Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Komisja Kibice.net

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: Komisja Kibice.net »

GuyFawkes pisze: 22.01.2023, 23:40
Komisja Kibice.net pisze: 22.01.2023, 22:27
GuyFawkes pisze: 22.01.2023, 22:16

Musisz poczekać napewno ci Przemus odpisze,ja nie Przemus kapusiu.Zawijaj ty z tego forum bo tu z konfidentami nikt nie gada tylko ciśnie,także daj sobie spokój bo tyle chuji dostaniesz ze szpagatem będziesz chodził!
Przestań się rozpierdalać to może zaczną z tobą gadać i nie będziesz musiał robić sam sobie lachy z paru kont nieudacznico
Ty j***** konfidencie ja w życiu nikogo nie sprzedałem i nie sprzedam i jadę z wami tylko z tego konta.Gadaja to ze mną poważniejsi ludzie niż ty i te twoje kmioty z torcipy.Lachę to będziesz robił jak wjedziesz.Rozjebales się tu,także na komendzie weźmiesz 60 tke bo widzę ze masz zadatki.j**** cie k****!
Ale ja się wcale do kryminału nie wybieram ty rozjebana ruro, wykładam kiełbase na ciebie i tych twoich bogów spod celi czaisz?
Jesteś zwykłym pierdolonym konfidenckim ściekiem i masz c*** do gadania zrozumiałeś już? Kładę ci c**** na brode i nic z tym nie możesz zrobić frajerze, tak samo jak nie możesz zrobić nic z tym że zostałeś pogoniony jak zwykła tania dziwka
iparts.pl
KSGKSW

Post autor: KSGKSW »

GuyFawkes pisze: 22.01.2023, 21:44 On pisze o majątku a ty o kradzieży samochodu,chłopie daruj sobie.Nie mam nic na siebie i nie poszedł bym na psy nic zgłosić co ty na to ?
a samochód to nie jest majątek ?
i jeszcze jedno to nie było i nie jest żadne oficjalne konto .
KSGKSW

PolicjaGórnikNoga pisze: 23.01.2023, 13:57
dozola.stara pisze: 23.01.2023, 13:54 ej ty kolo ale wiesz ze tu wszyscy z ciebie bekę maja a ty myślisz chyba ze masz misje 😂😂😂😂 prawilniak co uciekł i zostawił rodzinkę taki kozak 😂😂😂😂 i walczy na kibice.net bo nie ma gdzie inaczej 😂😂😂😂 teraz odpisz mi z kilku kont 😄😄😄
Bienio mówi ze c*** ci do ryja 😂👮‍♂️
Ty znasz jakieś inne słowa po za j****?
KSGKSW

PolicjaGórnikNoga pisze: 23.01.2023, 14:21
przypalowiec z forum pisze: 23.01.2023, 14:10
XXXXKK pisze: 23.01.2023, 07:03 Chłopaki z zabrza przyjęli taktykę, że wszystko sprowadzają do Bienia, a tam przecież odbiło od was przez sprawę z Marą i Nogą jeszcze w c*** dobrych chłopaków.

Dacie się trzymać za mordę teraz tym cipom z rudy śląskiej, które niebieska ruda śląska dosłownie gnoiła przed zatrzymaniami. Apropo matek to matka jedna wielkiego hoolsa z torcidy z wirku mówiła na osiedlu że jej syn wpierdala psychotropy ze strachu i w pokoju przed komputerem cały czas siedzi w butach i kurtce, żeby w razie wjazdu ruchu uciec przez okno. Takie to były charakterniaki z trśl z Mellerem i Nogą na czele.
To jeszcze nic.. gość co trzymał młodych z TRŚL jak spotkał Latosa to narobił w gacie i skonczyl kariere po pierwszym spotkaniu.

