azoRy pisze: PS. Brudni malarze ? Jeden na pewno - z dziurami w uszach.
tak, moze jeszcze z kropkami za uszami ? ? Zdziwilbys sie gdybys mial swiadomosc ile osob maluje ŁKSy , jesli myslisz ze jest to skład jednego auta tak jak u was to sie grubo mylisz. Nie wiem do kogo pijesz z tymi dziurami w uszach ale albo to kolejny farmazon przez was powtarzany zeby nas zdyskredytować, albo umknelo mi to uwadze ( to raczej akurat niemozliwe )
azoRy pisze:
UŁŁ zostało jeszcze nie tak dawno rozwiązane i dziwnym trafem jak ręką odjął wasi nowi ultrasi wskoczyli na inny - wyższe level.Wymieniliście cały skład dobraliście utalentowanych ludzi nie wiem. Ale na pewno ci ludzie mało wspólnego mieli z kibicowaniem z prawdziwego zdarzenia
skad Ty mozesz to wiedziec ? mozesz mi odpowiedziec ? z oczywistych wzgledow nikt raczej sie nie chwali tym co robi , wiec skad znacie sklad obecnej grupy Ultras, skad wiesz ze mieli mało wspolnego z kibicowaniem ? Po raz kolejny tak p********* tylko zeby sie dojebać, przeciez tak cie to wkurzalo jak ktos tak pisał o ruskach.
Owszem z UŁŁ zostało doslownie kilku chlopakow, tamta grupa najnormalniej w swiecie sie wypaliła i ustąpili całkowicie pole grupie ktorej zalązek stanowiło wlasnie WRW. W sklad nowej grupy oprocz tych ktorzy nie angazowali sie wczesniej w UŁŁ lecz działali na miescie jako WRW, i poczuli sie odpowiedzialni za to jak wyglądają nasze trybuny, weszli takze Ci ktorzy wczesniej pomagali z roznych skutkiem przy oprawach ale nie chcieli byc w tamtej grupie, a takze przede wszystkim w wiekszosci młodzi osiedlowcy którzy doskonale wiedzieli na czym polega ultraska , bo to sie ma akurat w głowie , i uczy sie tego na osiedlu i stadionie, a nie z ksiazek. Po prostu kwestia mentalnosci, jeden sie nadaje, drugi moze oprawy robic 10 lat i sie nie nadaje. Tak sie zlozylo ze praktycznie kazdy mial jakies tam przygotowanie i umiał chociaz przysłowiowo trzymać prosto puszke z farbą. Wszyscy mieli tez swiadomosc mocnych i slabych stron UŁŁ i wiedzielismy co robic zeby podniesc u nas poziom ultraski.
azoRy pisze: I nie muszę ich tu wychwalać bo każdy dobrze zna te markę. Nie rozumiem czemu swoje kompleksy przelewają na murach fakując UR gdzie się da skoro to my się podobno na nich oglądamy. Dziecinada i błazenada. Więc kto tu kogo mógłby pouczyć prawdziwej ultraski
haha powinno byc ci glupio ze jak widac mam troche wieksza wiedze o działalnosci waszych mlodych UR niz Ty. Szkoda panie 'obiektywny' ze to te szczochy za punkt honoru postawili sobie być anty do WRW jednoczesnie kserując duzo patentow i tak naprawde sie na nich wzorując. Tak jak i teraz sami prowadzą wojne z grafficiarzami utozsamiajacymi sie z ŁKSem, tylko dlatego ze nigdy nie dorownają im poziomem, i dokladnie tak samo jak nasmiewaja sie ze wszystkiego co robimy, z nagrywania filmow z malowania ( ze niby lanserzy i hipstery) , z rozpierdalania pracek olejem - a pozniej po roku/ dwóch robią dokladnie to samo ( no nie dokładnie, bo jak pisałem brakuje umiejętnosci) . Z gadzetami to samo gdzie najpierw sie nasmiewacie a pozniej robicie w takim samym stylu. Kto ma kompleksy to pewnie nie dojdziemy do porozumienia kazdy moze miec swoje zdanie ale tak to wygląda.
Fajnie ze ktos z drugiej strony zauwazyl ze podniosl sie u nas poziom ultras, mimo ze nowa grupa powstała praktycznie w tym samym momencie kiedy rozpadł sie nasz klub i bylismy na dnie , to tym bardziej dla nas nobilitacja . U was całkowicie subiektywnie z kolei moge powiedziec ze poziom ultras poleciał przez pare ostatnich lat bardzo, i to co robią URy dumy wam raczej nie przynosi, bo robią sie na nasz klon, kiedys tak nie bylo nasze kluby kibicowsko były bardzo widocznie rózne, teraz to sie zaciera bynajmniej nie za naszą sprawką.
pisanie o nas opierając sie wylacznie na domysłach mozesz sobie na przyszłosc darować...