Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

mms

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: mms »

Logika garbatych kinoli:

Ucieczka jakichś nic nie znaczących małolatów pod komendę - wielka porażka Widzewa
Porażki i straty barw czołowych osób z Łksu - błahostka

:))
iparts.pl
Eternidad

Post autor: Eternidad »

Zdeptany trawniku, hipokrytko, wygrana z Lechem najlepsza wtedy ekipa w Polsce na trasie banda na bande kilka lat przed ukladem to nic wedlug Ciebie? Czym wy sie mozecie pochwalic w pojedynke bez Ruchu? Oczywiście zeby nie bylo, również pamietam nasza porazke również z Kolejorzem.
Eternidad

A no ma ogromne znaczenie :) o ile dobrze kojarze to nie wjechaliscie im pod sektor tylko psy was tam skierowaly i chyba Gornik was tam trochę przeoral ;) Co do porownania przegonienia Motoru a wygranej z Lechem to brak mi slow. Trawnik prosil o przykłady, dostal jeden z wielu konkretny, a wy probujecie odbic w mega zenujacy sposob pileczke.. Żenada
Eternidad

Rozjebanie Legii w ich przewadze to tez nic, o innych akcjach nie ma co pisac, skoro o nich nie wiesz to znaczy ze cienki w uszach jestew i tak musi pozostać
Wasteland

Post autor: Wasteland »

No to masz krótką pamięć,no ale to nie dziwota.Nikogo psy tam nie kierowały tylko część ludzi urwała się z pochodu tuż po wyjściu z pociągu.Wjechali pod sektory,gdzie Górnik na początku nie podejmował walki.Następnie gdy psy ruszyły to i Górnik ruszył.A na bocznym wraz z ochroną walczyli przeciw Widzewowi.Tak więc kogo tam przeorali?Kolejny farmazon próbujesz wcisnąć i zakłamywać prawdę,czy po prostu niewiedza.
Eternidad

Dobra nie dyskutuje juz z toba, oczywiscie zawsze jak dostajecie po pizdach to mlodzi, nie znacie, ochrona pomagala, sprzęt, albo wasza pierwsza linia miala goraczke. Nie odpisuj juz.
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

Wacław pisze:
Eternidad pisze:A no ma ogromne znaczenie :) o ile dobrze kojarze to nie wjechaliscie im pod sektor tylko psy was tam skierowaly i chyba Gornik was tam trochę przeoral ;) Co do porownania przegonienia Motoru a wygranej z Lechem to brak mi slow. Trawnik prosil o przykłady, dostal jeden z wielu konkretny, a wy probujecie odbic w mega zenujacy sposob pileczke.. Żenada
No Górnik strasznie przeorał, tak przeorał, że po meczu to Widzew wbija na boczne i dochodzi do drugiego starcia. Co do Motoru, nie ma Ich co porównywać do Lecha, ale przegonić gospodarza u siebie na stadionie będąc w mniejszej liczbie jest to ogromny plus. To samo tyczy się akcji na Legii gdzie to Widzew wysypuje się z sektora i doprowadza do starcia, gdzie w szeregach cwelki panika. Prawda jest taka, że w swoim okresie Widzew razem z Ruchem były najbardziej prężnie działające ekipy H.
A flagi żadnej nie zrobiliście z litości. Łaskawy widzewek.
Eternidad

A juz przypominanie teraz o Legii po nastu latach.Wacław pokazujesz tylio jak malo wiesz, z nami sie ustawic nie chcecie wiec nie p******, a czy z kims sie ustawiamy to rowniez jesli tego nie wiesz potwierdzasz ze c**** wiesz a sie wypowiadasz..
CzBCz

Post autor: CzBCz »

