Nie Ty będziesz mi mówił za kogo się mam wypowiadać a za kogo nie. Jeśli chłopaki z GKM-u uznają, że moje wypowiedzi na ich temat sieją jakikolwiek ferment, przeszkadzają itp. to natychmiast zaprzestanę pisania na ich temat. Ale stanie się to tylko na ich żądanie a nie Twoje widzimisie...Samotny Jeździec pisze:No Name88 - nie rób z siebie adwokata diabła - wydaje mi się że Giekaemowcy chyba sami potrafią wypowiedzieć się w swoich sprawach,
GKM jest równie bliski mojemu sercu jak i Włókniarz, czego najwyraźniej nie umiesz lub nie chcesz zrozumieć. Porażki GKM-u są moimi porażkami, jego zwycięstwa moimi zwycięstwami. Stąd uważam, iż mam moralne prawo do wypowiadania się na temat ekipy, której częścią w pewien sposób się czuję.
Kolejnym tylko razem jak będziesz używał wyświechtanego stwierdzenia "Kto ma wiedzieć ten wie" to może wcześniej się zastanów nad faktem, że jak naprawdę nie chcesz by podejmować dany temat to trzeba go w ogóle nie zaczynać (choć pisząc te słowa nie mam pewności że jesteś z WfcG czy tylko Twoje sympatie są po ich stronie).
Do innych podjętych przez Ciebie w Twoim poście kwestii już się nie odniosę bo rzeczywiście szkoda czasu i nerwów...