Parę lat minęło i to już GieKSa się r******** na flagi a nie Ruch...jakisyf1997 pisze: ↑31.05.2022, 22:01To czemuta Gieksa jak taka mocna czemu o flagi sie nie chciala bic ino sprzedala na policje ze ja z flag okradli
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
-
Ale co mnie interesują wpisy jakiś randomów w internecie? Wpisy polskich kibiców też Cię tak elektryzują? Tak myślałem, fotki nie będzie, to może pokaż tegoroczny antypolonizm z ww. ekip, skoro tutaj jest tak źle to myślę, że nie będzie to dla Ciebie problem. Nie masz pojęcia o Śląsku i jego historii.Bonawentura pisze: ↑31.05.2022, 21:43Wystarczy zobaczyć co wypisują fani Ruchu w necie i nie tylko oni, bo u KSG czy u cyganów, Tychach, Polonii Bytom to samo. I jestem dorosły i widzę wszystko. Ślepy nie jestem i widzę jakie antypolskie podejście mają hanysy.
-
No to wypunktuj nam te regularne „ciosy”. Tak z ostatnich 3 lat wystarczy.Jessica B. pisze: ↑31.05.2022, 19:28Gieksa jest bardzo silna i regularnie punktuje Zagłębie. A Zagłębie tylko próbuje i próbuje i niewiele z tego wychodzi.
Ruch też nie ma teraz podjazdu do Gieksy.
-
Gosciu prowokuje napinkową gadke, a wy dajecie sie w to wciagac i znow bedzie 3 strony pierdolenia. Czas pokaze i dzialanie a nie forumowe silowanie.AbdiZS pisze: ↑01.06.2022, 12:42No to wypunktuj nam te regularne „ciosy”. Tak z ostatnich 3 lat wystarczy.Jessica B. pisze: ↑31.05.2022, 19:28Gieksa jest bardzo silna i regularnie punktuje Zagłębie. A Zagłębie tylko próbuje i próbuje i niewiele z tego wychodzi.
-
Niestety, ale to najpierw ZS trafiło ROW. A dopiero później Gieksa z ROWem.Jessica B. pisze: ↑01.06.2022, 16:16Ale ja niczego nie prowokuję. Stwierdzam tylko to co słyszałem można napisać "z pierwszej ręki".
GKS wjeżdża na dzielnicę Sosnowca i konkretnie obija kilka osób które się postawiło, reszta ZS w panice i popłochu ucieka gdzie tylko się da.
W rewanżu ZS w wielokrotnej przewadze próbuje zlać GKS, ale nic z tego nie wychodzi, bo nie potrafią sforsować drzwi wejściowych do lokalu.
Potem GKS&ROW łapią ZS wracające z Czech i spuszczają im takie manto, że muszą być organizowane zbiórki wśród ZS na leczenie i rehabilitację poszkodowanych.
W rewanżu ZS znowu nie potrafi ustrzelić busa, bo ten im zmyka.
I całe mnóstwo mniejszych przypadków (Olkusz, Bukowno, Jaworzno) o których nie ma co wspominać.
Póki co to więcej celnych ciosów zadaje Gieksa. I tyle.
-
Potwierdza sie ze jestes trollem bo c**** po prostu wiesz o calej masie innych akcji z obu stron.Jessica B. pisze: ↑01.06.2022, 16:16Ale ja niczego nie prowokuję. Stwierdzam tylko to co słyszałem można napisać "z pierwszej ręki".
GKS wjeżdża na dzielnicę Sosnowca i konkretnie obija kilka osób które się postawiło, reszta ZS w panice i popłochu ucieka gdzie tylko się da.
W rewanżu ZS w wielokrotnej przewadze próbuje zlać GKS, ale nic z tego nie wychodzi, bo nie potrafią sforsować drzwi wejściowych do lokalu.
Potem GKS&ROW łapią ZS wracające z Czech i spuszczają im takie manto, że muszą być organizowane zbiórki wśród ZS na leczenie i rehabilitację poszkodowanych.
I całe mnóstwo mniejszych przypadków (Olkusz, Bukowno, Jaworzno) o których nie ma co wspominać.
