Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Fighting Dragon Tokyo
-
Zupełnie Zielony.
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Dokładna data to 2002.III.9Fighting Dragon Tokyo pisze:http://i49.tinypic.com/14uxi69.jpg
Stare zdjęcie z meczu Wisłoka Dębica - Cracovia Kraków.
-
pablowejherowo
Mnie się wydaję, że flaga Cracovii wisiała kiedyś na meczu Atletico bodajże z Widzewem właśnie ta która jest w linku powyżej.
-
Costa_multi
Z tego co wiem to tak wisiała, to zdjęcie z Dębicy to są lata 2000-2002 dokłądnie nie pamiętam ostatni raz flaga na Cracovii zawisła chyba w 2003 roku od tamtej pory już nie jest wieszana.
Nie moje rejony ale w tamtych czasach pisali w jakimś zinie Cracovii,że jest zgoda z Frente Athletico.Co do wspomnianego wyjazdu Widzewa to Pasy były obecne w Madrycie w celu dojebania Widzewa razem z Hiszpanami.Widzewiacy widząc wspomnianą wyżej flagę zapraszali Polaków do swego sektora lecz tak jak wspomniałem oni mieli inne plany.
-
zodiak_na_melanzu
ak wyglada sytuacja na lini Cracovia - Zagłębie Lubin ? ktos cos kiedys pisal o jakiejs fladze itd itp skonczyla sie zgoda z Lechem ktora ponoc sprawiala ze byl neutral, skonczyl sie rowniez uklad z Ruchem z ktorym KSC sie "nie lubi"(mowa o Zagłębiu) i dlatego to pytanie.....bez napinki pozdro 600
Pęku pisze:http://www.youtube.com/watch?v=sweBKGY9gLs
Czy Real Saragossa łączy coś z Polonią Warszawa ?
Kiedyś(?) istniał układ pomiędzy Polonią a jedną z grup Realu (Ligallo Fondo Norte) wydawali wspólne szaliki z tego co pamiętam. Jak jest obecnie nie wiem
Istnieje i ma się doskonale....mr_who pisze:Pęku pisze:http://www.youtube.com/watch?v=sweBKGY9gLs
Czy Real Saragossa łączy coś z Polonią Warszawa ?
Kiedyś(?) istniał układ pomiędzy Polonią a jedną z grup Realu (Ligallo Fondo Norte) wydawali wspólne szaliki z tego co pamiętam. Jak jest obecnie nie wiem
-
ostrykrokodylec
Mają 1 wspólną zgodę. Nie ma żadnych ciśnień.zodiak_na_melanzu pisze:ak wyglada sytuacja na lini Cracovia - Zagłębie Lubin ? ktos cos kiedys pisal o jakiejs fladze itd itp skonczyla sie zgoda z Lechem ktora ponoc sprawiala ze byl neutral, skonczyl sie rowniez uklad z Ruchem z ktorym KSC sie "nie lubi"(mowa o Zagłębiu) i dlatego to pytanie.....bez napinki pozdro 600
-
Costa_multi
Stosunki są neutralne nie ma jakiś tam ciśnień a sytuacja z flagą to jakiś mecz w Zabrzu lata 90, osoby z Cracovii podeptały jakąś flagę ZL, Zagłębiacy chcieli zareagować ale w końcu została zabrana im ta flaga, ale nie została wywieszona na żadnym meczu chyba po prostu czas ją zjadł, ale tak jak mówię były to lata 90 obecnie ie ma ksy nie ma zgody neutralnie.zodiak_na_melanzu pisze:ak wyglada sytuacja na lini Cracovia - Zagłębie Lubin ? ktos cos kiedys pisal o jakiejs fladze itd itp skonczyla sie zgoda z Lechem ktora ponoc sprawiala ze byl neutral, skonczyl sie rowniez uklad z Ruchem z ktorym KSC sie "nie lubi"(mowa o Zagłębiu) i dlatego to pytanie.....bez napinki pozdro 600
Jak to z tą Arką jest. W Poznaniu siedzieli z ŁKS em, a na derbach wspierał ich Widzew >? Czy może coś pokręciłem?