Było więcej takich epizodów a nawet do dzis sa filmiki z yt jak wyrzekaja sie kibicowania. [NIE POPIERAM NAGRYWANIA]

Gdyby nie ten syf na Górniku to mysle ze hucznie by świętowali zatrzymania bandy z NRŚL.
Hahahahaha
My tez nigdy nie nagrywaliśmy nikogo ale te k**** zabskie trzeba bo się k**** nie pucuja później do wpierdolu czy pogonki 😂
To miej odwagę i powiedz wszystkim za co Cię pogonili.
Komisja Kibice.net

Bieniu mówi i bieniu mówi, co tam jeszcze bieniu mówi, bieniu?
Prócz tego że j**** bienia do ryja bo to już wiemy
KSGKSW

PolicjaGórnikNoga pisze: 23.01.2023, 14:40 Haha wy już nawet nie widzicie ze ktoś wam tu inny jedzie tylko do Bieńka do Bieńka hahahahaha dawać mówi ze i tak was wszystkich pseudo zabole i gejksiarze jeeeebaaaac dla dobrych pozdrowienia TORCIDA to my a nie ku*** wy tak se gada
j**** RoboHoolsow
Przemek cała Polska zabroniła Ci walczyć w internecie, dlaczego nie słuchasz.
KSGKSW

PolicjaGórnikNoga pisze: 23.01.2023, 19:24 Kaszczyc
Dalej parówo będziesz sypał nazwiskami?
Jak ten guru był na wolności to taki mądry do niego nie byłeś.
NMNKNZ

Post autor: NMNKNZ »

GuyFawkes pisze: 23.01.2023, 20:14
KSGKSW pisze: 23.01.2023, 20:03
Odezwał się kapus co pisał ze pewna osoba była z nożem.Ty to muruj cipe bezczelna ruro dałeś tu chłopa i jeszcze się tu prujesz!
A ty bronisz tu haliniarza bienia, jakoś jak on Daje tu nazwiskami to nie jedziesz mu od kapusi.
Jesteś hipokryta , ciebie zasady obowiązują kiedy dla ciebie to jest wygodne.
NMNKNZ

E-KONFIDENT pisze: 23.01.2023, 21:04
NMNKNZ pisze: 23.01.2023, 20:39
GuyFawkes pisze: 23.01.2023, 20:14

Odezwał się kapus co pisał ze pewna osoba była z nożem.Ty to muruj cipe bezczelna ruro dałeś tu chłopa i jeszcze się tu prujesz!
A ty bronisz tu haliniarza bienia, jakoś jak on Daje tu nazwiskami to nie jedziesz mu od kapusi.
Jesteś hipokryta , ciebie zasady obowiązują kiedy dla ciebie to jest wygodne.
A Wy całe życie bronicie aspiranta nogę i xo?
Pokaz mi chociaż raz gdzie broniłem nogę , ja w tej sprawie wypowiedzialem się w 2014 roku i wystarczy
NMNKNZ

GuyFawkes pisze: 23.01.2023, 22:16
NMNKNZ pisze: 23.01.2023, 21:35
E-KONFIDENT pisze: 23.01.2023, 21:04

A Wy całe życie bronicie aspiranta nogę i xo?
Pokaz mi chociaż raz gdzie broniłem nogę , ja w tej sprawie wypowiedzialem się w 2014 roku i wystarczy

Ja pamietam ze ty próbowałeś wykręcić aferę L ze napisał list i podpisał się ,,ostatni sprawiedliwy ,,co do tego listu to ci powiem ze sobie przypomniałem ta sytuacje.Bylo to pod koniec 2017 roku i chodziły pogłoski ze napisal to ktoś z Gornika bo nie przepalil po śmierci Sp.Darka Pastora pozniej ze to macius lub balus i po tym liście zaczęli zawijać chłopaków z Ruchu.Do dzisiaj nie wiadomo w stu procentach kto napisal ten list,tylko mam pytanie skąd to twoje info ze L napisał ten list bo jest to mocne oczernienie L ?
Bo list został wysłany niedługo po pogonieniu L i zawarte w nim informacje były identyczne do tego co pierdolił niektórym osobom które chciał przekabacic na swoją stronę
NMNKNZ

GuyFawkes pisze: 23.01.2023, 22:53
NMNKNZ pisze: 23.01.2023, 22:40
GuyFawkes pisze: 23.01.2023, 22:16