-
Człowieku wybierz się na mecz Ruchu czy innej śląskiej ekipy :-) byłem i słyszałem różne bluzgi (oczywiście do Polaków) i od tamtej pory mam wielki uraz do hanysów. Nawet jest filmik i mimo że jest z 2008 roku, podczas meczu z Cracovią jak krzyczą "polskie k****" fani Ruchu to dla mnie dramat.Pitfas pisze: ↑01.06.2022, 10:12Ale co mnie interesują wpisy jakiś randomów w internecie? Wpisy polskich kibiców też Cię tak elektryzują? Tak myślałem, fotki nie będzie, to może pokaż tegoroczny antypolonizm z ww. ekip, skoro tutaj jest tak źle to myślę, że nie będzie to dla Ciebie problem. Nie masz pojęcia o Śląsku i jego historii.Bonawentura pisze: ↑31.05.2022, 21:43Wystarczy zobaczyć co wypisują fani Ruchu w necie i nie tylko oni, bo u KSG czy u cyganów, Tychach, Polonii Bytom to samo. I jestem dorosły i widzę wszystko. Ślepy nie jestem i widzę jakie antypolskie podejście mają hanysy.
-
W********** troluJessica B. pisze: ↑01.06.2022, 20:09Dobrze że ty nie jesteś trolem, tylko jesteś rasowym chuliganem który z braku laku postanowił zacząć udzielać się na forum kibice.net.AbdiZS pisze: ↑01.06.2022, 18:43Potwierdza sie ze jestes trollem bo c**** po prostu wiesz o calej masie innych akcji z obu stron.Jessica B. pisze: ↑01.06.2022, 16:16Ale ja niczego nie prowokuję. Stwierdzam tylko to co słyszałem można napisać "z pierwszej ręki".
Chyba na głowę chłopie upadłeś myśląc, że zacznę tu na publicznym forum wypisywać co, gdzie, jak i kiedy. Bo takich akcji jak niedawno, że młode chłopaki z Gieksy wpadają w okolice tego jeziora obok waszego stadionu i kroją koszulki jakimś leszczom to nawet nie ma co wspominać.
Koniec tematu, bo ja wiem swoje, ty wiesz (albo wydaje ci się że wiesz) swoje.
Poczekajmy na dalszy rozwój sytuacji :)
-
Boże widzisz i nie grzmisz :/Bonawentura pisze: ↑01.06.2022, 20:45Człowieku wybierz się na mecz Ruchu czy innej śląskiej ekipy :-) byłem i słyszałem różne bluzgi (oczywiście do Polaków) i od tamtej pory mam wielki uraz do hanysów. Nawet jest filmik i mimo że jest z 2008 roku, podczas meczu z Cracovią jak krzyczą "polskie k****" fani Ruchu to dla mnie dramat.Pitfas pisze: ↑01.06.2022, 10:12Ale co mnie interesują wpisy jakiś randomów w internecie? Wpisy polskich kibiców też Cię tak elektryzują? Tak myślałem, fotki nie będzie, to może pokaż tegoroczny antypolonizm z ww. ekip, skoro tutaj jest tak źle to myślę, że nie będzie to dla Ciebie problem. Nie masz pojęcia o Śląsku i jego historii.Bonawentura pisze: ↑31.05.2022, 21:43
Wystarczy zobaczyć co wypisują fani Ruchu w necie i nie tylko oni, bo u KSG czy u cyganów, Tychach, Polonii Bytom to samo. I jestem dorosły i widzę wszystko. Ślepy nie jestem i widzę jakie antypolskie podejście mają hanysy.
-
pokaż. :)Bonawentura pisze: ↑01.06.2022, 20:45Człowieku wybierz się na mecz Ruchu czy innej śląskiej ekipy :-) byłem i słyszałem różne bluzgi (oczywiście do Polaków) i od tamtej pory mam wielki uraz do hanysów. Nawet jest filmik i mimo że jest z 2008 roku, podczas meczu z Cracovią jak krzyczą "polskie k****" fani Ruchu to dla mnie dramat.Pitfas pisze: ↑01.06.2022, 10:12Ale co mnie interesują wpisy jakiś randomów w internecie? Wpisy polskich kibiców też Cię tak elektryzują? Tak myślałem, fotki nie będzie, to może pokaż tegoroczny antypolonizm z ww. ekip, skoro tutaj jest tak źle to myślę, że nie będzie to dla Ciebie problem. Nie masz pojęcia o Śląsku i jego historii.Bonawentura pisze: ↑31.05.2022, 21:43
Wystarczy zobaczyć co wypisują fani Ruchu w necie i nie tylko oni, bo u KSG czy u cyganów, Tychach, Polonii Bytom to samo. I jestem dorosły i widzę wszystko. Ślepy nie jestem i widzę jakie antypolskie podejście mają hanysy.
