Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Może ktoś potwierdzić ? Jeżeli to prawda to czy poszło o Stomil ?blacha pisze:koniec zgody GKS Jastrzębie - Hutnik ogłoszone wczoraj
weselny klimat, tak się zaczyna, jest biały welon a w nim dziewczyna.... strumienie wódki i trochę wina.Zarżnięta świnia...i ten tłusty bit
Zarżnięta Świnia!!!
Zarżnięta Świnia!!!

-
już ktoś potwierdził, że zgoda Hutnika z GKSem J. przeszła do historii
-
Bylo juz pisane na ten temat. Zgody nie ma, Stomil nie ma z tym nic wspolnego.
-
a moze mi ktos wytlumaczyc co tak naprawde dzieje sie na lini ŁKS-Lech Poznan . Podobno Lech ma zakonczyc zgode z Arka <slyszalem od kolegi z gdyni ze na przed ostatnim meczu nie bylo pozdrowienia kibicow Lecha dla Arki>
-
A byłeś na onecie?Tomasz1989 pisze:a moze mi ktos wytlumaczyc co tak naprawde dzieje sie na lini ŁKS-Lech Poznan . Podobno Lech ma zakonczyc zgode z Arka <slyszalem od kolegi z gdyni ze na przed ostatnim meczu nie bylo pozdrowienia kibicow Lecha dla Arki>
-
- Moderator
zadebiutował z rozmachem:) Nikt Ci na ten temat tu nie odpowie.
-
Za to Lech głośno w Belgii pozdrawiał Arkę. Niepotrzebne rozdmuchiwanie tematu.Tomasz1989 pisze:a moze mi ktos wytlumaczyc co tak naprawde dzieje sie na lini ŁKS-Lech Poznan . Podobno Lech ma zakonczyc zgode z Arka <slyszalem od kolegi z gdyni ze na przed ostatnim meczu nie bylo pozdrowienia kibicow Lecha dla Arki>
-
A mnie zastanawia czemu ekipy miedzy ktorymi zgoda sie konczy robią wielkie tajemnice na temat powodu zerwania
Niewiem co w tym takiego Ruchacie baby zgodowiczów,kradniecie im psy czy sracie na balkon(?)
i niechcecie sobie robić kolo d*** czy co

-
hdg, dobrze napisane. Postawa "wiem ale nie powiem" staje sie modniejsza coraz bardziej.
-
hdg pisze:A mnie zastanawia czemu ekipy miedzy ktorymi zgoda sie konczy robią wielkie tajemnice na temat powodu zerwaniaNiewiem co w tym takiego Ruchacie baby zgodowiczów,kradniecie im psy czy sracie na balkon(?)
Mi sie wydaje ze Hutnik w koncu zobaczył z jaką ekipą ma do czynienia

hdg pisze:A mnie zastanawia czemu ekipy miedzy ktorymi zgoda sie konczy robią wielkie tajemnice na temat powodu zerwania :roll: Niewiem co w tym takiego Ruchacie baby zgodowiczów,kradniecie im psy czy sracie na balkon(?) :twisted: i niechcecie sobie robić kolo d*** czy co
Jan_Kowalski pisze:hdg, dobrze napisane. Postawa "wiem ale nie powiem" staje sie modniejsza coraz bardziej.
Koledzy, czerpiecie wiedzę z internetu, więc przyjmicie do wiadomości, tylko suche fakty.Koniec zgody i tyle.
-
Takiego komentarza mozna bylo sie spodziewac. Rozumie ze od tego dzialu nalezy oczekiwac tylko informacji takich jak: klub X dnia .......zawarl/zakonczyl zgode/uklad z klubem Y. ok, niech bedzie i tak, jakos to przezyje.GtWładzię pisze:hdg pisze:A mnie zastanawia czemu ekipy miedzy ktorymi zgoda sie konczy robią wielkie tajemnice na temat powodu zerwaniaNiewiem co w tym takiego Ruchacie baby zgodowiczów,kradniecie im psy czy sracie na balkon(?)
Jan_Kowalski pisze:hdg, dobrze napisane. Postawa "wiem ale nie powiem" staje sie modniejsza coraz bardziej.
Koledzy, czerpiecie wiedzę z internetu, więc przyjmicie do wiadomości, tylko suche fakty.Koniec zgody i tyle.
-
-
To jeśli Lech z ŁKS-em i Zawiszą to ciekawe co na to Tychy?
-
Miedzy Lechem a Zawisza nic niema i niebedzie no chyba ze kosa
kumate wypowiedzi bez napinki za free
Kowalski- wyjaśnię tylko poprzedni mój post, kierowany również do Ciebie..Jan_Kowalski pisze:Takiego komentarza mozna bylo sie spodziewac. Rozumie ze od tego dzialu nalezy oczekiwac tylko informacji takich jak: klub X dnia .......zawarl/zakonczyl zgode/uklad z klubem Y. ok, niech bedzie i tak, jakos to przezyje.
Zrozum, tak jak nie opisujemy szczegółów grillowań, a ostatnio nawet po rozmowach, są starania, by w ogóle o nich nie pisać, tak często zgody które padają i ich przyczyny nie są tak "ważne" by opisywać je na forach.
Jasne, patrząc z boku, takie zerwanie zgody to dla osoby niezainteresowanej, zwykła kłótnia,zmiana pokoleń etc, jednak często są zgoła inne powody, i jeśli dwie strony nie chcą o tym pisać, trzeba to uszanować.
-
Znowu zaczyna się pierdolenie odnośnie tematu Lecha i ŁKS-u 

