Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
Z Uniejowem to jeszczę trochę inaczej niż określił kolega po szalu. Teraz jednak chyba już bliżej 50/50 niż 70/30 dla Widzewa. Warto podkreślić szczególnie złe do niedawna stosunki między Uniejowem (ełkaesiacką częścią) a pobliskimi i podobnymi wielkością Poddębicami. Wzajemne wjazdy do miast itp. Sytuacja ostatnio mocno się zmieniła z powodu... pojawienia się dość dobrze zorganizowanego ŁKS-u także w Poddębicach. Pozdrawiam.
śżk na 100 %
-
I jeszcze na prośbę kolegi - właśnie z Uniejowa: tam rzeczywiście raczej nie kroją się nawzajem, "bo głupio trochę podejść do 40-latka z synem i wyjebać mu szalik Widzewa przez szybę samochodu przed wjazdem na rondo". Tam grupa widzewska to starsi, raczej piknikowi kolesie, wychowani na sukcesach w Champions League itp. ŁKS jest nie mniej liczną, ale zdecydowanie młodszą, bardziej usportowioną ekipą. Bez żadnej napinki - w okresie roku, dwóch lat można tam przewidywać drugi Piotrków...
śżk na 100 %
-
Jak wygląda sytuacja w Kołobrzegu , Ustroni Morskim i Sianożentach(gdzieś koło ustronia , może ktoś wie ?) ?
ARKA&PASY&LECH !
[link]
[link]
-
Miast08 Twoje informacje na temat Uniejowa i Poddębic mijają się z prawdą. Nie chcę mi się już wdawać w polemikę, ale Twoi bracia po szalu z tych miejscowości podają Ci mocno naciągnięte fakty.
Pozdrawiam i bez odbioru.
Pozdrawiam i bez odbioru.
1910
-
Mam pytanie do kogoś, kto wie coś o Góralach Wodzisławia z Cisca i okolic, jakieś FC, jeżdżą na mecze, czy tylko sobie coś takiego wymyślili sami ?
[link], wiecie coś o tym?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
Jeżeli chodzi o samo Podbeskidzie to pamiętaj o tym, że jest stosunkową młodą ekipą i póki co nie dorobiło się takich tradycji kibicowskich jak ZKS, Sovia czy chociażby lokalny rywal BKS.rowerzysta85 pisze: Drugie moje pytanie dotyczy ogólnie ruchu kibicowskiego w BB, który patrząc na liczby obu ekip w stosunku do liczby mieszkańców miasta i regionu, nie jest zbyt mocno rozwinięty. Czy jest to wina tylko i wyłącznie braku sukcesów sportowych piłkarzy z BB, czy są może jakieś inne powody. Tak dla porównania, Rzeszów ma podobną liczbę mieszkańców, piłkarze Stali i Resovii nie odnoszą sukcesów, a jednak poziom kibicowania jest tam o niebo lepszy.
-
W Kołobrzegu Kotwica.kamilkolejorz pisze:Jak wygląda sytuacja w Kołobrzegu , Ustroni Morskim i Sianożentach(gdzieś koło ustronia , może ktoś wie ?) ?
-
Słyszałem że w Kołobrzegu jest Fc Legii? Może to ktoś potwierdzić?włodzimierz pisze:W Kołobrzegu Kotwica.kamilkolejorz pisze:Jak wygląda sytuacja w Kołobrzegu , Ustroni Morskim i Sianożentach(gdzieś koło ustronia , może ktoś wie ?) ?
-
pewien nie jest ale to chyba bardziej osoby sympatyzujące z Legią za czasów, kiedy Kotwica była w dobrych stosunkach z Pogonią. O fc nie słyszałem, jeśli coś przekręciłem, niech sprostuje osoba, która jest pewna.
