Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Kibicowska Warszawa
Bierz ziomali i działajcie! ;)
Takiego wodza jak ty Raiden nam potrzeba, prowadź wodzu!
Raiden czy WRWE może się pojawić i będzie pakt na te protesty czy jednak będzie kosa? 
PS. Jak kogoś z kiboli opłacił pis, to może podzieli się ze mną? Bo do Widzewa nie dotarła żadna transza od rządu :)
PS. Jak kogoś z kiboli opłacił pis, to może podzieli się ze mną? Bo do Widzewa nie dotarła żadna transza od rządu :)
-
przeciętne IQ
Nie ma się co śmiać. Na instagramie Foxxa widać przecież, że właśnie bawi się na fajnym zagranicznym wyjeździe. Pytanie tylko, czy to z tego hajsu, o którym pisze Raiden czy to raczej działka z chińskich ręczników czy tam maseczek.
Wcześniejsze fotki z ważnymi postaciami Zjednoczonej Prawicy i nie tylko też wiszą.
Wcześniejsze fotki z ważnymi postaciami Zjednoczonej Prawicy i nie tylko też wiszą.
-
StatystykKalkulator
Wybacz a czy mógłbyś podrzucic link do „instagrama foxxa”? Troche nie mieści się w głowie zeby osoba w tym wieku chcąca uchodzić za poważna cykała słodkie focie na tak kumaty portal i zbierala „serduszka” pod zdjeciami :)przeciętne IQ pisze: 18.05.2020, 19:32 Nie ma się co śmiać. Na instagramie Foxxa widać przecież, że właśnie bawi się na fajnym zagranicznym wyjeździe.
Nie sciemniaj przejałeś przelew dla wszystkich na podział i grzejesz sie na Malediwach :DPique pisze: 18.05.2020, 16:52 Raiden czy WRWE może się pojawić i będzie pakt na te protesty czy jednak będzie kosa?
Dokladnie niech robia zbiorki dla wariatow co maja przypal za interesy zeby mieli z czego przepadek mienia splacic haha
To gdzie mój przelew do c****, potężny kutasiarz i gromson vel czopek :D
"Będzie jak Stonoga mówił" heheh
Stonoga to stary konfident więc przywoływanie go tutaj jest chyba lekkim faux pas :)
Stonoga to stary konfident więc przywoływanie go tutaj jest chyba lekkim faux pas :)
Co proponujesz wodzu? ;)
-
Docent Furman
"Rozgrywają się losy Polski", plus tekst o zmanipulowaniu i wszystko to w jednym zdaniu. Trzeba przyznać, że rzadko spotykane combo głupoty. Ja jednak zostaję w domu i czekam na kolejny przelew od Kaczyńskiego. Życie jest piękne.
Widzę, że już wyszło na jaw o tym hajsie od Pisu, więc nie ma co dalej ukrywać i napiszę na otwartym:
Dostaliscie siano za maj? Ja wciąż nie, sprawdzam konto codziennie i jak nie było tak nie ma. Zaweze przed 10 było na koncie i zaczyna mnie to trochę wkurwiać.
Dostaliscie siano za maj? Ja wciąż nie, sprawdzam konto codziennie i jak nie było tak nie ma. Zaweze przed 10 było na koncie i zaczyna mnie to trochę wkurwiać.
Powinny już być dzisiaj, ja dostałem za kwiecień zaległe i za maj. Także hulaj dusza piekła nie ma :)088 pisze: 22.05.2020, 14:25 Widzę, że już wyszło na jaw o tym hajsie od Pisu, więc nie ma co dalej ukrywać i napiszę na otwartym:
Ej a bony na żywność to tez wam daja ?
-
Slavia_ZSC
Potwierdzam, przyszedł przelew od Kaczora. Zostaje w domu. Niech Trzaskowski boksuje się z milicją, to jest ten czas, decydujom sie losy POlski.