Od dłuższego czasu czytam sobie wątek, choć oczywiście pomijam większość postów bo nie da się tego czytać. Bawi mnie jednak to, że kibice Łksu wiedzą o Widzewie wszystko, lepiej niż sami zainteresowani. Jak np. sytuacja z Górnikiem. Co, ktoś od Was latał z Widzewem, że wie co i jak?
Widzew oddzielił się od kolumny przy jakimś skwerku/parku i było to może z 20% widzewiaków będących tego dnia w Zabrzu, resztę policja prowadziła na stadion. Sama łatwość oddzielenia się sporej przecież grupy i brak zdecydowanej reakcji psiarni na to była dziwna, być może komuś zależało na zadymie? W każdym razie kto w takiej sytuacji podejmuje rozważania na ten temat. Widzew biega po Zabrzu w drodze pod stadion, odwiedza kilka sklepów, obija napotkanych Żaboli przy okazji zyskując trochę fantów, przegania sporą ilość zabrzan pod samym stadionem do czasu, aż nie reaguje większa ilość psiarni. Wtedy spychają (mundurowi) Widzew w kierunku bocznego (które jest zagrodzone jakimś płotem) a za ogrodzeniem grasuje trochę typów z Górnika (ochrona nie reaguje). Widzew ściśnięty jak sardynki nie ma szans na jakąkolwiek obronę od napastników zza płota i BYĆ MOŻE wtedy ktoś odniósł jakieś obrażenia. Faktem jest, że kilku z naszych miało rany od ostrych narzędzi (noże) i nawet z jednym było krucho (szpital i te sprawy). Jeśli ktoś uznaje to za akcję na minus dla Widzewa, za "przeoranie" itd to jest jego problem z odbiorem pewnych zdarzeń.
Akcja na bocznym miała miejsce w połowie meczu jak dobrze pamiętam i tam już była konkretna ekipa Górnika razem z ochroną. Krążyły fotki po necie, że ochrona działała na korzyść gospodarzy, jeśli sąsiedzi uważają to za wymysły widzewiaków to ich problem, ja szczerze mówiąc mam to gdzieś.
Ale proszę, nie piszcie domysłów czy zasłyszanych historii, a fakty. Wtedy temat będzie ciekawy i wart poczytania.
pato1908gang

Post autor: pato1908gang »

ku*** może zobacz jakie farmazony o nas pisza twoi koledzy,jesli jesteś w miare normalny to nie trzeba tobie mowic o co chodzi. Czerwoni bardzo się ośmieszacie, nic nie wiecie po prostu. A to że osoby od nas tu wiedzą więcej o was, wynika pewnie z tego że interesują się tym co się na scenie dzieje. Natomiast Rtsy interesują sie tylko tym co się dzieje u nich w Rts, o jakiejkolwiek aktywności ŁKSu nie dopuszczacie nawet myśli , jak zawsze, ze wszystkim, macie blokadę umysłową na to co robi ŁKS . Wiec nie będę wam ułatwiał, szczochy , gamonie , i kompleksiarze, a może psy ?, bo normalnych osob od was tu nie ma , o czym zapewnił wasz kolega po szalu .