-
A co do 44 to kto odpowiada za flago klub czy kibice i kto zgłosił kradzież flag?
-
A zeby głupich pytań nie bylo kotos zglosil zeby flag szukali to pytanie do gieksy kto
-
Proszę.bez-napinki pisze: ↑01.06.2022, 22:01pokaż. :)Bonawentura pisze: ↑01.06.2022, 20:45Człowieku wybierz się na mecz Ruchu czy innej śląskiej ekipy :-) byłem i słyszałem różne bluzgi (oczywiście do Polaków) i od tamtej pory mam wielki uraz do hanysów. Nawet jest filmik i mimo że jest z 2008 roku, podczas meczu z Cracovią jak krzyczą "polskie k****" fani Ruchu to dla mnie dramat.Pitfas pisze: ↑01.06.2022, 10:12
Ale co mnie interesują wpisy jakiś randomów w internecie? Wpisy polskich kibiców też Cię tak elektryzują? Tak myślałem, fotki nie będzie, to może pokaż tegoroczny antypolonizm z ww. ekip, skoro tutaj jest tak źle to myślę, że nie będzie to dla Ciebie problem. Nie masz pojęcia o Śląsku i jego historii.
[link]
-
No właśnie KIEDYŚ były zasady. Teraz hajs i fejm ma się zgadzaćLucjanKibicenet pisze: ↑01.06.2022, 17:20Kiedyś ucieczka i chowanie się było największym upokorzeniem i wstydem a podjęcie z góry przegranej walki było szanowane no ale widać dla dzesiki ucieczka to prawie jak wygrana. Pewnie chłop musiał sobie wkręcać takie wartości aby usprawiedliwić przed sobą swoje ucieczki przed rywalami.
-
Ja bym nawet zaryzykował stwierdzenie że jakby gieksa teraz pojechała na ukraine to tą wojnę wygrałaby właśnie gieksa.Jessica B. pisze: ↑31.05.2022, 19:28Gieksa jest bardzo silna i regularnie punktuje Zagłębie. A Zagłębie tylko próbuje i próbuje i niewiele z tego wychodzi.
Rzeź Wołyńska - pamiętajmy o tej nie wygodnej dla naszych rządzących zbrodni!
-
Goczałkowice Zdrój - ktoś coś? czy pustynia kibicowska?
-
Fani Ruchu czy jeden najebaniec raz krzyknął pod sektorem gości?Bonawentura pisze: ↑02.06.2022, 05:43Proszę.bez-napinki pisze: ↑01.06.2022, 22:01pokaż. :)Bonawentura pisze: ↑01.06.2022, 20:45
Człowieku wybierz się na mecz Ruchu czy innej śląskiej ekipy :-) byłem i słyszałem różne bluzgi (oczywiście do Polaków) i od tamtej pory mam wielki uraz do hanysów. Nawet jest filmik i mimo że jest z 2008 roku, podczas meczu z Cracovią jak krzyczą "polskie k****" fani Ruchu to dla mnie dramat.
[link]
-
Zagłębiu sie chyba nudziło, bo bedac na uboczu górnośląskiego kotła, wkładając ręke do ogniska mysleli że płomienie ich nie dosięgną i obejdzie sie bez reakcji.Jessica B. pisze: ↑01.06.2022, 16:16Ale ja niczego nie prowokuję. Stwierdzam tylko to co słyszałem można napisać "z pierwszej ręki".