Nie tylko legia bierze kase od pis, kazda ekipa ktora ma osrodek kibice razem pobiera pieniadze od rzadu za ktore potem kupuja narkotyki hurtem z czech
Przypominam, że 6 czerwca w Warszawie o godz.12 odbędzie się protest przeciwko przymusowym szczepieniom na covid. Mam nadzieję, że tym razem brać kibicowska oraz środowiska patriotyczne stawią się w konkretnej liczbie. Ponad podziałami Panowie, nie ważne czy jesteś za Legią, Polonią, Widzewem, Lechem czy Lechią. Ponad podziałami przeciwko zbrodniczym planom Gatesa i spółki!
Weź nie pajacuj, akurat 6 czerwca robię Klatkę z Trickiem potem grillowako nie mam czasu. :)Raiden pisze: 27.05.2020, 10:50 Przypominam, że 6 czerwca w Warszawie o godz.12 odbędzie się protest przeciwko przymusowym szczepieniom na covid. Mam nadzieję, że tym razem brać kibicowska oraz środowiska patriotyczne stawią się w konkretnej liczbie. Ponad podziałami Panowie, nie ważne czy jesteś za Legią, Polonią, Widzewem, Lechem czy Lechią. Ponad podziałami przeciwko zbrodniczym planom Gatesa i spółki!
-
pervert_gang
Raiden,zamilcz szkodliwa amebo.
-
Potezny Warmianin
Wlasnie ostatnio sa opoznienia w przelewach od Jarka.
Jak hajsy nie beda na koncie na czas, to jest opcja, ze na ten protest kodu i palikociarni bedzie wsparty przez kibicow, jest nawet pomysl wspolnego wymarszu spod Zrodelka jak kiedys na MN.
Na ten moment 50/50, czas pokaze czy przelewy dojda.
Jak hajsy nie beda na koncie na czas, to jest opcja, ze na ten protest kodu i palikociarni bedzie wsparty przez kibicow, jest nawet pomysl wspolnego wymarszu spod Zrodelka jak kiedys na MN.
-
Dolniety_Pierre
Spokojna twoja rozczochrana. Wszelkie dodatki i zasiłki ida z kieszeni podatknika (VAT, akcyzy its itp) wiec do poki pracujecie i kupujecie nie macie sie co martwic o przelewy. Chyba jedynie o nagły, drastyczny skok cen w sklepach i kosztów usług.088 pisze: 28.05.2020, 15:27 Wlasnie ostatnio sa opoznienia w przelewach od Jarka.
-
Dolniety_Pierre
Kogo byscie nie wybrali i tak będzie podpisywał dokumenty które upowazniaja sejm do dymania Polaków wiec nie rozumiem cisnienia na to. Od 89 tak się dzieje. Wciąż te same ryje ciągną hajs podatników dogadując się przy stołkach.
-
Slavia_ZSC
Będzie tęczowo i będziemy żyli w zgodzie.
-
Spaacerowicz
Kiuuurwa ale tu nie o historię chodzi tylko po prostu jak można zarzucać komuś, jakiejś ekipie, że pomnik na mieście jakieś łachudry pomalowały? Lech w biały dzień nie upilnował okolic Bułgarskiej od eNeSów a co mówić o 5 sekudowej dewastacji sprayem w nocy. Na prawdę trzeba mieć złą wolę żeby komuś coś takiego zarzucać.
-
ale_ci_parada
Aktywność Legii kiedyś a dzisiaj to nieporozumienie. Więcej Łada Biłograj robi niż ekipa z 2mln miasta.
-
StatystykKalkulator
Ale za to twoje trzy grosze bardzo wiele wniosły do dyskusji, obawiam sie ze nie zrozumiesz ale zupełnie nie dziwie się ze macie zgode :)
Nie musi być „kumato” bo z tego wyrosłem, a „prześmiewczo” jest i będzie na własne życzenie bo twoi koledzy z tego i innego forum to autentycznie wybitne jednostki, o szerokich horyzontach intelektualnych i rozległej wiedzy, dlatego bądź tak łaskaw i już nie przeszkadzaj tylko daj dalej im błyszczeć i być bohaterami oraz dumą swoich lokalnych społeczności, we dwóch z ośmiu kont.