-
a Ty chyba nie powinieneś brać się za komentowanie...Kolejny Mądraliński,który chce udzielić swoich cennych rad,czy powinno sie zwalczać,kroić ludzi,których zna się x lat i czy ktoś ma się brać za kibicowanie czy nie...headhunterz pisze:Prosze cie...skoro sie tak toleruja to niech zaczną chodzić do cyrku a nie brac sie za kibicowanie.Zresztą nie mój cyrk nie moje małpy
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
Dzięki za komplementy mistrzu i równiez pozdrawiam :)SH1920 pisze:a Ty chyba nie powinieneś brać się za komentowanie...Kolejny Mądraliński,który chce udzielić swoich cennych rad,czy powinno sie zwalczać,kroić ludzi,których zna się x lat i czy ktoś ma się brać za kibicowanie czy nie...headhunterz pisze:Prosze cie...skoro sie tak toleruja to niech zaczną chodzić do cyrku a nie brac sie za kibicowanie.Zresztą nie mój cyrk nie moje małpy
-
Oficjalnego FC nie ma, jednak jest grupa ludzi, którzy jeżdżą na Legię.Bastian pisze:pewien nie jest ale to chyba bardziej osoby sympatyzujące z Legią za czasów, kiedy Kotwica była w dobrych stosunkach z Pogonią. O fc nie słyszałem, jeśli coś przekręciłem, niech sprostuje osoba, która jest pewna.
-
A jak to w końcu jest z tym osiedlem Opolska w Krakowie. Niektórzy mówią, że raczej sympatyzują z Wisłą, mnie zawsze się wydawało, że to taka część XXX-lecia i dominuje tam Cracovia.
-
Opolska to jest ulica a nie osiedle i to spora ulica.Po jednej stronie ulicy osiedla za Wisla a po drugiej za Cracovia.
-
to teraz chciałbym wiedzieć , jak wygląda sytuacja w [link] ?
ARKA&PASY&LECH !
[link]
[link]
-
w Ustroniu Morskim prężnie działa FC Lecha Poznań.
-
grzesieKK pisze:w Ustroniu Morskim prężnie działa FC Lecha Poznań.
taaa :D

-
a co masz jakies watpliwosci?FCG pisze:grzesieKK pisze:w Ustroniu Morskim prężnie działa FC Lecha Poznań.
-
S(M) pisze:Jak w Kłodawie i Olecku ??
-
taaa :DgrzesieKK pisze:a co masz jakies watpliwosci?FCG pisze:grzesieKK pisze:w Ustroniu Morskim prężnie działa FC Lecha Poznań.
-
Osiedle Opolska to zwyczajowa nazwa terenu między ulicą Opolską, a Krowoderskich Zuchów. Faktycznie dominuje tam Wisła, ale znajduje się tam jedynie 8 bloków. Na południe od Krowoderskich Zuchów już zdecydowana dominacja Cracovii i ten właśnie teren nazywany jest osiedlem XXX lecia.jablerr pisze:A jak to w końcu jest z tym osiedlem Opolska w Krakowie. Niektórzy mówią, że raczej sympatyzują z Wisłą, mnie zawsze się wydawało, że to taka część XXX-lecia i dominuje tam Cracovia.
-
Z Olecka całkiem liczna mloda grupa śmiga na Jage.
BANDYCKI KLUB SPORTOWY
-
zwłaszcza na trasie od strony Poznania do wyżej wymienionej miejscowości nadmorskiej widać te prężne działania takie są moje wątpliwościgrzesieKK pisze:a co masz jakies watpliwosci?FCG pisze:grzesieKK pisze:w Ustroniu Morskim prężnie działa FC Lecha Poznań.

-
Podbijam.kps. pisze:Mam pytanie do kogoś, kto wie coś o Góralach Wodzisławia z Cisca i okolic, jakieś FC, jeżdżą na mecze, czy tylko sobie coś takiego wymyślili sami ?
Pozdrawiam!
-
jak wygląda sytuacja w Stali Mielec ?
-
A mni9e interesuje jak wygląda sytuacja w Nysie Kłodzkiej ? Czy działa tam miejscowy ruch kibicowski, czy fan cluby tylko ? Jeżeli to drugie to, czy tylko OKS, czy jeżdżą też ludzie na Śląśk np. ?
-
Może ktos opisać sytuację Apatora w Toruniu? Wiem, że miasto to było opisywane juz jakiś czas temu, ale jakbyscie mogli napisać czy w Toruniu można wogole spotkać barwy tej ekipy.
Podobnie ktos mógłby opisać Gorzów Wlkp, i ekipę Stali na tle Stilonu.
