Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Nie wiem, ale ci od was to płakali jak byli łamani :)
-
***1908***
Nie przebije nic przestrzelonych barw ciepłym moczem :)
Ludzie Moczu OLE!
j**** zydzew stara k****!
-
TERROR_EUDEZET
Sporo czyli ilu? I czy poza bananowymi dziećmi z obrzeż teo i zgredami z bloków na limance na przeciwko zajezdni był ktoś jeszcze?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Spoko, jak dorwiecie znów jakiegoś gimnazjalistę to podzielcie się tym koniecznie :)
-
***1908***
Spoko Pozdrów psycho rozjebusow:)Pique pisze: 04.08.2018, 23:24 Spoko, jak dorwiecie znów jakiegoś gimnazjalistę to podzielcie się tym koniecznie :)
Nie musimy już tam od was chłopaki rozjebundy z nimi się pozdrawiaja***1908*** pisze: 04.08.2018, 23:35Spoko Pozdrów psycho rozjebusow:)Pique pisze: 04.08.2018, 23:24 Spoko, jak dorwiecie znów jakiegoś gimnazjalistę to podzielcie się tym koniecznie :)
-
Weteran1946
Zydzew o rozjebusach 

to co napiszecie o koronie Chorzów
-
***1908***
esgrts1 pisze: 05.08.2018, 00:05Nie musimy już tam od was chłopaki rozjebundy z nimi się pozdrawiaja***1908*** pisze: 04.08.2018, 23:35Spoko Pozdrów psycho rozjebusow:)Pique pisze: 04.08.2018, 23:24 Spoko, jak dorwiecie znów jakiegoś gimnazjalistę to podzielcie się tym koniecznie :)
Fabryka Konfidetow i Ludzi Moczu OLE!
-
TERROR_EUDEZET
Serio już skończ z tym moczem bo podjara jakby co najmniej ktoś ważny od nich to robił.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
ku*** jak dzieci...Oszcznie drudzy o Teo i Limnace na Widzewie.. ku*** ja też mieszkam na czereonym osiedlu i jakoś NIkt się nie chwali że ze wschodu było nasz nie wiem 20-30 podniecacie się Jednym malolatem złapanym i ośmieszonym drudzy no ktos z "szóstek" był na meczu. PANOWIE więcej pokory Karma wraca.. Akcja z małolatem c****** szczerze bo nie ma kozaka w wieku 13, lat który postawi się furce wariatów z ŁKS była akcja i nie trzeba było nagrywać i wrzucać w neta słabe naprawdę. A co do was moi Czerwoni wrogowie żeby nie było za słodko :-) ilu was z Łodzi ej k**** ilu was z Łodzi??
wy tak serio z tym 'ilu was z Lodzi' ?
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
ile ŁKSu dziś w Niecieczy ?
dowiesz sie o tym we wrześniowym numerze tmk
-
NoMatterWhat
Tak to chyba wygląda wg ełkaesiakow.***1908*** pisze: 29.07.2018, 20:20 No i chyba się nie dowiem... Jak żaden z was od wczoraj się nie pochwalił to zaliczyliscie okrągłe 0 wyjazdowe? :)
Łks ma otwarty sektor gości? Pzdr
-
***1908***
Wywloke znajdź sobie w domu pewnie nie jedna tam masz. Podobnie jak wasza banda c**** walecznych spierdalajacych pod komendę i prujacych się na policję ba nawet wspolpracujacych .na spokojnie pisze: 05.08.2018, 09:19Ty na prawdę jesteś skrzywdzony.
Staje ci jak piszesz o moczu?
Nie czujesz, że przynosisz wstyd swoim?
Takich jak ty powinni eliminować ludzie z klubów, które kompromitowane są przez takie wywłoki jak ty.
-
TERROR_EUDEZET
Sektor gości otwarty, ale tak jak w 2 lidze pełni on rolę sektora rodzinnego z powodu dalszej budowy małej hali.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Nie jestem tym który liczy ile jest na liście osób, ale na moje oko +/- 300 głów. Pewnie dziś pojawi się relacja.
Ps. Wczoraj na pietrynie pustki.
Ludzie wyjechali na wakacje to i pustki na mieścieTerroor pisze: 05.08.2018, 12:45 Nie jestem tym który liczy ile jest na liście osób, ale na moje oko +/- 300 głów. Pewnie dziś pojawi się relacja.
-
***1908***
Tak zero krasnoludki były na wyjeździe. : )Chomik666 pisze: 05.08.2018, 13:05 Taka mała zagadka-kto to powiedział(napisał)-
-"No i chyba się nie dowiem... Jak żaden z was od wczoraj się nie pochwalił to zaliczyliscie okrągłe 0 wyjazdowe? :)"
na spokojnie pisze: 05.08.2018, 12:52Przecież dobrze wiesz, że budowa się zakończyła.TERROR_EUDEZET pisze: 05.08.2018, 12:18 Sektor gości otwarty, ale tak jak w 2 lidze pełni on rolę sektora rodzinnego z powodu dalszej budowy małej hali.