-
Na powrocie z pragi to z granicy przez opole do sosnowca wracales obsrancu? Czy grzecznie czekales wdrugim busie kilka kilometrow dalej od zlapanego busa, podczas gdy wyciagali twoich kompanow razem z karoseria? A bylo jechac w grupie a nie spierdalac jak szczury w4 strony swiata. Łowcy hanysow haha
-
Z Zagłębiem i Giekaesem zawsze było tak że raz jedni byli mocniejszy raz drudzy. Zawsze różnica była niewielka. Obecnie ta różnica jest największa i chyba nie trzeba pisać na czyją korzyść.
Rzeź Wołyńska - pamiętajmy o tej nie wygodnej dla naszych rządzących zbrodni!
-
jestzes czysty c*** i debil a od hanysow sie odjebejBonawentura pisze: ↑31.05.2022, 21:43Wystarczy zobaczyć co wypisują fani Ruchu w necie i nie tylko oni, bo u KSG czy u cyganów, Tychach, Polonii Bytom to samo. I jestem dorosły i widzę wszystko. Ślepy nie jestem i widzę jakie antypolskie podejście mają hanysy.
-
zapytaj jakie bylo kurestwo Zaglebia co do Row-u wracajacego z Debicyprzypalowiec z forum pisze: ↑01.06.2022, 16:29Ktoś to potwierdzi? Aż takie katowanie tamtego busa było? No to o jakim kurestwie koalicja mówi? To chyba w druga stronę? w 50-70 osób ustawiac sie na busa i katować tak chlopakow ze zbieraja kase na rehabilitacje?Jessica B. pisze: ↑01.06.2022, 16:16Potem GKS&ROW łapią ZS wracające z Czech i spuszczają im takie manto, że muszą być organizowane zbiórki wśród ZS na leczenie i rehabilitację poszkodowanych.
-
Dlaczego za każdym razem ludzie z kolacji KSGKS rozpętują internetową burzę?
-
i tu bys sie zdziwil jak kolezanki niebieskie atakowaly goscia z laska i dzieckiemprzypalowiec z forum pisze: ↑18.05.2022, 12:20Co to w ogóle ku*** ma znaczyc ze jakaś prowokacja Ruchu.. sa dwa pytania.
Czy w autobusie jechal fc Torcida Pszczyna
I dlaczego nie zostali jeszcze wyjebani z zycia kibicowskiego?
A odnosnie tego ze Gieksa robi zasadzke na goscia co idzie z małym dzieckiem to chyba wiekszego kurestwa swiat nie widzial.
-
A teraz zapytam czy byłeś na meczu? Bo ja doskonale pamiętam kolejność wykonywania pieśni. :) Doskonale pamiętam czemu został wygwizdany Hymn Polski (nie przez wszystkich jak na załączonym filmiku). No a z tym powyższym to sam się zaorałeś, więc chyba nie ma sensu odpowiadać.Bonawentura pisze: ↑02.06.2022, 05:43Proszę.bez-napinki pisze: ↑01.06.2022, 22:01pokaż. :)Bonawentura pisze: ↑01.06.2022, 20:45
Człowieku wybierz się na mecz Ruchu czy innej śląskiej ekipy :-) byłem i słyszałem różne bluzgi (oczywiście do Polaków) i od tamtej pory mam wielki uraz do hanysów. Nawet jest filmik i mimo że jest z 2008 roku, podczas meczu z Cracovią jak krzyczą "polskie k****" fani Ruchu to dla mnie dramat.
[link]
auf wiedersehen. ;)
-
Nie wracającego, a jadącego do Dębicy.1964RUDA SLASKA pisze: ↑02.06.2022, 15:57zapytaj jakie bylo kurestwo Zaglebia co do Row-u wracajacego z Debicyprzypalowiec z forum pisze: ↑01.06.2022, 16:29Ktoś to potwierdzi? Aż takie katowanie tamtego busa było? No to o jakim kurestwie koalicja mówi? To chyba w druga stronę? w 50-70 osób ustawiac sie na busa i katować tak chlopakow ze zbieraja kase na rehabilitacje?Jessica B. pisze: ↑01.06.2022, 16:16Potem GKS&ROW łapią ZS wracające z Czech i spuszczają im takie manto, że muszą być organizowane zbiórki wśród ZS na leczenie i rehabilitację poszkodowanych.