ŁKS nie robił przez ten okres kompletnie nic, dokładnie tak jak twierdzą ''wasteland'' ''wacek'' 'zdeptany trawnik'' i reszta z bandy internetowych gili.Całą kibicowska Polska może wam poświadczyć, ze ŁKS przez te lata nie robił nic, nikogo nie zbił, z nikim nei szukał konfrontacji.
Wasza megalomania po raz kolejny dała się we znaki. Szkoda tylko picki, że dla większości Polski, i tych którzy mieli z nami kontakt przy roznych spotkaniach ( których przecież wg was nie było) stoimy dużo wyżej od was w tym rzemiośle, i mowi o tym WIsla, mowi Legia , mowi Lech. Do których 3 ekip nie macie obecnie podjazdu. A wy swoje dalej , jako ten co sie nie zna, wiem widać więcej niz wy , bo aktywni najbardziej byliście wlasnie od potoku do poddebic, i wcześniej i później raczej była to nasza dominacja, która po 2011 trwa do dzisiaj . Jesteście żalosni bo po tym okresie raczej nie zebralibyscie nawet bandy w poważnej liczbie żeby się z nami zmierzyć i każdy o tym wie od nas i od was, tylko nie internetowe gile. Dziwne, bo staraliśmy się odpierdalac glownie ekipom które miały cos wspólnego z wami, szkoda ze się wam nie pucują z tego co się dzieje. Przekonała się o tym Arka, przekonałą Jagiellonia i to nei raz, Elana , przekonał sie CSKA dla których pewnie to był szok że ŁKS ma ekipe, mogę się zalozyc o tysiąc $$ że im również wklejaliscie farmazon że ŁKS to wogole prawie nie istnieje hahah, nei chce mi się już wylcizac i wymyslac bo nie o to chodzi, każdy kto się interesuje wie co i kto, a jeśli się nie interesuje to jest pizdą i gamoniem . Jak napisał uwazajacy się za ogarnaicza ''zdeptany trawnik'' że takich akcji H jak widzew to ŁKS nigdy nei robił hahahah . Wierzycie w jakies mity że niby jesteście o klase lepsi od nas we wszystkim, tak jak tu zostało napisane, W DOPINGU I LICZBACH WYJAZDOWYCH OWSZEM ! ale w niczym innym. Tyle ze nigdy się z tym nie pogodzicie , bo '' jak to kibice wielkiego widzewka w czyms są gorsi od tej Patologii z ŁKS, to nie możliwe aaaaaa mam zawał '' HAHAHAAH
pato1908gang

i gwoli wyjaśnienia , pisałem o samym Widzewie , nie o koalicji W & R.
pato1908gang

aaa no i prosba do wszystkich , nie piszcie Rtsom co i jak itp, jeśli dla Wacka jedyną aktywnoscią ŁKS było rozbicie Motoru z Lechem , co widział pewnie na własne oczy w TVN, to faktycznie może lepiej niech tak zostanie....nie chce żeby taki lojtek wiedział o nas więcej, tyle mu wystarczy, jeszcze się wyhuśta debil jeden jak się dowie kto co był

Zawsze nas niedocenialiscie, ekipy które miały z nami mniejszy kontakt miały o nas lepsze zdanie niż wy, których na ziemie sprowadzaliśmy regularnie i widzieliście na własne oczy co i jak. Może z tego tez wynikało ze mimo dużo większych niż my mielismy możliwości, dużego potencjału w województwie i posiadania również atrakcyjnych kibicowsko rejonów w miescie, nigdy nie udało wam się nas zdominować w H, czy choćby porządnie odskoczyć na tle Polski i nigdy już się wam to nie uda. A wręcz wiadomo, ze większość walka dużymi zaintresowanymi składami byliście w plecy. Może wlasnie z tego wynika ten żal wylewany tu i ówdzie i przedstawianie nas w jak najgorszym swietle, mimo że przez to nie wiem czy to widzicie , ale sami tracicie w oczach. Jeśli od zawsze staracie pokazac nas jako słabeuszy i pierdolicie taką propagandę o nas jako najgorszych w całej PL, to w końcu sami się równacie teraz z tymi słabeuszami i jest jak jest. Wasz żal jak do was to dotarło jest calkiem zrozumiały.
wildboy66

Post autor: wildboy66 »

do Łks jak jesteście tacy mocni to dlaczego odmówiliście RUCHowi walki na ubitej ziemi???? odpowiem tylko jakie było wasze tłumaczenie (powiedzieliście że nie chcecie sie bić bo Gks.Kat wam powiedział że nie jesteśmy honorowi dlaczego nie posłuchaliście Resowi waszej zgody kyóra wam może potwierdzić nasz honor)pozdrawiam
wildboy66

Post autor: wildboy66 »

zaznaczam że nie wpierdalam sie w wasze kłótnie bo to nie mój temat nie moj rejon
Prastary