A ten cyrk z odbiorami (pół tysiąca zastrzeżeń przeróżnych instytucji) jest tylko wybiegiem, aby nie przyjmować gości w sektorze dla nich przeznaczonym.
Wiadomo co wiąże się z nawet małą grupką kibiców przyjezdnych.
Macie to przecież uzgodnione Z HZTSŻ.
Nie chce mi się wdawać w szczegóły...
Robiliśmy wiele żeby goście mogli normalnie u nas bywac
Jeden z fanów chciał wziąść na siebie całkowity koszt za postawienie trybuny dla przyjezdnych
Z przyczyn prywatnych owe przedsięwzięcie nie doszło do skutku.
Plany były ale wszystko poszło się j****
Mecz z gośćmi,to mecz z gośćmi.
ŁKS Łódź Polska
Ja mam wrażenie, że nasze władze miasta przy pomocy leniwych piesków nie chcą gości na obu stadionach. U was przedłużanie budowy hali, u nas poprawki w sektorze gości i w ten sposób obie klatki zamknięte. Ale my do swojej swoich kibiców możemy wpuszczać, a wy do swojej swoich kibiców i nikomu już wtedy nie przeszkadza budowa hali czy poprawki. A później lans Hanki i jej przydupasów, że mamy nowoczesne stadiony, jest spokój i zabawa...Abr1908 pisze: 05.08.2018, 13:10na spokojnie pisze: 05.08.2018, 12:52Przecież dobrze wiesz, że budowa się zakończyła.TERROR_EUDEZET pisze: 05.08.2018, 12:18 Sektor gości otwarty, ale tak jak w 2 lidze pełni on rolę sektora rodzinnego z powodu dalszej budowy małej hali.
A ten cyrk z odbiorami (pół tysiąca zastrzeżeń przeróżnych instytucji) jest tylko wybiegiem, aby nie przyjmować gości w sektorze dla nich przeznaczonym.
Wiadomo co wiąże się z nawet małą grupką kibiców przyjezdnych.
Macie to przecież uzgodnione Z HZTSŻ.
Nie chce mi się wdawać w szczegóły...
Robiliśmy wiele żeby goście mogli normalnie u nas bywac
Jeden z fanów chciał wziąść na siebie całkowity koszt za postawienie trybuny dla przyjezdnych
Z przyczyn prywatnych owe przedsięwzięcie nie doszło do skutku.
Plany były ale wszystko poszło się j****
Mecz z gośćmi,to mecz z gośćmi.
A niby wymogi licencyjne sa dotyczace sektorow gosci od l ligi. Dzieki za odpowiedz.
-
TERROR_EUDEZET
Beniaminek ma pół roku więcej na ogarnięcie tematu. Tak samo z oświetleniem.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Łódzki Klub Sportowy
-
poludniowapolska
ŁKS szanuję od zawsze, ale taka akcja to frajerstwo, zwłaszcza, że na filmiku to jakiś szczurek a nie "kibol". Niestety w aktualnych czasach ekipy mają tylko takie osiągnięcia. Akcji takich jak np. Lechia w Warszawie już praktycznie nie ma.Łódzki Klub Sportowy pisze: 05.08.2018, 19:28 Filmik z FB poleciał. Ale w internecie nic nie ginie.
https://streamable.com/ln4y6
-
TERROR_EUDEZET
Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Polish Power
Swego czasu na Górnym Śląsku takie kulawe numery były normą ... era smartfonów i internetu :/
-
TERROR_EUDEZET
Nawet pamiętam jeden, gdzie chyba Ruch złapał takiego dzieciaczka co do babci przyjechał akurat i sobie kredą na chodniku GKS Katowice pisał. W Rudzie Śląskiej to chyba było.Polish Power pisze: 05.08.2018, 20:15 Swego czasu na Górnym Śląsku takie kulawe numery były normą ... era smartfonów i internetu :/
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Jeden normalny z drugiej strony brawo takie akcje to już zjazd na dno niedługo będziemy wystawiać pod podstawówkami zenadaTERROR_EUDEZET pisze: 05.08.2018, 19:54 Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
-
TERROR_EUDEZET
Na rozpoczęcie roku zamiast rozdawać zeszyty to wpierdole będą. Przy okazji jakiś rodzic też zgarnie oklep jak stanie w obronie swojego 8 letniego dziecka.
A tak na poważnie to dzisiaj miał mieć mecz (?) Orła w tej wypasionej kwiaciarni na Włókniarzy. Nie odbył się. Czuję, że za ten obiekt ktoś ze stołka poleci w niedalekiej przyszłości.
