Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Komisja Kibice.net
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Bieniu mówi i bieniu mówi, co tam jeszcze bieniu mówi, bieniu?
Prócz tego że j**** bienia do ryja bo to już wiemy
Prócz tego że j**** bienia do ryja bo to już wiemy
Przemek cała Polska zabroniła Ci walczyć w internecie, dlaczego nie słuchasz.PolicjaGórnikNoga pisze: 23.01.2023, 14:40 Haha wy już nawet nie widzicie ze ktoś wam tu inny jedzie tylko do Bieńka do Bieńka hahahahaha dawać mówi ze i tak was wszystkich pseudo zabole i gejksiarze jeeeebaaaac dla dobrych pozdrowienia TORCIDA to my a nie ku*** wy tak se gada
j**** RoboHoolsow
Dalej parówo będziesz sypał nazwiskami?
Jak ten guru był na wolności to taki mądry do niego nie byłeś.
A ty bronisz tu haliniarza bienia, jakoś jak on Daje tu nazwiskami to nie jedziesz mu od kapusi.
Jesteś hipokryta , ciebie zasady obowiązują kiedy dla ciebie to jest wygodne.
Pokaz mi chociaż raz gdzie broniłem nogę , ja w tej sprawie wypowiedzialem się w 2014 roku i wystarczyE-KONFIDENT pisze: 23.01.2023, 21:04A Wy całe życie bronicie aspiranta nogę i xo?NMNKNZ pisze: 23.01.2023, 20:39A ty bronisz tu haliniarza bienia, jakoś jak on Daje tu nazwiskami to nie jedziesz mu od kapusi.GuyFawkes pisze: 23.01.2023, 20:14
Odezwał się kapus co pisał ze pewna osoba była z nożem.Ty to muruj cipe bezczelna ruro dałeś tu chłopa i jeszcze się tu prujesz!
Jesteś hipokryta , ciebie zasady obowiązują kiedy dla ciebie to jest wygodne.
Bo list został wysłany niedługo po pogonieniu L i zawarte w nim informacje były identyczne do tego co pierdolił niektórym osobom które chciał przekabacic na swoją stronęGuyFawkes pisze: 23.01.2023, 22:16NMNKNZ pisze: 23.01.2023, 21:35Pokaz mi chociaż raz gdzie broniłem nogę , ja w tej sprawie wypowiedzialem się w 2014 roku i wystarczy
Ja pamietam ze ty próbowałeś wykręcić aferę L ze napisał list i podpisał się ,,ostatni sprawiedliwy ,,co do tego listu to ci powiem ze sobie przypomniałem ta sytuacje.Bylo to pod koniec 2017 roku i chodziły pogłoski ze napisal to ktoś z Gornika bo nie przepalil po śmierci Sp.Darka Pastora pozniej ze to macius lub balus i po tym liście zaczęli zawijać chłopaków z Ruchu.Do dzisiaj nie wiadomo w stu procentach kto napisal ten list,tylko mam pytanie skąd to twoje info ze L napisał ten list bo jest to mocne oczernienie L ?
Tak to ja napisałem ten list masz recht. Teraz możesz mnie schować do worka na kibice netGuyFawkes pisze: 23.01.2023, 22:53I tu cie mam tępy aferzysto.List był wysłany pod koniec 2017 roku a L jeździł do lutego 2019 i ten list opisywał co robiły PF i Sharksi.Może ty ten list napisałeś ? i chcesz odbić piłeczkę od siebie bo byly tez pogloski ze napisał go przeciep z cidrow tzw. ,,zeznawacz,, bo nie przepalił po śmierci Sp.Darka Pastora!NMNKNZ pisze: 23.01.2023, 22:40Bo list został wysłany niedługo po pogonieniu L i zawarte w nim informacje były identyczne do tego co pierdolił niektórym osobom które chciał przekabacic na swoją stronęGuyFawkes pisze: 23.01.2023, 22:16
Ja pamietam ze ty próbowałeś wykręcić aferę L ze napisał list i podpisał się ,,ostatni sprawiedliwy ,,co do tego listu to ci powiem ze sobie przypomniałem ta sytuacje.Bylo to pod koniec 2017 roku i chodziły pogłoski ze napisal to ktoś z Gornika bo nie przepalil po śmierci Sp.Darka Pastora pozniej ze to macius lub balus i po tym liście zaczęli zawijać chłopaków z Ruchu.Do dzisiaj nie wiadomo w stu procentach kto napisal ten list,tylko mam pytanie skąd to twoje info ze L napisał ten list bo jest to mocne oczernienie L ?