-
klocek5001
no zmieniają sie czasy , Arka próbuje załagodzić sytuacje pomiędzy ŁKS a Widzewem i postanowili być takim jakby mediatorem .
Łks na naszym sektorze ?
skąd wysnułeś ten wniosek powiedz mi ?
skąd wysnułeś ten wniosek powiedz mi ?
-
klocek5001
no przecież byli :) Ci w białych koszulkach , zapomniałes ? ;)
a no tak :)
IHG nie śpi ;]
IHG nie śpi ;]
-
Okropny Dolores
Ty tak na serio?klocek5001 pisze:no zmieniają sie czasy , Arka próbuje załagodzić sytuacje pomiędzy ŁKS a Widzewem i postanowili być takim jakby mediatorem .
-
klocek5001
a jak myslisz ?
Z Lubina 4 osoby na sektorze Arki.
Co do Łksu na sektorze Arki. Zobaczcie filmik Arkowcow 3:42 :)
Mam pytanie dotyczace Torunia. Jak to się stało, że chorzowski Ruch ma zgodę z całym Toruniem, podczas gdy Elana z Apatorem nie darzą się delikatnie mówiąc sympatią? Jak Ruch się skumał z tymi dwiema ekipami, czy może było tak, że kiedyś relacje na linii Apator-Elana też wyglądały inaczej?
było już kiedyś opisywane. Ruch utrzymywał dobre kontakty z całym Toruniem zanim powstały animozje na linii Elana-Apator. Po podziale Torunia obie ekipy nadal darzyły sympatią Ruch no i tak zostało. Najlepsze jest to że w dniu dzisiejszym "najbezpieczniej" jest chodzić po Toruniu w barwach... Ruchu Chorzów... :)
Jesli się mylę niech ktoś poprawi.
-
Zawsze Wierny
www.niebiescy.plAPATOR TORUŃ - zanim zostanie opisana zgoda z Apatorem, wypadałoby pokrótce przedstawić niezrozumiałą dla całej Polski kibicowskiej sytuację dotyczącą zgody Ruchu z obiema toruńskimi ekipami. Otóż w czasach, gdy Apator z Ruchem zawiązywali zgodę, o Elanie nawet nikt nie wiedział i nie słyszał. Ta ekipa po prostu nie istniała. Elana powstała z Apatora-jak twierdzą fani Ruchu. Mając nadal ciągoty prochorzowskie fani Elany przybili sobie również układ z Ruchem. W ten sposób obie te zgody mają rację bytu, pomimo, że dla wielu jest to niezrozumiałe. Dziś w Toruniu to Elana rozdaje karty i ma silną bandę chuligańską, jednakże zgoda Ruchu z Apatorem jest utrzymywana ze względu na szacunek dla przeszłości. W kwietniu 2008 roku obchodzono 20-lecie zgody z Apatorem. Jej początki miały miejsce podczas powrotu Ruchu z meczu ze Stoczniowcem w Gdańsku. W Toruniu obie ekipy spotkały się, gdyż Apator zbierał się w tym czasie na dworcu na wyjazd na Wybrzeże Gdańsk. Doszło do wzajemnych rozmów i w ten sposób w kilka dni później podczas wyjazdu Ruchu na Zawiszę, Apator wsparł 17 kibiców z Chorzowa w sile 300 osób! Na drugi wyjazd do Bydgoszczy chorzowianie bardziej się sprężyli i pojechali w 200 osób, lecz Apatora po raz kolejny było więcej i dali Ślązakom wsparcie ponownie w sile 300 szalikowców. Bandę chuligańską Apator miał wtedy bardzo solidną, a na wypady do Bydgoszczy zabierali ze sobą zawsze łańcuchy od krów z pól, wybiegając z pociągu podczas postojów na stacjach :-)
kropek pisze:Co do Łksu na sektorze Arki. Zobaczcie filmik Arkowcow 3:42 :)
widac ,ze w Gdynii pelna geba anty ŁKS ...