Podobnie ktos mógłby opisać Gorzów Wlkp, i ekipę Stali na tle Stilonu.
-
To ja też zapytam o Toruń. Spędziłem w tym mieście lat temu 5, co najmniej ponad miesiąc i wtedy jeszcze można było spotkać kibiców Apatora na mieście. Jak wtedy wyglądała sytuacja w Toruniu i co spowodowało, że Apator przeszedł do mniejszości? Kryzys w ich grupie czy zwyżka Elany?Frodo pisze:Może ktos opisać sytuację Apatora w Toruniu? Wiem, że miasto to było opisywane juz jakiś czas temu, ale jakbyscie mogli napisać czy w Toruniu można wogole spotkać barwy tej ekipy.
Z góry dzięki.
-
To i ja spytam o Toruń, ale nie o sytuację w mieście ale frekwencję i wyjazdy. Mam pytanie czym spowodowany jest powolny ale wyraźny regres Elany w tych kwestiach i jakie są widoki na przyszłość?
-
Co do frekwencji u siebie, wystarczy spojrzeć tylko jak Elana gra. Tragiczny styl gry, w tej chwili ostatnie miejsce w tabeli. Zwykłym piknikom (których i tak na E nigdy wiele nie było) nie chce się oglądać takiej kopaniny.szybki_bill pisze:To i ja spytam o Toruń, ale nie o sytuację w mieście ale frekwencję i wyjazdy. Mam pytanie czym spowodowany jest powolny ale wyraźny regres Elany w tych kwestiach i jakie są widoki na przyszłość?

Knoppers e-hools '09

-
W Toruniu Apator widoczny w barwach tylko na dzielnicach Rubinkowo II i III , Ochio , Wrzosach, maja jakas tam ekipe widmo zwana SNA ale nigdy sie nie wystawiaja nosa na miescie...Pozostała część miasta to widoczna tylko Elana , nie zdażylo mi sie widziec nikogo w innych barwach niz Elany na ..Mokrym, Starówce, Bydgoskim Przedmieściu itd i wogóle po lewej stronie Wisły, także na północy Gagarina itd to sportowo Elana czasami jakcys studenci za Apatorem..ale sie nie wychylaja..prażanin pisze:To ja też zapytam o Toruń. Spędziłem w tym mieście lat temu 5, co najmniej ponad miesiąc i wtedy jeszcze można było spotkać kibiców Apatora na mieście. Jak wtedy wyglądała sytuacja w Toruniu i co spowodowało, że Apator przeszedł do mniejszości? Kryzys w ich grupie czy zwyżka Elany?Frodo pisze:Może ktos opisać sytuację Apatora w Toruniu? Wiem, że miasto to było opisywane juz jakiś czas temu, ale jakbyscie mogli napisać czy w Toruniu można wogole spotkać barwy tej ekipy.
Z góry dzięki.
a co spowodowało że Apator nie ma żadnej "siły" w mieście? ja mysle proste - Elana tepi Apatora na kazdym kroku (ostatnia głosna akcja gdzie zawinieto M za skrojenie bluzy).
-
Zapewne jesteś z Elany i zbyt obiektywnie tego nie opiszesz , ale jeśli chodzi o skład sportowy to Elana chyba aż tak bardzo od Apatora nie odbiega , a to że Elana dominuje na osiedlach nic dziwnego , na Apatorze procent pikników w porównaniu do Elany jest magiczny ; )
-
tak jestem z Elany. a czym poprzesz to że Apator ma ekipe porownywalna z Elana? bo z tego co wiem to Apator zorganizowanej bojówki w porównaniu do E nie ma żadnej... Nie ma u was( bo domyślam sie ze jesteś z Apatora) zadnych "atrakcji" na wyjazdach a i wszelkim namowom do walk odmawiacie Elanie...i Gdyby nie wasz rywal zza miedzy to i Włókniarz smigałby na mieście w barwach a wy nic byście nie zrobili (ostatnio widziałem 3 obitych włókniarzy przed jakims motorkowym meczem którzy smigali po starówce)a pokroił ich nie kto inny jak Elana...LGH pisze:Zapewne jesteś z Elany i zbyt obiektywnie tego nie opiszesz , ale jeśli chodzi o skład sportowy to Elana chyba aż tak bardzo od Apatora nie odbiega , a to że Elana dominuje na osiedlach nic dziwnego , na Apatorze procent pikników w porównaniu do Elany jest magiczny ; )
Elana jest prawdziwym jak narazie i niepodważalnym Władca Torunia...
