Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Lechia to niebawem odejdzie na drugą stronę barykady. Czekajcie cierpliwie :D
Koledzy to jak to w końcu jest bo sie pogubiłem, Jak wyglada sytuacja na linii Wisła Kraków - Śląsk Wrocław , Lechia Gdański - Wisła Karków?
-
dziuraweportki
Sprecyzujesz?koroner88 pisze:Lechia to niebawem odejdzie na drugą stronę barykady. Czekajcie cierpliwie :D
-
wyschniety_szczaw
To zależy od "Zaczarowanego Rekina z Prądnika" - słynne graffiti zrobione tuż po upadku TKWM, podobno ultrasi Wisły malowali go "zaczarowanym ołówkiem" i zależnie od decyzji osoby decyzyjnej pan Rekin zmienia kolor barw które gryzie danego dnia.zl88 pisze:Koledzy to jak to w końcu jest bo sie pogubiłem, Jak wyglada sytuacja na linii Wisła Kraków - Śląsk Wrocław , Lechia Gdański - Wisła Karków?
Jeszcze nie wymyślił ,daj mu czas do wieczora.
-
Super_Mario
nie ma co precyzowac farmazonwdziuraweportki pisze:Sprecyzujesz?koroner88 pisze:Lechia to niebawem odejdzie na drugą stronę barykady. Czekajcie cierpliwie :D
-
Super_Mario
i jak to się ma do zagadnienia? bo nie kumam?warszawski styl pisze:Wiślacy czują się jakby złapali pana Boga za ręke, ale niech pamietają że...
https://www.youtube.com/watch?v=ip1N3PRwH6I
(jak to mowią na hanysowie, czyli tam gdzie szukali wsparcia)
-
pangrzegorz1975
jak zawsze sztama
-
zdrowa krowa
No to mają zasięg... W Zgorzelcu, Lubinie czy we Wrocławiu srają ze strachu.ju_are_ded pisze:Unia Wisła Stal SW i Polonia P i szarksy rządzą na południowym zachodzie.valo pisze:Kiedy oficjalne info o zgodzie Wisła i Stalówka ile jeszcze trzeba czekać?
jak w Zgorzelcu się boją to najważniejsze heheh a koledze chodziło chyba o południowy wschódzdrowa krowa pisze:No to mają zasięg... W Zgorzelcu, Lubinie czy we Wrocławiu srają ze strachu.ju_are_ded pisze:Unia Wisła Stal SW i Polonia P i szarksy rządzą na południowym zachodzie.valo pisze:Kiedy oficjalne info o zgodzie Wisła i Stalówka ile jeszcze trzeba czekać?
-
Hokus Pokus
Ciekawe czy Sharks z PF zrobią sobie układowe koszulki tak jak PB i ZL.
Niewiem czy mówimy o tym samym meczu ale jak juz taki aktywny w temacie Widzewa jestes to pewnie pamietasz jak po meczu na boisku bocznym przybiliscie zgode z scorpionami z ochrony i ganialiście Widzew???
Wez mi pokaz chociaz jedna ekipe z przedzialu 1-3 liga, ktorej kiedys nie zdarzylo sie ganiac Widzewa.ATM1920 pisze:ganialiście Widzew???
https://www.youtube.com/watch?v=Pf-f5hDeDA4ATM1920 pisze:Niewiem czy mówimy o tym samym meczu ale jak juz taki aktywny w temacie Widzewa jestes to pewnie pamietasz jak po meczu na boisku bocznym przybiliscie zgode z scorpionami z ochrony i ganialiście Widzew???
Wy tam sie sami ze soba chyba ganialiscie ze swoim zgodowiczem:)
temat rozjebany w pył ale może ktoś mi udzieli odpowiedzi--- aktualnie jaka jest najdłuższa zgoda na Podkarpaciu?
-
jannowak476
Od dzisiaj nowa zgoda - BKS Bielsko - Śląsk Wrocław. Potwierdzi ktoś?
Po co BKS takie pajace jak ze Śląska ??valo pisze:Też słyszałem że Bielsko/Zagłebie-Śląsk nie samo Bielsko ale czy to prawda nie wiem.jannowak476 pisze:Od dzisiaj nowa zgoda - BKS Bielsko - Śląsk Wrocław. Potwierdzi ktoś?
-
Hokus Pokus
JżSkrkTSW,trochę szacunku może do byłej zgody.juareded a ty pajacu nie obrażaj z kolei WSH.
Z tą zgodą to BKS-Lechia będzie z tego co mi wiadomo.
Z tą zgodą to BKS-Lechia będzie z tego co mi wiadomo.
Już jest oficjalna kosa po pierwsze , po drugie niech się ruchają z motorynkami ...........
Jest szansa ze po tym jak sie nqpioles w tym poście to po zejściu adrenaliny będziesz spał kilka dni wiec forum odpocznie od ciebie .
A teraz buda psie
A teraz buda psie
-
tuwimianin.
Czy Czarni Jasło mają jeszcze jakieś kontakty z Tatranem Preszów i Polonią Wwa?
