hahaha chyba zartujesz podajcie tu dzielnice a jutro juz grafu niebedzie. tym bardziej ze konto masz od kilku dni zreszta takiego info nie podaje sie publicznie z wiadomo jakiego powodu, a tak po za tym pracka Wisły na plus + ;] bardzo fajnie sie prezentuje w rzeczywistosci;]
Widzę że towarzystwo 100 % nieufności jasne już kupuje emulsje i idę z wałkiem zamalować graf ukochanego klubu .
_____________________________________________ WIELKA WISŁA Z KRAKOWA
-A-B-G- pisze:Widzę że towarzystwo 100 % nieufności jasne już kupuje emulsje i idę z wałkiem zamalować graf ukochanego klubu .
_____________________________________________ WIELKA WISŁA Z KRAKOWA
Pisze tutaj bo nie mam gdzie.....
niech ktos wklej alfabet gotycki najlepiej z polskimi literkami ale jak bez polskich tez moze byc, i nie pisac tutaj "poszukaj sobie w google" bo szukalem dobre dwie godziny i nie ma.... moze zle szukalem ale wszystko przejrzalem. alfabet potrzebny mi jest do grafa, podklad juz mamy i jak znajde alfabet to na dniach wrzuce pierwsza pracke rokicia
Matpaw pisze:Pisze tutaj bo nie mam gdzie.....
niech ktos wklej alfabet gotycki najlepiej z polskimi literkami ale jak bez polskich tez moze byc, i nie pisac tutaj "poszukaj sobie w google" bo szukalem dobre dwie godziny i nie ma.... moze zle szukalem ale wszystko przejrzalem. alfabet potrzebny mi jest do grafa, podklad juz mamy i jak znajde alfabet to na dniach wrzuce pierwsza pracke rokicia
1 hasło na googlach
[link]
chyba ze nie o to ci chodzi
no wlasnie nie do konca o to chodzi.
ale i tak dzieki za checi
1 hasło na googlach
[link]
chyba ze nie o to ci chodzi
no wlasnie nie do konca o to chodzi.
ale i tak dzieki za checi
PiWkO pisze:Czytając to co piszesz stwierdzam że ty nie masz ani rąk ani mózgu zeby wymyślić coś podobnego i wymalować
szybciej KlIkAsH wolniej myslisz. Na pracy przeze mnie skomentowanej bohater ma 2 lewe piesci, cóż poradzic? Normalnie bym nic nie napisał ale rozbaił mnie ten szczegół ale jak pisał autor(?) będą poprawiane szczególy wiec OK, taka ciekawostka, ale nie dla idiotów.
Przy okazji Kotwicy zajebista.
Może ktoś tu wkleić graf Stomilu Olsztyn z Morąga (na dworcu PKP, super wykonanie) oraz pracę Lechii Gdańsk z Sopotu Wyścigi, który jest namalowany na wagonie .
JASH pisze:Patrząc na tę pracę stwierdzam że macie dwie lewe ręce
Łatwo skomentować a tak naprawde iść i cos namalować to co innego... Kazdy graf zrobiony samemu bedzie się podobał... Wiem cop mówie bo sam pomagałem a teraz robie sam:)
A do JASHa idz, namaluj i będziesz cieszył sie jak dzieciak:D
KOTWICA ?? Widzisz sens ?? TAK, JA WIDZĘ NA PEWNO !!