-
dajcie juz spokoj jak ktoraś ze stron bedzie chciała to napisze co jest miedzy nimi!
LATO SPIERDALAJ IDZIE ZIMA
-
a co temat Lech&Łks jest jakas swieta krowa? wiadomo ze jakie by te uklady nie byly z powodu bardzo skomplikowanych powiazan obu tych klubow z roznymi zgodami i kosami jest to cos niespotykanego raczej w Polsce co chwila.....
TYBET JEST SERBSKI
-
NIClewiatan pisze:czy łączy coś GKS B. z ŁKSem prócz obustronnej nienawiści do Widzewa?
-
Jak wygląda sytuacja pomiędzy Wartą Poznań a Podbeskidziem ?
Wiem, że są przyjaźnie do siebie nastawieni, w zeszłym sezonie po meczu w Poznaniu sobie chyba nawet piwkowali.
Jakiś układ, czy zgoda się szykuje ?
Czy po prostu przyjazne stosunki między ludźmi z obu ekip ?
Wiem, że są przyjaźnie do siebie nastawieni, w zeszłym sezonie po meczu w Poznaniu sobie chyba nawet piwkowali.
Jakiś układ, czy zgoda się szykuje ?

-
-
[link]
Wysłany: Dzisiaj 21:10 Koniec zgody z Polonią Warszawa
Z dniem dzisiejszym przestała istnieć nasza zgoda z kibicami Polonii Warszawa.
Z powodu braku perspektyw na dalsze wspólne działania zgoda przechodzi do historii, jednakże rozstajemy się w dobrych kontaktach.
Mamy nadzieję, że dla wszystkich jasne jest to, że od teraz nie chodzimy już w gadżetach naszej byłej zgody.
-
-
Dziwi mnie taka decyzja kibiców Korony jeszcze niedawno robiliscie wspólne graffiti były foty wrzucane na forum.
Jak i również ciekawi mnie to czy Zgoda miedzy Cracovia a Polonią miała jakiś wpływ na to.
Jak i również ciekawi mnie to czy Zgoda miedzy Cracovia a Polonią miała jakiś wpływ na to.
Jednemu wciaz sie farci,drugiego życie karci..
-
Nie ma zgody i tyle , nie Twoje podwórko nie Twoja sprawa
WŁADCY PÓŁNOCY - LECHIA GDAŃSK
-
- Moderator
a Twoje? Co sie do niego dopierdalasz, Ty chyba z Gdańska jesteś. Ma prawo wyrazić swoją opinie i to zrobił, od tego jest forum.WolneMiasto pisze:Nie ma zgody i tyle , nie Twoje podwórko nie Twoja sprawa
-
Oczywiście ma prawo , ale skoro została podana oficjalna Relacja to więcej się nie dowie , Proste .
WŁADCY PÓŁNOCY - LECHIA GDAŃSK
-
to skoro taka jest oficjalna wiadomosc i nie mozna dociekac, to mozze ja sie zapytam jaka jest ta nieoficjalna przyczyna, przynajmniej nikt mi nie powie, ze nie mozna sie zapytac.

-
Prywatne znajomości.nikob pisze:Jak wygląda sytuacja pomiędzy Wartą Poznań a Podbeskidziem ?
Jakiś układ, czy zgoda się szykuje ?Czy po prostu przyjazne stosunki między ludźmi z obu ekip ?
[link] | [link]
-
przecież w tej oficjalnej informacji masz podane info - brak perspektyw na dalsze wspólne działanie. Nie trzeba się doszukiwać drugiego dnaBalaclava pisze:to skoro taka jest oficjalna wiadomosc i nie mozna dociekac, to mozze ja sie zapytam jaka jest ta nieoficjalna przyczyna, przynajmniej nikt mi nie powie, ze nie mozna sie zapytac.

-
Do historii przeszła zgoda Polonii Warszawa z Koroną Kielca. Przyjaźń, która nas łączyła trwała od 1983 roku
"Scyzoryki" zawsze chętnie wspierały nas podczas wojaży w rejony województw świętokrzyskiego, małopolskiego i podkarpackiego. Nie można także umniejszyć licznych wyjazdów fanów Korony na inne mecze "Czarnych Koszul", w tym i te zagraniczne.
"Scyzoryki" zawsze chętnie wspierały nas podczas wojaży w rejony województw świętokrzyskiego, małopolskiego i podkarpackiego. Nie można także umniejszyć licznych wyjazdów fanów Korony na inne mecze "Czarnych Koszul", w tym i te zagraniczne.
Polonia Warszawa - Duma Stolicy
-
mam pytanie jakie sa kontakty na lini Polonia Warszawa a Czarnymi Jasło?
LATO SPIERDALAJ IDZIE ZIMA
-
Wzajemna sympatia i szacunek.
-
Lista zgód Korony i Polonii w ostatnim czasie już ładnie okrojona. Polonia trzyma z Cracovią i Sandecją, zaś Korona z Sandecją i Stalą. Ostatnio ogólnie coraz więcej leci tych zgód.
-
Moim zdaniem dobre i przemyślane posunięcia w przeciwieństwie co do niektórych moim zdaniem niedawno założonych np. układów (każdy wie o kim mówię). Nie chcę tu na forum tego rozkminiać. Nie będę komentować jak pokazuje się obecna sytuacja Polonii w stolicy.
-
jestem tego samego zdania !FanatykZB pisze:Moim zdaniem dobre i przemyślane posunięcia w przeciwieństwie co do niektórych moim zdaniem niedawno założonych np. układów (każdy wie o kim mówię). Nie chcę tu na forum tego rozkminiać. Nie będę komentować jak pokazuje się obecna sytuacja Polonii w stolicy.