-
Komisja Kibice.net
-
Komisja Kibice.net
-
Komisja Kibice.net
No właśnie od dwóch lat tym twoim głosem się nikt nie przejmujeStefanstefan pisze: 23.01.2023, 23:45Przykre to jest to że taka ku*** bita policyjna ma prawo głosu tfu ty cweluKomisja Kibice.net pisze: 23.01.2023, 23:31
To jak w końcu odbiłeś czy zostałeś "odsunięty-pogoniony" ?
Niestety to bardzo przykre![]()
Pierdolić ciągle to samo, a i tak każdy na ciebie kładzie c****
"Niestety to bardzo przykre"
Nawet największemu wrogu się nie życzy pudła ale ty jako "członek" Zasad powinnes to wiedzieć, szczekacie tu na tym forum a każdy ma was w d**** ale co wam zostało oprócz pisania na forumGuyFawkes pisze: 23.01.2023, 23:28Do worka to w pudle chowają wszystko przed tobą aferzysto!Afere chciałeś tu człowiekowi wykręcić ale wyjaśniłem cie szybko.List był napisany pod koniec 2017 roku i po tym liście zaczęli zawijać ekipy Ruchu i Wisły a nie ekipę Górnika chyba ze były dwa listy to mnie popraw bo ja pamietam o jednymNMNKNZ pisze: 23.01.2023, 23:18Tak to ja napisałem ten list masz recht. Teraz możesz mnie schować do worka na kibice netGuyFawkes pisze: 23.01.2023, 22:53
I tu cie mam tępy aferzysto.List był wysłany pod koniec 2017 roku a L jeździł do lutego 2019 i ten list opisywał co robiły PF i Sharksi.Może ty ten list napisałeś ? i chcesz odbić piłeczkę od siebie bo byly tez pogloski ze napisał go przeciep z cidrow tzw. ,,zeznawacz,, bo nie przepalił po śmierci Sp.Darka Pastora!!
-
Komisja Kibice.net
Jak już się zdecydujesz czy odbiłeś, czy zostałeś "odsunięty-pogoniony" i "polubisz mi komenty" to możesz kicać po mefedron i rozciągać ten swój wirtualny wór pacynko

Ty jesteś tak głupi że wystarczylo troszkę napisać nieprawdy i sam potwierdziłes swoją tożsamość panie LGuyFawkes pisze: 24.01.2023, 00:10Musisz cofnąć pare stron wcześniej tam masz odpowiedz bo ja konfidentami nie gadam tylko jadę,stara szkoła!Komisja Kibice.net pisze: 24.01.2023, 00:04 Jak już się zdecydujesz czy odbiłeś, czy zostałeś "odsunięty-pogoniony" i "polubisz mi komenty" to możesz kicać po mefedron i rozciągać ten swój wirtualny wór pacynko![]()
![]()
-
Komisja Kibice.net
Cofnąłem..

Stara szkołaPolicjaGórnikNoga pisze: 17.01.2023, 20:53Ruda parowo jak twoje interesy? Padłas na pysk pustaku. Naleśnikarnia kapulec, a zostało ci gotowanie w hostelu śmierdzącym na Zalężu na kuchni z tylu od twojej baby. Bitcoin, udziały itp? Z frajerami 60siątkami robiłeś w altusie frajerze. Dostałeś kopa w cipke pustaku i pusty zarośnięty latasz po dyskotekach z autem co dostałeś od ronina jako przyjaciela i go przewiozles. Spłać lepiej ludzi na Katowicach bo niebawem ty chujozo z odzysku dostaniesz bolca młoda konfidentko romkowa. Wszędzie zajebany w długach wystarczy wpisać daniel dziubak a można twoje długi ty zarobasie kupić. Rudy pet młodociany rozjebus za młodego mieli cię walić w dziurę, ale jak to na gks za młodego się nie liczy. Ty ruro przestrzelona jak cię zawijali to ty gicioru z odzysku wode od psów brałeś z uśmiechem na twarzy a gitow pozdrawiasz na internecie i cię pucujesz do grypsowania? Bajere ci wychowek przewinął ty naleśniku, kloszardzie. Siedzisz na tym kurniku na Mysłowicach a pojechał byś gdzieś w Polskę to byś zobaczył gdzie twoje miejsce rozpruta ruro na klapsa.Rokers pisze: 17.01.2023, 18:40 Ale jedziesz Bieniek ale ku*** jedziesz jechać to ty możesz sobie co najwyżej do mcdonalda po drwala
Przypuszczałem że jesteś L i wystarczylo cię podpuścić i twoja reakcja była taka jakiej się spodziewałemGuyFawkes pisze: 24.01.2023, 00:19Tak jestem głupi ze cie w pare minut wyjaśniłem aferzystko,to już nie jestem B bo już nie kumam ?