Ja pamietam ze ty próbowałeś wykręcić aferę L ze napisał list i podpisał się ,,ostatni sprawiedliwy ,,co do tego listu to ci powiem ze sobie przypomniałem ta sytuacje.Bylo to pod koniec 2017 roku i chodziły pogłoski ze napisal to ktoś z Gornika bo nie przepalil po śmierci Sp.Darka Pastora pozniej ze to macius lub balus i po tym liście zaczęli zawijać chłopaków z Ruchu.Do dzisiaj nie wiadomo w stu procentach kto napisal ten list,tylko mam pytanie skąd to twoje info ze L napisał ten list bo jest to mocne oczernienie L ?
Bo list został wysłany niedługo po pogonieniu L i zawarte w nim informacje były identyczne do tego co pierdolił niektórym osobom które chciał przekabacic na swoją stronę
I tu cie mam tępy aferzysto.List był wysłany pod koniec 2017 roku a L jeździł do lutego 2019 i ten list opisywał co robiły PF i Sharksi.Może ty ten list napisałeś ? i chcesz odbić piłeczkę od siebie bo byly tez pogloski ze napisał go przeciep z cidrow tzw. ,,zeznawacz,, bo nie przepalił po śmierci Sp.Darka Pastora!
Tak to ja napisałem ten list masz recht. Teraz możesz mnie schować do worka na kibice net
Komisja Kibice.net

Obrazek

To jak w końcu odbiłeś czy zostałeś "odsunięty-pogoniony" ? 😂😂😂😂
Niestety to bardzo przykre 😂😂
Komisja Kibice.net

Obrazek

Bieniu mówi że praktyki z przyklaskiwania sobie z kilku kont już miałeś opanowane 2 lata temu 😂😂
Komisja Kibice.net

Stefanstefan pisze: 23.01.2023, 23:45
Komisja Kibice.net pisze: 23.01.2023, 23:31 Obrazek

To jak w końcu odbiłeś czy zostałeś "odsunięty-pogoniony" ? 😂😂😂😂
Niestety to bardzo przykre 😂😂
Przykre to jest to że taka ku*** bita policyjna ma prawo głosu tfu ty cwelu
No właśnie od dwóch lat tym twoim głosem się nikt nie przejmuje
Pierdolić ciągle to samo, a i tak każdy na ciebie kładzie c**** 😂😂
"Niestety to bardzo przykre"😂😂😂😂
NMNKNZ

GuyFawkes pisze: 23.01.2023, 23:28
NMNKNZ pisze: 23.01.2023, 23:18
GuyFawkes pisze: 23.01.2023, 22:53

I tu cie mam tępy aferzysto.List był wysłany pod koniec 2017 roku a L jeździł do lutego 2019 i ten list opisywał co robiły PF i Sharksi.Może ty ten list napisałeś ? i chcesz odbić piłeczkę od siebie bo byly tez pogloski ze napisał go przeciep z cidrow tzw. ,,zeznawacz,, bo nie przepalił po śmierci Sp.Darka Pastora!
Tak to ja napisałem ten list masz recht. Teraz możesz mnie schować do worka na kibice net
Do worka to w pudle chowają wszystko przed tobą aferzysto!Afere chciałeś tu człowiekowi wykręcić ale wyjaśniłem cie szybko.List był napisany pod koniec 2017 roku i po tym liście zaczęli zawijać ekipy Ruchu i Wisły a nie ekipę Górnika chyba ze były dwa listy to mnie popraw bo ja pamietam o jednym 😁!
Nawet największemu wrogu się nie życzy pudła ale ty jako "członek" Zasad powinnes to wiedzieć, szczekacie tu na tym forum a każdy ma was w d**** ale co wam zostało oprócz pisania na forum
Komisja Kibice.net

Jak już się zdecydujesz czy odbiłeś, czy zostałeś "odsunięty-pogoniony" i "polubisz mi komenty" to możesz kicać po mefedron i rozciągać ten swój wirtualny wór pacynko😂😂😂
NMNKNZ

GuyFawkes pisze: 24.01.2023, 00:10
Komisja Kibice.net pisze: 24.01.2023, 00:04 Jak już się zdecydujesz czy odbiłeś, czy zostałeś "odsunięty-pogoniony" i "polubisz mi komenty" to możesz kicać po mefedron i rozciągać ten swój wirtualny wór pacynko😂😂😂
Musisz cofnąć pare stron wcześniej tam masz odpowiedz bo ja konfidentami nie gadam tylko jadę,stara szkoła!😁😁😁
Ty jesteś tak głupi że wystarczylo troszkę napisać nieprawdy i sam potwierdziłes swoją tożsamość panie L
Komisja Kibice.net