-
Ok dzieki za opisanie sytuacji w Toruniu. Wyciągam wniosek, że na mieście rządzi niepodzielnie Elana, ale są miejsca, w których Apator ma coś do powiedzenia.
Prosiłbym o podobny opis Gorzowa Wielkopolskiego.
Pozdro
Prosiłbym o podobny opis Gorzowa Wielkopolskiego.
Pozdro
-
Re: Re:
Jak nie masz pojęcia o tym osiedlu to proszę Cię nie pisz pierduł. Pokaż mi te 50% Wisły na Niepodległości... Więcej tam spotkać można aktywnie jeżdżących ludzi na Hutnika. I taka jest prawda. Co nie zmienia faktu, że przewagę nadal ma Cracovia. A to, że Albertyńskie zaraziło Niepodległości miłością do Cracovii to prawda, chociaż parę osób już o wiele wcześniej jeździło na Pasy. l darował bym sobie stwierdzenie "bo stamtąd ludzie wbijają na Niepodległości" bo jest conajmniej zabawne.Stilo123 pisze:Tam jest Wisła oraz Cracovia. A wiecie czemu jest tam KSC? Ponieważ to osiedle graniczy z Albertyńskim który jest za Cracovią i stamtąd ludzie wbijają na Niepodległości. Czyli Os.Niepodległości 50% Wisła.-J- pisze:No to zacznijmy z tą Nową Hutą![]()
Ktoś już wspomniał, że temat śliski, więc postaram się być obiektywny.
Przechodząc przez Hutę nie czuje się człowiek pewnie, to specyfika klimatu panującego, jak i bliskość kibiców krakowskich klubów.
Wisła: Kazimierzowskie, Wysokie, Jagiellońskie, Na Lotnisku, Strusia, Dywizjonu 303, Kalinowe
Pasy: Przy Arce, Niepodległości, Albertyńskie, BW, Oświecenia, Tysiąclecia.
Jeśli chodzi o Piastów z tego co wiem to większość Pasy, ale Wisła jakby się zaczynała odradzać.
Co do innych osiedli nie wypowiadam się, bo nie bywam...
Proszę o jakieś informacje na temat Złotej Jesieni, Złotego Wieku
Natomiast Stara Huta to w dużej większości kibice Hutnika, jednak są jednostki, które regularnie bywają na Wiśle![]()
To chyba tyle, jak coś się nie zgadza to proszę mnie sprostować, ale tak to jakoś mniej więcej wygląda.
Pzdr
-
Czy piłkarska ekipa Unii Tarnów działa też na żużlu, czy to dwie inne ekipy?
-
a jak wyglada sytuacja w Koszalinie?
-
mam takie pytania
Czy Warta w Poznaniu ma jakies choc jedno osiedle chociaz czesciowo " opanowane"?
Krosno?
tu chciałbym sie upewnic gdyz wiadomo, że prym bez dwóch zdań wiedzie ekipa Karpat. Czy są jakies inne fc?
Czy Warta w Poznaniu ma jakies choc jedno osiedle chociaz czesciowo " opanowane"?
Krosno?
tu chciałbym sie upewnic gdyz wiadomo, że prym bez dwóch zdań wiedzie ekipa Karpat. Czy są jakies inne fc?
-
2 zupełnie inne ekipy.Ekipa piłkarska Unii odcieła się od żużla w 2004 roku.Frodo pisze:Czy piłkarska ekipa Unii Tarnów działa też na żużlu, czy to dwie inne ekipy?
Nie ma w Krośnie żadnego FC.Krosno?
-
Czyli rozumiem, że tylko piłkarska Unia ma zgody z Wisłą, Karpatami i Glinikiem?
Dzieje się tam coś jeszcze na żużlu?
Dzieje się tam coś jeszcze na żużlu?