:)))))))))))))
Nie musi być „kumato” bo z tego wyrosłem, a „prześmiewczo” jest i będzie na własne życzenie bo twoi koledzy z tego i innego forum to autentycznie wybitne jednostki, o szerokich horyzontach intelektualnych i rozległej wiedzy, dlatego bądź tak łaskaw i już nie przeszkadzaj tylko daj dalej im błyszczeć i być bohaterami oraz dumą swoich lokalnych społeczności, we dwóch z ośmiu kont.
:)))))))))))))
-
Docent Furman
Ze statystykiem bym nie zadzierał. On ma zajebiście silną psychikę, co właśnie widać po uśmieszkach na końcu każdego zdania. W dodatku nie jest w ciemię bity bo obejrzał pełno filmów na youtube i dzięki temu ogarnia już wszystkie światowe spiski. Generalnie bardzo twardy rozmówca. Chyba nawet wyższa półka niż Gromson czy cichociemny.
Haha... Daleko mi do Legii, ale przypierdalać się, że Legioniści nie obronili pomnika przed farbą to mistrzostwo... CORAZ CIEKAWIEJ NA FORUM.
t
Głodnemu chleb na myśli, ale co się dziwić jak się trzaskowskiego wybiera na prezydenta.jestesmywaszastolica pisze: 12.06.2020, 11:04 Oj elyta sie widze zebrała oldies foszan raiden pitus i statystka w sam raz na jakiś gangbang z udziałem dochodzącego w górach.
j**** was pokemonki.
-
turms_gorski
Od piątku, po tym jak lewacki tłum zniszczył Churchila, ekipy angielskich klubów "obstawiają" pomniki w Londynie i czynnie wspierają prawicowe manifestacje.
Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
Ej to jak z tym bojkotem ? Beda mlyny wystawiac czy nie ?
A Twoja ekipa jak się do tego odnosi? Bo widzę, że pieprzysz o tym w kilku tematach.
-
Robert Makłowicz
Był ten temat wałkowany już kilka razy, cofnij się o kilka stron wstecz.490 pisze: 15.06.2020, 18:17 Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
Ej jak mozna usunac konto ? Bo w sumie nie chce mi sie z wami prowadzic rozmowy bo nie jestescie na tyle kumaci. Zobaczcie jak slynny stal sie Misiek, ma tyle pieniedzy ze moze zaczac nowe zycie a zarobil je z nielegalu, tez chce byc taki sławny jak on
a jak tam Piekarzewski po tej całej sytuacji? Dobrze się zachował i zasłużył, skoro takie honory były mu potem oddawane :)N'08 pisze: 17.06.2020, 18:53Żadna ciekawa historia. Sąsiadka w tamtym czasie od dawien dawna nie potrafiła zdobyć naszych flag w sposób honorowy - zresztą do dnia dzisiejszego włącznie im się to nie udało - przy czym sami stracili kilka swoich, więc wymyślili frajerską akcję i w taki to sposób weszli w posiadanie flag Polonii.490 pisze: 15.06.2020, 18:17 Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
Skala własnego niegodnego zachowania nawet chyba ich samych przerosła i na derbach odrzucili nasze flagi. Nie zostały przyjęte.
J-23 nie był wcześniej aktywny kibicem. Raczej konsumentem używek. Wynajętym zadaniowo. Typowo bolszewickie metody, co zważywszy na rodowód ich klubu raczej nikogo nie powinno dziwić. :) Na Polonii wbrew temu, co niektórzy lubią twierdzić także w hierarchii daleko nie zaszedł. Potem pod parasolem sąsiadek.
Najlepsze podsumowanie tych wywodów "kolegi" z Polonii...drozdowiAK pisze: 17.06.2020, 21:10 jak honorowo zdobywac barwy klubowe skoro ostatnio okazalo sie ze polonisci nawet swoje koszulki szaliki czapki itp zostawiaja z flagami po meczu w magazynku ?
-
szwadron97
Jak Polonia skroila flagę elegant boys z dyskoteki :-) ?