Cofnąłem..
PolicjaGórnikNoga pisze: 17.01.2023, 20:53
Rokers pisze: 17.01.2023, 18:40 Ale jedziesz Bieniek ale ku*** jedziesz jechać to ty możesz sobie co najwyżej do mcdonalda po drwala
Ruda parowo jak twoje interesy? Padłas na pysk pustaku. Naleśnikarnia kapulec, a zostało ci gotowanie w hostelu śmierdzącym na Zalężu na kuchni z tylu od twojej baby. Bitcoin, udziały itp? Z frajerami 60siątkami robiłeś w altusie frajerze. Dostałeś kopa w cipke pustaku i pusty zarośnięty latasz po dyskotekach z autem co dostałeś od ronina jako przyjaciela i go przewiozles. Spłać lepiej ludzi na Katowicach bo niebawem ty chujozo z odzysku dostaniesz bolca młoda konfidentko romkowa. Wszędzie zajebany w długach wystarczy wpisać daniel dziubak a można twoje długi ty zarobasie kupić. Rudy pet młodociany rozjebus za młodego mieli cię walić w dziurę, ale jak to na gks za młodego się nie liczy. Ty ruro przestrzelona jak cię zawijali to ty gicioru z odzysku wode od psów brałeś z uśmiechem na twarzy a gitow pozdrawiasz na internecie i cię pucujesz do grypsowania? Bajere ci wychowek przewinął ty naleśniku, kloszardzie. Siedzisz na tym kurniku na Mysłowicach a pojechał byś gdzieś w Polskę to byś zobaczył gdzie twoje miejsce rozpruta ruro na klapsa.
Stara szkoła 😂😂😂
NMNKNZ

GuyFawkes pisze: 24.01.2023, 00:19
NMNKNZ pisze: 24.01.2023, 00:12
GuyFawkes pisze: 24.01.2023, 00:10

Musisz cofnąć pare stron wcześniej tam masz odpowiedz bo ja konfidentami nie gadam tylko jadę,stara szkoła!😁😁😁
Ty jesteś tak głupi że wystarczylo troszkę napisać nieprawdy i sam potwierdziłes swoją tożsamość panie L
Tak jestem głupi ze cie w pare minut wyjaśniłem aferzystko,to już nie jestem B bo już nie kumam ?😁😁😁
Oj buraki ale mam z was ubaw 🤣🤣🤣
Przypuszczałem że jesteś L i wystarczylo cię podpuścić i twoja reakcja była taka jakiej się spodziewałem
Ubaw to mam z ciebie, kiedyś taki chlop można powiedzieć żywa legenda a teraz zwykły dzban aferowicz
KSGKSW

PolicjaGórnikNoga pisze: 23.01.2023, 21:16
KSGKSW pisze: 23.01.2023, 20:03
j**** cię kapusiu
Przemuś zawiodłem się na Tobie .Tylko na tyle Cię stać . Nic tylko j**** ,j**** .Zapisz się do jakiegoś środowiska LGBT tam Ci będzie dobrze .Będziecie się nawzajem j**** . Skoro masz takie,a nie inne hobby .Tylko pamiętaj nie okradaj ich później.
trolo

Post autor: trolo »

E-KONFIDENT pisze: 24.01.2023, 07:39 Nowy dzień, kawka, śniadanko i można nadrabiać afery na forum. Ahhh jak ja się cieszę że parę dni temu trafiłem na to forum.
Konto założone w lipcu 22, ale parę dni temu tu trafił. Ile jeszcze kont pozakładasz, żeby sam sobie odpisywać i popierać swoje posty?
dino15124

Post autor: dino15124 »

To może wszyscy skończcie się przekrzykiwać i zamknijcie już ten temat?
19PB20
StanisławAnioł

Post autor: StanisławAnioł »

Tyle że z kibicowaniem ma to nie wiele wspólnego jak całe te forum. j**** k****, przerzutów aferowiczów którzy się tu podszywają pod LUDZI z innych ekip bo do swojego rodzimego gniazda nie mogą wrócić bo boją się solówek za kulawe akcje. Ty wiesz że to o tobie
dino15124

