Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Zielonobiały to chyba kibic Radomiaka. j***** internetowy napinacz, który nawet nie wie ile trwa zgoda Widzewa z Ruchem.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
-
Sebastian75
No i c*** ze sie pomylił dobrze pisze prawda w 100% a ciebie to tak zabolało ty masz lepsze niedojebanie.cbc1910 pisze:Ty jebniety jakiś jesteś ???ZielonoBialy pisze:Nowa triada banda frajerow bez zasad...widzew brata sie z ruchem, ktory skatowal im na smierc kibica 4 kwietnia 2009 roku....zero zasad, zero honoru...jak mozna bic zgode z kims kto zabil twojego kibica...chyba w Lodzi o tym zapomniano........
Widzew z Ruchem od ponad 10 lat w zgodzie a według Ciebie 7 lat temu się napierdalali ??? Co Ty ku r wa za leki bierzesz???
Jesteś kolejnym przykładem niedojebanych mózgów wypowiadających się w temacie bez najmniejszej wiedzy o nim.
Lechia to niebawem odejdzie na drugą stronę barykady. Czekajcie cierpliwie :D
wy to jacys niedojebani jestescie. cala smietanka gimbazy i pryszczy domowych ktorzy chu*** wiedza o zyciu kibicowskim. Ja stad wychodze
-
ZielonoBialy
VORWÄRTS - RASENSPORT GLEIWITZ Ty j***** matole i wiem co pisze.Strzałka pisze:Zielonobiały to chyba kibic Radomiaka. j***** internetowy napinacz, który nawet nie wie ile trwa zgoda Widzewa z Ruchem.
Koledzy to jak to w końcu jest bo sie pogubiłem, Jak wyglada sytuacja na linii Wisła Kraków - Śląsk Wrocław , Lechia Gdański - Wisła Karków?
-
dziuraweportki
Sprecyzujesz?koroner88 pisze:Lechia to niebawem odejdzie na drugą stronę barykady. Czekajcie cierpliwie :D
-
wyschniety_szczaw
To zależy od "Zaczarowanego Rekina z Prądnika" - słynne graffiti zrobione tuż po upadku TKWM, podobno ultrasi Wisły malowali go "zaczarowanym ołówkiem" i zależnie od decyzji osoby decyzyjnej pan Rekin zmienia kolor barw które gryzie danego dnia.zl88 pisze:Koledzy to jak to w końcu jest bo sie pogubiłem, Jak wyglada sytuacja na linii Wisła Kraków - Śląsk Wrocław , Lechia Gdański - Wisła Karków?
Jeszcze nie wymyślił ,daj mu czas do wieczora.
Gdzie to wyczytałeś?ju_are_ded pisze:przy pucuje się do Lecha i ŁKS i razem w trójkę stworzą blokadę dla WRW.dziuraweportki pisze:Sprecyzujesz?koroner88 pisze:Lechia to niebawem odejdzie na drugą stronę barykady. Czekajcie cierpliwie :D
Skończcie pierdolić.
-
Super_Mario
nie ma co precyzowac farmazonwdziuraweportki pisze:Sprecyzujesz?koroner88 pisze:Lechia to niebawem odejdzie na drugą stronę barykady. Czekajcie cierpliwie :D
Ty to czytasz, więc przynajmniej wiadomo, że jacyś chuligani jeszcze zostali...cop1312ana pisze:Ja p******* forum nalezy zamknac, bo tego normalni kibice i chuligani nie daja rady czytac i niech wlasciciele ogarna sie tworzac odpowiednie kryteria wypowiedzi w dziale kibice, bo za chwile bedzie tu rzadzilo przedszkole dla niedorozwinietych umyslowo.
A czy normalni... hehe...
