Wisła też grała z Austrią w PU??Olsztynianin pisze:Lech bardzo dobrze sie zaprezentowal. Choc to nie ten sam stadion gdzie goscila Legia i Wisla, tam pewnie wypadliby jeszcze lepiej.
Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
caly w kropki
tak sie malpy zachowuja, oni duzo sie nie roznia od malp wiec nie ma co sie dziwicch pisze:"Są grupki polskich kibiców na sektorach gospodarzy. Gdy głośno dopingują naszych, angielscy kibice pokazują na nich palcami i krzyczą "uuuuu". Gdy dopingują zbyt pewnie wyprowadzani są przez ochronę..."
relacja z wisla.krakow.p
Duzą róznicę? ale chyba nie między Wisłą a Lechem (piłkarsko) bo Tottenham a Austria to tak jak np. Lech a Odra Wodzisław.
Wynik 2-1 z takim zespołem to b. dobre osiągnięcie. I na tym zakończmy może aspekt piłkarski bo nie ma sensu
Co do tej obawy że Lech "zajmię" Prater, z tego co się dało wyczytać na forum Lecha były problemy ze sprzedaniem tych 600 biletów , no ale nie wnikam.
Co do flag Wisły na Tottenhamie, już przed meczem SKWK informowało żeby nie zabierać żadnych flag bo albo ochrona nie wpuści albo nie będzie gdzie jej powiesić.
Wynik 2-1 z takim zespołem to b. dobre osiągnięcie. I na tym zakończmy może aspekt piłkarski bo nie ma sensu
Co do tej obawy że Lech "zajmię" Prater, z tego co się dało wyczytać na forum Lecha były problemy ze sprzedaniem tych 600 biletów , no ale nie wnikam.
Co do flag Wisły na Tottenhamie, już przed meczem SKWK informowało żeby nie zabierać żadnych flag bo albo ochrona nie wpuści albo nie będzie gdzie jej powiesić.
Wisla grala na stadionie narodowym, nie jest to stadion Austrii ani Rapidu Wieden. Austria z Legia grala na stadionie narodowym, bo mieli na ich stadionie trybune bez krzeselek.kosacki pisze:Wisła nie grała z Austrią Wiedeń, tylko na jej stadionie z Mattersburgiem.
I tak jak kolega wyżej pisze, trzeba było na necie oglądać. Jak włączyłem tv to musiałem podpierdolić 3/4 głosa żeby Szpaka usłyszeć , strasznie przyciszyli.. na necie wszystko lux, wrażenie jakbyś na stadionie był.
Lech wczoraj z dobrym dopingiem, Austria z ladna oprawa, dopingowali glosno tylko na poczatku meczu, i po bramkach...
-
Marszałkowski
Co to za sztuczki wyczyniali realizatorzy z mikrofonami,ze w pierwszej polowie slyszalem tylko Austrie,w drugie na przemian Austrie i Lecha,a pod koniec meczu i tych i tych?
Bo zeby w drugiej slyszec beben tak glosno,a w pierwszej ani razu,to troche dziwne...
Obie polskie ekipy sie pokazaly,a wynik to juz oddzielny temat
Bo zeby w drugiej slyszec beben tak glosno,a w pierwszej ani razu,to troche dziwne...
Obie polskie ekipy sie pokazaly,a wynik to juz oddzielny temat
Np jakby Ruch Radzionków przegrał z Barceloną na Cam Nou 2:1 i miał w perspektywie rewanż u siebie - kapujesz?Adicek pisze:Przegrac 2:1 to dobre osiagniecie ? jak mozna przegrac i mowi ze to dobre osiagniecie ?kosacki pisze:Wynik 2-1 z takim zespołem to b. dobre osiągnięcie. I na tym zakończmy może aspekt piłkarski bo nie ma sensu
Łowczy zaznaczył że Wisła to druga liga za Lechem, Legią, Widzewem..........ok. Tylko szkoda że ten drugoligowiec ma największe osiągniecia jak narazie jesli chodzi o liczby na wyjazdach zagranicznych. Oczywiście wszystko da się jakoś wytłumaczyć
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
na youtube szukalem jeszcze raz bramki dla Wislu z Tottenhamem i znalazlem takie cos:
http://www.youtube.com/watch?v=Ba8jt3FpD_0
http://www.youtube.com/watch?v=52Tbb6g8BIQ
http://www.youtube.com/watch?v=BsMtG8VJ7ug
niezle sie niesie doping, calkiem inaczej niz w tvp ze szpakiem komentujacym mecz
http://www.youtube.com/watch?v=Ba8jt3FpD_0
http://www.youtube.com/watch?v=52Tbb6g8BIQ
http://www.youtube.com/watch?v=BsMtG8VJ7ug
niezle sie niesie doping, calkiem inaczej niz w tvp ze szpakiem komentujacym mecz
-
salmaatache
WislaSoccer.comZnów wielkie słowa uznania należą się fanom Wisły Kraków. Tym razem za atmosferę, którą stworzyli w trakcie spotkania z Tottenhamem Hotspur.
Czwartek był zdecydowanie polskim dniem w Londynie! Niezwykle liczna miejscowa Polonia została wzmocniona tysiącami fanów z Krakowa, którzy na Wyspy Brytyjskie dotarli w podróży za swoją ukochaną "Białą Gwiazdą".
