Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
j**** bez odbioru
Przebierz sie, podetrzyj i ciesz .mpolak1977 pisze: 29.10.2023, 16:45Pewnie tak jak napisałes pajacem Paziu i twoim panem.Kaleoa.02 pisze: 29.10.2023, 15:49Ty paziu ,a kim ty ku*** jestes pajacu.mpolak1977 pisze: 29.10.2023, 14:02
Pewnie że postawią i nawet wypiją nie pierwszy raz zresztą. Za to Wy co najwyżej okradniecie. Ponadto ktoś pozwolił ci o mnie mówić paziu.
Co do hasła że tylko oni nam zostali - to niby po co nam są ktoś jeszcze. To szczerze nie My szukamy koalicji z połowy Polski żeby popatrzeć w stronę WRWE. Od przynajmniej 25 lat 95% Polski zapowiadały dojechanie zarówno Wisły jak i w sumie Cracovii - i jaki efekt ?
Strach Strach i jeszcze raz Strach w oczach i gówno w gaciach. Jedni się odważyli i efekt wiadomy.
Po co jak mam Ciebiempolak1977 pisze: 29.10.2023, 20:37Hm jeden miał zapędy genitalne - Ty masz widzę że lubujesz się w fekaliach - cytując kogoś : "Ale to nie do mnie tak. Do mnie nie."
Jak się lubicie tak bawić to poszukaj kolegów w Warszawie lub Sosnowcu.
Pytanie do kogoś konkretnego z GKSu, dlaczego zrezygnowaliście z wyjazdu na hokej do ZS mając zapewnione 300 biletów i wolną drogę od policji, wojewody po kluby? Może być na PW żeby nie wzbudzać dodatkowych napinek.
-
ZenonKwadrat
Nie ma co tłumaczyć dzbanowi.japon1337 pisze: 02.11.2023, 23:04Przecież przedwczoraj spalili flagę ROW-u na meczu, wiadomo, że po takiej akcji trzeba chwilę się uspokoić, bo psy węszą i nie śpią.gniewoszplamisty22 pisze: 02.11.2023, 18:37 Pytanie o Łowców flag, cos strasznie cicho o nich. Do tej pory co miesiac jakas akcja chwalenie sie w necie itd, wysmiewanie ofiar które trafili. a tu od akcji w Radłowie gdzie dostali i odbili sie od sciany taka cisza. Czyzby jakas tam Unia Tarnow wyleczyła wielkich łowców flag od działalnosci.??/
On i jego banda pewnie dwa dni po takim zdarzeniu mieliby kolejne dwie akcje na plusie.
Rzeź Wołyńska - pamiętajmy o tej nie wygodnej dla naszych rządzących zbrodni!
Po takiej medialności sprawy, przypałach chłop niejaki gniewo coś tam by chciał akcji co miesiąc(a jeszcze najlepiej co tydzień w każdy ligowy weekend).japon1337 pisze: 02.11.2023, 23:04Przecież przedwczoraj spalili flagę ROW-u na meczu, wiadomo, że po takiej akcji trzeba chwilę się uspokoić, bo psy węszą i nie śpią.gniewoszplamisty22 pisze: 02.11.2023, 18:37 Pytanie o Łowców flag, cos strasznie cicho o nich. Do tej pory co miesiac jakas akcja chwalenie sie w necie itd, wysmiewanie ofiar które trafili. a tu od akcji w Radłowie gdzie dostali i odbili sie od sciany taka cisza. Czyzby jakas tam Unia Tarnow wyleczyła wielkich łowców flag od działalnosci.??/
To teraz można odbić pałeczkę i zapytać tego gagatka ile akcji od tamtej pory zrobiła Wisła i Unia Tarnów?
Przecież są „zwycięzcami" starcia z czołową polską ekipą chuligańską. Dopiero teraz po takim „sukcesie" powinni nabrać wiatru w żagle i robić spektakularne akcje minimum raz w miesiącu.