-
Super_Mario
i jak to się ma do zagadnienia? bo nie kumam?warszawski styl pisze:Wiślacy czują się jakby złapali pana Boga za ręke, ale niech pamietają że...
https://www.youtube.com/watch?v=ip1N3PRwH6I
(jak to mowią na hanysowie, czyli tam gdzie szukali wsparcia)
-
starysadeczanin
tego krawca 99 to musiala albo Wisla albo Ruch niezle pogonic bo gdzie nie wejdziesz na kazdej stronie marudzi i marudzi o nich.chlopie wyhdz za komputera i pokaz im co myslisz a nie lej te zale tuKrawiecT99 pisze:Panowie!UWAGA na smRoda o kryptonimie "Czarodziej".Reszta w dziale Euro kibicowsko.Nie robie sobie jaj.
-
Hokus Pokus
I niby na jakiej zasadzie podejrzewasz że to pies?Bo takie bezpodstawne wrzuty to o każdym można napisać.KrawiecT99 pisze:Panowie!UWAGA na smRoda o kryptonimie "Czarodziej".Reszta w dziale Euro kibicowsko.Nie robie sobie jaj.
Już do reszty ci się pojebało w głowie?
-
Czarodziej
Że chciałem zobaczyć ryj tego rurkowca co się ciągle spina to od razu konfident i pies hahahaha po prostu mnie tak KrawiecT99 wkurzasz z tymi farmazonami, że chciałem zobaczyć jak wyglądasz ;p pewni pryszczaty w okularkach a sie pruje do każdego i bajki wymyśla.
-
no to nieźle
Odpowiesz frajerze na zadane pytanie?Gdzie byłeś i co widziałeś?Skąd czerpiesz wiedzę?starysadeczanin pisze:tego krawca 99 to musiala albo Wisla albo Ruch niezle pogonic bo gdzie nie wejdziesz na kazdej stronie marudzi i marudzi o nich.chlopie wyhdz za komputera i pokaz im co myslisz a nie lej te zale tuKrawiecT99 pisze:Panowie!UWAGA na smRoda o kryptonimie "Czarodziej".Reszta w dziale Euro kibicowsko.Nie robie sobie jaj.
-
pangrzegorz1975
jak zawsze sztama
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
Skoro dobrze pisze a Ty to potwierdzasz to przypomnij w jakich okolicznościach doszło do tego że w awanturze poomiędzy Widzewem i Ruchem w 2009 r zginął kibic Widzewa. Podejrzewam że wielu czeka z niecierpliwością na tą opowieść!Sebastian75 pisze:No i c*** ze sie pomylił dobrze pisze prawda w 100% a ciebie to tak zabolało ty masz lepsze niedojebanie.cbc1910 pisze:Ty jebniety jakiś jesteś ???ZielonoBialy pisze:Nowa triada banda frajerow bez zasad...widzew brata sie z ruchem, ktory skatowal im na smierc kibica 4 kwietnia 2009 roku....zero zasad, zero honoru...jak mozna bic zgode z kims kto zabil twojego kibica...chyba w Lodzi o tym zapomniano........
Widzew z Ruchem od ponad 10 lat w zgodzie a według Ciebie 7 lat temu się napierdalali ??? Co Ty ku r wa za leki bierzesz???
Jesteś kolejnym przykładem niedojebanych mózgów wypowiadających się w temacie bez najmniejszej wiedzy o nim.
Niedojebańcu pocisnęli ci nawet kiedyś w temacie 'derby Radomia', że nie było cię na meczu, a spinałeś dziwko cipsko.ZielonoBialy pisze:VORWÄRTS - RASENSPORT GLEIWITZ Ty j***** matole i wiem co pisze.Strzałka pisze:Zielonobiały to chyba kibic Radomiaka. j***** internetowy napinacz, który nawet nie wie ile trwa zgoda Widzewa z Ruchem.
Strzałka - dawaj więcej wsioku ... , za mało chuji pizd dziwek itp .
Widać nadal są tu ludzie dla których kibice.net to całe życie , doskonale pamiętają co ,kto napisał i kiedy , ciągle rozkminiaja kto jest po drugiej stronie ekranu. Narzekanie na poziom tego forum nic nie daje , bo liczy się ile nowych ciuli pokroju tych wszystkich prowokatorow będzie robiło tu rozpierdol , prowokując wszystkich do wpisywania się.