Post autor: Prastary »

wildboy66-do kogo kierujesz to pytanie i od kogo oczekujesz odpowiedzi?Żadna osoba zainteresowana w "te sprawy" nic tu nie napisze a pewnie i tu nie zagląda.Pewnie mieli swoje powody o których byś wiedział jakbyś był w odpowiednim kręgu,a że nie jesteś to się nie dowiesz,podobnie jak ja i 99% osób z Widzewa i ŁKSu które przepychają się tu na forum.
Pytałem się już wcześniej,pytam ponownie.Jaki jest kibicowski podział Górniaka?
I drugi pytanie-Czy ełkaesiacka tzw "Podgórna" to część Górniaka,Chojen czy Dąbrowy?Czy jest ktoś normalny by mi udzielić normalnej odpowiedzi?
zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik »

Pato ty czołowy propagandzisto rodem z TVN co ma juz z 5 kont na kibice net komu mowiła Wisła Lech Legia ze jestescie lepsi pewnie tobie hahha nie mamy podjazdu do Wisły ? Ty jestes juz nieuleczalnie chory ja p******* a wy do kogo macie podjazd bo Lechia Slask Gornik mowili ze jestescie cienki cipy :). Nadal twierdzicie ze zrobiliscie wiecej chuligansko na przełomie 12 lat niz my tak ? Ostatnie co konkretnego zrobiliscie na arenie prócz walki z Lechem to zadyma na waszym stadionie ze Slaskiem ale to historia dwa lata starsza od wegla . Ps wy wygraliscie z Lechem my z Lechia a Lechia z Lechem wiec plus dla nas nie dla was waszym tokiem myslenia
cobytu

Post autor: cobytu »

[*]
Prastary pisze:wildboy66-do kogo kierujesz to pytanie i od kogo oczekujesz odpowiedzi?Żadna osoba zainteresowana w "te sprawy" nic tu nie napisze a pewnie i tu nie zagląda.Pewnie mieli swoje powody o których byś wiedział jakbyś był w odpowiednim kręgu,a że nie jesteś to się nie dowiesz,podobnie jak ja i 99% osób z Widzewa i ŁKSu które przepychają się tu na forum.
Pytałem się już wcześniej,pytam ponownie.Jaki jest kibicowski podział Górniaka?
I drugi pytanie-Czy ełkaesiacka tzw "Podgórna" to część Górniaka,Chojen czy Dąbrowy?Czy jest ktoś normalny by mi udzielić normalnej odpowiedzi?
Podgorna jest chyba administracyjnie na Chojnach ale zawsze byla jakby przypisywana Dabrowie bo jest na granicy.Podgorna=Dabrowa.Gorniak-Widzew tak bez zaglebianie sie w temat
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
cobytu

zdeptany trawnik pisze:Pato ty czołowy propagandzisto rodem z TVN co ma juz z 5 kont na kibice net komu mowiła Wisła Lech Legia ze jestescie lepsi pewnie tobie hahha nie mamy podjazdu do Wisły ? Ty jestes juz nieuleczalnie chory ja p******* a wy do kogo macie podjazd bo Lechia Slask Gornik mowili ze jestescie cienki cipy :). Nadal twierdzicie ze zrobiliscie wiecej chuligansko na przełomie 12 lat niz my tak ? Ostatnie co konkretnego zrobiliscie na arenie prócz walki z Lechem to zadyma na waszym stadionie ze Slaskiem ale to historia dwa lata starsza od wegla . Ps wy wygraliscie z Lechem my z Lechia a Lechia z Lechem wiec plus dla nas nie dla was waszym tokiem myslenia

Udowadniasz tym postem ze Twoja wiedza na temat ŁKS gdzie kiedy i z kim jest bardzo uboga.Wystarczy kierowac sie zasada nie wiem to nie zabieram glosu.Domyslam sie ze nie masz skad czerpac informacji to moze czytaj na poczatek.
Sjordskold

Post autor: Sjordskold »