Czy ty narzekasz, że mu nie podbili zabójstwa a powinni? I czy namawiasz, żeby mu się lepiej przyjrzeli, bo to na pewno on?
Grubo
Grubo
Ja tu jestem laikiem. Czytam, czytam i nie mogę tego zrozumieć. Możecie mnie wyzywać od
frajerów i innych. Nie da sie tego ku*** czytać. Na stronie kibicowskiej piszecie o rozjebaniach i innych tego typu sprawach. Na stronce gdzie wszyscy czytają, a te wszystkie gangusy się wpisują, opisują. No ku*** nie idzie tego zrozumieć. Twn tego i tamten tego ale my sztywno
I tamten tego. ku*** i to na stronie kibice gdzie powinno się pisać suche fakty. ku*** gdzie są lata 90te...
frajerów i innych. Nie da sie tego ku*** czytać. Na stronie kibicowskiej piszecie o rozjebaniach i innych tego typu sprawach. Na stronce gdzie wszyscy czytają, a te wszystkie gangusy się wpisują, opisują. No ku*** nie idzie tego zrozumieć. Twn tego i tamten tego ale my sztywno
I tamten tego. ku*** i to na stronie kibice gdzie powinno się pisać suche fakty. ku*** gdzie są lata 90te...
-
iamcriminal
suchy fakt jest taki ze jestes psem.Patpat pisze: 04.11.2023, 20:51 Ja tu jestem laikiem. Czytam, czytam i nie mogę tego zrozumieć. Możecie mnie wyzywać od
Możesz mnie tutaj od psów wyzywać. ( przepraszam o psach nie napisałem,nie pomyślałem, ze ktos nie będzie wiedział co napisać, i będzie jechał od psów) ale nie zmieni tego co wcześniej napisałem.iamcriminal pisze: 05.11.2023, 00:36suchy fakt jest taki ze jestes psem.Patpat pisze: 04.11.2023, 20:51 Ja tu jestem laikiem. Czytam, czytam i nie mogę tego zrozumieć. Możecie mnie wyzywać od
-
szwadron97
Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Kibic_janusz
Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
Sach matKibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
jesli masz rodzenstwo to pewnie nie raz zdarzylo ci sie z nim bic, ale jesli ktos obcy chcialby go ruszyc to pewnie bys na to nie pozwolilCLUBOWY pisze: 05.11.2023, 13:11Sach matKibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
szwadron97
Nikt nie ma flag polscy ekstremiści antyślązacyKibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
A u was jakie są flagi? Macie jakieś "narodówki"?
Wrzuć jakieś foto.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
Kibic_janusz
A ktoś ma flagę "antypolacy"? Kto?szwadron97 pisze: 06.11.2023, 01:07Nikt nie ma flag polscy ekstremiści antyślązacyKibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Spaacerowicz
buahahahahaha no to żeś teraz doyebał. Co ma piernik do wiatraka? A jeśli już jesteśmy przy abstrakcjach i przykładach z duupy to walka Adamka z Gołotą też nie powinna się odbyć?Kibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
-
Kibic_janusz
Słyszałeś o czymś takim jak "pytania sokratejskie"?Spaacerowicz pisze: 07.11.2023, 18:19buahahahahaha no to żeś teraz doyebał. Co ma piernik do wiatraka?Kibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
Zależy jak na to spojrzeć. Gołota ma podwójne obywatelstwo.Spaacerowicz pisze: 07.11.2023, 18:19buahahahahaha no to żeś teraz doyebał. Co ma piernik do wiatraka? A jeśli już jesteśmy przy abstrakcjach i przykładach z duupy to walka Adamka z Gołotą też nie powinna się odbyć?Kibic_janusz pisze: 05.11.2023, 11:04Dlaczego każda ekipa ma flagi patriotyczne, a bije Polaków z innych miast?szwadron97 pisze: 05.11.2023, 07:29 Dlaczego Ruch wywiesza flagę Śląscy Ekstremiści a bije ślązaków a kocha goroli z Krakowa Łodzi Torunia ? Bez sensu
Zrób sobie zgodę. Ps dobra akcja Polonii Bytom.ExtremeHKS pisze: 12.11.2023, 20:28 Przejazd pb przez chorzow na całkowitym luzie czego nie można powiedzieć o katowicach
-
hornislezsko
Kogo przyatakowała Polonia? Gieksa wystawiła jakiś komitet powitalny?