Oj buraki ale mam z was ubaw![]()
Ubaw to mam z ciebie, kiedyś taki chlop można powiedzieć żywa legenda a teraz zwykły dzban aferowicz
Przemuś zawiodłem się na Tobie .Tylko na tyle Cię stać . Nic tylko j**** ,j**** .Zapisz się do jakiegoś środowiska LGBT tam Ci będzie dobrze .Będziecie się nawzajem j**** . Skoro masz takie,a nie inne hobby .Tylko pamiętaj nie okradaj ich później.PolicjaGórnikNoga pisze: 23.01.2023, 21:16j**** cię kapusiuKSGKSW pisze: 23.01.2023, 20:03Dalej parówo będziesz sypał nazwiskami?
Jak ten guru był na wolności to taki mądry do niego nie byłeś.
Konto założone w lipcu 22, ale parę dni temu tu trafił. Ile jeszcze kont pozakładasz, żeby sam sobie odpisywać i popierać swoje posty?E-KONFIDENT pisze: 24.01.2023, 07:39 Nowy dzień, kawka, śniadanko i można nadrabiać afery na forum. Ahhh jak ja się cieszę że parę dni temu trafiłem na to forum.
To może wszyscy skończcie się przekrzykiwać i zamknijcie już ten temat?
19PB20
-
StanisławAnioł
Tyle że z kibicowaniem ma to nie wiele wspólnego jak całe te forum. j**** k****, przerzutów aferowiczów którzy się tu podszywają pod LUDZI z innych ekip bo do swojego rodzimego gniazda nie mogą wrócić bo boją się solówek za kulawe akcje. Ty wiesz że to o tobie
Tobie tylko eutanazja pomoże jużPolicjaGórnikNoga pisze: 24.01.2023, 23:43c*** ci na imię dinodino15124 pisze: 24.01.2023, 12:33 To może wszyscy skończcie się przekrzykiwać i zamknijcie już ten temat?
19PB20
Sam biegales z psem w ekipie sialalalalala.PolicjaGórnikNoga pisze: 25.01.2023, 10:46Dino j**** cię k****
U was biega pies w ekipie sialalalalaaaa
19PB20
Wystarczy zignorować i zablokować tego pojeba z rozdwojeniem jaźni i od razu jakoś tak lepiej na forum. Musi mieć coś z głową skoro zakłada 4 konta i sam sobie odpisuje i ze sobą prowadzi dialog. Za dużo narkotyków !
-
rojbertrsl
A ty k**** ciągle byś chłopaków jebał w buzię W********** z takimi zapędami z tego forum pedale zajebanyPolicjaGórnikNoga pisze: 25.01.2023, 13:24 Jak by cię to nie jebalo to byś się tu błaźnie nie błaźnił
j**** cię w pysk♂️
♂️Psie
GÓRNIK\G/ZABRZE
Jak to coś siedzi skitrane c*** wie gdzie.dekazkonfior pisze: 25.01.2023, 17:43 jakiś pedał wali ksywami kolejny tydzień poważnie nie ma w tym zabrzu nikogo kto by zrobił z tym porządek? co on rodziny nie ma czy wy jaj?
Pytanie bez spiny do kibiców Ruchu. Wiedzieliście że fani z Dortmundu na wasz turniej przyjadą mocno kebabowym składem czy byliście zaskoczeni dopiero na hali i głupio było ich wyprosić? Kiepsko to wygląda. I jak to się ma do waszych kontaktów z Schalke?
-
bez-napinki
A od kiedy to ekipa wąchająca się z Hajdukiem/Górnikiem/Benfiką ma z nami jakiekolwiek kontakty? O czystość rasy na Turnieju się nie martw.kontem ok pisze: 25.01.2023, 18:32 Pytanie bez spiny do kibiców Ruchu. Wiedzieliście że fani z Dortmundu na wasz turniej przyjadą mocno kebabowym składem czy byliście zaskoczeni dopiero na hali i głupio było ich wyprosić? Kiepsko to wygląda. I jak to się ma do waszych kontaktów z Schalke?