ogolnie smieszne to :)
no tak nie do końca. przecież ludzie znają kogo mają w swojej ekipie. jak widzą kogoś w koszulce Ruchu i nie jest to osoba z ich ekipy to wiadomo jaka jest reakcja...AroStomil pisze:było już kiedyś opisywane. Ruch utrzymywał dobre kontakty z całym Toruniem zanim powstały animozje na linii Elana-Apator. Po podziale Torunia obie ekipy nadal darzyły sympatią Ruch no i tak zostało. Najlepsze jest to że w dniu dzisiejszym "najbezpieczniej" jest chodzić po Toruniu w barwach... Ruchu Chorzów... :)
nie mozna edytować....oczywiście Arka grała z Elaną ...ówczesna 3 liga ..
nie ma wspólnych gadżetów... jedynie vlepka ekip sportowychDiglettOi pisze:No i chyba Flota wywiesza Falubazu i na odwrót. Gadżety jakieś wspólne też mają, być może to własnie szalik
jak się ma teraz pakt anty sprzętowy na Rudzie po ostatniej akcji Niebieskich na samochody Żaboli?
a ja mam pytanko czy RTS wzorem Legii poustawial swoje wszystkie fan kluby grzejace sie na codzien miedzy soba?
coś Ci się pomyliło...Vader pisze:jak się ma teraz pakt anty sprzętowy na Rudzie po ostatniej akcji Niebieskich na samochody Żaboli?
no i sie zaczyna --brawo Vader---chcesz wiedzieć to se sprawdz !!!!
Wypytaj kolegów kto pierwszy zniszczył puste auta stojące na parkingu. Akcja - reakcja.Vader pisze:jak się ma teraz pakt anty sprzętowy na Rudzie po ostatniej akcji Niebieskich na samochody Żaboli?
Jakie są stosunki pomiędzy :
Falubaz-Pogoń-Legia
Falubaz-Lech Poznań
Falubaz-Pogoń-Legia
Falubaz-Lech Poznań
-
obiektywny1989
jakie FC masz na myśli ?nisc pisze:a ja mam pytanko czy RTS wzorem Legii poustawial swoje wszystkie fan kluby grzejace sie na codzien miedzy soba?
te ktore sie miedzy soba napierd..... chyba jasne
np. Pogoń Zduńska Wola i Warta Sieradz ???
-
Vargas_Llosa
Niegdyś największe animozje występowały pomiędzy FC z Koluszek i Brzezin oraz właśnie Zduńską Wolą i Sieradzem. Aktualnie spokój i sielanka, jak to w rodzinie.
Wejherowo a nie Wej(ch)erowo..to po pierwsze a poza tym nie udana prowokacja bo akurat miedzy tymi fc Arki nigdy nie bylo najmniejszych tarc ( nie jest Arka "Wielkim Widzewem" zeby miec tysiace FC )...przyklad Zdunskiej Woli i Sieradza natomiast chyba dobrze pasuje do animozji pomiedzy klubami sympatyzujacymi z RTS...
Między Wartą Sieradz i Pogonią Zduńska Wola nigdy nie będzie dobrze. Zawsze była jest i będzie kosa.Brunatny pisze:np. Pogoń Zduńska Wola i Warta Sieradz ???
Poza tym FC Sieradz i Warta Sieradz to dwie różne grupy.
Wiem, że te pytania były już poruszane, ale chyba nie było na nie jednoznacznych odpowiedzi:
jakie są oficjalne relacje na linii Lech Poznań - Górnik Konin?
czy istnieje nadal zgoda Kotwica Kołobrzeg - MKS Karlino?
PS mój pierwszy post, witam wszystkich ;)
jakie są oficjalne relacje na linii Lech Poznań - Górnik Konin?
czy istnieje nadal zgoda Kotwica Kołobrzeg - MKS Karlino?
PS mój pierwszy post, witam wszystkich ;)