-
Schwientochlowitz
Chcialbys o tym porozmawiac?adbadbad pisze:A tymczasem w Zakopanem....
-
w_harringtonce
Już wiemy po co był pakt Wisły z Ruchem. Sezon idzie, a z oscypków duży zysk w Zakopcu.
Jak już jesteśmy przy Zakopanym,to jesli nie jest to tajemnica,jakie sa rekordy frekwencji tego FC jeśli chodzi o mecz u siebie i na wyjazdach? Pytanie z czystej ciekawości.
-
krystalicznieczysta2
Tak jako ciekawostka co do układu RW i zerwania zgody z Lechią i Śląskiem. Wiadomo mury, to nie mówią jak tu ktoś wyśmiał sprawę. Jadąc jednak przez Jawiszowice i Brzeszcze widać, że napis np.Wisła Lechia gotykiem jest, jednak od strony Osieka w Jawiszowicach na różnych grafach Lechia jest skreślona.
Ja wiem, że to farmazon, jednak podział na Wiśle pokazuje, że część się przyporządkuje takiej sytuacji, a inni nie i tyle w temacie.
Ja wiem, że to farmazon, jednak podział na Wiśle pokazuje, że część się przyporządkuje takiej sytuacji, a inni nie i tyle w temacie.
-
krystalicznieczysta2
Też mnie to ciekawi. Jakie stosunki tego FC do lokalnych podhalańskich klimatów sportowych? Też widać grafy KSC? Generalnie wiele syfu jest przez to grafami i Zakopane jest zabrudzone jakimiś sprajowymi dyrdymałami.op3 pisze:Jak już jesteśmy przy Zakopanym,to jesli nie jest to tajemnica,jakie sa rekordy frekwencji tego FC jeśli chodzi o mecz u siebie i na wyjazdach? Pytanie z czystej ciekawości.
Jaki jest stosunek Śląska do zgód Motoru? Chełmianki i Górnika Ł. ?
Swojego czasu z tego co wiem od kilku mieszkancow Zakopanego i okolic bylo tak, ze kibice Wisly albo odpuscili kibicowanie, albo przestali sie wychylac, jeszcze inna czesc poprostu przerzucila sie na Ruch i dolaczyla do miejscowego FC, gdzie w miedzy czasie ani Ruch ani KSC nie wchodzili sobie w droge ze specjalnym cisnieniem, gdzie i tak jesli chodzi o jakosc sil w miescie to ze wskazaniem na Ruch. Potwierdzi lub zaprzeczy ktos najlepiej z Zakopanego lub okolic?
-
obiektywnyFAN
ogólnie patrząc na mury to głównie Ruch i Cracovia.krystalicznieczysta2 pisze:Też mnie to ciekawi. Jakie stosunki tego FC do lokalnych podhalańskich klimatów sportowych? Też widać grafy KSC? Generalnie wiele syfu jest przez to grafami i Zakopane jest zabrudzone jakimiś sprajowymi dyrdymałami.op3 pisze:Jak już jesteśmy przy Zakopanym,to jesli nie jest to tajemnica,jakie sa rekordy frekwencji tego FC jeśli chodzi o mecz u siebie i na wyjazdach? Pytanie z czystej ciekawości.
Wielka miłość się narodziła w Zakopanym między Ruchem i Wisłą a jeszcze niedawno:

-
Sebastian75
Ruch sie z tym nie kryjeMENTOL1 pisze:Wisła o nich cwele a oni grafy juz malują łączone.Schwientochlowitz pisze:Chcialbys o tym porozmawiac?adbadbad pisze:A tymczasem w Zakopanem....

Fajna ta czcionka słowa wierność ;)obiektywnyFAN pisze:
odpisales w taki sposob , jakbys albo uwaznie nie przeczytal tego co napisalem albo byl analfabetą.... po 1 kto i czemu sie skurwil z ekip o ktorych piszesz??po 2 czemu i przez kogo Widzew niby jest ''ruchany'' i czemu mniej niz ŁKS przez Lecha??:) zeswirowaliscie ludzie...Widzewa i Wisle nigdy wiela kosa nie laczyla.. Ruch mial chyba zWisla kiedys zgodę a Elane to juz w ogole ku*** nie wiem po co w to mieszacie ...to juz kompletny matrix...[/quote]NoMercybro pisze:
1.Wisła olała swoje zgody dla Rucha i Widzewa ,mimo napiętych kontaktów ze Śląskiem chcieli sie w nich wjebać jak by nie było jednak w swoją zgodę dużo się mówi o honorze i zasadach ale w tych czasach w społeczeństwie kibicowskim niewiele znaczy , jednak dawne zgody olane dla kosy.