-
dyniadynia
Kontakty z Schalke? Chyba 30 lat temu :)kontem ok pisze: 25.01.2023, 18:32 Pytanie bez spiny do kibiców Ruchu. Wiedzieliście że fani z Dortmundu na wasz turniej przyjadą mocno kebabowym składem czy byliście zaskoczeni dopiero na hali i głupio było ich wyprosić? Kiepsko to wygląda. I jak to się ma do waszych kontaktów z Schalke?
Już spieszę kolego z odpowiedzią. A mianowicie, nie byliśmy zaskoczeni, zawiedzeni, ani też nie było nam wstyd, bo nie ma czego. Rozumiem że u Ciebie w ekipie wszyscy wyżyłowani, sami atletci z najniższym procentem tkanki tłuszczowej. Oczywiście szanuję, ale my bardziej patrzymy na to kto jak sie napierdala a nie czy ma sylwetkę kulturysty. A odnośnie Schalke to chyba Ci sie coś pomyśliło bo z tego co wiem to sporo żaboli mieszkających w Niemczech jeździ na Schalke, my nie mamy z nimi żadnych kontaktów. Pozdrawiam i mam nadzieję, że moja odpowiedź cię usatysfakcjonowała.kontem ok pisze: 25.01.2023, 18:32 Pytanie bez spiny do kibiców Ruchu. Wiedzieliście że fani z Dortmundu na wasz turniej przyjadą mocno kebabowym składem czy byliście zaskoczeni dopiero na hali i głupio było ich wyprosić? Kiepsko to wygląda. I jak to się ma do waszych kontaktów z Schalke?
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
holendrowie i beldzy
Wydaje mi się, że tu chodziło o karnację, a nie ulubiony przysmak.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
jakisyf1997
JA pie***le zdziwieni że na turnieju bvb było od paru lat przyjeżdżają
-
UrzadSkarbowy
Co ty mi leszczu p********* o jakiś przysłowiach o pakowaniu do wora na wolnościE-KONFIDENT pisze: 21.01.2023, 10:24Jakbyś tłuku j***** ukończył chociaż 6 klas podstawówki to byś wiedział że worków nie pakuje się tylko w kryminale ale istnieje coś takiego jak przysłowia. Ale na to jesteś za glupi.UrzadSkarbowy pisze: 21.01.2023, 03:00 Nie ma nic lepszego niż po brawarku wbić w ten temat :D
"Co my? Czemu pakujesz mnie do worka z innymi? "
ku*** mać to już do wora na k.net pakują hahaha
szkoda leszcze że anonimowi jesteście, zjedziecie kiedyś na puche to zapraszam do grypsujących z tekstem że się jest gitem bo grypsowałem na internetach :D jebane błazny wstyd LUDZIOM przynosicie!
Chwalisz się czy żalisz tym ze siedziałeś?

Amerykę odkryłeś ? już Ruch grał na Pieście w roli gospdarza.E-KONFIDENT pisze: 25.01.2023, 20:01 Widzieliście ze smrody z Chorzowa będą rozgrywać swoje mecze na stadionie Piasta hahaha![]()
Ale widzieliście na żywo tych gości z Borussii że pierdolicie o jakichś kebabach? Nie. Więc stulcie pizdy bo nie macie pojęcia o czym piszecie. Co do gry na stadionie Piasta, panie e-konfident to ciul cie to obchodzi, zajmij sie pakowaniem do wora na kibice.net i swoją wojenką z chłopakami z Górnika bo raczej nikt normalny z Ruchu nie wejdzie tu w żadną dyskusję z Tobą. Ja również kończę, swoje powiedziałem a wy teraz odpisujcie, wojujcie i powielajcie swoje kłamstwa, po którymś razie staną się prawdą (ale tylko w waszych zjebanych łbach, na całe szczęście).kojotsonqwe pisze: 26.01.2023, 01:31Kolejna ekipa w Polsce staje się hipokrytami? Stare, znałem... Ale wiem, wiem u nich nigdy czarny nie grał.kontem ok pisze: 25.01.2023, 18:32 Pytanie bez spiny do kibiców Ruchu. Wiedzieliście że fani z Dortmundu na wasz turniej przyjadą mocno kebabowym składem czy byliście zaskoczeni dopiero na hali i głupio było ich wyprosić? Kiepsko to wygląda. I jak to się ma do waszych kontaktów z Schalke?![]()
Z jakiej ekipy jesteś?kojotsonqwe pisze: 26.01.2023, 13:52Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.Mertens pisze: 26.01.2023, 10:57 Ale widzieliście na żywo tych gości z Borussii że pierdolicie o jakichś kebabach? Nie.