-
Hymn wasz był wykonany w waszą stronę :-). Tylko, że wy zawsze wygwizdywaliscie hymn i jesteście bardzo znani z antypolonizmu. Na każdym kroku to podkreślacie, więc się dziwię, że próbujecie bronić się w tym temacie. Sam przyznaj, że z Polską to nic nie macie wspólnego oraz Polakami też nie jesteście.bez-napinki pisze: ↑02.06.2022, 17:10A teraz zapytam czy byłeś na meczu? Bo ja doskonale pamiętam kolejność wykonywania pieśni. :) Doskonale pamiętam czemu został wygwizdany Hymn Polski (nie przez wszystkich jak na załączonym filmiku). No a z tym powyższym to sam się zaorałeś, więc chyba nie ma sensu odpowiadać.
auf wiedersehen. ;)
-
Nie mamy i nie jesteśmy, 100% racji.
-
Wczoraj w okolicach Nowego Nikisza GzG i Ruch z Gisza w młodych składach po 9 ,spotkanie na remis
-
-
To się zgadza. Tylko, że już niezakamuflowana ;-)
-
Byłem z Radunią czy Motorem i swastyk nie stwierdziłem, nawet salutu nie było, niemieckich fan też, więc coś ci się narracja sypie. Nie wiem ile masz lat, że cię to szokuję ale chyba długo w świecie kibicowskim nie siedzisz. Wklejasz natomiast film z 2009r. nie znając reali. Widzisz, na Śląsku duża grupa ludzi czuję się tylko Ślązakami, też noszą różne urazy do Polaków, czasem wystarczy tylko zmienić perspektywe, ale co ja ci będę tłumaczyć, auf wiedersehen.Bonawentura pisze: ↑01.06.2022, 20:45Człowieku wybierz się na mecz Ruchu czy innej śląskiej ekipy :-) byłem i słyszałem różne bluzgi (oczywiście do Polaków) i od tamtej pory mam wielki uraz do hanysów. Nawet jest filmik i mimo że jest z 2008 roku, podczas meczu z Cracovią jak krzyczą "polskie k****" fani Ruchu to dla mnie dramat.Pitfas pisze: ↑01.06.2022, 10:12Ale co mnie interesują wpisy jakiś randomów w internecie? Wpisy polskich kibiców też Cię tak elektryzują? Tak myślałem, fotki nie będzie, to może pokaż tegoroczny antypolonizm z ww. ekip, skoro tutaj jest tak źle to myślę, że nie będzie to dla Ciebie problem. Nie masz pojęcia o Śląsku i jego historii.Bonawentura pisze: ↑31.05.2022, 21:43
-
na urodzinach było dużo wiecej odważnych, ale wielcy łowcy zamiast zadzwonić wtedy że sa, to woleli kisnać do nocy w tym lesie i poczekać aż te 4 dychy zostaną. Po czym i tak odbijają sie od wejścia i jedyne co im zostało to wypierdolić ciuchy na zewnatrz, dla wiekszego przypału osób w lokalu.LucjanKibicenet pisze: ↑02.06.2022, 15:38Zbierz jeszcze 3-4 dychy takich odważnych jak ty i wyjdzie z nimi do lasu :)MCMLXIV pisze: ↑02.06.2022, 15:18Na powrocie z pragi to z granicy przez opole do sosnowca wracales obsrancu? Czy grzecznie czekales wdrugim busie kilka kilometrow dalej od zlapanego busa, podczas gdy wyciagali twoich kompanow razem z karoseria? A bylo jechac w grupie a nie spierdalac jak szczury w4 strony swiata. Łowcy hanysow haha
-
Akurat urodziny to nasza porażka i nie ma co pierdolić było to już omawiane tutaj nieraz, wiadomo ZS chciało napewno wtedy więcej zdziałać więc napewno też nie są do końca zadowoleni z tego jak to wyszłoMCMLXIV pisze: ↑03.06.2022, 08:32na urodzinach było dużo wiecej odważnych, ale wielcy łowcy zamiast zadzwonić wtedy że sa, to woleli kisnać do nocy w tym lesie i poczekać aż te 4 dychy zostaną. Po czym i tak odbijają sie od wejścia i jedyne co im zostało to wypierdolić ciuchy na zewnatrz, dla wiekszego przypału osób w lokalu.LucjanKibicenet pisze: ↑02.06.2022, 15:38Zbierz jeszcze 3-4 dychy takich odważnych jak ty i wyjdzie z nimi do lasu :)MCMLXIV pisze: ↑02.06.2022, 15:18