To że nic ciekawego się w sumie nie dzieje , i nikt normalny tu nic nowego nie napiszę to jest c*** - po prostu takie zakompleksione bałwany jak te co tutaj pozostały wykorzystaja każda okazje żeby kogos anonimowo zwyzywac. A to dlatego że w realu mają gowno do powiedzenia na każdy temat , są w swoich ekipach anonimowi, i każda pyskowka jaka przeprowadzają tutaj w internecie skończyłaby dla nich rozjebaną mordą...
Bawcie się dalej przedszkolaki, i przedszkolanki.
Widać nadal są tu ludzie dla których kibice.net to całe życie , doskonale pamiętają co ,kto napisał i kiedy , ciągle rozkminiaja kto jest po drugiej stronie ekranu. Narzekanie na poziom tego forum nic nie daje , bo liczy się ile nowych ciuli pokroju tych wszystkich prowokatorow będzie robiło tu rozpierdol , prowokując wszystkich do wpisywania się.
To że nic ciekawego się w sumie nie dzieje , i nikt normalny tu nic nowego nie napiszę to jest c*** - po prostu takie zakompleksione bałwany jak te co tutaj pozostały wykorzystaja każda okazje żeby kogos anonimowo zwyzywac. A to dlatego że w realu mają gowno do powiedzenia na każdy temat , są w swoich ekipach anonimowi, i każda pyskowka jaka przeprowadzają tutaj w internecie skończyłaby dla nich rozjebaną mordą...
Bawcie się dalej przedszkolaki, i przedszkolanki.
Nie trzeba niczego pamiętać wystarczy wejść na profil takiej parówki. Ja nikogo bezpodstawnie nie obrażam, ale wkurwia mnie jak przychodzi taki pedryl i pierdoli o tym, że z rąk kibiców Ruchu zginął w 2009 roku Widzewiak a ci robią z Ruchem zgodę. Takie d**** trzeba od razu prostować.
Tu macie post tego pedryla zielonobiały:
ZielonoBialy pisze:Nowa triada banda frajerow bez zasad...wisla rucha Lechie i Slask...widzew brata sie z ruchem, ktory skatowal im na smierc kibica 4 kwietnia 2009 roku....zero zasad, zero honoru...jak mozna bic zgode z kims kto zabil twojego kibica...chyba w Lodzi o tym zapomniano....nic dziwnego ze Jedras sie rozjebal na takich cwelow bez zasad....to samo Piotrek z Psychofans dal swoich bo widzial ze to banda c**** i nic wiecej...szkoda gadac...i teraz tak bedzie...nie ma juz zasad i honoru..jedni beda zdradzac drugich, beda sie sprzedawac jak swieze buleczki zeby tylko ugrac cos dla siebie....
Jestescie przecież po tych samych pieniądzach . Wystarczy wejść z kolei na twoj profil i sobie poczytać co masz w głowce. W większość żyjesz tym forum i dyskutujesz z tymi których uważasz za debili i idiotów.
Jeśli prezentujecie z tym "biało-zielony" taki sam poziom, to trzeba to jakoś rozwiązać.. może internetowa solówka ??
Jeśli prezentujecie z tym "biało-zielony" taki sam poziom, to trzeba to jakoś rozwiązać.. może internetowa solówka ??
To mi przytocz posty w których pierwszy do kogoś spinałem dupsko. Pazdan87 idź na moda i rób porządek na tym forum a nie p****** bez sensu.Pazdan87 pisze:Jestescie przecież po tych samych pieniądzach . Wystarczy wejść z kolei na twoj profil i sobie poczytać co masz w głowce. W większość żyjesz tym forum i dyskutujesz z tymi których uważasz za debili i idiotów.
-
zdrowa krowa
No to mają zasięg... W Zgorzelcu, Lubinie czy we Wrocławiu srają ze strachu.ju_are_ded pisze:Unia Wisła Stal SW i Polonia P i szarksy rządzą na południowym zachodzie.valo pisze:Kiedy oficjalne info o zgodzie Wisła i Stalówka ile jeszcze trzeba czekać?