Na 16.00 czasu miejscowego zaplanowano wielką zbiórkę kibiców Wisły w Londynie. Miejscem spotkania było Trafalgar Square, plac położony w samym centrum Londynu. Stamtąd Armia Biała Gwiazdy wspólnie podróżowała na White Hart Lane, gdzie zjawiła się w sile około pięciu tysięcy. Dokładną liczbę trudno oszacować, gdyż sektor gości był szczelnie wypełniony, a sporo polskich fanów przebywało także w przyległych sektorach. Mało tego, polscy kibice rozrzuceni byli po całym stadionie. Niezapomnianym widokiem pozostaną wiślaccy fani siedzący pośród kibiców Tottenhamu i przyłączający się do dopingu intonowanego przez sektor gości.
Przez pełne 90 minut, a nawet zdecydowanie dłużej trwały w sektorze Wisły chóralne śpiewy i świetna zabawa. 30 tysięcy typowo piknikowych kibiców Tottenhamu mogło z podziwem patrzeć na rozśpiewany sektor "Białej Gwiazdy".
Wynik sportowy poszedł w świat, poszła także masa informacji o kapitalnej atmosferze, którą na meczu stworzyli kibice polskiej drużyny. I nie zmieni tego faktu nawet kilku dziennikarskich frustratów, którzy jak zwykle próbują szukać dziura w całym, a swoje marne wypociny podpinają pod szyld "walki z chuligaństwem na stadionach". Ciekawe tylko ilu z tych Panów kiedykolwiek osobiście pojawiło się na meczu Wisły i z perspektywy stadionu odczuło atmosferę panującą na meczach Wisły Kraków...?
I na koniec jeszcze jedno. Ostatnio sporo słyszymy o tym jak to polski rząd chce się wziąć za uzdrawianie polskiej piłki na wzór angielski. Pomijając aspekt walki z agresją i bandytami, czy na polskich stadionach ma panować taka atmosfera jak na angielskich? Jeżeli tak, to ja mocno trzymam kciuki, by z tych zapowiedzi rządzących udało się zrealizować tyle co z szumnie zapowiadanej "drugiej Irlandii".
Co ty porownujesz Radzionków do Barcelony Niebo a Ziemia ale nie o tym temat wiec zakonczymy ta dyskusjeTSNH pisze:Np jakby Ruch Radzionków przegrał z Barceloną na Cam Nou 2:1 i miał w perspektywie rewanż u siebie - kapujesz?Adicek pisze:Przegrac 2:1 to dobre osiagniecie ? jak mozna przegrac i mowi ze to dobre osiagniecie ?kosacki pisze:Wynik 2-1 z takim zespołem to b. dobre osiągnięcie. I na tym zakończmy może aspekt piłkarski bo nie ma sensu
trza było wyłączyc fonie w TV to wogóle by nie byli słyszalnipryk pisze:zaraz na pewno zmieszacie mnie z błotem, ale jeżeli Wisły faktycznie było tam pare tysięcy to doping był raczej mocno średni.
"Szefostwo Wisły oczywiście uważa, że ma najlepszych kibiców w Polsce." nie napisał Ga(L)a tylko ten dziennikarz.
wejdz i zobacz http://jibe.blox.pl/2008/09/Jestesmy-za ... raaaa.html

wejdz i zobacz http://jibe.blox.pl/2008/09/Jestesmy-za ... raaaa.html
pryk pisze:
chociażby wg tego, że wiem jak może dopingować 3 tys ludzi na wyjeździe.
i porównując doping Lecha na równie pustym stadionie w St Gallen(bo za taki mozna uznac wczoraj ten Totenhamu) w duzo mniejszej liczbie.
ło ku***
zresztą pominę temat "pustego" stadionu w Londynie bo to się nie nadaje nawet do skomentowania
dla każdego kto ma choć kawałek mózgu na miejscu wczoraj wyraźne było ogólne wyciszenie transmisji, jak jednak nie jest do końca jasne to jest youtube...
no ale jak dalej nie dociera to pozostaje tylko pogratulować spostrzegawczości i życzyć powodzenia
Wszystko zaczęło się od tego że napisałeś że chujowo wczoraj kibicowali. Napisałeś to na podst relacji TV, ktoś Ci wskazał linki do jutuba, ktoś inny może Ci da linki na forum Anglików.
Uwierz że odczucia mogą się różnić zdecydowanie przed tv i na stadionie.
A to kto w jakiej kogo lidze umieszcza to naprawde najmniejszy problem jak dla mnie.
Miłego weekendu i eot z mojej strony.
Uwierz że odczucia mogą się różnić zdecydowanie przed tv i na stadionie.
A to kto w jakiej kogo lidze umieszcza to naprawde najmniejszy problem jak dla mnie.
Miłego weekendu i eot z mojej strony.
No pewnie Hsv śpiewają 59 sekundpryk pisze:omg![]()
sorry, Wisła jest jednak najlepsza w Polsce bo na youtube było fajniej slychac jak koles sie darł do mikrofonu.. a poza tym mimo zeprzegrała z Lechem to śpiewała![]()
ok chłopaki,spuszczajcie sie dalej miedzy soba, tylko sie potem nie dziwcie, że ktoś was ustawia nie w tej lidze co Lecha,Legie itp.
a to, że ktos nie umie pociagnac jednej piesni dłuzej niz 1 minuta, to tez zapewne wina ustawienia i wyciszenia mikrofonow

[/img]