2.Widzew nie jest ruchany ? no ok może użyłem nieodpowiedniego słowa ,w układzie WWR Widzew najmiej znaczy Ruch wielokrotnie mówił do Widzewa ,że chłopaki mówiąc delikatnie mają "spadek formy".Układy o wpływ to jedno ale z drugiej strony Ruch wie ,żę Widzew to już nie ta sama liga co kiedyś a jedynie "średniak" a czemu powstał ten układ z Wisłą to już sam sobie dopowiedz.Czemu Widzew nie dał jakiegoś głosu sprzeciwu wobec tego co sie odpierdala?,bo wiedzą ,żę bez ruchu szybko ŁKS z Lechem by ich zdominował , a kosa Widzewa z Wisłą ? ,może masz racje nie było jakiegoś wielkiego ciśnienia między tymi ekipami ale jednak kosa była.Lechia i Śląsk charaternie z klasą zaś Widzew nie pokazał chociaż trochę charakteru.[/quote]
chwile chwile przyjacielu Cco jest winien Widzew temu co zaszlo na linii Wisla Lechia Slask ??? Po2 Wisla nie zerwala zgodz Lechia i Slaskiem tylko na odwrot po 3 Dlaczego niby Widzew mial sie zachowac takjak Lechia i Slask skoro jest w zupelnie innej strategicznej sytuacji i nie mial nic wspolnego z tym jak Wisla potraktowala swoje zgody ,ktorych (zwlaszcza Slaska) Widzew nienawidzi..?? troche spokoju i logicznego myslenia panowie.... po 4 w kazdej koalicji ''triadzie'' czy c*** wie w czym jest ktos lepszyi gorszy... ALC to obecnie kpina i wlasciwie tylko Lech ..nie sądzę,ze Widzew odstaje więcej od Ruchu ( od Wisly to w ogole nie wiem czy odstaje bo Wisla w Polsce jeszcze nic nie pokazala) niz Cracovia/Arka od Lecha .... a Elana??ma kupe lat zgodę z Ruchem i dobre kilka lat super kontakty z RTS em i w koncu zrobili uklad sobie co jest logiczne...a wy sie spierdalacie do tej Elany jakby okradala staruszki z emerytur....
-
dziecko armageddonu
analiza układów chuligańskich na tym forum to jak komentowanie wyborów miss world w radio
FC Zakopane Ruchu było bodajże na Legii w kilkanaście osób, na ostatnich wyjazdach dało się zauważyć znaczną poprawę frekwencji wyjazdowej. Na meczach przy Cichej również dobrze zauważalni.op3 pisze:Jak już jesteśmy przy Zakopanym,to jesli nie jest to tajemnica,jakie sa rekordy frekwencji tego FC jeśli chodzi o mecz u siebie i na wyjazdach? Pytanie z czystej ciekawości.
To ile jeszcze o tych cwelach? Nie znudziło Ci się? Napierdalaj dalej!MENTOL1 pisze:Wisła o nich cwele a oni grafy juz malują łączone.
przypominam iż przed tym układem była wszędzie i w każdym temacie nagonka na Koalicje GKSKSG i jej śmiesznej genezie wyzwiska o braku wszelkich wartości od strony Ruchu i Widzewa a tu popatrzcie nagle cisza i obracanie kota ogonem
"Prawda jest taka, ze Ruch z Widzewem jako koalicja byla nie do ruszenia".A ja kilka dni wczesniej(zanim to zostalo pokasowane) na tym forum wyczytalem ze w roku 2009 przy okazji spotkania Gornik-Widzew ta koalicja sie opalala po calej ulicy.Potwierdzam ze tak bylo!
Ostatnio zmieniony 07.07.2016, 16:34 przez Combat, łącznie zmieniany 1 raz.
polskie zgody kosy i uklady to nic innego jak gotowy scenariusz na druga czesc "Lotu nad kukulczym gniazdem"
-
nowonarodzony
A jakie te koalicje mają wspólne mianowniki?Khan pisze:przypominam iż przed tym układem była wszędzie i w każdym temacie nagonka na Koalicje GKSKSG i jej śmiesznej genezie wyzwiska o braku wszelkich wartości od strony Ruchu i Widzewa a tu popatrzcie nagle cisza i obracanie kota ogonem
Gieksa z Górnikiem miały wspólnego lokalnego wroga któremu nie dawały rady, przez wiele lat dla Górnika GieKSa (i odwrotnie) była kosą numer 2, więc ten układ był typowy pod lokalnego rywala
Ruch z Wisłą kose mieli, nikt nie mówi ze nie ale na pewno nie było to tzw TOP kos, do tego istotny fakt: obie ekipy raczej bezapelacyjnie rządzą pod wzgledami "h" na swoich terenach, więc ten układ raczej lokalnymi rywalami podyktowany nie był.
Co do "śmieszności", przywołajmy pierwsze wspólne akcje - GieKSa z Górnikiem chcieli się pokazać a nóg mało nie połamali przed przecietną Jagiellonia, Ruch/Wisła - pokazali się spektakularnie, nie było na nich rywala wśród Polskich ekip we Francji.
Ja rozumiem Khan że ten układ budzi twoje obawy, bo w tych okolicznościach już całkiem Ruch jest poza waszym zasięgiem, nawet w najbardziej optymistycznych marzeniach.