PolicjaGórnikNoga pisze: 24.01.2023, 23:43
dino15124 pisze: 24.01.2023, 12:33 To może wszyscy skończcie się przekrzykiwać i zamknijcie już ten temat?
c*** ci na imię dino
Tobie tylko eutanazja pomoże już
19PB20
dino15124

PolicjaGórnikNoga pisze: 25.01.2023, 10:46
dino15124 pisze: 25.01.2023, 08:29
PolicjaGórnikNoga pisze: 24.01.2023, 23:43

c*** ci na imię dino
Tobie tylko eutanazja pomoże już
Dino j**** cię k****
U was biega pies w ekipie sialalalalaaaa
Sam biegales z psem w ekipie sialalalalala.
19PB20
Mattyso

Post autor: Mattyso »

Wystarczy zignorować i zablokować tego pojeba z rozdwojeniem jaźni i od razu jakoś tak lepiej na forum. Musi mieć coś z głową skoro zakłada 4 konta i sam sobie odpisuje i ze sobą prowadzi dialog. Za dużo narkotyków !
rojbertrsl

Post autor: rojbertrsl »

PolicjaGórnikNoga pisze: 25.01.2023, 13:24 Jak by cię to nie jebalo to byś się tu błaźnie nie błaźnił

j**** cię w pysk👮‍♂️👮‍♂️Psie
A ty k**** ciągle byś chłopaków jebał w buzię W********** z takimi zapędami z tego forum pedale zajebany
GÓRNIK\G/ZABRZE
KSGKSW

dekazkonfior pisze: 25.01.2023, 17:43 jakiś pedał wali ksywami kolejny tydzień poważnie nie ma w tym zabrzu nikogo kto by zrobił z tym porządek? co on rodziny nie ma czy wy jaj?
Jak to coś siedzi skitrane c*** wie gdzie.
kontem ok

Post autor: kontem ok »

Pytanie bez spiny do kibiców Ruchu. Wiedzieliście że fani z Dortmundu na wasz turniej przyjadą mocno kebabowym składem czy byliście zaskoczeni dopiero na hali i głupio było ich wyprosić? Kiepsko to wygląda. I jak to się ma do waszych kontaktów z Schalke?
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

kontem ok pisze: 25.01.2023, 18:32 Pytanie bez spiny do kibiców Ruchu. Wiedzieliście że fani z Dortmundu na wasz turniej przyjadą mocno kebabowym składem czy byliście zaskoczeni dopiero na hali i głupio było ich wyprosić? Kiepsko to wygląda. I jak to się ma do waszych kontaktów z Schalke?
A od kiedy to ekipa wąchająca się z Hajdukiem/Górnikiem/Benfiką ma z nami jakiekolwiek kontakty? O czystość rasy na Turnieju się nie martw.
dyniadynia

Post autor: dyniadynia »

kontem ok pisze: 25.01.2023, 18:32 Pytanie bez spiny do kibiców Ruchu. Wiedzieliście że fani z Dortmundu na wasz turniej przyjadą mocno kebabowym składem czy byliście zaskoczeni dopiero na hali i głupio było ich wyprosić? Kiepsko to wygląda. I jak to się ma do waszych kontaktów z Schalke?
Kontakty z Schalke? Chyba 30 lat temu :)
Mertens

Post autor: Mertens »

Już spieszę kolego z odpowiedzią. A mianowicie, nie byliśmy zaskoczeni, zawiedzeni, ani też nie było nam wstyd, bo nie ma czego. Rozumiem że u Ciebie w ekipie wszyscy wyżyłowani, sami atletci z najniższym procentem tkanki tłuszczowej. Oczywiście szanuję, ale my bardziej patrzymy na to kto jak sie napierdala a nie czy ma sylwetkę kulturysty. A odnośnie Schalke to chyba Ci sie coś pomyśliło bo z tego co wiem to sporo żaboli mieszkających w Niemczech jeździ na Schalke, my nie mamy z nimi żadnych kontaktów. Pozdrawiam i mam nadzieję, że moja odpowiedź cię usatysfakcjonowała.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami

Subiektywne zdanie kibica Ruchu
holendrowie i beldzy

Post autor: holendrowie i beldzy »