-
Udenhout88
To świadczy o Was dobrze czy źle?ExtremeHKS pisze: 12.11.2023, 20:28 Przejazd pb przez chorzow na całkowitym luzie czego nie można powiedzieć o katowicach
-
bez-napinki
Rozkminiacze. :)
Internetowy chuligan dalej w formie :)
A Ruch nawet racy nie odpali :)Jedruś pisze: 13.11.2023, 16:20 Konkretnie się robi piastuchy jebia ostatnio zaboli a na katosy wylewa się Polonia od lat tak nie było![]()
Konkretnie to masz nasrane w głowie.Jedruś pisze: 13.11.2023, 16:20 Konkretnie się robi piastuchy jebia ostatnio zaboli a na katosy wylewa się Polonia od lat tak nie było![]()
Konkretnie to zajebaj se w leb.
Gdzie kury nas jebia mowisz o tym autobusie co sie pochwali ze zatowali praktycznie pusty?
O tym że jesteś głupi.Jedruś pisze: 13.11.2023, 19:43 Morda policyjne zaganiary :)
Praktycznie 90 % akcji na mieście jest na wasza nie korzyść wiec o czym my tu rozmawiamy
-
Oberschlesien14
PB się wysypała i najebala gościa ktory wracał z meczu i się im postawił. Klimatyczna akcja. My chyba uśpieni, a PB brakło zdecydowania żeby przegonić resztę małolatów, ale pewnie każdy by się 3x zastanowił zanim by wybiegł w ścisłym centrum Katowic. PB ma fajnie przekminione te wyjazdy tramwajami, kiedyś wracali z Cracovii i też się wpierdolilem prosto w ich grupę pod teatrem i ratowałem się z ziomkiem ucieczka(najlepsze, że szliśmy wtedy na zbiórkę która miała im zrobić komitet powitalny, ale się spóźniliśmy hehe).
-
Konrado Moreno
Polonia w Katowicach (12.11) https://streamable.com/huy6x9
-
Emigrujacy
Konrado Moreno pisze: 17.11.2023, 11:13 Polonia w Katowicach (12.11) https://streamable.com/huy6x9
[/quote
Została ta gejksa 44 pogoniona podobno we swoim mieście...Akcja na plus dla PB
cała żyleta ciągnie policji fleta
Dzisiaj mecz Odra-ROW pierwszy mecz z kibicami gości...
Emigrujacy pisze: 17.11.2023, 21:12Jak cpales albo piłeś to nie pisz nic.Konrado Moreno pisze: 17.11.2023, 11:13 Polonia w Katowicach (12.11) https://streamable.com/huy6x9
[/quote
Została ta gejksa 44 pogoniona podobno we swoim mieście...Akcja na plus dla PB
" PB ma fajnie przekminione te wyjazdy tramwajami, kiedyś wracali z Cracovii i też się wpierdolilem prosto w ich grupę pod teatrem i ratowałem się z ziomkiem ucieczka(najlepsze, że szliśmy wtedy na zbiórkę która miała im zrobić komitet powitalny, ale się spóźniliśmy hehe)."
Niestety muszę potwierdzić hehe.Pamietam akcje w Chorzowie -standardowy scenariusz PB jedzie tramwajem z Bytomia do Kato przez Chorzów w Chorzowie próba ataku a ci w swoim stylu wszyscy z tramwaju no i nasze plecy.
