Co do tych symulacji, jeśli ma to odzwierciedlenie to każdy rywal Wisły kibicowsko wypada ciekawie. Pod tym względem najbardziej gorąco by było z Besiktasem.
Piłkarsko - Partizan lub Spartak lub z II Rapid bądź Portsmouth.
Co do Lecha, gorące tereny to CSKA - kolejny etap "przyjacielskich" gestów POL- ROS i Olympiakos.
Wymarzony piłkarsko to Austria i Rennes.
Dzisiaj Lech - konkretnie! Podgłośniłem tv i żałuje, że nie ma jeszcze w telewizorach opcji - wyłącz komentatora.
Sportowa_D pisze:Lech dzisiaj zaprezentował się rewelacyjnie!!!
Na chwilę obecną widzę w Polsce tylko 4 ekipy exportowe z najwyższej półki: Lech, Legia, Widzew i Wisła.
hehe,
Ostatnio zmieniony 06.09.2008, 16:34 przez nitro, łącznie zmieniany 1 raz.
Sportowa_D pisze:Lech dzisiaj zaprezentował się rewelacyjnie!!!
Na chwilę obecną widzę w Polsce tylko 4 ekipy exportowe z najwyższej półki: Lech, Legia, Widzew i Wisła.
hehe, ta Widzew, zwłaszcza chuligańsko ..
dobry jesteś ..
Zamotasupuany - czyli jak eLka jechała Rosji od ku*** w Warszawie to było ok a jak odwrotnie to ci cisnienie skacze?
Odpowiedzią na każdą akcje jest reakcja ...prowokacje tego dwumeczu są idealna analogią tego co się teraz dzieje w polityce pomiędzy tymi krajami ...
idź sobie zrób poparcie dla bratniego narodu gruzińskiego ...
co do tego co napiał pojara
dla Wisły piłkarsko chyba najlepszy wybór to z pierwszego koszyka Spartak Moskwa będący obecnie w głębokim kryzysie z drugiego Rapid natomiast kibicowsko ...z pierwszego Hertha lub ...po cichu liczę na Partizan : ))) z drugiego natomiast Paryż lub Portsmouth
Lech natomiast nie ma specjalnie rywali których mógłby przejść (no może Rennes) a kibicowsko ...również Austria lub ...Olympiakos jako taka weryfikacja swojej siły ...
UEFA przypadkiem nie każe z góry za pirotechnikę? Bo jak tak to Lechowi ładnie finansowo dowalą a Legia leci z pucharów na 2 lata (nie pamiętam dokładnie). Inna sprawa że za sprawą Miklasa i spółki to zaraz będziemy się przed spadkiem bronić
pojara pisze:
kiedy to nasze fatum losowań się skończy to ja nie wiem
Valerengaa tam pozdro.
A tak ogólnie to wg mnie jeśli chodzi o aspekt sportowy to obie drużyny mogą przejść. Kibicowski też nieźle, Lech może w ładnej liczbie wpaść do Wiednia, Wisła do Anglii też, a warto pamiętać o naszej emigracji. No i być może Angola przyjadą w ciekawej liczbie.
Tottenham całkiem dobrze tak jak już poprzednik napisał na pewno na wyjeździe TSW może liczyć na naszych emigrantów nie wiem jak tam na wyjazdy ale na meczach u siebie zawsze jest komplet(w sumie w Anglii standard) piłkarską myśle są do przejścia
To jest mało ważne. Tottenham to Tottenham , to jest liga [link], tam ktoś kto zajmuje miejsce w dole tabeli rozjebałby 90% Polskich drużyn z palcem w d****.
Po prostu że z tej piątki najgorzy był własnie Tottenham, potem Ajax, Udinese, FC Kopenhaga i na koniec Lewski Sofia
Lech , cóż .. trafili najlepiej jak mogli.
to w kwestii sportowej
kibicowsko może być ciekawie
Ostatnio zmieniony 29.08.2008, 13:41 przez kosacki, łącznie zmieniany 3 razy.
Do przejscia to byl Lewski i Kopenhaga
TT jak kazda druzyna jest do przejscia, ale musi nam mega szczescie dopisac zeby sie udalo.
TT gra w najlepszej lidze swiata i bez wzgledu na to jaki mieli teraz poczatek to jest jedna z lepszy druzyn Angielskich. Podsumowujac chujnia i tyle, liczylem na Lewskiego
LM 2 runda - Beitar (najgorzej)
LM 3 runda - Barcelona (najgorzej)
PU - Tottenham (najgorzej)
jak jestesmy na fali to zawsze musimy trafic na konkretnych rywali tak jak to bylo za czasow "Parmy, Lazio czy Schalke"
@ nie zapomnijcie o emigrantach , gdzie by Wisla nie pojechala tam ich pelno
W Austri też nie brakuje emigrantów zobaczymy jak będzie z selekcją
Mecze z TH będą kurewsko ciężkie mimo ostatnich wtop w lidze oglądałem ich w turnieju rozgrywanym w Rotterdamie?? więc specjalnie potencjalny out brany pod uwage (biorac też pod uwage mecz z Blackburn)
Odwiecznym rywalem Tottenhamu jest drużyna zza miedzy - Arsenal Londyn. Oba kluby znajdują się w tej samej części Londynu, ale kibice obu zespołów się nienawidzą. Piłkarzom "Kogutów" kibicuje bowiem spora grupa fanów pochodzenia żydowskiego ("Yids"), natomiast fanami drużyny "Kanonierów" są rdzenni Anglicy i mieszkańcy północno-wschodniego Londynu a także mniejszość niemiecka i luksemburska mieszkająca w New Hampshire.
mimo że temat stricte KIBICOWSKI (a nie sportowy) to pozwolę sobie wtrącić - wg. mnie Wisła mogłaby gorzej trafić (Ajax), ale tak czy inaczej... i tak w grupie raczej by sobie nie pograła - najprawdopodobnie (po Tottenhamie) miałaby Ajax, Kopenhagę (tu jeszcze względnie), Levskiego (tu obstawiałbym remis, chociaż - nie wiadomo) i Borrusię/Udinese (tu chyba nawet obojętne kogo)
/a i zwalanie wszystkiego na 'bo to złe losowanie było' jest dość... dziwne - jakby nie Valerengi, V. Setubale czy inne Dinama (?) Tbilisi to może i nawet rozstawienie by było.../
kibicowsko - w Austrii pewnie histeria, jak to z reguły przed meczami z jakąkolwiek 'polską dziczą' a Wisła mogłaby chyba jednak ciekawiej trafić
z innych meczów ciekawe może być spotkanie Banika ze Spartakiem, z wiadomych względów
Najpierw, Wiślacy, cieszycie się że Legia odpada z Austrią Wiedeń kilka sezonów temu, bo ich nie lubicie, a teraz narzekacie, że nie jesteście rozstawieni i przychodzi wam grać z Tottenhamem.
kibicowsko - Lech średnio, chyba wolałby Hereenven albo Schalke jednak? Wisła nie ma najgorzej, nie ukrywajmy duże wsparcie z wysp bedzie.
sportowo - Lech da rade, Wisła przy jakimś farcie moooże.