Wydaje mi się, że tu chodziło o karnację, a nie ulubiony przysmak.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
jakisyf1997

Post autor: jakisyf1997 »

JA pie***le zdziwieni że na turnieju bvb było od paru lat przyjeżdżają
UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy »

E-KONFIDENT pisze: 21.01.2023, 10:24
UrzadSkarbowy pisze: 21.01.2023, 03:00 Nie ma nic lepszego niż po brawarku wbić w ten temat :D

"Co my? Czemu pakujesz mnie do worka z innymi? "

ku*** mać to już do wora na k.net pakują hahaha

szkoda leszcze że anonimowi jesteście, zjedziecie kiedyś na puche to zapraszam do grypsujących z tekstem że się jest gitem bo grypsowałem na internetach :D jebane błazny wstyd LUDZIOM przynosicie!
Jakbyś tłuku j***** ukończył chociaż 6 klas podstawówki to byś wiedział że worków nie pakuje się tylko w kryminale ale istnieje coś takiego jak przysłowia. Ale na to jesteś za glupi.

Chwalisz się czy żalisz tym ze siedziałeś?
Co ty mi leszczu p********* o jakiś przysłowiach o pakowaniu do wora na wolności
Obrazek
KSGKSW

E-KONFIDENT pisze: 25.01.2023, 20:01 Widzieliście ze smrody z Chorzowa będą rozgrywać swoje mecze na stadionie Piasta hahaha 🤣🤣🤣🤣
Amerykę odkryłeś ? już Ruch grał na Pieście w roli gospdarza.
Mertens

kojotsonqwe pisze: 26.01.2023, 01:31
Kolejna ekipa w Polsce staje się hipokrytami? Stare, znałem... Ale wiem, wiem u nich nigdy czarny nie grał.😂
Ale widzieliście na żywo tych gości z Borussii że pierdolicie o jakichś kebabach? Nie. Więc stulcie pizdy bo nie macie pojęcia o czym piszecie. Co do gry na stadionie Piasta, panie e-konfident to ciul cie to obchodzi, zajmij sie pakowaniem do wora na kibice.net i swoją wojenką z chłopakami z Górnika bo raczej nikt normalny z Ruchu nie wejdzie tu w żadną dyskusję z Tobą. Ja również kończę, swoje powiedziałem a wy teraz odpisujcie, wojujcie i powielajcie swoje kłamstwa, po którymś razie staną się prawdą (ale tylko w waszych zjebanych łbach, na całe szczęście).

Mertens

kojotsonqwe pisze: 26.01.2023, 13:52
Mertens pisze: 26.01.2023, 10:57 Ale widzieliście na żywo tych gości z Borussii że pierdolicie o jakichś kebabach? Nie.
Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.

Żeby było jeszcze śmieszniej na turnieju pojawiają się ruskie... jak tam opowiadali wam, jak ich funfle z CSKA biegają na froncie pod flagą sierpa i młota i że wstążkami wojny ojczyznianej?
Z jakiej ekipy jesteś?

Hugo Boss

Post autor: Hugo Boss »

Mertens pisze: 26.01.2023, 15:14
kojotsonqwe pisze: 26.01.2023, 13:52
Mertens pisze: 26.01.2023, 10:57 Ale widzieliście na żywo tych gości z Borussii że pierdolicie o jakichś kebabach? Nie.
Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.

Żeby było jeszcze śmieszniej na turnieju pojawiają się ruskie... jak tam opowiadali wam, jak ich funfle z CSKA biegają na froncie pod flagą sierpa i młota i że wstążkami wojny ojczyznianej?
Z jakiej ekipy jesteś?
Już go o to pytałem.
kojotsonqwe pisze: 14.11.2022, 15:08Widzisz nie reprezentuje żadnej ekipy
I tu pojawia się pytanie: skoro typ nie jest z żadnej ekipy kibicowskiej, to co robi na forum kibicowskim? Jakie by ono nie było ;) Pewne odpowiedzi same się nasuwają.

Daleko mi do Ruchu, ale do bezklubowych pizd jeszcze dalej.
RKS MOTOR LUBLIN
halodrol

Post autor: halodrol »

Zaraz ci odpisze, że robi interesy jeżdżąc po całej Polsce i po prostu obserwuje :D
ODPOWIEDZ