Wieje nudą. Widzewiacy którzy się tutaj wpisują nie mają zielonego pojęcia co sie aktualnie dzieje. Wykrzywione opisy akcji - widać że takie jak podawały gazety i TV, a nie takie jakie były (o czym dobrze wiedzą zaangażowani z obu stron). W sumie nie ich wina. Nie mają kolegów? Pokończyli dawno piąty krzyżyk? Piszą wszyscy z emigracji? Nie wiem. W każdym razie rzeczywiście potrafią tylko nawiązywać do tego co TVN pokazywało albo było omawiane na tym forum. Uwierzcie, może tylko jedna trzecia zdarzeń, a nawet mniej, do tego przedstawianych zupełnie inaczej (jedne na nasza korzyść, inne niekorzyść)!!! Stąd pewnie histeryczne nawoływania "no napiszcie w takim razie, co robiliście, no wymieńcie wasze akcje" itp. Serio to nie ma sensu - jakby ze ślepymi dyskutować o krajobrazie.
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)
pato1908gang

jak dla mnie jest to policjant , nikt inny bekarnie takiej lipy by chyba nie robił czerwonoarmistom
cmb1910

Post autor: cmb1910 »

Łksioki a pamiętacie jak Zagłebie Lubin po wyjeździe do Was zaproponowało Wam walke po meczu a Wasi liderzy odmowili twierdząc, że pogoda jest słaba deszcz, ślisko itp więc nie ma co ryzykować kontuzji :D
Sjordskold

Tak. Było wtedy bardzo ślisko. I jeszcze ten deszcz. Weź juz spierdalaj.
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)
bialy08

Post autor: bialy08 »

cmb1910 a pamiętasz jak w poprzedniaj rundzie wracaliście z Siedlec i tylko ochrona policji wasz uratowała od wpierdolu .Po za tym wielcy wojownicy czerwonej armii ,którzy zawsze się bali wyjść tym cienkim ŁKS banda na bande.
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

biały08-data rejestracji 28.04.2015 g-17.23
sjordskold -data rejestracji 28.04.2015 g18.09
ten sam styl pisania i rozumowania co pato + kilka nicków niby widzewiaków zarejestrowanych w niedalekim odstępie czasu, niezły kabaret
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
Sjordskold

PanTuNieStał - data rejestracji 16.02.2014, godz. 09:34. Nieudany eksperyment genetyczno-neurologiczny w laboratorium, bo lekarz operujący mózg pacjenta był nietrzeźwy - 16.02.2014, godz. 09:30.
pato1908gang

znowu temat zastępczy se wymyśliliscie, fajnie ze stalem się waszą obsesją barany, nie zamierzałem tego ale jak już wyszlo, fajnie ze czytacie to co pisze i przyrównujecie do tego wszystko hahaha
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Panowie widzewiacy na c*** się kopiecie z tymi pejsami typu Sjordskold czy pato. Przecież to wyselekcjonowana net banda wywodząca się z ekipy "żądnych spermy ŁKS ofermy". Przecież ich prawda jest niedowyjebania, brali udział w każdej awanturze ich ekipy przynajmniej od 1909 roku a w chwilach wolnych byli jako obserwatorzy lub osoby towarzyszące na tych nielicznych awanturach Widzewa.
:twisted:
cobytu

stachuzrdg pisze:Panowie widzewiacy na c*** się kopiecie z tymi pejsami typu Sjordskold czy pato. Przecież to wyselekcjonowana net banda wywodząca się z ekipy "żądnych spermy ŁKS ofermy". Przecież ich prawda jest niedowyjebania, brali udział w każdej awanturze ich ekipy przynajmniej od 1909 roku a w chwilach wolnych byli jako obserwatorzy lub osoby towarzyszące na tych nielicznych awanturach Widzewa.