Jednym słowem mistrzowie wypierdalania się z tramwaju.
(Z przymrużeniem oka).
Niestety muszę potwierdzić hehe.Pamietam akcje w Chorzowie -standardowy scenariusz PB jedzie tramwajem z Bytomia do Kato przez Chorzów w Chorzowie próba ataku a ci w swoim stylu wszyscy z tramwaju no i nasze plecy.
Jednym słowem mistrzowie wypierdalania się z tramwaju.
(Z przymrużeniem oka).
4 czy tam 5 fan clubow w mieście, a na murach takie coś? Trochę słabo...
https://fb.watch/oAVTA3dH_G/
https://fb.watch/oAVTA3dH_G/
Teraz to już nie ma tak jak kiedyś chyba niestety, kiedyś jak pedały i lesby miały jakieś marsze równości to potrafiła się zebrać jakaś grupka ludzi by chociaż zrobić jakaś kontrmanifestacje , pokazać kto w mieście rządzi i to nie wynalazki z pod znaku LGBT, czy właśnie takie wynalazki z pod znaku tej śmiesznej antify byłyby łamane na każdym kroku, teraz większość niestety ma wyjebane. Teraz patriotyzm to raz w roku 11 listopada , 1 sierpnia no i wywieszenie flagi w Maju, czy też ustawienie na fejsie jakiegoś obrazka..
A byłeś kiedyś chociaż raz na takiej kontrmanifestacji? Wylądowałeś po niej na dołku? Dostałeś zawiasy, płaciłeś grzywne, bujałeś się po sądach? Fajnie się piszę w internecie o rządzeniu w mieście tylko, że czasy się trochę zmieniły. Nagonka na kibiców/narodowców, możliwości techniczne policji, kamery. Chcesz to zbieraj kolegów i leć powyzywac te pedalstwo, ale uświadom sobie, że ci którzy kiedyś latali na takie akcje wiecznie tego robić nie będą bo to pchanie się na przypał, a wynika z tego niewiele.Holdek pisze: 29.11.2023, 09:08 Teraz to już nie ma tak jak kiedyś chyba niestety, kiedyś jak pedały i lesby miały jakieś marsze równości to potrafiła się zebrać jakaś grupka ludzi by chociaż zrobić jakaś kontrmanifestacje , pokazać kto w mieście rządzi i to nie wynalazki z pod znaku LGBT, czy właśnie takie wynalazki z pod znaku tej śmiesznej antify byłyby łamane na każdym kroku, teraz większość niestety ma wyjebane. Teraz patriotyzm to raz w roku 11 listopada , 1 sierpnia no i wywieszenie flagi w Maju, czy też ustawienie na fejsie jakiegoś obrazka..
Fajne to były czasy jak się mobilizowaliśmy na tego typu akcje, ale te czasy są już przeszłością i dla mnie to jest zrozumiałe.
Dokładnie teraz to już nawet ciapate w ekipach lata i nikt z tym nic nie robi.
To co napisał WF. to idealnie podsumowuje obecne czasy.Pchanie się na przypał więc siedźmy w domach a ulice niech opanowuje antifa i pedalstwo z lgbt.Polscy bohaterowie się w grobach przewracają jak to widzą.Oni kiedyś za Polskę ryzykowali to co najcenniejsze,oddawali życie a dzisiejsi ''patrioci'' boją się powrzucać na pedalstwo i nie pójdą na kontrmanifę bo wyłapią mandat albo zjadą na dołek.To już było wszystko widoczne podczas cowidka jak kibice popierdalali w maskach bo się bali mandatów.
Na szczęście są jeszcze ludzie którzy mają wyjebane na przypał bo robią coś dla IDEI.Niestety z roku na rok jest coraz mniej takich ludzi.
Na szczęście są jeszcze ludzie którzy mają wyjebane na przypał bo robią coś dla IDEI.Niestety z roku na rok jest coraz mniej takich ludzi.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''