robeksc pisze:MAM WIELKĄ PROŚBE WYTŁUMACZCIE MI JAK SIE WKLEJA ZDIECIA NA FORUM!! ODPOWIEDZCIE JAK NAJSZYBCIEJ I Z GÓRY DZIEKÓWKA
zapisujesz na tej stronie [link] wybrany obraz z komputera ,gdy zaladujesz otrzymujesz adres pod ktorym sie znajduje.Ten adres wklejasz na stronke i otaczasz z początku [img]na%20końcu[/img]
Fajne, tylko ten koleś ma troche zniekształconą twarz...
MI SIE JEDNAK WYDAJE ZE TO JEST POSTAC KIBICA W KOMINIE ALBO CHUSCIE A NIE ZNIEKSZTALCENIE TWARZY GRAF SUPER
No nie żartuj... Dzięki za info... Ale chusta jest tak ułożona jakby mial zniekształconą twarz....
Gościu ty już chyba nie masz sie do czego przy!@##$%^&*. Praca jest bardzo wporządku i nie miałem najmniejszego problemu ze skojarzeniem że to gość w chuście. Pozdro Obserwator
Fajne, tylko ten koleś ma troche zniekształconą twarz...
MI SIE JEDNAK WYDAJE ZE TO JEST POSTAC KIBICA W KOMINIE ALBO CHUSCIE A NIE ZNIEKSZTALCENIE TWARZY GRAF SUPER
No nie żartuj... Dzięki za info... Ale chusta jest tak ułożona jakby mial zniekształconą twarz....
Gościu ty już chyba nie masz sie do czego przy!@##$%^&*. Praca jest bardzo wporządku i nie miałem najmniejszego problemu ze skojarzeniem że to gość w chuście. Pozdro Obserwator
Ja też nie mialem problemu żeby zobaczyć ze jest w chuscie... Dobra, koniec tej polemiki na temet twarzy, bo sie temat rozmywa....
FURIA(TS) pisze:
tak z ciekawosci zaptyam to jest graf z tarnowa vczy znowu wymalowaliscie cos w krakowie lub po za tarnowem ?
W Tarnowie ! A co niby ma znaczyc "znowu" ? Kiedy niby grafy powstawaly poza Tarnowem ? W Krakowie moze jakis napis sie pojawil ale wieksze prace powstaja TYLKO w Tarnowie.Ale koniec tej zbednej polemiki.Jak cos to priv.
aa widziałem go dzisiaj na żywo chłopek cąłkiem całkiem ale napis...no mogło by to byc troszke lepsze, lepiej jakbyscie zrobili prosty napis GieKSa i tyle bo te literki troszke kaleczne, ale i tak ogólnie+
Praca powstała na stadionie Posnanii Poznań. Dzieło poświęcone sekcji rugby tego klubu. Wysokość 2,5m ; dlugość 12,5 m. Graf na zlecenie jednego z kibiców, a nie klubu.
Ostatnio zmieniony 26.07.2007, 21:42 przez posnaniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Praca powstała na stadionie Posnanii Poznań. Dzieło poświęcone sekcji rugby tego klubu. Wysokość 2,5m ; dlugość 12,5 m. Graf na zlecenie jednego z kibiców, a nie klubu.