Ale agresja... "pejsy" "zadni spermy ŁKS ofermy" slabe strasznie to jest.Pisalem juz kiedys i napisze raz jeszcze.Taki zajebisty jest ten Widzew.Tyle ma kibicow i FC a nie potrafi poradzic sobie z garsta "oferm" to chyba cos jest nie tak? Co wiecej zdarzaja sie przegeane spotkania z "ofermami" Wielu z Was za wysoko lata w chmurach ale tak bylo zawsze i to sie juz chyba nie zmieni.Powtarzam dla nas to dobrze ze patrzycie z gory i lekcewaazycie rywala.Nie raz i nie dwa jeszcze to bedzie zgubne dla Was.
dintre

Post autor: dintre »

cmb1910 pisze:Łksioki a pamiętacie jak Zagłebie Lubin po wyjeździe do Was zaproponowało Wam walke po meczu a Wasi liderzy odmowili twierdząc, że pogoda jest słaba deszcz, ślisko itp więc nie ma co ryzykować kontuzji :D
Czlowieku, Zagłębie to akurat ma z nami same smutne wspomnienia, a ostatnie ..to kilka sezonów temu, jak muslie się barykadować w busach i na stacji benzynowej, bo mieli pecha na nas trafić na trasie ....

Wasze ziomki z Jagiellońi, solidny w******* od nas 3 razy w ciągu ostatnich kilku lat,, niestety chłopaki mają pecha, że jadąc na południe muszą przejeżdzac w okolicach Piotrkowa,a w dodatku są waszymi ziomkami, więc są karani są podwójnie ...

CSKA, sami wiecie na Euro przyjechali do Was na goscine, i dostali od nas solidny w******* na Radogoszczu....

Arka, kilkakrotnie odmawia nam spotkania w lesie, raz mają szczęście, że psy wyczajają naszą zasadzkę, więc póki co jeszcze nie zostali złapani, ale pod kasy mieli wjechane orzez naszą ekipę ...

O waszych fanklubach nie pisze bo to żadna siła ...

Elana, ..... Sami wiecie co sobą reprezentują, Zawisza ogarnia teren bezapelacyjnie, nawet nie trzeba się tam fatygować bo to jakaś 3 liga chilgańska

Pozostaje spotkanie z Ruchem,które pewnie w końcu dojdzie do skutku, ale to już nie Wasza liga chuligańska, Wy co najwyżej możecie ich wesprzeć, ale szczególy już dogramy między sobą.

Ps. Z innej beczki, w międzyczasie rozmontowaliśmy na trasie Legię, psy rozwaliły nam spotkanie pod Sulejowem z Wisłą/ Lechią, ale jak mówię, obecnie to nie Wasz poziom, więc możecie to tylko obserwować..

No i oczywiście wisienka na torcie, czyli ta Wasza zaszadzka w Poddębicach, na ktorej znowu dostaliscie solidny w******* pomimo, że bylo was wiecej, tylko że tym razem jeden od Was ląduje w piachu, a kilku odczuwa skutki zdrowotne do dziś....

I nie mówcie, że raz na wozie raz pod wozem, bo pod wozem to już jesteście kilka lat, czego. Ie omieszukuj już Wam wypominać nawet Ruch ...

Pozdr,
Tbm
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Czyli ku*** krótko - jesteście niedowyjebania , mistrzowie świata w chuligance.
Chyba trzeba wyjeżdżać z kraju bo wszystkich wszędzie lejecie. Powiedz gdzie będę bezpieczny , jest jeszcze takie miejsce na ziemi ??
:twisted:
dintre

Post autor: dintre »

Po psrotu same fakty, po prostu nie wasza liga i tyle .....nic wiecej. Amen.
Tbm
Sjordskold

stachuzrdg pisze:Powiedz gdzie będę bezpieczny , jest jeszcze takie miejsce na ziemi ??
Obczaj taki adres albo popytaj kolegów - Cerveceria Naturbier, Plaza Santa Ana 9, Madrid 28012.
Eternidad