Żeby było jeszcze śmieszniej na turnieju pojawiają się ruskie... jak tam opowiadali wam, jak ich funfle z CSKA biegają na froncie pod flagą sierpa i młota i że wstążkami wojny ojczyznianej?
Już go o to pytałem.Mertens pisze: 26.01.2023, 15:14Z jakiej ekipy jesteś?kojotsonqwe pisze: 26.01.2023, 13:52Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.Mertens pisze: 26.01.2023, 10:57 Ale widzieliście na żywo tych gości z Borussii że pierdolicie o jakichś kebabach? Nie.
Żeby było jeszcze śmieszniej na turnieju pojawiają się ruskie... jak tam opowiadali wam, jak ich funfle z CSKA biegają na froncie pod flagą sierpa i młota i że wstążkami wojny ojczyznianej?
I tu pojawia się pytanie: skoro typ nie jest z żadnej ekipy kibicowskiej, to co robi na forum kibicowskim? Jakie by ono nie było ;) Pewne odpowiedzi same się nasuwają.
Daleko mi do Ruchu, ale do bezklubowych pizd jeszcze dalej.
RKS MOTOR LUBLIN
Zaraz ci odpisze, że robi interesy jeżdżąc po całej Polsce i po prostu obserwuje :D
-
dyniadynia
Ciekawe czy ŁKS, Cracovie i Legie tez pytales czy sprawdzali paszporty swoim braciom z Lyonu, Amsterdamu i Hagi :) Ekipe BVB oceniasz jako kebabowa bo na stadionowych oprawcach widziales fotke na ktorym jest jedna osoba o ciemniejszej karnacji. Ciekawe tez jest to ze widziales ta ekipe na zywo, a przeciez jestes bezklubowy, wiec jak znalazles sie na turnieju? ;) Z ta Kolonia to w ogole hit hahahahaha, wrzucasz losowy filmik jakiegos rapera z Kolonii podpisujac ze znajduja sie tam hooligani FC Koln, po czym na teledysku ani jednego emblematu klubowego, w tekscie zero wzmianek. Moze to kibice Fortuny albo Viktorii Koln? :) co do CSKA i gwizdania hymn to szkoda komentowac bo smiesznym jest bezustanne wspominanie o tym 15 lat od tego meczu:)kojotsonqwe pisze: 26.01.2023, 13:52Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.Mertens pisze: 26.01.2023, 10:57 Ale widzieliście na żywo tych gości z Borussii że pierdolicie o jakichś kebabach? Nie.
Dlatego też z mojej strony tyleHugo Boss pisze: 26.01.2023, 16:19Już go o to pytałem.Mertens pisze: 26.01.2023, 15:14Z jakiej ekipy jesteś?kojotsonqwe pisze: 26.01.2023, 13:52
Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.
I tu pojawia się pytanie: skoro typ nie jest z żadnej ekipy kibicowskiej, to co robi na forum kibicowskim? Jakie by ono nie było ;) Pewne odpowiedzi same się nasuwają.
Daleko mi do Ruchu, ale do bezklubowych pizd jeszcze dalej.
Manifestacja kibiców Ruchu Chorzów pod Urzędem Miasta.
https://www.youtube.com/watch?v=vtzY9TEd258
https://www.youtube.com/watch?v=WdwhRhImcH8

https://www.youtube.com/watch?v=vtzY9TEd258
https://www.youtube.com/watch?v=WdwhRhImcH8

-
bez-napinki
Patriota za 5 PLN w koszulce JHK z Żolnierzami Wyklętymi się odezwał.kojotsonqwe pisze: 26.01.2023, 13:52Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.Mertens pisze: 26.01.2023, 10:57 Ale widzieliście na żywo tych gości z Borussii że pierdolicie o jakichś kebabach? Nie.
Jeszcze mógłbyś się nauczyć pisać w swoim ojczystym języku analfabetko, oczy ku*** szczypią.
Powtarzasz jakieś ciulstwa powielane przez takich internetowców jak Ty. Co nas ku*** obchodzi FC Koeln...
Weź no napisz jeszcze coś ciekawego.