A tak na poważnie to dzisiaj miał mieć mecz (?) Orła w tej wypasionej kwiaciarni na Włókniarzy. Nie odbył się. Czuję, że za ten obiekt ktoś ze stołka poleci w niedalekiej przyszłości.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Seweryn, to, że Ciebie nikt nigdy nie złapię bo wstyd to nie znaczy, że gnój w koszulce Widzewa ma nie być upokorzony. Albo liść albo lanie i plucie. Bał się dostać w ryja to zrobił co zrobił. Dla mnie mało ważne ile ma lat, jeśli za młodu robi takie rzeczy to za dorosłego sprzeda. Czym skorupka za młodu...TERROR_EUDEZET pisze: 05.08.2018, 19:54 Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
dziewczyna dostała bilety od koleżanki i się z Nią wybrałem, piknik niezły, trochę ludzi w białych smyczkach... podobno tydzień temu z Gdańska wywiesili flagę i jakiś typ z Orła chciał ją zerwać, ale w zamian dostał po japie od swoich :OTERROR_EUDEZET pisze: 05.08.2018, 20:50
-
TERROR_EUDEZET
Ale uwierz mi UW na słowo, nie jestem Seweryn. Mówisz też o wyborze, czy zawsze wybierając drogę bezbolesną masz pewność, że jeden z drugim po całym przedstawieniu Ci nie jebnie? Poza tym wiesz, nie każdy ma na tyle odwagi żeby wybrać to by jeden kark z drugim Ci pierdolnął, bo do tego trzeba mieć jaja... albo być bardzo głupim. Tobie się podoba, ja staję w opozycji do tego. Niepotrzebne to nikomu, a tym bardziej niepotrzebne wrzucanie do neta.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Sam sobie zaprzeczasz tym zdaniem. Skoro nie ma pewności, że zakończy się bezboleśnie to nie lepiej szybko zebrać liście i nie poniżać się? Dostanie w ryja w takiej sytuacji i oddanie koszulki to dużo lepsze niż szczanie i plucie biorąc pod uwagę dzisiejsze technologie i prędkość przepływu takich filmików. Mi tam gnoja nie szkoda, nic a nic. Sam mieszkałem kiedyś w okolicy co poza mną była jedna osoba z ŁKS-u. Wyczekiwanie po meczach czy pod liceum przeciwnej strony to był chleb powszedni. NIGDY nie zrobiłem takiego czegoś. Raz z zasad, a dwa...chyba bardziej bym się bał swojej ekipy niż wpierdolu od Widzewa. Ale to było dobre 10 lat temu. Teraz ma koszulkę to już bandzior...na facebooku.TERROR_EUDEZET pisze: 05.08.2018, 21:20 Ale uwierz mi UW na słowo, nie jestem Seweryn. Mówisz też o wyborze, czy zawsze wybierając drogę bezbolesną masz pewność, że jeden z drugim po całym przedstawieniu Ci nie jebnie? Poza tym wiesz, nie każdy ma na tyle odwagi żeby wybrać to by jeden kark z drugim Ci pierdolnął, bo do tego trzeba mieć jaja... albo być bardzo głupim. Tobie się podoba, ja staję w opozycji do tego. Niepotrzebne to nikomu, a tym bardziej niepotrzebne wrzucanie do neta.
-
TERROR_EUDEZET
Co innego myśleć na chłodno w domu, co innego gdy adrenalina i zagrożenie sięga zenitu. Można tak do usranej śmierci polemizować. Twoje zdanie rozumiem, napisałeś jak to było z Tobą, więc okej nie dziwne, że takie masz. Myślę, że ten wątek możemy zamknąć.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Kurwą bez honoru? Człowieku...mieszkałem na terenie 100%Widzewa... Tyle razy co miałem nieprzyjemności to pewnie nawet nie możesz się domyślać. Nigdy nie zrobiłem choć w części tak chujowej akcji...choć miałem okazję się tak zeszmacić. Wybrałem to co gorsze według was czyli wjeby. Ekstra, ciekawe o co chodzi w tej zabawiena spokojnie pisze: 05.08.2018, 21:43Po raz kolejny udowadniasz, że jesteś zwykłą kurwą bez honoru.UW1908 pisze: 05.08.2018, 21:06Seweryn, to, że Ciebie nikt nigdy nie złapię bo wstyd to nie znaczy, że gnój w koszulce Widzewa ma nie być upokorzony. Albo liść albo lanie i plucie. Bał się dostać w ryja to zrobił co zrobił. Dla mnie mało ważne ile ma lat, jeśli za młodu robi takie rzeczy to za dorosłego sprzeda. Czym skorupka za młodu...TERROR_EUDEZET pisze: 05.08.2018, 19:54 Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
I tak na dobrą sprawę nie wiesz o co chodzi w tej "zabawie".
To ze ty wysmentniasz się tylko w necie, nie czyni z ciebie chuligana :)UW1908 pisze: 05.08.2018, 21:06Seweryn, to, że Ciebie nikt nigdy nie złapię bo wstyd to nie znaczy, że gnój w koszulce Widzewa ma nie być upokorzony. Albo liść albo lanie i plucie. Bał się dostać w ryja to zrobił co zrobił. Dla mnie mało ważne ile ma lat, jeśli za młodu robi takie rzeczy to za dorosłego sprzeda. Czym skorupka za młodu...TERROR_EUDEZET pisze: 05.08.2018, 19:54 Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
Nara bandyci z limanki