Ty sie nie boj. Takie posrane szczury ktore nie wysciubiaja nosa poza swoja klatke sa bezpieczne. Wiec możesz stac spokojnie na klatowie w kubotach, machac smyczka i straszyc przechodzące obok babcie wzrokiem.
pro81
Kontakt:

Post autor: pro81 »

Widzewiacy macie rację ŁKS nic chuligańsko nie działa, nie bije się z nikim i ogólnie cisza i spokój i tak możecie zeznawać;-) Panowie z ŁKSu, nie wypisujmy im żadnych przykładów, nie wiedzą, znaczy nie powinni. Spokojnej majówki.
Stylowe koszulki imprezowe TomiShop.pl | Bezpłatne Porady Kredytowe TomKredyt.pl
cmb1910

Post autor: cmb1910 »

dintre zapomniałeś wspomnieć ,że rozmontowaliście jeszcze Hutnik Kraków.
A nie sorry, oni rozmontowali Was, sorry, sorry pomyliłem się.
:---------------------------)

Wy to jesteście :-) nie dorastamy Wam do pięt. Dobrze, ze Ruch nas uswiadomił jacy jestesmy kiepscy.
Pewnie wtedy jak czekalismy na Was pod tomaszowem hehe ;)
zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik »

cmb1910 pisze:dintre zapomniałeś wspomnieć ,że rozmontowaliście jeszcze Hutnik Kraków.
A nie sorry, oni rozmontowali Was, sorry, sorry pomyliłem się.
:---------------------------)

Wy to jesteście :-) nie dorastamy Wam do pięt. Dobrze, ze Ruch nas uswiadomił jacy jestesmy kiepscy.
Pewnie wtedy jak czekalismy na Was pod tomaszowem hehe ;)
My nie mamy startu do Wisły a ich najebała trzecia siła Krakowa. Gdzie sie nie ustawia to zawsze psy ich wyczaja nawet ku*** w lesie ich dopadli moze macie gps-y podrzucone przez psiarnie . Legia Lech Wisła mówi im ze jestesmy słabi Gks im mówi zeby nie bili sie z Ruchem komedia z cyklu Tata a Marcin powiedział . Pato i reszta od min 12 lat sa na kazdej avanti swojego klubu jak i Widzewa bo to nam tylko koledzy opowiadaja oni byli widzieli a pewnie w najlepszym wypadku 12 la temu to zapierdalali resorakami w piaskownicy !! Bija wszystkich został im tylko Ruch by zostac nr1 w kraju, maja najlepsze kontakty i dziela sie z układowiczami nawet swoimi kobietami KLEKAJCIE NARODY !!!
rdg80

Post autor: rdg80 »

No to Lks pojechaliscie teraz ciagle przytaczacie potok padbebice i wogole ze nie wyszli bysmy do was jak byscie byli w przewadze to tak dla uwagi knurki park 3 maja was ponad 100 bije sie z nami 60 reszta ekipy nie doszla bo sie rozdzielilismy ale ok nasza wina potok nas niecale 70 dych was 130 moze wiecej kto byl ten wie i postawilismy sie poddebice jak juz piszecie ze nas wiecej to c**** byliscie i tyle I w druga strone wyliczac mozemy dworzec fabryczny wyjazd do bytomia orkiestry zawsze w pizde mieliscie wjazdy na zbiorki bylo was wiecej i c*** taksamo wie wy wjezdzaliscie nam alw pokory troche aleksandrow ruda zabieniec srodmiescie wasza dyskoteka na retkini turniej na teofilowie i jeszczd pare..................jak juz tak jeztescie wspaniali i piszcecie ze my zawsze startowalismy w przewadze fo co wy robiliscie w tych akcjach troche obiektywizmu i pokory panowie
White1910Pride

Post autor: White1910Pride »