Na powrocie z pragi to z granicy przez opole do sosnowca wracales obsrancu? Czy grzecznie czekales wdrugim busie kilka kilometrow dalej od zlapanego busa, podczas gdy wyciagali twoich kompanow razem z karoseria? A bylo jechac w grupie a nie spierdalac jak szczury w4 strony swiata. Łowcy hanysow haha
-
nikt nie zaprzecza temu że zaliczone były plecy.NMNKNZ pisze: ↑03.06.2022, 08:41Akurat urodziny to nasza porażka i nie ma co pierdolić było to już omawiane tutaj nieraz, wiadomo ZS chciało napewno wtedy więcej zdziałać więc napewno też nie są do końca zadowoleni z tego jak to wyszłoMCMLXIV pisze: ↑03.06.2022, 08:32na urodzinach było dużo wiecej odważnych, ale wielcy łowcy zamiast zadzwonić wtedy że sa, to woleli kisnać do nocy w tym lesie i poczekać aż te 4 dychy zostaną. Po czym i tak odbijają sie od wejścia i jedyne co im zostało to wypierdolić ciuchy na zewnatrz, dla wiekszego przypału osób w lokalu.LucjanKibicenet pisze: ↑02.06.2022, 15:38Zbierz jeszcze 3-4 dychy takich odważnych jak ty i wyjdzie z nimi do lasu :)
-
A czemu mamy wychodzic na ich warunkach 20-30 osób, czemu oni nie wyjdą na naszych czyli banda na bandęLucjanKibicenet pisze: ↑03.06.2022, 08:44Dobra dobra, wyjdziecie z nimi do lasu :)MCMLXIV pisze: ↑03.06.2022, 08:32na urodzinach było dużo wiecej odważnych, ale wielcy łowcy zamiast zadzwonić wtedy że sa, to woleli kisnać do nocy w tym lesie i poczekać aż te 4 dychy zostaną. Po czym i tak odbijają sie od wejścia i jedyne co im zostało to wypierdolić ciuchy na zewnatrz, dla wiekszego przypału osób w lokalu.LucjanKibicenet pisze: ↑02.06.2022, 15:38
Zbierz jeszcze 3-4 dychy takich odważnych jak ty i wyjdzie z nimi do lasu :)
-
Bo nie będziemy wiecznie na ich warunki przystawac była bitka po 60 osób koalicjami to praktycznie sama Legia się bilą Zs 10 osób, miała być bitka młodymi składami to co chwile zmniejszali liczby na co przystawalismy, potem chcieli zeby było parę osób z BKS na co też przystalismy. W dniu bójki dwukrotnie nasz młody skład zatrzymuje psiarnia najpierw w Polsce potem w Czechach to proponujemy że za tydzień się spotkamy to mówią że albo dziś albo wgl bo ktoś ma impreze a ktoś jedzie na wakacje...LucjanKibicenet pisze: ↑03.06.2022, 12:10Pewnie dlatego, że wam nie ufają i chcą walczyć na znajome twarze a na bandy nie da się zweryfikować czy nie ma wsparcia zgód. Zastanawiam się dlaczego macie taki problem z nimi wyjść po te 2-3-4 dychy a nie było problemem dla was wyjść po 30 osób z Lechem, po kilkanaście z Pogonią, po 10 z Sandecja czy po kilka osób z czeską ekipa.
-
pół życia was Ruch poniżał, teraz gania was Zagłębie, niedługo to was Szombierki heda dojezdzac. Ciężki jest los cygana
-
Tak wszyscy nas poniżają masz rację, zaraz wgl zawiesimy działaność kibicowska bo kibice net tak chce.wkswawelhooligans pisze: ↑03.06.2022, 12:37pół życia was Ruch poniżał, teraz gania was Zagłębie, niedługo to was Szombierki heda dojezdzac. Ciężki jest los cygana