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
jak w Zgorzelcu się boją to najważniejsze heheh a koledze chodziło chyba o południowy wschódzdrowa krowa pisze:No to mają zasięg... W Zgorzelcu, Lubinie czy we Wrocławiu srają ze strachu.ju_are_ded pisze:Unia Wisła Stal SW i Polonia P i szarksy rządzą na południowym zachodzie.valo pisze:Kiedy oficjalne info o zgodzie Wisła i Stalówka ile jeszcze trzeba czekać?
-
Hokus Pokus
Ciekawe czy Sharks z PF zrobią sobie układowe koszulki tak jak PB i ZL.
-
Edekzkrainykredek
Takie tu właśnie inteligenty pisują. Albo jeszcze w szkole tego nie uczyli albo IQ downa.ju_are_ded pisze:Unia Wisła Stal SW i Polonia P i szarksy rządzą na południowym zachodzie.valo pisze:Kiedy oficjalne info o zgodzie Wisła i Stalówka ile jeszcze trzeba czekać?
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
Przepraszam za offtop ale zauważyliście że 90 % "znawców" pozakładało konta 16 czerwiec i później? ku*** to forum jest na tsk niskim poziomie że szok. Zróbcie tu porządną selekcje i potwierdzanie kont przez kumaczy z ekip, ultrasów lub kogokolwiek żeby ogrsniczyć patologię. Inaczej będzie syf jak c***.
Quis ut Deus!
Niewiem czy mówimy o tym samym meczu ale jak juz taki aktywny w temacie Widzewa jestes to pewnie pamietasz jak po meczu na boisku bocznym przybiliscie zgode z scorpionami z ochrony i ganialiście Widzew???
Wez mi pokaz chociaz jedna ekipe z przedzialu 1-3 liga, ktorej kiedys nie zdarzylo sie ganiac Widzewa.ATM1920 pisze:ganialiście Widzew???
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa, kibice z Młyna, a widzewiacy... też z Wenus =-
https://www.youtube.com/watch?v=Pf-f5hDeDA4ATM1920 pisze:Niewiem czy mówimy o tym samym meczu ale jak juz taki aktywny w temacie Widzewa jestes to pewnie pamietasz jak po meczu na boisku bocznym przybiliscie zgode z scorpionami z ochrony i ganialiście Widzew???
Wy tam sie sami ze soba chyba ganialiscie ze swoim zgodowiczem:)
temat rozjebany w pył ale może ktoś mi udzieli odpowiedzi--- aktualnie jaka jest najdłuższa zgoda na Podkarpaciu?
-
jannowak476
Od dzisiaj nowa zgoda - BKS Bielsko - Śląsk Wrocław. Potwierdzi ktoś?
Po co BKS takie pajace jak ze Śląska ??valo pisze:Też słyszałem że Bielsko/Zagłebie-Śląsk nie samo Bielsko ale czy to prawda nie wiem.jannowak476 pisze:Od dzisiaj nowa zgoda - BKS Bielsko - Śląsk Wrocław. Potwierdzi ktoś?
-
Hokus Pokus
JżSkrkTSW,trochę szacunku może do byłej zgody.juareded a ty pajacu nie obrażaj z kolei WSH.
Z tą zgodą to BKS-Lechia będzie z tego co mi wiadomo.
Z tą zgodą to BKS-Lechia będzie z tego co mi wiadomo.
Już jest oficjalna kosa po pierwsze , po drugie niech się ruchają z motorynkami ...........
Jest szansa ze po tym jak sie nqpioles w tym poście to po zejściu adrenaliny będziesz spał kilka dni wiec forum odpocznie od ciebie .
A teraz buda psie
A teraz buda psie
Czy wiślacy wezmą sobie widzewioków jak znów będą jechali do Lazio? Żydzi będą hailować? :) Bo u kibiców RTS-sssu już MULTI-KULTI nie z tej ziemi - Sparta Praga, CSKA Moskwa, Maribor, Partizan, jeszcze niedawno ćwierć stadionu w koszulkach Borussii, Atletico, pominąłem coś?
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa, kibice z Młyna, a widzewiacy... też z Wenus =-