Po co w ogóle wdawać się tutaj w dyskusje, styl pisania, multikonta to pewnie wszystko robota jednego gimbusa, ewentualnie grupy kolezków, zabawne jest to, że Widzewiakom manie wielkości zarzucają megalomani od których aż wali skromność i szacunek dla rywali, a potem jadą tacy kozacy w trasę, wychodzi przeciwko nim Hutnik Kraków i jest wielka weryfikacja i szybka zwrotka supermenów. ŁKS Najbardziej.
cobytu

rdg80 pisze:No to Lks pojechaliscie teraz ciagle przytaczacie potok padbebice i wogole ze nie wyszli bysmy do was jak byscie byli w przewadze to tak dla uwagi knurki park 3 maja was ponad 100 bije sie z nami 60 reszta ekipy nie doszla bo sie rozdzielilismy ale ok nasza wina potok nas niecale 70 dych was 130 moze wiecej kto byl ten wie i postawilismy sie poddebice jak juz piszecie ze nas wiecej to c**** byliscie i tyle I w druga strone wyliczac mozemy dworzec fabryczny wyjazd do bytomia orkiestry zawsze w pizde mieliscie wjazdy na zbiorki bylo was wiecej i c*** taksamo wie wy wjezdzaliscie nam alw pokory troche aleksandrow ruda zabieniec srodmiescie wasza dyskoteka na retkini turniej na teofilowie i jeszczd pare..................jak juz tak jeztescie wspaniali i piszcecie ze my zawsze startowalismy w przewadze fo co wy robiliscie w tych akcjach troche obiektywizmu i pokory panowie
Kto byl ten wie piszesz o Potoku... Tak sie sklada ze ja bylem.Jechalismy na zakazie do Wroclawia SKLADEM WYJAZDOWYM.Nasze auto wyczailo wasza zassadzke.Z buta idziemy(NIE WSZYSCY POSZLI WALCZYC)z kilometr mujajac po drodze wasze auta ktor zostaly nie tkniet.Walka rozstrzyga sie szybko.Ucieczka z okrzykami "dobra wygraliscie,koniec,zostawcie auta etc" Oczywscie na placu boju zostaje kilku waszych ziomow na betonowej glebie we krwi.My zawijamy.Wy zbieracie ziomow i mijacie spokojnie autami nasza grupe w lesie.Potem juz psy.Liczby moze i sie zgadzaja ale FAKT jest taki ze od nas walczylo ludzi mniej wiecej tylu co was i nie byla to sama banda.TAKIE SA FAKTY.Aleksandrow i Ruda tak ale akcjami ala dyskoteka to sie mozemy licytowac do rana.W Aleksie czekala na was banda ale przeliczyla sily i zamiast odpuscic to podjeli walke chociaz bylo was wiecej.Blad i przegrana.Na Rudzie nie bylo samej bandy tylko ekipa wyjazdowa.Podebice wasza zasadzka.Banda na bande wasza przegrana plus tragedia.Park 3 maja to juz w ogole lat swietlne temu tyle ze to byla pierwsza taka walk.Wasza przegrana.Liczb nie jestem pewien to nie polemizuje.Po raz setny chyba jest powrot do tych samych walk.
cobytu

White1910Pride pisze:Po co w ogóle wdawać się tutaj w dyskusje, styl pisania, multikonta to pewnie wszystko robota jednego gimbusa, ewentualnie grupy kolezków, zabawne jest to, że Widzewiakom manie wielkości zarzucają megalomani od których aż wali skromność i szacunek dla rywali, a potem jadą tacy kozacy w trasę, wychodzi przeciwko nim Hutnik Kraków i jest wielka weryfikacja i szybka zwrotka supermenów. ŁKS Najbardziej.

Cos tam wiesz o Hutniku ale weryfikacja i szybka zwrotka jak piszessz to bzdura.Jakbys znal final tej histori to bys sie tak nie podniecal.Idac jednak tym tokiem rozumowania musicie uwazac na chlopakow z Huty bo jak twierdzicie jestesmy na tym samym poziomie co wy albo nawet gorsi.
ODPOWIEDZ