj post w tej sprawie do ciebie bo niecce rozmywac tematu ... naucz sie czytac ze zrozumieniem... nie napisalem ci ze na tym zdjeciu jest godzina przed meczem tylko ze jak bym cie kiedys wziol na Legie godzine przed meczem to mial bys problemy dostac sie pod koniec 1 polowy na stadion a dokladnie na Zylete... teraz juz rozumiesz?
Legia Warszawa

Młody B.

Post autor: Młody B. » 18.08.2007, 16:04

BiałyTeofilów pisze::D malo? przeciez bylo nas tyle co was maxymalnie na kurnik wchodzi :lol:

Daleki jestem od komentowania waszej frekwencji- ilu was bylo-wasza sprawa...

Ale przypomne tylko ze nasz "kurnik" dostal licencje bezproblemowo, gdy wasz Estadio Da Gruz dopuszczony jest chyba tylko cudem...

...i to u nas goscic bedzie reprezentacja. 8)
Red is my color, WIDZEW is my PRIDE!

Mar_Widzew

Post autor: Mar_Widzew » 18.08.2007, 16:05

Legioholic pisze:
Mar_Widzew pisze:Legioholic jak nie wiesz o czym mowisz to nie pisz.
ostatni moj post w tej sprawie do ciebie bo niecce rozmywac tematu ... naucz sie czytac ze zrozumieniem... nie napisalem ci ze na tym zdjeciu jest godzina przed meczem tylko ze jak bym cie kiedys wziol na Legie godzine przed meczem to mial bys problemy dostac sie pod koniec 1 polowy na stadion a dokladnie na Zylete... teraz juz rozumiesz?
ale co ma piernik do wiatraka?

kto tu mowi o Legii czy o Widzewie?

Mowa jest o trybunie Lksu...

Komentuj ze zrozumieniem.

Zagaja1910

Post autor: Zagaja1910 » 18.08.2007, 16:08

Droga i krążenie po Łodzi na luzaku
nimalże w 100% to prawda, jednakże 1 samochód spóźniony na mecz traci szybe i jeden szal
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB
TYLKO WIDZEW ŁÓDŹ

Songo1908

Post autor: Songo1908 » 18.08.2007, 16:40

Ale po co ta zbędna dyskusja, to zdjecie trybuny itd... ? Nikt przecież nie twierdzi że było nas na stadionie 20 tysiecy... Wiadomo, że oficjalna liczba kibiców to 8000, wiadomo też że było nas troche wiecej, wiadomo również, że na całej trybunie nie mozemy siedzieć! Co do samego meczu, to atmosfera była elegancka i należy się cieszyć, że nie udało jej sie do konca zepsuć zarządowi Legii!!!

KLUBEM ŁODZI JEST Ł.K.S.!!!

Józek

Post autor: Józek » 18.08.2007, 16:43

oprawa ŁKSu godna pochwały, interesują co zapowiada się bezpośredni pojedynek kibiców 6 października :) a Mar_Widzew nie bredź głupot i nie szukaj dziury w całym bo nie dość, ze zdjęcie, które wrzucasz jest mało wyraźne to w dodatku przed meczem...i wytykasz komuś, ze chyba na mecze nie chodzi...to Ty chyba sam nie chodzisz albo po prostu nie pamiętasz jak wyglądała u nas Niciarka w pierwszej połowie meczu z Bełchatowem 2 tygodnie temu a jak w drugiej :roll: kolejki w trakcie meczu w związku z kartami kibica były jak skur..syn więc czemu na ŁKSie wymagasz, żeby 5 minut przed meczem byli na stadionie? ehh...skąd się tacy biorą? czasami mam wrażenie, że z ŁKSiakiem się lepiej dogadam niż z bratem po szalu.... :roll: pozdro dla kibicowskiej braci, a teraz myk myk na aleję Piłsudskiego :D
Ostatnio zmieniony 18.08.2007, 16:52 przez Józek, łącznie zmieniany 1 raz.

Boni

Post autor: Boni » 18.08.2007, 16:50

Zagaja1910 pisze:
nimalże w 100% to prawda, jednakże 1 samochód spóźniony na mecz traci szybe i jeden szal
To masz powód do dumy...

Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 » 18.08.2007, 17:09

Jeden z fajniejszych wyjazdów w ostatnim czasie,dwóch prowadzących,mecze siatkówki,"gorzka wódka" itd
co do dopingu to nasz z racji dwóch wodzirejów :D stał na niezłym poziomie,Ełksy za bardzo nie słyszałem ale jest to zrozumiałe i parę osób na forum już to wytłumaczyło w czym rzecz...
co do frekwencji to sam się zdziwiłem stosunkowo małą ilością ale chłopaki wytłumaczyli mi o ograniczeniach nałożonych na Ełksę...
na meczu widziałem dużo znajomych kopar,jest to budujące w świetle naszego konfliktu z Iti,co cieszy,pewne osoby wzieły się powaznie za prohibicję na wyjazdach.

DZIĘKUJEMY ZA GOŚCINĘ! Charakterny gest Ełksy bez dwóch zdań.
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.

risto

Post autor: risto » 18.08.2007, 18:14

Warta Poznań - Wisła Płock

Jako, że miałem okazję być na meczu to kilka słów komentarza. Warty w młynie ok 50 osob z 2-ma flagami, przyjezdynych 2 autokary + 2 zamotanych kolesi którzy przyjechali taxi pod nie to wejście :roll: . Wisła ma na stanie również 2 flagi. Doping przeciętny z obydwu stron. Wisła dość dobrze po strzeleniu bramki. Warta starała się przebijać i dość często się im to udawało. Mecz bez bluzg i bez oprawy z każdej ze stron.
Biali ludzie, czarne charaktery!

kaskader_(L)

Post autor: kaskader_(L) » 18.08.2007, 18:29

Zagaja1910 pisze:
dobieracie sobie, kogo atakować, a kogo nie?
ja też byłem spóźniony i sporo czasu jeździłem po Łodzi - dlaczego nikt nie podbił.
a co do tej akcji - jeżeli to prawda - , to moim zdaniem - czyste frajerstwo i tyle. Co ta szyba zawiniła....
nie odpisuj na ogólnym, tylko ewentualnie (aczkolwiek niekoniecznie) na priv.
Ucz się od miastowych, będących po sąsiedzku.
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...

net12345

Post autor: net12345 » 18.08.2007, 18:39

kibiców na stadionie 2000 w tym 350 sztuk (komplet) z Jagiellonii

ODPOWIEDZ